|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja III.
11.9.2008 12:09:58   
ledenka
pismo mamino, sem pisala pol ure, omenila vse... in error user posted image  

ponavljala ne bom, vse lepo objemčkam in poljubčkam user posted image user posted image user posted image  

sem ok, mal mam slabosti, pa neki me na desni mal žoka - ledvica ali prebava, mislim. pa moj je smešen, ne verjame, da sem noseča user posted image  matr, so ti dedci čudni user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1676
11.9.2008 12:58:10   
Anonimen
aquica... drži se... me smo s tabo! user posted image user posted image user posted image user posted image

Ajsika Nič ne de... Če ne prej, bo verjel ko bo buši začel rast in če še takrat ne, ko boš rodila... user posted image Se mi zdi da oni rabijo 100x toliko časa da se navadijo na idejo kot me user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image No pa sej to že vse vemo user posted image user posted image

ej bejbe... kaj pa delate da vas ven meče?? Mene še nikoli ni... Vem za recept... Predno pritisneš pošlji, označi vse in  kopiraj... Tako tudi če je error samo še enkrat nalimaš in je user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A nisem genij a??? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1677
11.9.2008 13:18:07   
pokica_
Haha Živauser posted image , se ti pridružujem pri imenovanju "genija", jaz tudi delam tako,...za vsak slučaj, že danes se mi je obrestovalo kopy/pasteuser posted image !

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1678
11.9.2008 14:00:48   
spelka12
Evo ura je 14.00 - aqua me smo s tabo. Drži se!

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1679
11.9.2008 14:10:49   
Erin
Živjo punce...

Evo mene..zmatrana pa je komaj ura 14...ja sem pokonci od 6h pa je mali imel žurko do sedaj-noče spat pa naj še tako škilast gleda...trma moja... je pa revež že kak teden..se mu je nekaj naredilo na koži na obrazu, pa niso mazoljčki ampak take pike in fleki in to tako grozno zgleda..je prav bogi-zdravnica pa pravi da bomo še  nekaj časa počakali če bo boljše ali hujše. Ni pa alergija ker bi jih imel potem po celem telesu...pa mažem z bepanthenom pa ga kopam v hrastovem lubju pa nič ne pomagauser posted image user posted image user posted image se mi prav smiliuser posted image

Evo lahko prečikirate kako je pisan po obrazu

user posted image

Drugače pa...

Špelka - ne morem verjet da bom na naši temi to napisala ampak čestiiiiiiiiiiiiitam za user posted image user posted image user posted image user posted image Drugače pa te moram kregat..ti ti...nič ne pokličeš...neeeeeeeee, sej se hecam, nisem jezna... Sam da ne boš pozabla name...

Sedaj grem pa pospravljat pa kuhat...paaaaaaaaaa...saj ne vem kje naj začnem k mam tako bombo...

Lep pozdravček VSEM puncam..nisem vas pozabila samo časa ni, res ne... moj otrok malo spi pa mamo potem takle...vas pa pogrešam...

Samo za vas...
user posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1680
11.9.2008 14:15:24   
ledenka
aquica user posted image user posted image user posted image  naj čim prej mine in naj bodo dobri rezultati!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1681
11.9.2008 15:07:55   
sonček85
jojj ve se pa razpišete.sem pol prebrala potem pa ne več ,ko je pa toliko za prebratiuser posted image user posted image .Naj povem ,da naprej navijam za vsako posebaj in naj se vsaki izpolni njena največja sreča in želja v življenjuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1682
11.9.2008 15:53:36   
jazzz27
čau,čau...

Evo jaz sem prišla iz službe.

Erin...ja vi imate pa res pestro....user posted image user posted image user posted image user posted image ....a si ti mogoče kaj takega jedla, da ma take flekce?

živa...lindit čokolado naša nosečka papa, ne jazuser posted image user posted image user posted image

gigi....jaz imam suprefakt sprej za snifanje, potem menagon špike in prometrium tablete. Tko da...jap, lahk se reče da sem fiksar. Sem včeraj gledala oddajo, me je kar mal bolelo, ko si je tetika špikico dala. Ampak, saj bo!!! Kako pa je potekal tvoj prvi postopek? Kolk hitro si prišla na GK na vrsto?

ajsi....puj, puj, puj to metanje ven. Te čist razumem, ampak sedaj se pa ne smeš razburjat. user posted image  Sicer se mi zdi, da ti je zdaj vse ravnouser posted image . Me je od Žive post nasmejal, ko je rekla, da bo tvoj verjel šele, ko boš imela trebuh al pa ko boš rodila.....sem se začela smejat...pa še potem ne bo priznal, da je njegovuser posted image user posted image user posted image  (hecam se).

sonček85..hvala za želje.user posted image user posted image

se*...rade volje bi KAHLO pozdravla samo jo nisem še nič klicala, samo sms sem ji napisala, ker se mi zdi, da ima fulll gužveuser posted image user posted image ...kot vsaka. Bom jo poklicala čez teden dni, ko se bo stanje malo ustalilo in vse pride na svoje tire. Takrat pa jo zagotovo pozdravim še v vašem imenu. Kako to da si lenušček?user posted image  Vremensko?
BTW za drug teden napoveduje v financah sneg (hrvatje so nam dali vremensko napoved)user posted image user posted image user posted image  Naši pa so rekli, da se bo full shladilouser posted image user posted image .

spelka....a je bolečina že šla? Še mal pa user posted image ...-6 (16)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

aqua...kako je bilo? Poročaj, če si vredu?user posted image user posted image

saj res, kje pa so naše borkice murkica, kleja, polaris, sonček(ex borka)???????????

Aja še namig, da vas ven ne vrže....preden potrdite post dajte pritisnit tipko refresh in če vas ven vrže se šeenkrat prijavite in potem šele potrdite post. Kolko sem jaz brihtnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...skrita umetna inteligencauser posted image user posted image user posted image  (no me pa tud kdaj unese, pa vseen potrdim predno refrešam,pol so pauser posted image )user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1683
11.9.2008 17:38:56   
pikicao.
mene pa nihce ne omen user posted image
no sej ni panike user posted image  aqua zate in za vse ostale mal rozic za lepsi dan user posted image

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1684
11.9.2008 18:04:54   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao.

a si mogoče zasledila, da pa katera mene?!?!?!?!user posted image  user posted image

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 1685
11.9.2008 18:47:34   
gigi1
Evo, da ne bosta žalostni user posted image

Pikicao si vse zlikala danes? Dopust pregarala po pričakovanjih? user posted image

Lunca kaj nam za juti pripravljaš? Da vem kako se oblečt. Bo kakšen oklep potreben user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1686
11.9.2008 18:50:35   
Serendipity
ETO samo za vaju:
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1687
11.9.2008 20:09:34   
ledenka
a za mene pa nič? user posted image

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 1688
11.9.2008 20:14:04   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

user posted image user posted image user posted image user posted image pssst - trije so (samo ne povej Lunčiki in pikici-o)

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1689
11.9.2008 20:17:34   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

user posted image user posted image user posted image user posted image pssst - trije so (samo ne povej Lunčiki in pikici-o)

čuj, kak si mi ti? user posted image  pošta je že al še čakata? joj, sem čisto napeta za vaju... komaj čakam, da bo akcija user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1690
11.9.2008 20:22:15   
Serendipity

IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

čuj, kak si mi ti? user posted image  pošta je že al še čakata? joj, sem čisto napeta za vaju... komaj čakam, da bo akcija user posted image

bentiš .. nooo..nič šeeee niiii...user posted image user posted image So rekli da po dopustih, pa so že trije tedni po dopustih minuli ... jao jao jaaaao. user posted image S svojim kastelcem sem pa že redna kolegica ratala, vsak dan vsaj po 6X komunicirava (OK, v smislu da ga nežno, previdno odprem, pokukam noter in vidim le čeke in nič MB pošte, se razpičim,  izgovorim par krepkih, ga tresnem in potem za vsak slučaj še nekajkrat zaporedoma pogledam .. mogoče pa ima pošta kak nov način pošiljanja pošt, da ne rabi poštarjev ... user posted image )

BTW - jaaaz sem tak vesela zate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da vedno ko se spomnim nate -- skočim od veselja... in to v službi malo čudno deluje user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1691
11.9.2008 20:29:32   
ledenka
tvoji učenci te najbrž malo čudno gledajo user posted image  si te pa ne predstavljam pred tablo, res ne user posted image  si taka mila in nežna...

kaj pa, če jih malo pokličeš in pobaraš? sej so prijazni... no, vsaj tak občutek imam. ti bo lažje in tvoj kaslc bo hvaležen user posted image  

jaz sem še kar v šoku, moj pa tudi... kar verjet ne more. je vidu test s + in mu še ni jasno user posted image  si je pač vtepu v glavo, da on ne more zaplodit in to je to. user posted image  je res malo smotan včasih user posted image

grem gledat Housa na ORF1, meni je to tako všeč - pa na Reškota me po pristopu spominja user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1692
11.9.2008 20:35:11   
Serendipity

tvoji učenci te najbrž malo čudno gledajo  si te pa ne predstavljam pred tablo, res ne  si taka mila in nežna...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Da bi to oni zdaj brali... Saj veš kaj pravijo, tiha voda bregove dere ... user posted image

kaj pa, če jih malo pokličeš in pobaraš? sej so prijazni... no, vsaj tak občutek imam. ti bo lažje in tvoj kaslc bo hvaležen user posted image  

user posted image Bom, konec meseca. Jim še dam malo fore ...

grem gledat Housa na ORF1, meni je to tako všeč - pa na Reškota me po pristopu spominja

user posted image Ja, taka zlovešča duša je. Meni je tudi všeč.. Ga man na compu, si mi dala lušte za kak del danes ... user posted image čeprav v tej novi sezoni pogrešam njegov trojček asistentov. So mi bili najboljši!

Pa še eeenkraaaat - -} NOOOOOOSEEEEEČKAAAAAAAAAAAAA SIIIIIIIIIIIIII! user posted image user posted image user posted image user posted image Jupi Jupi Jaaa Jaaaaa!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1693
11.9.2008 21:03:51   
ledenka
user posted image  vidim ja, da ma nek nov folk. pogrešam unga blondinota, je bil tak, da bi ga človk kar dal spat user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1694
11.9.2008 22:05:33   
polaris
user posted image user posted image user posted image AJSIIIIIIIIIIIIIII kaj jaz to vidim???? Bravo, ti iskreno čestitam in iz srca privoščim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ko sem prebrala sem (kljub temu, da sem zaprisežen ateist) podzavestno dvignila roke in na glas rekla: Ima Boga, ima Boga, pa makar bio i musliman user posted image Še enkrat Ajsi, vse vse najlepše ti želim...

Tako punce moje, vsega lepega je enkrat konec in v ponedeljek moram že spet v slubžico (grrrrr user posted image )

Kako pa ste ve kaj? Kaj je novega (ne zamerit, ampak preveč sta napisale, da bi šla vse prebrat za nazaj) Se* te učenci ubogajo? Kako pa sta kaj naši mladi mamici ter mali princ in princeska? Pa Jazzzi, Špelka, Luna, Kleja, Murkica, Oktavija (še vedno mi dolguješ recept za bakljavo user posted image ), pa Pikapoka, pa naše nosečke Sonček, Trinity & CO... pa seveda vse ostale Pikicao, Gigi, Miška in tako naprej... Joj pa Aquca, kako je bilo na križarjenju? Žal se ni nobena bjonda obrnila ob Goldfingerju, le moj dragi me je ob mojem ¨čudovitem¨ prepevanju mal čudno gledal user posted image user posted image user posted image Ampak pijačo pa kljub temu častiš user posted image sam se bo do prihodnjega poletja podvojila user posted image

Skratka punce moje, sem vas kar pogrešala. Lepo je bit spet med vami user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1695
12.9.2008 8:16:17   
Anonimen
joj... user posted image user posted image user posted image user posted image jazzzika sorry.... nevem kaj mi je blo user posted image user posted image user posted image user posted image

heheheheheheheheheheheheeheheh

Zdej pa veselo na delo... Bomo vidli kako bom s časom danes, morda se kaj še oglasim...

PUSE (na lička) VSEM!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu polaris)
  Neposredna povezava do sporočila: 1696
12.9.2008 8:54:22   
jazzz27
najprej za pikicoOOOOOOOO in luničkoOOOOOOOOOOOOOO en vek velik huuuuuuuuuuuuggggggggggg!!! Pa upam, da ni samo na mene letelouser posted image user posted image user posted image , ker morate mi oprostit....umetna inteligenca je skrita...tak da itak vas mam vse rada!!!!  

Kako je zjutraj lepo sonček sijal sedaj pa je tako drekasto vreme!!! Puj!

Punčare danes je peeeeeeeteeeeeekkk!!!! Juhu, lenarjenje nakubik se pripravlja....no....vsaj mal upamuser posted image !

Polaris...dobrodošla doma!!! Kdaj kake slikce padejo....pa ne sam narave pa to....user posted image user posted image ..kako ste se imeli? Kje ste se potepali? Kje je bilo najlepše? Kje najbolj toplo?user posted image  Aja...pa KAHLO je rodila..Ronjo!!

živa....a vi imate tud kako inteligenco skrito al kaka v službi seva?user posted image user posted image user posted image

lep dan!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1697
12.9.2008 9:41:20   
gigi1
`jutro pupike

Kakšen zdrizast dan, pa tak lep sonček je bil najprej user posted image

Akvica draga kako je bilo. Upam, da nisi preveč boga user posted image

Polaris dobrodošla nazaj. Ste uživali user posted image . Jaz bi tud kakšen podroben opis pliiiz.

Pikicao kako smo danes?

Lunca kje si? Sonček se je skril, tebe pa tud ni

Sonček1 dej povej nam mal kako trebušček raste in kako si? Si odlektorirala zadevo? Hvala za info za Glorijo. Lepo jo pozdravi.

Sonček 2 kako si ti? Zdej si že starejša nosečka, ko imamo novo Ledenkico user posted image

Ajsi čokolada sedla?

Kje je pa Miška, že nekaj dni je ni.

Se* ti otroci v šoli kaj nagajajo?

Živa jst sem čist črna, pa sem občasno hudo blond user posted image

Špelka user posted image . A si se spakirala, al boš to čez vikend počela?

Jazzzika uh...dolga zgodba. Ni predolgo trajalo, ko sem 1x imela vse papirje..
Najprej sem po laparo in histeroskopiji čakala 3 mesece, nato sem morala na FSH - čakanje ciklusa...pa se ponovno naročila pri IVF G (trapa, nisem vedla, da bi lahko kar 1x uletela, ko ima ordinacijo), sem spet čakala na vrsto pri njemu 2 meseca...vmes je moj že naredil s-gram, pol sva mogla oba dat kri za SPB, pa komisija...to je šlo k sreči hitro, samo par dni. Pol pa spet čakat user posted image , pa 22 dan ciklusa.

V glavnem, ko sem imela vse papirje je šlo 1,2,3. Je pa res, da sem zaradi let imela prednost. Pri meni je vse skupaj trajalo od operacije pol leta, če pa pozabimo na to, da sem morala takrat čakati 3 mesece po operaciji, pa samo 3 mesece.

No, sem se razpisala...zdej pa na tlako user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1698
12.9.2008 9:54:39   
pikicao.
user posted image jutro palacnike moje... user posted image  ja nc zdej.. uceri ste cist pozabla na naju z lunciko user posted image .. no pa naj vam bo se boste zdej popravle, hihihihii user posted image user posted image user posted image
kako je pa kej za aquo?ktera kej ve?
pr ns se je pa user posted image  koncala, tko d gremo zdej user posted image hihihi
pa ve, kaj boste kej pocele cez vikend.. (bo lunci mal povedala kako pa kaj bo cez vikend... kaj se obeta user posted image ).. no midva greva dons v kino (greva risanko gledat user posted image ).. jutr pa po omare za cevlje..hihihihi, jih morm nekam spravt k v stari ni vec prostora user posted image user posted image user posted image

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1699
12.9.2008 10:19:52   
oktavija
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73

IZVIRNO SPOROČILO: pikicao.

a si mogoče zasledila, da pa katera mene?!?!?!?!user posted image  user posted image

A JE MENE KJE KETREA OPAZILA???user posted image user posted image user posted image

Dan!
Kako ste kaj?
Evo pri meni nič novega... Dragi še vedno čuden... Ampak bo že....
Malo sem v gužvi zadnje čase pa mi ne uspe pridit na RR....

Sej veste da vas vse pogrešam in še vedno imam rada....user posted image user posted image user posted image  Lep dan vam želim!

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?