tana7
|
IZVIRNO SPOROČILO: CatJa Kaj je še katera, ki ni še začela z uvajanjem Gh? Mi smo še samo pri mleku. Nameravam pa nekje čez 14 dni poskusiti. Enako mi pa mogoče čez kak mesec? ali pa še kasneje? sem pa že tako zmatrana danes nekaj bo treba ukrepati, pa NE VEM KAKO naša Brina ne zna biti 1 sekundo več sama res!! če je kateri žal, da se njen še ne prekotali na trebuščka ali da se komaj prekotali, ji vse te Brinine dosežke podarim! takoj, ko jo odložim, se prevrne na trebuh, malemskost vztraja tako, potem pa že pritoževanje in kmalu jooook na hrbtu več sploh ni NIČ - razen, če zraven sedim+je dobre volje+jo zabavam s kakšno zabavno igračo sicer je takoj na hrbtu in.... noro! včeraj je moj rekel, da se mu zdi, da smo nekam prišli, od koder ne bomo znali ven poleg tega več sploh ne je drugače, kot če je na pol uspavana!! ne spomnim se, kdaj je nazadnje šla tako iz budnega stanja jest se takoj zvija in stran obrača - samo tik preden trdno zaspi, ali ko se šele prebuja, samo takrat mi jo uspe lepo nahranit zaj is pa res več ne upam nikamor pa saj vem - mogoče bi s tem hranjenjem še uspela, če bi jo čakala, dokler bo tako močno lačna, da bo že pojedla tudi sede (sedaj se spet dojiva izključno leže, saj "lovim" ta njena polbudna stanja), ampak vem, da bo do takrat fino prejokana in tudi časa bo minilo - sem že poskušala na ta način, pa ne je po 6 ur!! glede tistega samostojnega igranja pa sploh nimam ideje!!! imate ve, ki imate že več otrok, kakšne izkušnje s tem?? ko bi Brina vsaj znala malo na trebuščku počiti, ko se utrudi kravce past - ampak ne, sploh se ne uleže mirno na trebušček, nikoli - samo v jok prevalit s trebuha na hrbet se pa itak še ne zna se pa sedaj tudi Brina večkrat zbuja na noč - večkrat kot se je prej - seveda pa še ni tako slabo kot pri nekaterih drugihpuncah vendar mi to res ni jasno a ne gre to tako, da vedno dlje spijo ponoči, ne pa da se vedbo večkrat hranijo a je to normalno, da sedaj naši hočejo večkrat jesti no, na srečo smo vsaj zdravi zjutraj ima sicer malo zamašen nos, ampak "prediha" to - nismo še nikoli čistili nosa s kakšno napravo pošiljam za vse bolne ena je omenjala komarja, ki je popikal Brina ima tudi 3 pike po obrazu - sem najprej mislila, da je komar, pa ne mislim več tako zdaj se mi zdi, kot neki velik mozolj
|