|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 2.del
8.10.2008 8:40:27   
kasso
Sončica Sandra..upam, da si danes že bolje user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

mi smo pa tako veseli in spočiti, saj sve z Anjo pančkale od 20h-05h brez hranjenja , za nagrado sve šle takoj zjutri k Žankotu na mjamiiii jabolčni kolač.

Jana: veš pri nas edino kingurujček pali, Anja bi se kar cel dan nosila, samo mene križ že polako opozarja na posledice, voziček: sem kr žalostna ko pomislim, koliko eurčkov je moja mami odštela zanj sedaj pa se že kar nekaj časa na njem v kleti prah nabira.

Super za spanje upam, da si se tudi ti kaj odpočila.user posted image user posted image
Saj drugače nimam nič proti kengurujčku, a mislim, da je preveč nošenja dojenčka v njem lahko škodljivo tudi za njegovo hrbtenico al neuser posted image

Pa tudi v vozičku vzdignjeno vzglavje ni problem, jaz imam tudi, ampak hodiva na kratke sprehode max. 20 minut zaradi mene...po par urc je pa ne bi še imela.

Aurea, lepa marelca...tudi sama razmišljam o kakšni taki pridobitvi, da je lahek in zavzame malo prostora v avtu. Kolikšna a je bila cena?

sesil, ko se eni dojenčki poboljšajo, drugi ratajo sitnejši user posted image . Varja po novem, ampak le če je dobre volje, vzdrži v ležalniku, če ji dam en igralni center od chiccota  ali pod igralnim lokom od tiny love user posted image ..končno so jo začele zanimat igračke...aja pa tudi jabolko je zakon. Upam, da bo Aneja kmalu spet po starem.
Za info. jaz sem kupila kašico dm-ovo po 4. mesecu..... pšenični zdrob + vanilija..še meni je ful dobra...Varja pa odpira usta kot velika, ampak ji jo dam dopoldne in ne zvečer.user posted image

špelin@...pazi nase....je pa vedno tako, da ko so moški doma imamo babnce veliko več dela...vsaj pri nas je isto. Naj se user posted image čimprej pozdravi, da si boš tudi ti odpočila.

< Sporočilo je popravil kasso -- 8.10.2008 8:43:44 >

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 3951
8.10.2008 8:48:19   
špelin@
Dobro jutro user posted image

Moram na hitrico izkoristit frej kompjuter, dokler ga ne zasede user posted image  Saj vem, da je bolan in vse, ampak vseeno... user posted image

katy82, ja, vzgojiteljica je rekla, da mala pika lepo sodeluje, uživa ob aktivnostih, je živahna in se v družbi svojih treh prijateljic tako razživi, da jo je treba "nazaj držat", drugače preveč nori po igralnici user posted image

Ej, sploh ne morem it za nazaj brat, ker nekdo hodi okrog mene kot mačka okrog vrele kaše... user posted image user posted image

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3952
8.10.2008 8:51:58   
kasso
katy, ja Varja je že boljše, danes ponoči se je le dvakrat zbudila user posted image . še vedno malo pokašljuje in hropi, a mislim, da ni panike. Najbrž je res šmrkelj ali pa mogoče malo katarja.

Bi se pa rada malo skašljala, ker mi je včeraj spet zrasel pritisk pri tašči. Vsak torek, ko grem z otrokoma na telovadbo jo pustim pri njej v varstvu. No in včeraj sem ji povedala, da sem ji že dala sok korenčka, jabolka in kašico ter da bom počasi začela še drugo. In ko se vrnemo iz telovadbe sem slučajno videla eno mokro žličko na pultu in sem jo vprašala, če je čista, če jo lahko rabim, pa je rekla, da je mokra od sokca. Zraven pa so bili mandarini. Seveda ji je pohitela dat malo soka mandarin. Pa sem ji rekla, da za mandarine pa res še ni cajt, da bom zdaj dobila vneto ritko in naj ji ne daja. Ah, kaj čem govort, ker sem vedla, da bo tako, takoj ko ji bom povedala, da sem ji sama kaj dala. Ma te tašče res ne razumejo, da to niso njihovi otrociuser posted image . In ko sem povedala mojemu, je rekel, ja pa kaj je bilo s tamalima kaj drugače....ja res ni bilo...popolnoma isto je počela s prvima dvema. In če jaz ne bi vprašala za tisto žličko, ne bi vedela, da je pila sok mandarinuser posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3953
8.10.2008 9:04:41   
Naty*
user posted image user posted image user posted image user posted image  za vse bolane hroščke, da bojo hitro zdravi!

katy a te lahko prosim za nekaj podatkov?

Katere tabletke (če jih ima) ma tvoja mala odkar so ji odkrili refluks in ali je po njih boljše? A ma iz ust vedno okus po kislem al samo občasno? Kolikokrat bruha?

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3954
8.10.2008 9:07:21   
špelin@
Evo, je obupal user posted image user posted image  Tako da grem malo brat, če ne bo Gregor preveč tečnaril...

kasso, madona, no! Pa kaj je tvoji tašči?? Ne bom nič več napisala, ker bi bilo pregrdo user posted image
Super, da je Varja bolje user posted image user posted image user posted image user posted image

Aurea, lušten voziček user posted image  In user posted image  za plavanje.

aurora28, fino, da bosta z Galom plavala user posted image

hijenca, upam, da si danes bolje user posted image user posted image user posted image

edinaos, za moje pojme voziček, kjer otrok strogo sedi (se ne da niti malo poleži) še ne pride v poštev. Če se vsaj malo poleže, je druga pesem.

Naty*, prideš še k meni očistit okna, me je kar sram user posted image

Na, zdaj me spet preganja, ne morem več brat... user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3955
8.10.2008 9:19:37   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: katy82

Estrella kaj si pa ti zvedla za malega,a je priden?Kako pa tvoj išias se je kej pomiril?

Rižek se pa pr nam kar obnese sam kaj k mi mala noče več mleka pit,zdle sem jo pa komi nahecala za 80 ml pa mi je še to zbruhala tko da sem spet vse preoblekla in dala prat,kdaj bo konc tega refluksa ga mam že poln k... oprostite izrazu

Za tamalga  lahko rečem samo, da sem žal imela prav in sem že med  pogovoromuser posted image . Bo treba kar fejs pijet mulca, da se bo začel obnašat tako kot je treba. Si moreš mislit, da so ga vprašali, če ima brata ali sestro in je mali pobalin gladko rekel NE. Zatajilo sestricouser posted image Da o drugih ispadih sploh ne bi, ker se mi tlak dvigne na 200.
Moj išias je precej bolje, sicer so še bolečine, sem pa bolj okretnauser posted image .

Kako pa kaj hujšanje=? Se počutiš že kaj lažjo?Kako pa kontroliraš razdražljivost?Jaz sem malo grešila in posledica je samo -0,9kg. No bolje to kot nič. 

Naša sedaj po ta novem samo ziza in to je od mlekca vse. Čim sem ji zmanjšala kašice je začela spet pit po zizi. Je pa res, da še vedno popije zelo malo in tako bi se dojila na 1-1,5user posted image Ne vem kaj je bolje, matrat se z dojenjem ali ji dat kašice in bo posledično tolk manj mleka spila.

kasso: ja kako je leteča mami???Si boš kaj cajta vzela, da se dobimo kaj na kavici??Edina je tud za...mogoče še katera?
Jaz sem tud to dm kašico kupila, a je res dobra? Je še zaprta pri nas

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3956
8.10.2008 9:20:24   
Naty*
kasso tole s taščo je pa res groza user posted image . Pa kaj je s temi ženskami, da bi rade vse kr na svojo roko vzgajale NAŠE otroke? No js s taščo še nimam problemov, sm mela pa zadnjič s sosedo kr konkretne pogovore user posted image . Za popuser posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Naty*, prideš še k meni očistit okna, me je kar sram user posted image

user posted image  ja tkole je blo pri men, pol me je pa kr prijelo. Žana sem mela v ležalniku pa ga nosila s sabo iz sobe v sobo, ko mačka mlade user posted image user posted image . No ampak je šlo...

edina mam js eno idejo za tvoj voziček, bova pol sprobale ;).

Morm povedat, da je Žan ponoči prvič spal v svoji sobici user posted image !! Sva probala, če bo kaj boljše spal, če ne bo naju poslušal, ko se premetavava celo noč po postli. No spanje ni blo glih kej boljše, celo noč sem mogla dudo hodit popravljat v drugo sobo, od pol treh naprej je pri men spal...ampak začetek pa je user posted image .

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3957
8.10.2008 9:21:39   
katy82
Naty midve imava prašek Ranital,15 mg,ki ga raztopiš v čaju in ga daš za spit.Midva ga raztopiva v mleku,naj ne bi blo nič narobe.Odkar to pije nima več zadaha po kislem,prej je blo pa to kar precejkrat.Je pa to zaščita za želodec in požiralnik da nima razjed k naša je mela že vnetega.

A ma mali tud nosek kao zabasan ven pa nč ne spravš,to ma naša skoz in to je tud pokazatelj,da se hrana dviguje,itak je pa ustna votlina z nosno ful povezana.
Naša je bruhala pred uvedbo ranitala in aptamila ar ful,po vsakem obroku,tud po dveh urah kot da bi šlauf za vodo odprl,nama novalac ar ni odgovarjal,blo je grozno,temu je ponavadi sledil jok ker jo je pekla zgaga.Tega nisem vedla in sem jo nosila leže na trebuhu ker sem mislila da so krči in je blo valda še slabše.Ko samo pomislim kolkokrat je od izmučenosti zaspala jst pa jokala zraven k nisem vedla kako pomagatuser posted image

Zadnje cajta mi pa tamala bruha takoj po hranjenju ker če ne zaspi in jo kam odložim se mi lumpa začne dvigvat in posledično bruha k si napenja trebuščka.

Je pa tko da ni nujno da mali poliva oz.bruha da ima refluks,lahko mu samo pride do grla in steče nazaj,valda se vname sluznica pol smo pa tam
user posted image

10.5. smo končno dočakali našo prelepo mačkico Laro
12.5. pa sem postala teta malemu lumpu Anžetu
Le kaj nam bo prinesel 16. december

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3958
8.10.2008 9:23:36   
eole
Dobro jutro,

Eole kako ste spali?

hm, vstala sem samo 6x do sedmih zjutraj ... pravijo, da otroci po cepljenju bolj spijo.. hm? user posted image

danes bom šla na lov za to riževo kašico..

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3959
8.10.2008 9:25:20   
katy82
Naty bom mal žleht ampak itak rabmo popestritev,kaj pomen tale stavekuser posted image :

Sva probala, če bo kaj boljše spal, če ne bo naju poslušal, ko se premetavava celo noč po postli.

Kdaj se bova midba spet premetavala pa saj ni treba celo nočuser posted image user posted image user posted image Pa brez zamere

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3960
8.10.2008 9:30:58   
CatJa
Dobro jutro user posted image

Jaz sem pa danes tako fino naspana, sem včeraj zaspala najprej z Janom, potem sem eno kitico odspala pri Marku, vsa spočita pogledala Housa in odpeketala nazaj v posteljo user posted image  Je pa mojega malega miškota tako napikal komar, da ima vsaj 10 pikic na obrazu user posted image  Mene se pa tud pritaknu ni. Zdajle spi dopoldanski spanec, potem pa odpeketava v Sl. Gradec, da vidimo, kako je kaj z ledvičkami.

Aurea, lušn voziček. Jaz sem se pa zdaj našega tako navadla, sploh ker je tako fajn visok, da se ni treba sklanjat, ko dviguješ malega, da sploh ne razmišljam, da bi ga kasneje zamenjala za kako marelo. Vse, ki so ga imele, pravijo, da ga lahko kamot uporabljaš vsaj do 2. leta starosti in če bo Mark tako priden kot Jan, pri katerem smo se vozička znebili pri letu in pol, mi ga res ne bo treba menjat. 

Aurora, sem razmišljala za plavanje in se nisem še povsem odločla. Mislim, da dokler se mali ne znebi tega večno zasolzenga oz. gnojnega očka, ne bova šla. Če ne bo šlo drugače, bova šla pač potem po novem letu user posted image

Kasso, kaj ti naj rečem, moja je ista kot tvoja. Sem zadnjič pisala, ko mu je uturla korenček, ampak mandarina je hujš. In če ne bi vedla, bi se najbrž čudila, če bi Varja imela kako hujšo reakcijo user posted image

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3961
8.10.2008 9:33:10   
kasso

kasso, madona, no! Pa kaj je tvoji tašči?? Ne bom nič več napisala, ker bi bilo pregrdo user posted image

Moja tašča ima svoja prepričanja, da danes kao vse preveč komplicirajo, da če je ona svoji hčeri v mleko že kot novorojenčici mešala pomarančni sok in je pila tisto razjeto mešanco, tudi malo mandarina Varji ne bo škodilo... Potem je včeraj začela še s krompirjem, da danes povsot piše, da je kao škodljiv...pred par leti pa je bil zelo zdrav, zdaj pa ga vedi...no to je načela, da se bom jaz ustavla težit glede mandarin.
Saj drugače je super, vedno na voljo, da popazi otroke, sem ji res hvaležna in jo imam rada, a včasih pozabi, da sem jih jaz rodila in da je ona stara mama, jaz pa mama.

Me pa zanima nekaj za tiste, ki vam merkajo babice, tašče... otroke. Ali kaj plačate za varstvo?

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3962
8.10.2008 9:35:02   
katy82
A glasujete kej za mojo mačkico?Itak smo že zvisele k eni majo že ful glasov,je pa zdle ko sem glasovala bla zraven v manjši slikici Manca od SS.user posted image

Estrella veš tud skor en kg je dosežek in to zlo velik,če si se pregrešila.Jst se od drugega dneva počutim odlično,imam ogromno energije nč nisem tko zmatrana,uživam ko kuham zase,pa čeprav je bolj pusto,si začinim in je zakon hrana,še moj hoče zraven jestuser posted image in mi krade iz krožnika.
Razdražljivost ja ti bom kr po resnici povedala,prvi dan ko sem začela sem bla tko živčna da sva z mojim komaj čakala da gre mala spat in sva enostavno povedanouser posted image kot nora.Garantirano te vsa tegota mineuser posted image Občasno me prime za sladko ampak sploh ni tko hudo k popijem kako vodo z okusom in sadje,magar banano,da si nafilam cuker in to je to.Sem tko ponosna naseuser posted image Hvala punce vsem za vzpodbudo in motivacijo,res to mi ful pomaga.

A mulček pa pravš da je sestrico zatajil ja kaj mu pa je?A mislš da je tko ljubosumen da niti slišat noče zanjo?Pa se mi zdi,da se kr dost z njim ukvarjaš da ne bi smel bit tolk problemov,sej ne vem kaj ti naj svetujem,upam da ti bo čimprej ratalo ga v roke vzet.

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3963
8.10.2008 9:41:56   
CatJa
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

Me pa zanima nekaj za tiste, ki vam merkajo babice, tašče... otroke. Ali kaj plačate za varstvo?

Ne, ker do zdaj je enega ali drugega imela le po nekaj ur, po potrebi. Jan je že od začetka bil v privat varstvu, zdaj je itak v vrtcu, pa tudi Marka bomo dali v varstvo k isti gospe. Sicer se je tašča ponujala, da bi ga imela ona, ampak ona se o tem vedno pogovarja ali z mojim al pa z njegovo sestro (njeno hčero). Meni recimo nikoli nič ne reče. No, sej ni važno, verjetno ga bom v vsakem primeru dala v varstvo. Se mi zdi boljše, da ga počuva takrat, ko je res nujno, kot da ji ga obesimo za cel dan. Moja mama pa je še v službi.
Bi ji pa seveda plačali, če bi ga imela za stalno, ampak kolker jo poznam, bi plačilo itak zavrnila.

John BEAUMONT

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3964
8.10.2008 9:43:53   
kasso
Estrella, ja danes imam le eno srečanje zvečer ob 18:00, drugače pa sem "fraj" user posted image . No, imam v načrtu malo pospravit, nekaj za službo narest, in kaj polikat...bom videla, koliko mi bo uspelo. Ja, sa bi že zadnjič sigurno prišla v Logatec, če mi Varja ne bi zbolela. Rečte za datum, pa ne bom manjkala. user posted image

Okna pa no comment. Pri nas je zraven cesta in to še makadam, ko drvijo mimo ko zmešani in ko jih spucam so naslednji dan spet umazane...Sem jih prejšnji teden, no danes jih pa ne bom.user posted image

Naty, super da je žan malo vzdržal v sobici user posted image ...kar vztrajaj!

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3965
8.10.2008 9:45:45   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: sesil

Anitka, a ti tudi razmišljaš o Gh? Jaz bom čakala do 5 meseca, sej ni več daleč.

Jaz bom počakala na posvetovalnico, ki jo imamo drug teden pa bomo potem videli. Nekaj časa še imamo.

Sicer pa dobro jutro vsem skupaj. Upam, da bom uspela do konca kaj napisati, ker naš mali tečko že tečnari iz gugalnikauser posted image user posted image

Eole ojoj, bogica tolikokrat ste spet vstaliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Eh Kasso, ta tvoja tašča ga pa biksa. Bi bilo včasih morda res bolje, da vsega ne bi opazile.user posted image user posted image Upam, da ne bo vnete rite. Gre pa meni tudi na živce vtikanje drugih v stvari glede okrog hrane in še česa drugega okorg naših user posted image user posted image

Katy za vaju pa user posted image user posted image user posted image in naj težave z bruhanjem kmalu minejo.

Midva z Galom pa sva danes spet ostala sama, ker je šel ati pa pauser posted image user posted image user posted image in pride šele jutri zvečer.user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 3966
8.10.2008 10:05:49   
Soncnica Sandra ***
Dobro jutro oz.dober dan!

Evo moj glavobol je včeraj po enem "konjskem" tabletu le malce popustil. No potem se je pa M prikazala user posted image user posted image user posted image

Evo mi smo lepo pančali od 20.30 pa do 6.20. Sedaj pa je na vrsti prva runda dopoldnskega počitka user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Kanka

SS, mi lahko prosim napišeš vajin urnik prehranjevanja. Jaz sem tako zmedena s to GH. Sploh ne vem kako naj se lotim, sedaj imam tako lušten urnik in se bojim da se mi bo stistem podrl. Hvala
Sicer ti odgovarjam zelo pozno, ampak vseeno user posted image
Midve sva z gosto hrano začele postopoma. Par dni po nekaj žličk med obroki. Vendar je Manca zelo hitro pogruntala, da so jabolka in podobno zelooooo dobra in bi se jih kar nabasala.
Sedaj papcava nekako takole:
-zajtrk med 8-9 uro: najprej malce riževih kosmičkov po žlički+mleko po flaši
- malica med 12-13uro: sadje po žlički+mleko po flaši,
- kosilo med 15-16uro: sadje po žlički+mleko po flaši,
- malica med 18-19uro: običajno sadje po žlički+čaj po flaši,
- večerja med 20-21uro: velikaaaaa flaška mleka user posted image

Naš Gregec je še vedno bolan... Ker mu malo piska v pljučih je dobil Ventolin pumpico in masko, da mu bomo 3x dnevno vpihovali to zadevo user posted image  Na srečo je vsaj saturacija kisika v krvi ok. Fajn veliko user posted image user posted image user posted image  za našega princa, da se hitro pozdravi!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image  da se čim prej pozdravi

IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

Še eno vprašanje, glede na to da moja miška že konkretno sama sedi, a mislite da ji lahko namontiramo športni del vozeka, ki je strogo sedečiuser posted image nekako se mi še vedno zgodaj zdi, saj je še tako malauser posted image

Edina: moja Manca je v športnem delu vozička že od dopolnjenega 3.meseca. Sicer se je dal v čistoležeči položaj. Sedaj pa je že ful dvignjena, no pa saj si sama videla, ampak sedi pa še ne sama.
Poskusi pa boš videla kako ji bo odgovarjalo.

A glasujete kej za mojo mačkico?Itak smo že zvisele k eni majo že ful glasov,je pa zdle ko sem glasovala bla zraven v manjši slikici Manca od SS.user posted image

Ah to glasovanje je tako ali tako en larifarij kot sama vidiš.
Najini dve miši sta za naju že tko al tko zmagovalki!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu Kanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3967
8.10.2008 10:08:12   
bobika
Dan!
Naš fantek je že boljši. Majn kašlja in tudi lepše spi in je user posted image . Je včeraj pojedel 860ml čez cel dan kar je zanj full veliko.

Esterella: mislim, da najina user posted image kljub borbam pri hranjenju fajn napredujeta na teži. Mogoče pa imam mi2 tako sitosno mleko, da potrebujeta majn.
Joj, mi je zelo žal, za tvojega večjega fanta. Pa kaj misliš, da take vzganja zaradi ljubosumja? Verjetno si že pisala, pa se ne spomnim. Kako pa se doma obnaša do sestrice? res želim, da čimprej mine ta faza.
Anitka: mali bo pravi šarmer na krstu user posted image .Tudi jaz sem zelo težko kaj najdla zanj. Se mi zdi, da punčko lahko takoj fletno oblečeš fantka pa zelo težko. Jaz mu celo čeveljčkov nisem najdla in je moral biti kar v copatkihuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Kanka

Anitka, tud pri nas razmišljamo o krstu. Samo imamo en majcen problem. Moj je antikrist in se nisva poročila. Prvo hčerko mi je župnik krstil, za drugo pa pravi da je ne krsti, dokler se midva ne poročiva.

Bo pa tale vaš fantič prava zvezda. Tolk luštkane oblekice. Kje si dobila čeveljce?

Moj je tudi čisti ateist in ni naš župnik nič kompliciral. niti omenil ni, da bi imel ka proti. Sem mu pa povedala, da je ateist. Mogoče bi mu ti tudi mogla, da ne bi brezveze komplociral. Pa mu reči, da se ne bosta cerveno poročila, ker ga ne nameravaš silit v nekaj kar ne verjame.

Kasso: joj te tašče. Pa kaj jim te je, da to tako na skrivaj delajo. Jaz nisem imela pri prvi problema s tem, upam, da tudi sedaj ne bo.
Naty: super za Žana. Jaz si ne predstavljam, da bi spal v drugi sobi. Mi je že za starejšo bilo ful hudo, ko je pri dobrih 2 letih šla v svojo sobo.
Špelin@:kako je Gregor?

Še to moram napisatiuser posted image . Meni Anže že tak lepo zna dati lupčka. Čemu rečem naj da lupčka se tak vame zaleti in mi da takega slinastega user posted image . Pa tudi sestrici in atiju rad da.
Njegova trunutno najljubša igrača pa je punky od bombažkov. Se mu reži kot nor, ko ga zagleda user posted image .
Tiste, ki imate punčke in fantke, se vam tudi zdi, da so fantki bolj cartkasti in se raje cartajo, kot punčke. Pri nas je že tako.

Kaj je še katera, ki ni še začela z uvajanjem Gh? Mi smo še samo pri mleku. Nameravam pa nekje čez 14 dni poskusiti.

lep dan

(odgovor članu Kanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3968
8.10.2008 10:08:40   
Anonimen
Dobro jutro.
Mi smo pa ful slabo spali, je Gaja neki prehlajena,kašlja pa nosek ma skoz zabasanuser posted image .

Hijenca vse naj naj Vidku za 5 mesecev user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Katy82 super da se bolje počutiš odkar imaš dieto user posted image user posted image user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: kasso

Zaenkrat so bl malo merkale, občasno kšno urco,dve. Bom pa verjetn šla delat 2x na teden po 4 ure, preko študenta, pa bo tašča merkala tamalo. Pa ne bomo nč plačal,tud če bi ji dala ne bi hotla vzet.
Itak ve da je bl kriza z denarjem pri nasuser posted image , sej zato bom pa mogla mal delat, da dobim vsaj 100 eur na mesec, čeprov se mi nč ne da.

(odgovor članu Anitka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3969
8.10.2008 10:28:26   
hijenca
Dobro jutro!

Moji krči so malo boljše , ampak user posted image  še ni prišla. Bi mogla danes pa res prit, ker je že 4 dan po KT.

Danes malo bolj pestra noč ponoči, tega sploh nisma midva z Vidkom navajena. Malo pred 00 ponoči se je mali tako zadrl, da me je kar vrglo v postli. Je potem nazaj zaspal sam od sebe in je rogovilil ob 4, pa zaspal, pa potem ob 7 zahteval mamo in njegovo flašo, potem imel pol ure samogovore in zaspal za pol ure, potem pa se je odločil, da danes ne bo spanja in sem mogla ob 9 vstat in gospodiča porihtat.

Danes pa imamo 5 mesecev user posted image user posted image user posted image . Sploh ne morem verjet, da je že tolko. Pa ko se mi je nosečnost tako vlekla, sedaj pa smo že stari 5 mescov.

Hvala nina za čestitke.

Sem hitela Vidka nafotrat sedaj zjutraj z mlečno kašico od Hippa na žlico, pa se mi je smejal in je ven pluval. Pa nič. Bo mama vstran vrgla, ker tako pride 250 g, samo 3.39 €. Grrrr user posted image  mali, pa se norca dela, stvar pa draga kot hudič. Pa naj mu bo, ko ima danes glih mesečni rojstni dan.

Vse, ki dajete GH, ali imajo vaši tudi tako radi banane. Če bi hotela, bi mu lahko vsak dan dala 5x, on bi jedo in jedo. Ker na banano je pa nor. Tudi tisto kupljeno bananino kašico obožuje. Samo jaz mu ponavadi s kakšnim drugim sadjem zmešam, danes bo imel banano in jabolko. Kaka pa kot nor, HB da ga ne zaprejo banane.

Aha, sedaj pa lakota v ozadju, grem hitro tisto kašico razredčit, pa na flašo. user posted image user posted image  da ne bom rabla vstran metat.

špelin, hitro pozdravi možeka, ker te pogrešamo na RR. user posted image user posted image user posted image

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3970
8.10.2008 10:34:44   
CatJa
Kaj je še katera, ki ni še začela z uvajanjem Gh? Mi smo še samo pri mleku. Nameravam pa nekje čez 14 dni poskusiti.

Enako user posted image

John BEAUMONT

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 3971
8.10.2008 10:43:28   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: bobika

Dan!
Naš fantek je že boljši. Majn kašlja in tudi lepše spi in je . Je včeraj pojedel 860ml čez cel dan kar je zanj full veliko.

Najprej user posted image user posted image user posted image za vašega fantička. Mi še tudi nismo začeli z GH, ampak se še samo dojimo.

Nina7 upam, da bo Gaja kmalu spet zdrava kot ribica.user posted image

Hijenca in Videkuser posted image user posted image user posted image user posted image za 5 mesecev.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 3972
8.10.2008 10:56:27   
suzy85
IZVIRNO SPOROČILO: bobika

tudi mi smo še samo na mlekecu. sicer se ne dojiva, ampak po flaški dobiva moje mleko. bom pa počakala še kakšne 3 tedne, pol bomo pa tud mi verjetno začeli!

mi smo spet spali dobro. user posted image user posted image user posted image je eva zaspala ob 9ih, pol sm ji pa okrog 11ih dala še jest kr v spanju  in je spala do 5ih zjutraj, ko jo je spet lakota zbudla.

lep sončen dan vsem!

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3973
8.10.2008 10:58:05   
tana7
IZVIRNO SPOROČILO: CatJa

Enako user posted image

mi pa mogoče čez kak mesec? ali pa še kasneje?

sem pa že tako zmatrana danes
nekaj bo treba ukrepati, pa NE VEM KAKOuser posted image
naša Brina ne zna biti 1 sekundo več samauser posted image res!!
če je kateri žal, da se njen user posted image še ne prekotali na trebuščka ali da se komaj prekotali, ji vse te Brinine dosežke podarim! takoj, ko jo odložim, se prevrne na trebuh, malemskost vztraja tako, potem pa že pritoževanje in kmalu jooook
na hrbtu več sploh ni NIČ - razen, če zraven sedim+je dobre volje+jo zabavam s kakšno zabavno igračo
sicer je takoj na hrbtu in.... user posted image noro!
včeraj je moj rekel, da se mu zdi, da smo nekam prišli, od koder ne bomo znali ven

poleg tega več sploh ne je drugače, kot če je na pol uspavana!!
ne spomnim se, kdaj je nazadnje šla tako iz budnega stanja jest
se takoj zvija in stran obrača - samo tik preden trdno zaspi, ali ko se šele prebuja, samo takrat mi jo uspe lepo nahranit
zaj is pa res več ne upam nikamor
pa saj vem - mogoče bi s tem hranjenjem še uspela, če bi jo čakala, dokler bo tako močno lačna, da bo že pojedla tudi sede (sedaj se spet dojiva izključno leže, saj "lovim" ta njena polbudna stanja), ampak vem, da bo do takrat fino prejokana in tudi časa bo minilo - sem že poskušala na ta način, pa ne je po 6 ur!!

glede tistega samostojnega igranja pa sploh nimam ideje!!!user posted image
imate ve, ki imate že več otrok, kakšne izkušnje s tem??

ko bi Brina vsaj znala malo na trebuščku počiti, ko se utrudi kravce past - ampak ne, sploh se ne uleže mirno na trebušček, nikoli - samo v jok
prevalit s trebuha na hrbet se pa itak še ne zna

se pa sedaj tudi Brina večkrat zbuja na noč - večkrat kot se je prej - seveda pa še ni tako slabo kot pri nekaterih drugihpuncah
vendar mi to res ni jasno
a ne gre to tako, da vedno dlje spijo ponoči, ne pa da se vedbo večkrat hranijouser posted image
a je to normalno, da sedaj naši user posted image hočejo večkrat jestiuser posted image

no, na srečo smo vsaj zdravi
zjutraj ima sicer malo zamašen nos, ampak "prediha" to - nismo še nikoli čistili nosa s kakšno napravo
pošiljam user posted image user posted image user posted image za vse bolne user posted image

ena je omenjala komarja, ki je popikal user posted image
Brina ima tudi 3 pike po obrazu - sem najprej mislila, da je komar, pa ne mislim več tako
zdaj se mi zdi, kot neki velik mozolj

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 3974
8.10.2008 11:05:39   
kasso
Estrella, ja tista kašica od DM je tako dobra, pan vanilija okus, da jo je Varja prejle zmazala v luftu, brcala, odpirala usta in začela jokat, ko je bilo konec, ona bi kar šeuser posted image
Sine pa bo že, ne se toliko sekirat, ker morda pa prav to hoče.

(odgovor članu tana7)
Neposredna povezava do sporočila: 3975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?