|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja III.
13.9.2008 18:20:18   
~Biba~
Če pa ti bo šlo slabo brez RR-ja, pa si zapoj
http://www.youtube.com/watch?v=duOoqDu2H70

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 1726
13.9.2008 19:53:45   
sonček85
dali:fotke so prekrasne in kao je lepo dete,pa nosek se že vidiuser posted image user posted image user posted image user posted image čestitke

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 1727
13.9.2008 20:20:39   
Serendipity
Joj, Dali* kako lepo! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sonček85 - lepi buški! Fuuuullllep! user posted image

sončece33 - ku-kuc. A ti nas pa redko pogledaš .. nas ne maraš več? user posted image

Lunca - huggie buggie samo zate, pa čimprej priklopi računalo pa s eskonektaj z nami, ker če ne te bomo pogreeešaleee!

ajsi - saj so fajn. No itaq so tudi kaki posebneži vmes.. ampak jaz vedno raje gledam vedre plati. Le lepše in konec koncev so to le otroci, ki v večini primerov kopirajo vzorce iz okolice ... user posted image

pikicao - jaz bi zdajle najraje tak zdelala mojo PMS fazo... user posted image Jao, jao, jaaaoooooo!
jazzi - hug 4 U 2 pa ne se preveč napokat, pusti kaj hrane tudi za druge user posted image (ok, ok to vala bolj zame ... user posted image )

polaris - saj veš, ne? user posted image
~Biba~ všeeečnoo! Je tak moji mačkončki ime ... user posted image user posted image user posted image Sem si pa jaz v daaaavniiih časih (deloma) tudi zaradi babje radovednosti spremenila nick user posted image

Kiss kiss in big hug za vse moje ljube borkice. Bodite lepo!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1728
13.9.2008 20:21:33   
Serendipity

Pikica moja mala ati in mami te nestrpno pričakujeta!!!Rada te imava!!!Lepo rasti

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sončece! Lep podpis! user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1729
13.9.2008 22:13:37   
polaris
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

Polaris...dobrodošla doma!!! Kdaj kake slikce padejo....pa ne sam narave pa to....user posted image user posted image ..kako ste se imeli? Kje ste se potepali? Kje je bilo najlepše? Kje najbolj toplo?user posted image  Aja...pa KAHLO je rodila..Ronjo!!

Jazzzi, kritika sprejeta in dodana še ena fotka... žal edina, na kateri imam (razen sončnih očal) še kaj drugega na sebi user posted image user posted image (geslo isto - prosim pa za tvojga).

Imela sva se fantastično, vreme je bilo krasno (v povprečju 30-32*C), sam veter ga je mal preveč biksal tako da sva se držala kar kornatskega arhipelaga. Bi pa še ostala oz. če bi bilo po moje, se sploh več ne bi vrnila... user posted image

Hvala za info. Če jo kaj slišiš ji prosim čestitaj tud v mojem imenuuser posted image

In kako si kaj ti? Si že na igli? Poročaj malo, da vem kaj me čaka, ker grem tud jaz kmalu po novega Jollyja user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

polaris - saj veš, ne?

Jap user posted image user posted image A bo DoubleDecker do oktobra že perajt? user posted image user posted image user posted image

Vsem ostalim pa velik user posted image in čimlepši preostanek vikenda

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1730
14.9.2008 8:49:44   
sonček33
Punce, ojla!
kako ste?
Se* zelo vas mam rada, sam čist po resnic - ne folgam, klub temu da sem doma. veliko lektoriram, nekje je pač treba zaslužiti :), pa klepetate povsod čist preveč tukaj, na IVF, pri januarčicah... Pol pa nisem na tekočem. Prečekiram pa vas.
dala sem novi fotki mojga trebuha v album, če kero slučajno zanima.

Se+  dej povej mi, kaj je s tvojo pošto???? To se že čist predolgo vleče? Kaj pa Lj? Ali pa Reš??

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 1731
14.9.2008 10:42:29   
ledenka
sonček, kak lep buši user posted image

polaris, sta uživala user posted image  kje pa bi vnovčla jollyja, v MB?

lunčika, uspešno selitev ti želim user posted image

jutri grem pogledat mojo malo miško user posted image  komaj čakam!

in big hug za vse moje borke user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1732
14.9.2008 11:59:24   
polaris
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka
polaris, sta uživala user posted image   sva user posted image kje pa bi vnovčla jollyja, v MB? Ne, se baje predolgo čaka, tolk časa pa tud nimam več... Sem razmišljala o Rešu user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1733
14.9.2008 13:10:31   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Punce, ojla!
kako ste?
Se* zelo vas mam rada, sam čist po resnic - ne folgam, klub temu da sem doma. veliko lektoriram, nekje je pač treba zaslužiti :), pa klepetate povsod čist preveč tukaj, na IVF, pri januarčicah... Pol pa nisem na tekočem. Prečekiram pa vas.
dala sem novi fotki mojga trebuha v album, če kero slučajno zanima.

Se+  dej povej mi, kaj je s tvojo pošto???? To se že čist predolgo vleče? Kaj pa Lj? Ali pa Reš??

O ti moj sunshine user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image joj, kak je leeeep buuuušiiii! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ne morem verjet, da si že 21 teden ... kak hitro vse gre! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

BTW - saj veš da te malo moramo kaj skregat, da nas ne pozabiš user posted image

pošta pa .... Eh, saj bo .. nočem težit (beri: šeeeee do konca meseca) na mehurju čutim, da ta teden bo prišla! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1734
14.9.2008 13:11:18   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: polaris

polaris, sta uživala user posted image   sva user posted image kje pa bi vnovčla jollyja, v MB? Ne, se baje predolgo čaka, tolk časa pa tud nimam več... Sem razmišljala o Rešu user posted image

user posted image You go girl!

BTW double decker - je že vse zmenjeno, do pomladi glih bo! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 1735
14.9.2008 13:14:12   
Serendipity
Aja, da vam bo lepo vrooočeeee user posted image

ps: UPS! malo je velik ..se vsaj lepše vidi ... hihi

< Sporočilo je popravil Serendipity -- 14.9.2008 13:15:09 >

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 1736
15.9.2008 7:54:05   
Anonimen
Jutrooooo!!!!

Ojla Biba.... Lepo te je gledat user posted image

Vidim da nekaj malega pa ste čvekale čez vikend... Najprej Dali... fulll lep albumček user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sončece... zelo lepega bušija mate... pa vozička tudi user posted image user posted image user posted image

Če sem iskrena sem tudi sama že razmišljala o zamenjavi gesla, ampak sem se glih dobro navadila nanj in se mi ne da privajat na drugega user posted image user posted image

No novi delovni teden je tukaj... user posted image No ampak sej mam RR.... Upam da boste zadosti zgovorne, da mi ne bo dolgčas user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1737
15.9.2008 8:24:55   
sonček85
Serendity:hvala za vse lepe pohvale.kar se pa tiče podpisa je pa tudi meni tako lepo.Komaj čakam da spet čujem srček moje male pikice.In kako se ti kaj počutiš?

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1738
15.9.2008 9:11:01   
ledenka
sonček, super formulo sta nabavla user posted image

punce, jaz sem rahlo živčna... čisto čisto rahlo user posted image  joj, upam, da pri Reškotu ne bo predolgo za čakat...

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1739
15.9.2008 9:41:16   
sonček85
seveda ne bo ,samo ti pa le pazi da nam poročaš kako in kaj bo po pregledu ,da se bomo veselile s tabo.In kako se kaj počutiš ,sedaj srečka nosečkauser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1740
15.9.2008 10:07:51   
pikicao.
jutro ;) evo sm bla pr G. pa me se pregledu ni, kaj sele bris vzel user posted image user posted image user posted image  endometrioza je reku d ni, k te bolecine so zrd LETZA, tko d tud ce bi mela krokodila not v tamali, on neb vedu k me ni pogledu. morm pa pridit v petek nazaj d bomo pogledal ce mam sploh O. (al bom postala sam pikica.. brez O user posted image  ) skratka v petek vec zvem.. aja pa se moja ginekologinja bo, tko d ona bo pa pogledala ce mam krokodila, hihii

pa ve, kako ste kej, kej nouga?

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1741
15.9.2008 10:48:45   
sonček85
pikicca+o:držim pesti ,da bo v petek pregled bolj uspešen in da te pregleda kot je potrebno.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 1742
15.9.2008 11:12:28   
pikicao.
soncek hvala user posted image

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1743
15.9.2008 12:54:48   
sonček85
nikar se ne zahvaljuj saj zato pa  smo tukaj da podpiramo ena drugo in da smo happy.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 1744
15.9.2008 13:22:23   
Anonimen
Pikicao. Ne sekiraj se.... Me smo s teboj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nič nisem aquice zasledila... Kako je blo pri zdravniku??

Kje ste čvekalke moje?? Nikjer nobene?? user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 1745
15.9.2008 13:27:27   
ledenka
srček sem vidla user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1746
15.9.2008 13:42:46   
Serendipity

srček sem vidla user posted image user posted image user posted image  

user posted image user posted image user posted image JUUUPIII! sem mislila nate! You go girl!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1747
15.9.2008 13:47:50   
ledenka
hvala, draga Se* user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1748
15.9.2008 14:44:02   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

smo po moje vse mislile nate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ČESTITAMuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kdaj je PDP?

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1749
15.9.2008 14:45:39   
ledenka
Kdaj je PDP?

to bom najbrž zvedla naslednji petek, ko grem na pregled k moji G user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nočem, da se me partner dotika - vzroki in...
Ne čutite želje po fizičnem stiku z vašim možem, partnerjem in se sprašujete, kaj je narobe z vami. Preberite, kaj so la...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......