Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 18.9.2008 12:11:17
|
|
|
|
~Biba~
|
ledenka...tašča...mogoče pa so firbčne babe tudi okrog tebe doma pa tašča kaj ve, kar še ne bi smela vedet ... ups omega 3 pa sem res pozabila...no pa da ne pozabim ob vseh teh "kapsul" na živa...kak vreji ...pa malo tudi žalostno, mene tak nekje prime, ko vidim vse te stvari za dojenčka...uh pa kr mal žalostna postanem...se pa tolažim, da je potem to vaja; da bom pri svojem vedla kaki zokenčki, katera kapica...prekmurka nisem samo sem v domačem kraju lahko kr peš preko mostu, prišla do prekmurja dekoracije pa..ne vem, študiram da bi mi jih sekica narisala, ker je talent za risanje...bi zgledalo verjetno bolje, kot same nalepke. tak zdaj pa grem tudi jaz jest..sam ne vem kdo pri meni zahteva hrano; razen požrešnega želodčka je katera mogoče kje zasledila kak sesalec v akciji...sam da vleče, in je poceni ...kvaliteta ni tak pomembna.( ko kaka poceni reklama, za prostit kakšen špar, tuš, leclerk finta?
< Sporočilo je popravil ~Biba~ -- 18.9.2008 12:12:00 >
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 18.9.2008 13:04:32
|
|
|
|
ledenka
|
Biba, ja pa res ne pozabi joj, sem se spomnila na eno punco, ki je jemala Klomifen, ko njenega ni bilo doma... to je bilo že dolgo nazaj tule na forumu
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 18.9.2008 13:06:47
|
|
|
|
ledenka
|
pa mojo miško sem nahranla, je zdaj pridna in spančka se moram dvignit in si it po zeleni čaj, drugače bom tudi jaz zaspančakala moram pa ene zadeve do 3h pripravit.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 18.9.2008 13:26:38
|
|
|
|
~Biba~
|
to s klomifenom pa mislim, da se še jaz spomnim, al pa je več takih primerkov tu gor; pa se vsako leto ena taka najde joj jaz bi pa tak pila zeleni čaj, ko je toliko bolj zdrav od kave...pa ga ne prenesem, enostavno mi ni dober, fuj.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 18.9.2008 13:28:35
|
|
|
|
sonček33
|
ledenka - a ne , a ne, kako imamo lep voziček Tudi jaz imam zelo rada oranžno, zato se tako veselim barvanja listov jesni biba - jah taki se vedno najdejo, na žalost... glavno, da jaz vem, kdo si
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 18.9.2008 13:30:45
|
|
|
|
~Biba~
|
Zdaj bom jaz malo čarala ... vsaka ki samo pogleda ta forum, pa na brzino prebere, pa nič ne napiše...jo čaka nekaj strašnega...buuuuuu
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 18.9.2008 13:31:59
|
|
|
|
ledenka
|
ahem, tudi meni zeleni čaj v običajnem stanju ni dober zdaj mi pa fuuuul paše moram še najt kak večerni čaj, ki mi bo všeč... trenutno pijem roiboos, ampak mi ni pretirano. komaj čakam, da popijem do konca in ful je hec, ko berem sestavine kakih čajnih mešanc - se zelo pogosto najde kaj noter, kar ni pretirano ok za nosečnice.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 18.9.2008 13:35:51
|
|
|
|
sonček33
|
biba, dej nehi strašit no k sploh nobene več ne bo gor
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 18.9.2008 13:42:02
|
|
|
|
Anonimen
|
heheheheheeh se bojim.... morm kej napisat :) hehehe.... Biba meni paše.... Meni je to najlepši shoping, se mi čist utrga, se ne morem upret Za dojenčke pa res uzivam nabavlat... Komaj čakam da bom lahko za svojega nakupovala
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 18.9.2008 13:44:18
|
|
|
|
ledenka
|
sem ravno s taščo govorila, je samo vprašala, če pridem po sadje res ne bi rada, da zve od koga drugega
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 18.9.2008 13:44:42
|
|
|
|
~Biba~
|
sonček ne, nočem da nobene ne bo gor...hočem le da ko bojo gor, naj napišejo vsaj prišla, videla, odšla; ja to naj napišejo jaz od zdaj naprej bom, res! ledenka fuj roibos to še ti je en ogaben čaj..od čajev je meni najboljši en ki mi pomaga pri učenju...kao psiha no vglavnem dober okus je...sam ga zdaj ne morem poimenovat, ker me izdaja spomin najbolj njami pa mi je tak bebe čaj; tega pa bi spila na litre. kaj je res da nosečnice ne bi smele pit zeliščnih čajev? al je to ono, baba čula baba rekla?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 18.9.2008 13:48:00
|
|
|
|
~Biba~
|
je delujeeee sem prava ledenka..mogoče pa ve, pa ti noče direkt povedat; sadja pa tak moraš jest v nosečnosti veliko reči da jo babnice z RR pozdravljamo mi2 pa danes greva izbirat parket...kateri se bolje obnese? svetel al temen?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 18.9.2008 13:48:29
|
|
|
|
sonček33
|
uf temen je zelo zelo lep
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 18.9.2008 13:48:44
|
|
|
|
ledenka
|
lahko piješ zeliščne čaje, samo pazit moraš, katere recimo žajblja ne smeš, pa malininih listov in krvomočnice tudi ne (ker prekrvavita maternico in lahko povzročita splav). za ingver sem brala, da lahko in da ne smeš - pomaga pri slabostih, hkrati pa prekrvavi maternico. pa kup zadev je še, ki jih odsvetujejo. bebe čaj mislim, da lahko, meni je tudi všeč samo ne dosti, ker deluje odvajalno. mislim, da bom šla kar na mojo standardno varjanto - jabolko s cimetom samo za to moram ponj z avtom, to pa sem leeeenaaaa
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 18.9.2008 13:49:20
|
|
|
|
~Biba~
|
živa pa kaj to boš za bebije kupovala, kot darilo, al greš s kako mamico po nakupih?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 18.9.2008 13:50:25
|
|
|
|
ledenka
|
temen je lep, če je velik prostor in zelo svetel, drugače je po mojem pretemen učinek. midva imava jesenov parket, čisto svetel, v sobah, ki so majhne, pa je lep. je pa res občutljiv.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 18.9.2008 13:52:06
|
|
|
|
~Biba~
|
sonček...temen je lep ja..sam kaj pa prah in umazanija? ledenka, to da je bebe čaj odvajalen, pa sem ugotovila na lastni koži; kos em si ga po večletni pauzi spet kupila in se ga nisem in nisem mogla naveličat, ta njegov vonj...potem pa ufff Joj cimet je pa itak zakon..komaj čakam božič...ko je cimet v izobilju dovoljen, en da bi te postrani gledali..bi še parfum s cimetom imela
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 18.9.2008 13:52:12
|
|
|
|
sonček33
|
ja ledenka maš prav glede parketa
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 18.9.2008 13:53:35
|
|
|
|
~Biba~
|
jesen sem tudi jaz gledala, ker je spalnica kr majhna..in je ne bi želela s kakšno češnjo (ki mi je lepa) še bolj zmanjšat. A praviš da je jesen občutljiv, ledenka? hruška pa se mi ne dopade, ker jo imajo doli pri tašči vsepovsod...ne ni hruška, je bukev
< Sporočilo je popravil ~Biba~ -- 18.9.2008 13:57:15 >
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 18.9.2008 13:58:26
|
|
|
|
pikicao.
|
uauauauauauauau zdle sm pa cist sokirana presenecena (v pozitivnem smislu) ... kok ste napisale oz ste se zbudile
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 18.9.2008 14:00:19
|
|
|
|
ledenka
|
jesen je za spalnico ok, ker pač ne hodiš dosti tam. v dnevni ga pa ne bi imela, sploh ne tam, kjer je veliko uporabe. občutljiv je v smislu, da se prej kaki risi poznajo, recimo ko kake kovčke prelagam, moram malce bolj pazit, da jih ne vlečem. lahko pa tudi kako bukev, je svetla in bolj trdna, ne vem pa, kaka je cenovno razlika. no, meni je jesenov parket v spalnici zelo všeč, imam sivo-srebrno pohištvo in lepo paše.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 18.9.2008 14:00:56
|
|
|
|
~Biba~
|
pikica jih je prestrašil
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 18.9.2008 14:04:34
|
|
|
|
pikicao.
|
hihii, ej ful sm vesela k zmer k sm hotla kej napisat ni blo nobene, k d bi monologe mela... al pa se hujse naslov teme sm iskala ze cist na podnu .. ampak zdej je pa naslov ze pr vrhu (tja kamor sodi) aja biba men se tud tist tatooji za stene took dopadejo, joj ce bi se moj strinju.. takoj bi mela
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 18.9.2008 14:04:56
|
|
|
|
~Biba~
|
ledenka hvala za tako vreji razlago...bom danes kr malo premislila, preden se bom spet samo na moje oči zanesla...kar je lepo , ne pomeni da bo dolgo lepo namerava met začasno tam še pisalno mizo in potem je javor že mal kompliciran. Bom prodajalce povprašala o kakem podobnem a bolj trpežnem materialu.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 18.9.2008 14:08:06
|
|
|
|
~Biba~
|
pikicaO..tudi meni se zdi danes neverjetno da je tema na prvem mestu samo kaj čemo, je pač čvekalski dan. joj te nalepke...moj me zafrkava da bo mi od enga starega slikopleskarja nabavil one starinske role z vzorci, ko so nekoč barvali stene,..se spomnite? sam sem dobra v pogajalskih poslih, in ni vrag da jaz ne bom mela nad posteljo kakega vzorca. Če pa bo mojega motilo, pa naj ugasne luč in zaspi
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?