jazzz27
|
čau,čau... Evo jaz sem prišla iz službe. Erin...ja vi imate pa res pestro.... ....a si ti mogoče kaj takega jedla, da ma take flekce? živa...lindit čokolado naša nosečka papa, ne jaz gigi....jaz imam suprefakt sprej za snifanje, potem menagon špike in prometrium tablete. Tko da...jap, lahk se reče da sem fiksar. Sem včeraj gledala oddajo, me je kar mal bolelo, ko si je tetika špikico dala. Ampak, saj bo!!! Kako pa je potekal tvoj prvi postopek? Kolk hitro si prišla na GK na vrsto? ajsi....puj, puj, puj to metanje ven. Te čist razumem, ampak sedaj se pa ne smeš razburjat. Sicer se mi zdi, da ti je zdaj vse ravno . Me je od Žive post nasmejal, ko je rekla, da bo tvoj verjel šele, ko boš imela trebuh al pa ko boš rodila.....sem se začela smejat...pa še potem ne bo priznal, da je njegov (hecam se). sonček85..hvala za želje. se*...rade volje bi KAHLO pozdravla samo jo nisem še nič klicala, samo sms sem ji napisala, ker se mi zdi, da ima fulll gužve ...kot vsaka. Bom jo poklicala čez teden dni, ko se bo stanje malo ustalilo in vse pride na svoje tire. Takrat pa jo zagotovo pozdravim še v vašem imenu. Kako to da si lenušček? Vremensko? BTW za drug teden napoveduje v financah sneg (hrvatje so nam dali vremensko napoved) Naši pa so rekli, da se bo full shladilo . spelka....a je bolečina že šla? Še mal pa ...-6 (16) aqua...kako je bilo? Poročaj, če si vredu? saj res, kje pa so naše borkice murkica, kleja, polaris, sonček(ex borka)??????????? Aja še namig, da vas ven ne vrže....preden potrdite post dajte pritisnit tipko refresh in če vas ven vrže se šeenkrat prijavite in potem šele potrdite post. Kolko sem jaz brihtna ...skrita umetna inteligenca (no me pa tud kdaj unese, pa vseen potrdim predno refrešam,pol so pa )
|