Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Barbaw hvala za tako obširno razlago. Saj skušam vse to čimprej sprejeti in se sprijazniti s tem, ampak na hipe sem totalno brez moči. Nocojšnja noč je bila spet KATASTROFALNA!!! Prvič se je zbudil že nekaj po 23. uri, nato ob enih, treh, štirih, pol šestih, sedmih... Jaz pa sama z njim In najhuje je to, da zase res nimam časa, ker mi ga zmanjkuje. Čez dan oma tudi zelo kratke runde spanja. Pa ne vem zakaj full težko zaspi, sploh ponoči. Ga dam spečega v posteljico in se kar naenkrat začne zvijat in premetavat, brcat - prav muči se in pri tem ima večinoma zaprte oči. In čez nekaj časa se po tem mučenju prebudi. Ker noče dude mu včasih dam malce svoj prst in ga tako stiska in grabi in gre z glavo levo desno. Ne vem, če ga dlesni tako matrajo Aja še to - kakšen je točen naslov tiste knjige za uspavanje? Vem kako se počutiš. Meni je škrat tu nekje prešaltal iz spanja 2-krat dnevno na 1-krat. Jaz sem bila obupana, utrujena, uničena, razdražljiva, .... Pa še ponoči mi ni spal kot je treba. kako sem vse prgurala ne vem. Navadila sem se na to, da moram biti toliko pokonci in ... Fizično sem se okrepila zaradi tega, pa vitamine sem redno jemala, da nisem zbolela zaradi napora. Zobje ene otroke ful mučijo in se zna zgodit, da bo kasneje boljše. Časa zse si pa še danes ne vzamem pošteno. Zdajle sem si ga. potem pa za vse drugo zmanjka. S čiščenjem se ne obremenjujem preveč. Kot v svinjaku nimamo, nimamo pa sterilno. Rajše prebrem kaj, vse ostalo pa naredim usput ko mi je. Včasih sem bila obsedena, da mora biti vse tipi topi, moj otrok pa je bil tako živahen, da ga je bilo vsepovsod polno. Nisem mogla naredit čisto nič zraven njega. Zdaj pa imam dva pa je vse nekako lažje. mogoče sem pa se jaz toliko spremenila. malo sem se res. knjigica pa je otroško spanje brez joka v sanje. V knjigici piše, da otrok ne sme trdno spat, ko ga odložimo, ker se predrami. Preberi pa jo pa boš videla. meni je ogromno pomagala. Sem lepo začela počasi in na koncu uspela. Mi je mali pri enem letu znal sam zaspati brez kakšnih posebnih procedur. Samo pravljico sem mu prebrala pa je drnjohal. Barbaw še enkrat hvala za vse. Zlata si Mi je postalo malo lažje, ko sem prebrala tvoj post.