Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 13.9.2008 19:53:45
|
|
|
|
sonček85
|
dali:fotke so prekrasne in kao je lepo dete,pa nosek se že vidi čestitke
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 13.9.2008 20:20:39
|
|
|
|
Serendipity
|
Joj, Dali* kako lepo! sonček85 - lepi buški! Fuuuullllep! sončece33 - ku-kuc. A ti nas pa redko pogledaš .. nas ne maraš več? Lunca - huggie buggie samo zate, pa čimprej priklopi računalo pa s eskonektaj z nami, ker če ne te bomo pogreeešaleee! ajsi - saj so fajn. No itaq so tudi kaki posebneži vmes.. ampak jaz vedno raje gledam vedre plati. Le lepše in konec koncev so to le otroci, ki v večini primerov kopirajo vzorce iz okolice ... pikicao - jaz bi zdajle najraje tak zdelala mojo PMS fazo... Jao, jao, jaaaoooooo! jazzi - hug 4 U 2 pa ne se preveč napokat, pusti kaj hrane tudi za druge (ok, ok to vala bolj zame ... ) polaris - saj veš, ne? ~Biba~ všeeečnoo! Je tak moji mačkončki ime ... Sem si pa jaz v daaaavniiih časih (deloma) tudi zaradi babje radovednosti spremenila nick Kiss kiss in big hug za vse moje ljube borkice. Bodite lepo!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 13.9.2008 20:21:33
|
|
|
|
Serendipity
|
Pikica moja mala ati in mami te nestrpno pričakujeta!!!Rada te imava!!!Lepo rasti sončece! Lep podpis!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 13.9.2008 22:13:37
|
|
|
|
polaris
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 Polaris...dobrodošla doma!!! Kdaj kake slikce padejo....pa ne sam narave pa to.... ..kako ste se imeli? Kje ste se potepali? Kje je bilo najlepše? Kje najbolj toplo? Aja...pa KAHLO je rodila..Ronjo!! Jazzzi, kritika sprejeta in dodana še ena fotka... žal edina, na kateri imam (razen sončnih očal) še kaj drugega na sebi (geslo isto - prosim pa za tvojga). Imela sva se fantastično, vreme je bilo krasno (v povprečju 30-32*C), sam veter ga je mal preveč biksal tako da sva se držala kar kornatskega arhipelaga. Bi pa še ostala oz. če bi bilo po moje, se sploh več ne bi vrnila... Hvala za info. Če jo kaj slišiš ji prosim čestitaj tud v mojem imenu In kako si kaj ti? Si že na igli? Poročaj malo, da vem kaj me čaka, ker grem tud jaz kmalu po novega Jollyja IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity polaris - saj veš, ne? Jap A bo DoubleDecker do oktobra že perajt? Vsem ostalim pa velik in čimlepši preostanek vikenda
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 14.9.2008 8:49:44
|
|
|
|
sonček33
|
Punce, ojla! kako ste? Se* zelo vas mam rada, sam čist po resnic - ne folgam, klub temu da sem doma. veliko lektoriram, nekje je pač treba zaslužiti :), pa klepetate povsod čist preveč tukaj, na IVF, pri januarčicah... Pol pa nisem na tekočem. Prečekiram pa vas. dala sem novi fotki mojga trebuha v album, če kero slučajno zanima. Se+ dej povej mi, kaj je s tvojo pošto???? To se že čist predolgo vleče? Kaj pa Lj? Ali pa Reš??
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 14.9.2008 10:42:29
|
|
|
|
ledenka
|
sonček, kak lep buši polaris, sta uživala kje pa bi vnovčla jollyja, v MB? lunčika, uspešno selitev ti želim jutri grem pogledat mojo malo miško komaj čakam! in big hug za vse moje borke
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 14.9.2008 11:59:24
|
|
|
|
polaris
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka polaris, sta uživala sva kje pa bi vnovčla jollyja, v MB? Ne, se baje predolgo čaka, tolk časa pa tud nimam več... Sem razmišljala o Rešu
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 14.9.2008 13:10:31
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Punce, ojla! kako ste? Se* zelo vas mam rada, sam čist po resnic - ne folgam, klub temu da sem doma. veliko lektoriram, nekje je pač treba zaslužiti :), pa klepetate povsod čist preveč tukaj, na IVF, pri januarčicah... Pol pa nisem na tekočem. Prečekiram pa vas. dala sem novi fotki mojga trebuha v album, če kero slučajno zanima. Se+ dej povej mi, kaj je s tvojo pošto???? To se že čist predolgo vleče? Kaj pa Lj? Ali pa Reš?? O ti moj sunshine joj, kak je leeeep buuuušiiii! Ne morem verjet, da si že 21 teden ... kak hitro vse gre! BTW - saj veš da te malo moramo kaj skregat, da nas ne pozabiš pošta pa .... Eh, saj bo .. nočem težit (beri: šeeeee do konca meseca) na mehurju čutim, da ta teden bo prišla!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 14.9.2008 13:11:18
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: polaris IZVIRNO SPOROČILO: ledenka polaris, sta uživala sva kje pa bi vnovčla jollyja, v MB? Ne, se baje predolgo čaka, tolk časa pa tud nimam več... Sem razmišljala o Rešu You go girl! BTW double decker - je že vse zmenjeno, do pomladi glih bo!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 14.9.2008 13:14:12
|
|
|
|
Serendipity
|
Aja, da vam bo lepo vrooočeeee ps: UPS! malo je velik ..se vsaj lepše vidi ... hihi
< Sporočilo je popravil Serendipity -- 14.9.2008 13:15:09 >
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 15.9.2008 7:54:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutrooooo!!!! Ojla Biba.... Lepo te je gledat Vidim da nekaj malega pa ste čvekale čez vikend... Najprej Dali... fulll lep albumček Sončece... zelo lepega bušija mate... pa vozička tudi Če sem iskrena sem tudi sama že razmišljala o zamenjavi gesla, ampak sem se glih dobro navadila nanj in se mi ne da privajat na drugega No novi delovni teden je tukaj... No ampak sej mam RR.... Upam da boste zadosti zgovorne, da mi ne bo dolgčas
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 15.9.2008 8:24:55
|
|
|
|
sonček85
|
Serendity:hvala za vse lepe pohvale.kar se pa tiče podpisa je pa tudi meni tako lepo.Komaj čakam da spet čujem srček moje male pikice.In kako se ti kaj počutiš?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 15.9.2008 9:11:01
|
|
|
|
ledenka
|
sonček, super formulo sta nabavla punce, jaz sem rahlo živčna... čisto čisto rahlo joj, upam, da pri Reškotu ne bo predolgo za čakat...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 15.9.2008 9:41:16
|
|
|
|
sonček85
|
seveda ne bo ,samo ti pa le pazi da nam poročaš kako in kaj bo po pregledu ,da se bomo veselile s tabo.In kako se kaj počutiš ,sedaj srečka nosečka
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 15.9.2008 10:07:51
|
|
|
|
pikicao.
|
jutro ;) evo sm bla pr G. pa me se pregledu ni, kaj sele bris vzel endometrioza je reku d ni, k te bolecine so zrd LETZA, tko d tud ce bi mela krokodila not v tamali, on neb vedu k me ni pogledu. morm pa pridit v petek nazaj d bomo pogledal ce mam sploh O. (al bom postala sam pikica.. brez O ) skratka v petek vec zvem.. aja pa se moja ginekologinja bo, tko d ona bo pa pogledala ce mam krokodila, hihii pa ve, kako ste kej, kej nouga?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 15.9.2008 10:48:45
|
|
|
|
sonček85
|
pikicca+o:držim pesti ,da bo v petek pregled bolj uspešen in da te pregleda kot je potrebno.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 15.9.2008 11:12:28
|
|
|
|
pikicao.
|
soncek hvala
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 15.9.2008 12:54:48
|
|
|
|
sonček85
|
nikar se ne zahvaljuj saj zato pa smo tukaj da podpiramo ena drugo in da smo happy.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 15.9.2008 13:22:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Pikicao. Ne sekiraj se.... Me smo s teboj Nič nisem aquice zasledila... Kako je blo pri zdravniku?? Kje ste čvekalke moje?? Nikjer nobene??
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 15.9.2008 13:27:27
|
|
|
|
ledenka
|
srček sem vidla
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 15.9.2008 13:42:46
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka srček sem vidla JUUUPIII! sem mislila nate! You go girl!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 15.9.2008 13:47:50
|
|
|
|
ledenka
|
hvala, draga Se*
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 15.9.2008 14:44:02
|
|
|
|
Anonimen
|
smo po moje vse mislile nate ČESTITAM Kdaj je PDP?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 15.9.2008 14:45:39
|
|
|
|
ledenka
|
Kdaj je PDP? to bom najbrž zvedla naslednji petek, ko grem na pregled k moji G
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......