Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 16.9.2008 22:23:07
|
|
|
|
ledenka
|
beyba, moj PDP je nekje 12. ali 13. maj, naslednji petek bom vedela točno super za nogo, da gre nazaj
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 17.9.2008 8:34:24
|
|
|
|
sonček33
|
Dobro jutro punce! Kako ste? Danes bo sonček... izkoristite ga. za sprehod, za kavico na prostem, za tek... Zadnje čase sem bolj malo tukaj...ni časa...pa tudi sicer je debata malo zaspala. Dejmo jo obudit! Mi imamo danes morfologijo. Bomo morda izvedeli, kaj bomo imeli. Sicer pa nič novega. Sem na bolniški do porodniške, no itak sem brezposelna, ker je pač tako naneslo. Malo lektoriram, malo inštruiram. Veliko berem. Malo pospravljam. Pa kuham...In dan kar mine. Počasi začenjava opremljati sobico za dete. Čas kar beži. Kmalu bo januar. Beyba in Erin - kako sta? Kako otročka? Serendipity - zadnjič me je Kodrana spraševala po tebi. Ima štirimesečno Taro. Spelka12 -super, da je prišla M... si jo le dočakala. Kako si sicer? Pikica36 - tudi ti se bolj malo javljaš. Služba? Biba - dobrodošla, midve se še en poznava. Tukaj gor ti sigurno ne bo dolgčas. pikicao - ti pa si redna stranka tukaj, kajne? Saj ej prav, edino ti se držiš pravil - vsak dan vsaj kakšna beseda ali dve. jazzz - kje se skrivaš? ledenka - uf, majček oziroma majčica bo.... Lepo. Aqua - kuku....pogrešana si.... Sprehodi se malo po obali v teh sončnih dneh. Pa pazi, da te burja ne odnese. Živa 25 - živa seveda bo... sigurno...včasih je res boljše odmislit te dneve...Srečno! Polaris - javi se !!!!! Vsem ostalim pa lep pozdravček!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 17.9.2008 9:33:47
|
|
|
|
pikicao.
|
gooooooooodd mooooorrrnnniiinnggg ja soncek zgleda d je res to kr si napisala tko d tud vprasanj ne popam vec tok gor k pol itak ni odgovora ;) hihii.. sm vesela ce pride ktera pokukat pa kej napise (tko kt jz.. sam d jz bolj pogost kukam ce je ktera ze kej napisala ) sam zanima me pa kaj je pa z aquo?? se* hvala za tvoje dobrote un k je z ritko migu je bil kr hud sam mal prevec rmen za moj okus, drgac ritko je mel pa lusno, hihihihih ajsi bo mela pa majcka ;)
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 17.9.2008 11:19:23
|
|
|
|
murkica
|
Zadnj čase sem zelo na tesno s časom, tako da se samo na hitro javim. Vse vas pogrešam in vam pošiljam . Vas vseeno prebiram, vendar glede na to, da zadnje čase ravno ne pišete ogromno, to sploh ni težko. Upam, da bo naslednji teden več časa in se bom bolj pogosto javljala. Vse nosečke pobožajte svoje trebuščke, nenosečke pa veliko, veliko , da boste lahko sporočile vesele novice. LP Murkica
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 17.9.2008 13:36:26
|
|
|
|
vita80
|
Ledenka ja ČESTITAM!!!!!! Po dolgem času sem prišla mal prečikirat sem gor pa me čaka takšna lepa novica! Super!!!! Sem ful vesela zate!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 17.9.2008 13:40:23
|
|
|
|
sonček33
|
In kako si ti Vita?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 17.9.2008 14:38:41
|
|
|
|
sonček85
|
Sonček full lep buši a ne končno začel 'ornk rast'... [/quote] ja res je pa je začel malo rasti,še malo pa še malo pa bo april tukaj in mala pikica z mano in dragim v najinem domu.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 17.9.2008 17:13:48
|
|
|
|
gigi1
|
Ojla pupike Sem mogla mal napisat, ker ve nič ne čvekate . kaj se dogaja? Ste vse prezaposlene, tako kot jaz. Pol pa zvečer sam še v pojstlo padete? Akvica draga kje si ti? Pogrešamo te in upamo, da si dobro Ajsika a si šla mal ležkat popoldan? Jazzika danes pa nizki štart? Srečno Sonček1 jaz pa mislim, da ti Bibo poznaš . Upam, da si se že nagledala svojga otročka Biba kako? Si se losala firbcov? Lunca kje si mi ti? Ponoč mi nisi pustila spat. Miško pogrešam Se* kako ti napreduješ z Montijem? Jaz sem kar pridna. Spet zgubila tisto eno pridobljeno kilco. Zdaj moram "le" še 3. V ponedeljek pa že začnem z novim postopkom in ne vem, kako bo šlo A si ti dobila kakšen datum? Oktavija upam, da se bodo stvari počasi zrihtale. Doma in v službi, da ne boš več tolk garala. Kako si? Sonček2 a boš kej slikco zamenjala, da vidmo kolk je tvoj buši zrasel. Pobožaj ga še zame. Špelka srečno pot in uživajta na dopustu. Drage moje jaz sem odkrila Bownovo terapijo. Sem bila v ponedeljek na masaži. Baje pomaga pri naših težavah, ker telo čisti oz uravnovesi. Tukaj je link pa si malo preberite. http://www.bownovaterapija.com/page03.htm
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 18.9.2008 8:40:51
|
|
|
|
vita80
|
Sonček33 -pa kar bo! Delavno pač. Zaj ko sem v službi je kr manj časa za RR. Žal. Od časa do časa pridem mal pokukat gor, da vidim, če je kaka nova srečka nosečka. Drgač pa vse po starem. Se še vedno trudimo. LP
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 18.9.2008 9:16:25
|
|
|
|
ledenka
|
sem neki kavice obljubljala, kajne
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 18.9.2008 9:28:30
|
|
|
|
pikicao.
|
dooooobbbrrrooo juuuttrrroooo ;) jz sm se javla na raport tko kt vsak dan, bravo jz
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 18.9.2008 9:59:37
|
|
|
|
~Biba~
|
joj toolko napišem, za vsako posebaj, pol pa nekaj zbrkam, in fuč je vse bom kar vsem zaželela dobro jutro.... sonček33, hvala za obrodošlico sam se poznave, pa še kako sem ona, ki vedno "kleje" baj d vej...lep buši in lep voziček. samo res kje je miška?pa njen dober avatar? jazzika, si se kar pri Rešu utaborila, javi novice naprej na RR...noooo Kaj akvica...tak nestrpno čaka na rezultate odščipa, da ni časa po RR stikat? Špelka..gre na dopust? jaz pa ne vem nič o tem; kam te gre? gigi...upam,d a si našla zase metodo, ki ti bo pomagala, pa če drugače ne, naj se vsaj prvo vidijo psihični rezultati, pa boš še bolj polna energije. o vita...kaj bo novega? pikicaO..upam, da ti ostane ta OooooooooOOO brez O-ja si kot brez gat Se* se je stanje v šoli kaj umirilo, si že zalaufala vsakdan, kot da to počneš že 20 let lepo si popestrila prejšnjo stran s slikicami. murkica če si s časom na tesno, pa ga daj v mal bolj široke hlače, da mu ne bo tesno ; pa le pridi kaj prej nazaj ko drug teden polaris ku kuk; živa25( ti kr vedno kaj napiši sem, ko prideš čekirat) tak sajs em vedla, če dam vsako posebaj na bold bom se sigurno kateri zamerila...samo ne mi zamerit, sem komentirala, le zadnjo stran ..aja oktavija kak kaj tvoj možek, si ga že zdresirala mamici beyba in Erin...vidve pa sta tak v 7 nebesih...uživajta zdaj pa še copy..da se mi spet en zgubi ta tekst...in pošljiiiiii
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 18.9.2008 10:23:12
|
|
|
|
ledenka
|
biba, a meni pa nič, pa tako lepo kavico sem naredla
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 18.9.2008 10:29:23
|
|
|
|
~Biba~
|
ledenkaaaaaaa...sem sem, sem se ti zahvalila za kavico,s amo žal v tistem prvem postu, ki mi ga je zbrisalo, oprosti...izvoliš...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 18.9.2008 10:30:52
|
|
|
|
~Biba~
|
še zdaj ne morem verjet da ti je zares uspelo se vedno nasmehnem, ko pomislm nate.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 18.9.2008 10:30:59
|
|
|
|
ledenka
|
jaja, vsak izgovor je dober sej ne zamerim, nikakor! sem danes v takem nasmejanem moodu in sem prav prijazna... do naslednjega napada hormončkov, ko mi bo odneslo pokrov
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 18.9.2008 10:32:40
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ~Biba~ še zdaj ne morem verjet da ti je zares uspelo se vedno nasmehnem, ko pomislm nate. moj tudi ne mu je kar sumljivo vse skupaj! še dobro, da imam res čisto vest
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 18.9.2008 11:09:20
|
|
|
|
Anonimen
|
heheheheheh končno malo čvekalk.... kje ste vse??? tok ste se umirile, da sploh težko verjemem... Ajsika.... pobožaj bušija namesto nas SE* ta vikend bom zgleda spet v MS... V soboto moram v shopping, kasneje sem pa frej... Bo padla kaka kavica??
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 18.9.2008 11:43:25
|
|
|
|
~Biba~
|
ziva25 tak ja, treba malo tudi na to stran Slovenije prit. kaj boš šopingirala? cotike, al kaj drugega? nama so pa včeraj pobelili spalnico..je tak fajn...hmm...rumeno vijolična, da mojega kr glava boli...jah kaj pa je reko, da on nima s tem nič, naj zberem barve, on samo plača slike sledijo, še danes, sam da se mi baterije napolnijo. Kaj ima katera izkušnje s tistimi nalepkami za steno? http://www.wandwerke.de http://www.dekoracije.si ledenka... saj moškim je pri tem vsem tak vse sumljivo, če se ne prime, al se prime..njim je vse sumljivo veš da po tvojem magičnem pluseku...sem si šla nabavit Evitol, Q10( tega sem na blagajni pozabla ) pa cink, pa B kompleks..zdaj pa vse to pridno papcam, pa ni vrag, da ne bo tvoj recept pomagal
< Sporočilo je popravil ~Biba~ -- 18.9.2008 11:47:05 >
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 18.9.2008 11:45:22
|
|
|
|
sonček33
|
Biba a ti mene takole hecaš? Jah to sem pa zgrešila, da si se preimenovala.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 18.9.2008 11:48:08
|
|
|
|
~Biba~
|
sonček33...saj se ne bi, saj veš kako se navadimo na svoje nicke...a kaj čmo, radovedni babji firbci, ki razlagajo okrog stvari ki se jih ne tičejo, pa mi dvignejo pisker.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 18.9.2008 11:56:52
|
|
|
|
ledenka
|
biba, držim pesti, da ti bo kaj pomagalo! no, meni je definitivno po par ciklusih... ene 2 ali 3 sem vse to jemala. pa na Omega 3 ne pozabi sonček, sem ti rekla, da je fuuuul lep voziček? meni je oranžna izjemno lepa barva grem jest, moja mala miška zahteva hrano
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 18.9.2008 11:57:42
|
|
|
|
ledenka
|
hm, moja tašča hoče z mano govorit... me zanima, kaj je??? povedala ji še nisva. čakava na NS
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 18.9.2008 12:02:03
|
|
|
|
Anonimen
|
heheheheheh Pridem ja... Mam prijetno nalogo... Moram v shopping za dojenčke okoli mene... Bom uživala 100 na uro Komaj čakam... A ti si tudi prekmurka??
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 18.9.2008 12:03:49
|
|
|
|
Anonimen
|
ej Biba.... tele dekoracije pa fulll dobro zgledajo Si mi "lušte" naredila
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......