Naty*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Naty midve imava prašek Ranital,15 mg,ki ga raztopiš v čaju in ga daš za spit.Midva ga raztopiva v mleku,naj ne bi blo nič narobe.Odkar to pije nima več zadaha po kislem,prej je blo pa to kar precejkrat.Je pa to zaščita za želodec in požiralnik da nima razjed k naša je mela že vnetega. A ma mali tud nosek kao zabasan ven pa nč ne spravš,to ma naša skoz in to je tud pokazatelj,da se hrana dviguje,itak je pa ustna votlina z nosno ful povezana. Naša je bruhala pred uvedbo ranitala in aptamila ar ful,po vsakem obroku,tud po dveh urah kot da bi šlauf za vodo odprl,nama novalac ar ni odgovarjal,blo je grozno,temu je ponavadi sledil jok ker jo je pekla zgaga.Tega nisem vedla in sem jo nosila leže na trebuhu ker sem mislila da so krči in je blo valda še slabše.Ko samo pomislim kolkokrat je od izmučenosti zaspala jst pa jokala zraven k nisem vedla kako pomagat Zadnje cajta mi pa tamala bruha takoj po hranjenju ker če ne zaspi in jo kam odložim se mi lumpa začne dvigvat in posledično bruha k si napenja trebuščka. Je pa tko da ni nujno da mali poliva oz.bruha da ima refluks,lahko mu samo pride do grla in steče nazaj,valda se vname sluznica pol smo pa tam Joj katy to je vse tko, kot je pri nas . S tem, da naša P sumi, da ma vnet požiralnik, ker je takrat mel kri v slini, tko da bi znale bit že poškodbe. Glih sem govorila z njo in sem ji povedala, da me ma gastroenterolog v Ljubljani že očitno dost, ker ga skoz kličem in me sploh ne jemlje resno. Tko da bo zdej ona kontaktirala enega na Ptuju in bomo šli verjetno tja na pregled, ker ona močno sumi na refluks. Žan tud ful joka, ko ga nosim na trebuščku, bruha v loku takoj po obruku al pa tud uro ali dve po obroku. Ko ga dojim joka, ko podirava kupček joka, verjetno ga tud ful peče . Držim pesti, da se vama hitr tole uredi pa upam, da bojo tud pri nas kmal kej pogruntali. IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Naty bom mal žleht ampak itak rabmo popestritev,kaj pomen tale stavek : Sva probala, če bo kaj boljše spal, če ne bo naju poslušal, ko se premetavava celo noč po postli. Kdaj se bova midba spet premetavala pa saj ni treba celo noč Pa brez zamere o bi bil moj vesel, če bi blo zo konkretno premetavanje, tko se pa premetavava vsak po svoji strano postle . Ma kaka zamera, ne ga srat . IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* kasso: ja kako je leteča mami???Si boš kaj cajta vzela, da se dobimo kaj na kavici??Edina je tud za...mogoče še katera? js valjda ... kasso upam, da ti bo uspelo . IZVIRNO SPOROČILO: bobika Naty: super za Žana. Jaz si ne predstavljam, da bi spal v drugi sobi. Mi je že za starejšo bilo ful hudo, ko je pri dobrih 2 letih šla v svojo sobo. Ja tud men je grozno , ampak mali se res skoz zbuja, ko moj zakašlja al se pa obračava, tko da je to bolj v njegovo dobro. ful dobr, da ti da lupčka, js tud komaj čakam tistega slinastega cmokeca . IZVIRNO SPOROČILO: CatJa Kaj je še katera, ki ni še začela z uvajanjem Gh? Mi smo še samo pri mleku. Nameravam pa nekje čez 14 dni poskusiti. Enako Js še ne uvajam, sva mela sicer tri večere riževo kašico v vodi, ampak se ni obneslo. Čakamo na diagnozo, pol bomo pa uvajali . Mogoče celo šele po šestem mesecu. super za Gregija in Varjo da sta že boljše! o fak ženske, zdele sem pisala samo tole o uvajanju GH (pišem zelo hitro desetprstno, ker sem bla včasih zapisnikarica - samo za predstavo ) no in se obrnem in najdem Žana sredi dnevne sobe na laminatu , prepuzal mi je iz dekice kak meter in pol.... mislm halo!!!!!