Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 15.9.2008 18:00:28
|
|
|
|
pikica36
|
ooooo ledenka- kaj jaz vidim???!!!!!!!!!! čestitke srečka joj kk sem vesela zate takooo dolgo me ni bilo na rr, da sploh ne sledim več špelči tudi za tvojo , zddaj pa z nami počasi v nove boje. jaz sem tud danes bila pri g.- tista cista na desnem jajčniku je zginila in vse je bp. tako da gremo resno v nov boj za , upam da nam čimprej rata tokrat uspešno. dali sem si drznila tvoje slikce pogledat- full lepo se vidi, komaj čakam da me doleti kaj takega, da si bom lahko tako ogledala pikico v trebuščku , mora bit krasen občutek. aqua- mislim nate, upam da je najhujše že za tabo. oktavija tudi tvoj dragi se bo obnesel , nič bat. v glavnem vsem borkam ki jih nisem omenila( ne bom vas posebej omenjala, ker bom ziher kiro pozabla)
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 16.9.2008 9:57:15
|
|
|
|
~Biba~
|
da vas malo povzdignem iz naftalina, in vam zaželim dobro jutro... ...bi pasala ena seansa vroče čokolade; pred
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 16.9.2008 10:11:06
|
|
|
|
pikicao.
|
jutro gremo punce, tko kt je biba napisala... mal vec razmigavanja v prstke..in idealna priloznost je RR :)
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 16.9.2008 10:34:10
|
|
|
|
ledenka
|
mene pa noro zebe doma sva zakurila, v službi nam bodo pa ne vem kdaj
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 16.9.2008 10:48:16
|
|
|
|
pikicao.
|
oblec se ajsi, zdes se mors se za pikico oblect na d te mal segrejem
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 16.9.2008 11:04:52
|
|
|
|
~Biba~
|
Joj meni pa je moj včeraj rekel, da še dooolgooo ne bomo kurili Kaj se samo meni zdi, ali starejših ljudi, ne zebe tak fejst, ko mlade. Ker moja tašča ima še pozimi okna odprta v spalnici.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 16.9.2008 11:05:32
|
|
|
|
Anonimen
|
ojojojojoj sem že mislila da ste vse zaspale danes Sem bla že štirikrat tukaj, pa sem se sama sebi zdela že preveč obsedena... Od vas nobene, jaz pa non-stop čekiram No Aquica... Kje si punči naša? Kako zdravje? Ajsika... ti se kr obleči... Bolje da ti je vroče kot da te zebe Nam so pa zgleda ugasnili klime, ker smo meli prov mraz po pisarnah... Danes sem pa lahko v kratkih rokavih Kurijo še ne, ampak glede na napoved bodo pa kmalu
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 16.9.2008 11:10:44
|
|
|
|
pikicao.
|
ja biba res je .. starejsi nimajo vec obuctka za hladnost (so jim senzorji crknil ) jih tud jz poznam ene par k majo celo zimo odprta okna.. mam takoj cist leden nos (d o nogah sploh ne govorim ) sam je bil res ful hiter prehod iz 28°C na 9°C
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 16.9.2008 11:14:00
|
|
|
|
pikicao.
|
ja stiskat se mormo pa bo bl topl kar se pa aque tice pa mene tud zanima?? ziva se mal pa mave plodne dni ;).. jz v petek vidm ce mam O
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 16.9.2008 11:15:37
|
|
|
|
ledenka
|
sem zavita v volneno ruto, pa je ok doma ne bi zakurla, ampak je mojega zeblo. no, zjutraj v kopalnici je bilo prav prijetno toplo je le fajn, da prideš izpod tuša na kolikor toliko toplo.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 16.9.2008 11:19:27
|
|
|
|
pikicao.
|
bravo ajsi.. kr tko naprej, ma d ti nic ne fali .. zdej se mors sam razvajat in kaksen je obcutek k ves d neki nosis v seb? sej vem sreca pa to, sam kaj ti obcutis ;) a ze kej zaris??
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 16.9.2008 11:21:07
|
|
|
|
~Biba~
|
mene ta mraz tolaži s tem, da bova se z dragim, mal več stiskala prehod iz 29 na 9...ma to ni bil prehod, to je bla vožnja po vlaku smrti..tak hitro je šlo živa, klimo še ste imeli? v kratkih rokavih si zdaj, jojme..jaz mam 2 dolge rokave bo treba it nekaj migat, da se segrejem. se katera navdušuje nad jesensko dekoracijo? jaz nekaj razmišljam da bi okrasila najin vhod; pa še ne vem kako. grem jaz pred vhod sedet, pa rečem da predstavljam bučo ledenka...pa kak fajn je ponoči it na wc, če je vse toplo
< Sporočilo je popravil ~Biba~ -- 16.9.2008 11:22:10 >
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 16.9.2008 11:37:56
|
|
|
|
pikicao.
|
a kej tazga :) al pa sej bo kmal noc carovnic ;)
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 16.9.2008 11:46:25
|
|
|
|
ledenka
|
pa kak fajn je ponoči it na wc, če je vse toplo zaenkrat zdržim do 7h zjutraj s tem da sem ukinla čaj pred spanjem, ga popijem prej.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 16.9.2008 12:31:49
|
|
|
|
pikicao.
|
joj .. cist ste se odvadle pisat
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 16.9.2008 12:59:54
|
|
|
|
sonček85
|
ZA .kako lepo
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 16.9.2008 13:41:21
|
|
|
|
Anonimen
|
ja res so se odvadile pisat ja še malo pa bodo plodni... Ampak sama sem rekla da sploh ne bom več na to gledala, ker sem že sita vsega. Ko bo pa bo... Bo pa sigurno, tko da se ne sekiram več Jesenska dekoracija.... Sploh ni slaba ideja... Ja pa v kratkih rokavih sem... Včeraj je še klima pihala ampak danes je pa prijetno
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 16.9.2008 13:42:31
|
|
|
|
pikicao.
|
jz sm ze skor 1,5 litra caja spila tok me zebe
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 16.9.2008 14:21:22
|
|
|
|
Anonimen
|
ojoj... to pa ni lušno... pridi se k nam malo pogret
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 16.9.2008 14:25:25
|
|
|
|
pikicao.
|
ja a misls d sm Ivan Cankar
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 16.9.2008 18:14:20
|
|
|
|
Serendipity
|
Ja kam smo pa me padle? Sem nas komaj našla ... In kaj novega? Ovulacijske slončkate? Predmenstruacijske postavljate pasti? Nosečke merkate svoje pikice? No, kak pirček bi lahk opadel...ali pa čajček ... pa tudi sladkšev ni nič več .. da ne omenim kavic ... a me mora skrbeti??? pikica36 - lepo te je brati ...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 16.9.2008 18:21:48
|
|
|
|
Serendipity
|
Ajde, da vas privabi ... čajček za naše kavica za vse, ki komaj gledate en tak sexy boy, da se vam kaj zalušta no, pa da vam bo ta zgoranji sexy boy še bolj sexy, pa še eno pivce za živce
< Sporočilo je popravil Serendipity -- 16.9.2008 18:22:16 >
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 16.9.2008 19:00:07
|
|
|
|
Serendipity
|
Če jaz danes edina tu gor strašim
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 16.9.2008 20:23:11
|
|
|
|
ledenka
|
kavice, ja. kava mi smrdi, pijem samo še zeleni čaj ampak kako virtualno pa bom jutri prilepla. in spiiiiim, spiiiiim, spiiiiiim bom začela bolj zgodaj s šihta hodit, pa bo
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 16.9.2008 20:59:41
|
|
|
|
beyba
|
ledenka za srčka... PDP -predviden datum poroda maš kdaj? Sonček full lep buši a ne končno začel 'ornk rast'... DAli full lepi posnetki se kar tajaš kaj... Oktavia, luna, se, sončk85, pika,....Vglavnem vsem babam tuki gor velik hug od Mene in Ele...ta teden sva čist same brez atija mam full mal časa... Aja moja noga gre pa počasi nazaj inje že mal bolš...terapije pomagajo....
|
|
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......