|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 2.del
8.10.2008 11:06:53   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28
 Galu sem že kupila kopalke. In super pridobitev 

kje pa si jih kupila?...jst tud moram. ej sam tm na internetni strani piše, da je tečaj v velenju v sredo in četrtek user posted image  a bo tvoj tud hodu zraven?

IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@
Riževa kašica: jaz sem to malemu 3x dala v večerno mleko, ampak žal zaradi tega ni nič bolje spal - pri nas se očitno ne obnese...

Podpišem!

jst tudi..user posted image

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3976
8.10.2008 11:12:47   
Anitka
Nespečnice poglejte to: http://www.ringaraja.net/forum/no%C4%8Dno_spanje_6_mese%C4%8Dnika/m_3233022/tm.htm

user posted image user posted image user posted image upam, da nas ne čaka tako dolgo obdobje zbujanja, ker sem že zdaj čisto hin

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3977
8.10.2008 11:24:13   
tana7
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Nespečnice poglejte to: http://www.ringaraja.net/forum/no%C4%8Dno_spanje_6_mese%C4%8Dnika/m_3233022/tm.htm

user posted image user posted image user posted image upam, da nas ne čaka tako dolgo obdobje zbujanja, ker sem že zdaj čisto hin

a to pišejo tiste, ki samo dojijo, al kako? no, pa še malo GH zraven
al kako ti to razumeš?

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3978
8.10.2008 11:44:27   
Estrella*
Anitka: raje ne glej takih zadev, ker ne bo nič bolje. Ali je krivo dojenje?Kaj pa vem..pri nas sta bila oba dojena in sta spala celo noč tako, da ne drži ravno. Je pa čudno to, da imajo težave s spanjem v 90% dojeni otroci in tisti, ki se še dolgo časa dojijouser posted image
Z eno kašico pred spanjem je bolj težko pričakovati, da bo otrok dlje spal. Jaz sem pri naši ugotovila, da če poje čez dan zadovoljivo količino hrane, potem spi celo noč, čim pa kak obrok preskoči ali pa ga ne poje celega oz. dovolj, se zbudi prej npr, po 5,6 urah. Včeraj je spala ntanko 4h v kosu , jedla in potem zaspala do jutra.

Ko boste večinoma na GH in če bo bolje, potem bo verjetno res krivo premalo kalorij, če bo pa isto, potem je cartanje. user posted image je to, da človek zve šele tako poznouser posted image

Jaz vsem želim, da se vam težave čimprej umirijo in da se končno naspite.

(odgovor članu tana7)
Neposredna povezava do sporočila: 3979
8.10.2008 11:48:00   
Anonimen
estrella: kako kaže, ne mi reči da Alja še kar spi??

(odgovor članu Estrella*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3980
8.10.2008 12:06:30   
Soncnica Sandra ***
ESTRELLA: jaz sem pa mislila, da boš včeraj čez dolino šibala, da bova lahko koferkali user posted image  .
Pol sem mogla pa sama kavo piti user posted image

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3981
8.10.2008 12:08:38   
špelin@
Grrr, zdaj sem pa dedca nagnala z računalnika user posted image  Najprej je hodil gor in dol po kuhinji, zdaj pa se je spravil gledat TV user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: bobika
Naš fantek je že boljši. Majn kašlja in tudi lepše spi in je user posted image . Je včeraj pojedel 860ml čez cel dan kar je zanj full veliko.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  BRAVO!!!
Naš Gregi je tudi toliko boljši, da ga ponoči več ne zbujajo napadi kašlja, drugače pa se mi zdi, da se nič kaj hitro ne zdravi... Še dobro, da je user posted image  doma, da ga toliko popazi, da mi ga ni treba vlaćčiti ven, ko grem v vrtec ali v trgovino.

Tudi naš mali še ni na GH, samo malo sva vmes 3x poskušala korenčkov sok, zaradi njegove bolezni sem nehala misliti na to...

IZVIRNO SPOROČILO: hijenca
špelin, hitro pozdravi možeka, ker te pogrešamo na RR. user posted image user posted image user posted image

user posted image  Upam, da bo kmalu boljši user posted image
Meni je drugače fino, ker imam računalnik v kuhinji (no, na koncu jedilnice) in ves čas, ko kaj delam, vmes kukam sem gor in imam družbo user posted image

user posted image  za Vidkovih 5 mesecev!!!

Ohhhhhhh, motnje... user posted image  Spet! user posted image

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 3982
8.10.2008 12:11:22   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

Me pa zanima nekaj za tiste, ki vam merkajo babice, tašče... otroke. Ali kaj plačate za varstvo?

Našo miško zaenkrat zelo rada pomerkata moja starša prav tako pa tudi tašča in tast. Denarja pa itak noben ne bi hotel, tudi če bi rekla. Do sedaj je bila najdalj v varstvu ko je bila stara dober mesec in pol in sicer od 9h zjutraj pa do pol 5ih popoldan, ker sva šla midva na eno poroko v Kamnik. Pa je bila ful pridna. DRugače pa jo kdaj zvečer tudi pomerkajo, da lahko geva s kolegi na pijačo ali pico.
Greva pa v petek na eno poroko, tako da greva okog 6h zvečer in prideva ne vem kdaj user posted image . Manca pa bo pri mojih starših. Upam, da ne bo panike. Jo bosta okrog 8h skopala in ji dala papcat, potem pa če bo vse po sreči bo tko al tko pančala, do takrat ko bosta mami in ati prišla domov user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3983
8.10.2008 12:15:51   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

ESTRELLA: jaz sem pa mislila, da boš včeraj čez dolino šibala, da bova lahko koferkali user posted image  .
Pol sem mogla pa sama kavo piti user posted image

ojej ss, kaj me nisi poklicala???Jaz sem imela sabo mlkec , pa te nisem hotla motit, ker si pisala, da imaš glavoboluser posted image Sem že držala GSM, da te pokličem, pa sem si premislila.

edina: user posted image user posted image ja mala je spala do 12h, 3urceuser posted image user posted image Mami vsa srečna.

Videk in hijenca ČESTITKE za 5mesečnico!!!

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 3984
8.10.2008 12:40:39   
hijenca
Punce imam eno vprašanje. A se že vsi vaši user posted image  obračajo na trebušček. Moj mali je taki lenušček in se ne obrne noti na bok. Vsak dan ga matram, pa ga sama "rolam" po postli, pa žicam z igračko, on pa se mi smeji, pa kaže jeziček user posted image , pa dela ne bom, ne bom, ne bom. Kako bi  ga pripravila, da bi se obrnil?

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

Neposredna povezava do sporočila: 3985
8.10.2008 12:45:04   
aurora28
Edina bravo za spanje user posted image user posted image user posted image in bravo Videk za 5. mesecev user posted image user posted image user posted image
Jana kopalke sem mu kupila v BC, mi je po telefonu gospa povedala, da bo tečaj ob pon. in moj bo občasno hodil zraven, ne vedno. A si ti ziher, da boš hodila, ker naju moram prijaviti?

Catja
poglej, če se boš odločila za kopanje, potem pridi v ponedeljek okrog 8.45 na bazen, če ne, boš pa hodila od jan- aprila, bova midva tudi takrat šla še enkrat user posted image user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 3986
8.10.2008 12:48:31   
aurora28

Punce imam eno vprašanje. A se že vsi vaši user posted image  obračajo na trebušček. Moj mali je taki lenušček in se ne obrne noti na bok. Vsak dan ga matram, pa ga sama "rolam" po postli, pa žicam z igračko, on pa se mi smeji, pa kaže jeziček user posted image , pa dela ne bom, ne bom, ne bom. Kako bi  ga pripravila, da bi se obrnil?

Gal se že obrača, sem ga pa pripravila s igračko, probaj mu igračko držati bolj ob starni in če se bo stegoval za njo, se bo obrnal na bok in nato počasi na trebuh. user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 3987
8.10.2008 12:49:26   
Anonimen

hijenca moji miškici tudi še ne gre obračanje na bušija, jaz jo tudi žicam z raznimi igračami pa ničuser posted image

(odgovor članu hijenca)
  Neposredna povezava do sporočila: 3988
8.10.2008 12:51:11   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

edina: user posted image user posted image ja mala je spala do 12h, 3urceuser posted image user posted image Mami vsa srečna.

pridna Aljauser posted image Anja tudi spančkauser posted image . No zdaj pa le dobro izberi barvo za hiško, pa prileti na kofiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3989
8.10.2008 12:56:10   
Anonimen
kasso, glede varstva: moja mami je že moji taškiuser posted image omenila, da bo mamica kmalu morala na šiht in kako se bodo zmenile za varstvo?? Njen odgovor: JA JAZ ČISTO NIČ NE VEM O TEMuser posted image user posted image user posted image . Kozaaaaaaaaaaaaaa.

Moja mami še dela in prihaja domov ob 14h, tako da bomo morali očitno najdit privat varstvo dokler vrtca ne dobimo. Sem se pa odločila, da jo tašči (pa tudi če bi se sama javila, kar se ne bo, saj je vnukinjo od kar se je rodila vidla le 3x) tudi ne bi dala.

Me pa srček zaboli, ko pomislim, da jo bo neznana oseba merkala vsaj 10ur dnevnouser posted image user posted image user posted image grooooooza.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3990
8.10.2008 13:17:07   
kasso

Varja se tudi še ne obrača. Brez problema pa je hitro na nogicah, če ji dam roke, medtem ko sedi.
user posted image user posted image za Vidkovih 5 mesecev.

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 3991
8.10.2008 13:20:42   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

kasso, glede varstva: moja mami je že moji taškiuser posted image omenila, da bo mamica kmalu morala na šiht in kako se bodo zmenile za varstvo?? Njen odgovor: JA JAZ ČISTO NIČ NE VEM O TEMuser posted image user posted image user posted image . Kozaaaaaaaaaaaaaa.

Moja mami še dela in prihaja domov ob 14h, tako da bomo morali očitno najdit privat varstvo dokler vrtca ne dobimo. Sem se pa odločila, da jo tašči (pa tudi če bi se sama javila, kar se ne bo, saj je vnukinjo od kar se je rodila vidla le 3x) tudi ne bi dala.

Me pa srček zaboli, ko pomislim, da jo bo neznana oseba merkala vsaj 10ur dnevnouser posted image user posted image user posted image grooooooza.

Ojej, ta tvoja pa je itak razred zase user posted image . Daj se že zdaj malo zanimaj za kakšno dobro in zaupanja vredno varuško, da se tudi mala že prej navadi oz. spozna, da ni zanjo prevelik šok.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3992
8.10.2008 13:25:33   
Soncnica Sandra ***

ojej ss, kaj me nisi poklicala???Jaz sem imela sabo mlkec , pa te nisem hotla motit, ker si pisala, da imaš glavoboluser posted image Sem že držala GSM, da te pokličem, pa sem si premislila.

Estrela, ne se sekirat. Bova meli razlog, da bova lohka drugič kofetkali user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

Neposredna povezava do sporočila: 3993
8.10.2008 13:31:38   
hijenca

Brez problema pa je hitro na nogicah, če ji dam roke, medtem ko sedi.

Tu je pa Videk tudi prvak, on bi kar stal na nogicah, včasih sploh ritke nima, da bi sedel. To se mi pa zdi malo prehitro in je kar hud, ko mu ne pustim. Ti otroci. Obračali se nebi, oni bi kar stali in hodli user posted image user posted image user posted image .

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3994
8.10.2008 13:32:25   
Naty*
IZVIRNO SPOROČILO: katy82

Naty midve imava prašek Ranital,15 mg,ki ga raztopiš v čaju in ga daš za spit.Midva ga raztopiva v mleku,naj ne bi blo nič narobe.Odkar to pije nima več zadaha po kislem,prej je blo pa to kar precejkrat.Je pa to zaščita za želodec in požiralnik da nima razjed k naša je mela že vnetega.

A ma mali tud nosek kao zabasan ven pa nč ne spravš,to ma naša skoz in to je tud pokazatelj,da se hrana dviguje,itak je pa ustna votlina z nosno ful povezana.
Naša je bruhala pred uvedbo ranitala in aptamila ar ful,po vsakem obroku,tud po dveh urah kot da bi šlauf za vodo odprl,nama novalac ar ni odgovarjal,blo je grozno,temu je ponavadi sledil jok ker jo je pekla zgaga.Tega nisem vedla in sem jo nosila leže na trebuhu ker sem mislila da so krči in je blo valda še slabše.Ko samo pomislim kolkokrat je od izmučenosti zaspala jst pa jokala zraven k nisem vedla kako pomagatuser posted image

Zadnje cajta mi pa tamala bruha takoj po hranjenju ker če ne zaspi in jo kam odložim se mi lumpa začne dvigvat in posledično bruha k si napenja trebuščka.

Je pa tko da ni nujno da mali poliva oz.bruha da ima refluks,lahko mu samo pride do grla in steče nazaj,valda se vname sluznica pol smo pa tam
user posted image

Joj katy to je vse tko, kot je pri nas user posted image . S tem, da naša P sumi, da ma vnet požiralnik, ker je takrat mel kri v slini, tko da bi znale bit že poškodbe. Glih sem govorila z njo in sem ji povedala, da me ma gastroenterolog v Ljubljani že očitno dost, ker ga skoz kličemuser posted image  in me sploh ne jemlje resno. Tko da bo zdej ona kontaktirala enega na Ptuju in bomo šli verjetno tja na pregled, ker ona močno sumi na refluks. Žan tud ful joka, ko ga nosim na trebuščku, bruha v loku takoj po obruku al pa tud uro ali dve po obroku. Ko ga dojim joka, ko podirava kupček joka, verjetno ga tud ful peče user posted image . Držim pesti, da se vama hitr tole uredi user posted image  pa upam, da bojo tud pri nas kmal kej pogruntali.

IZVIRNO SPOROČILO: katy82

Naty bom mal žleht ampak itak rabmo popestritev,kaj pomen tale stavekuser posted image :

Sva probala, če bo kaj boljše spal, če ne bo naju poslušal, ko se premetavava celo noč po postli.

Kdaj se bova midba spet premetavala pa saj ni treba celo nočuser posted image user posted image user posted image Pa brez zamere

user posted image user posted image user posted image user posted image  o bi bil moj vesel, če bi blo zo konkretno premetavanje, tko se pa premetavava vsak po svoji strano postle user posted image user posted image user posted image . Ma kaka zamera, ne ga srat user posted image user posted image .

kasso: ja kako je leteča mami???Si boš kaj cajta vzela, da se dobimo kaj na kavici??Edina je tud za...mogoče še katera?

js valjda user posted image ... kasso upam, da ti bo uspelo user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: bobika

Naty: super za Žana. Jaz si ne predstavljam, da bi spal v drugi sobi. Mi je že za starejšo bilo ful hudo, ko je pri dobrih 2 letih šla v svojo sobo.

Ja tud men je groznouser posted image , ampak mali se res skoz zbuja, ko moj zakašlja al se pa obračava, tko da je to bolj v njegovo dobro. user posted image  ful dobr, da ti da lupčka, js tud komaj čakam tistega slinastega cmokeca user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: CatJa

Kaj je še katera, ki ni še začela z uvajanjem Gh? Mi smo še samo pri mleku. Nameravam pa nekje čez 14 dni poskusiti.

Enako user posted image

Js še ne uvajam, sva mela sicer tri večere riževo kašico v vodi, ampak se ni obneslo. Čakamo na diagnozo, pol bomo pa uvajaliuser posted image . Mogoče celo šele po šestem mesecu.

user posted image user posted image user posted image  super za Gregija in Varjo da sta že boljše!

o fak ženske, zdele sem pisala samo tole o uvajanju GH (pišem zelo hitro desetprstno, ker sem bla včasih zapisnikarica - samo za predstavo user posted image ) no in se obrnem in najdem Žana sredi dnevne sobe na laminatu user posted image user posted image , prepuzal mi je iz dekice kak meter in pol.... mislm halo!!!!!

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3995
8.10.2008 13:40:09   
kasso

Joj katy to je vse tko, kot je pri nas user posted image . S tem, da naša P sumi, da ma vnet požiralnik, ker je takrat mel kri v slini, tko da bi znale bit že poškodbe. Glih sem govorila z njo in sem ji povedala, da me ma gastroenterolog v Ljubljani že očitno dost, ker ga skoz kličemuser posted image  in me sploh ne jemlje resno. Tko da bo zdej ona kontaktirala enega na Ptuju in bomo šli verjetno tja na pregled, ker ona močno sumi na refluks. Žan tud ful joka, ko ga nosim na trebuščku, bruha v loku takoj po obruku al pa tud uro ali dve po obroku. Ko ga dojim joka, ko podirava kupček joka, verjetno ga tud ful peče user posted image . Držim pesti, da se vama hitr tole uredi user posted image  pa upam, da bojo tud pri nas kmal kej pogruntali.

user posted image user posted image user posted image bogi Žan user posted image user posted image user posted image user posted image

kasso: ja kako je leteča mami???Si boš kaj cajta vzela, da se dobimo kaj na kavici??Edina je tud za...mogoče še katera?

js valjda user posted image ... kasso upam, da ti bo uspelo user posted image .

a bi šlo jutri dopoldne?

o fak ženske, zdele sem pisala samo tole o uvajanju GH (pišem zelo hitro desetprstno, ker sem bla včasih zapisnikarica - samo za predstavo user posted image ) no in se obrnem in najdem Žana sredi dnevne sobe na laminatu user posted image user posted image , prepuzal mi je iz dekice kak meter in pol.... mislm halo!!!!!

user posted image user posted image user posted image go go Žan user posted image

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 3996
8.10.2008 13:41:09   
Naty*
aja katy glede zabasanega noska je pa celo tko, da je velikokrat hropel tud, ko sem mu spucala nosek (tud zdej to občasno dela, ko spi). Enkrat sem pa z baby-vacom celo malo mleka potegnila skozi nosek user posted image . Pol ni čudno, da revček tolk joka, ko mu pucam z BV user posted image user posted image user posted image . Če bi prej vedela, mu sploh ne bi. Verjetno mu vse skupi še bl gor potegnem, pa ga potem še bolj peče.  

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 3997
8.10.2008 13:42:21   
Naty*

a bi šlo jutri dopoldne?

itak user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3998
8.10.2008 13:55:29   
kasso

a bi šlo jutri dopoldne?

itak user posted image

user posted image user posted image user posted image super, se slišmo.

Zdaj mi bo Varja celo roko popapcala user posted image

TANA7 user posted image user posted image user posted image ta tvoja frčafelca pa je ratala nagajivka. A če jo nosiš, je pridna? Kaj pa v gugalniku? Mogoče tak,kakršnega ima Aurora...uni vesoljski bi paliluser posted image
Oba moja otroka sta se starejša kot sta bila, pogosteje sta se zbujala. Petja se še vedno parkrat zbudi in kliče, al pa jo lulat tišči. Gašper pa se zbudi le, če ga lulat tišči.

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 3999
8.10.2008 14:05:59   
jana81

uživaj dokler se še ne obrača, jst ga komaj lovim.. mi takoj pobegne drugam.

no o tem sem govorila hijenci.. pr nas je problem še to, ker še ne zna ornk puzat in se premetava z leve na desno in pol z glavo pokne ob laminat in je jok (pa ne vedno, koker ga prime)

jst mam pa en nov problem...Nejc noče dude, noče flaške, noče niti dude z sladkimi kapljicami, ki jo je prej pocuzal ko za hec... problem nastane ko je treba zasoat v hiši (v vozeku ni problem), takrat ga morem nosit, ker v postlci zdrži recimo 20 minut, potem postane tečen, in zaspi samo na rokah al pa na zizi... prosim rečte mi da je to samo faza user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil jana81 -- 8.10.2008 14:08:30 >

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 4000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?