|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja III.
10.9.2008 15:59:41   
jazzz27
ajsi, če mene vprašaš nebi bi že oboje pojedlauser posted image user posted image user posted image user posted image ...kako čokolado imaš v mislih?

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 1651
10.9.2008 16:00:37   
pikicao.
ajsi tuki mas pa cokolado z breskvami ;) user posted image

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 1652
10.9.2008 16:02:37   
jazzz27
zdaj sem pa že jaz lačna ratala....a ne bo danes nobena nič kuhala?

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 1653
10.9.2008 16:03:28   
jazzz27
Na pogrebnem podjetju vprašajo zeta, ki mu je umrla tašča:
"Naj taščo pokopljemo, balzamiramo ali kremiramo?"
"Vse troje! Nočem tveganja!"
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1654
10.9.2008 16:04:57   
ledenka
vic je dober user posted image user posted image user posted image  ziher je ziher!

sem se odločla za breskve... čokolada je temna Lindt s pomarančo user posted image  bo počakala na jutri user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1655
10.9.2008 19:12:05   
jazzz27
user posted image user posted image kaj pa je zdaj to? A ni nobene čvekice tu gor?

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1656
10.9.2008 19:59:52   
Serendipity
'Čer

kako kaj pupike? Ste pa nekam poniknile ...

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1657
10.9.2008 20:13:11   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: kleja

lunaaa hvala za ..najprej štalca pol pa kravcauser posted image rente pa vseen nisem dobla

ni za kaj... kar se rente tiče..že nisi skakala kot slovenc.... user posted image user posted image user posted image
Pa dans sem mislila na tebe... da bova se zmenli za kofe enkrat bolj konc septembra, ko se jst mal v red spravim...oz. spravim v red moj čas (zdaj mam selitevuser posted image ), ker jst sem čist v redu user posted image user posted image . A velja? 

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 1658
10.9.2008 20:18:10   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

'Čer

kako kaj pupike? Ste pa nekam poniknile ...

luk vhus toking user posted image

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 1659
10.9.2008 21:50:47   
monty
tolk sem se nasmejala ko sem zdele tole brala, vice pa to, da kr ne morem več nazaj na neke zakone ki jih moram preštudirat. In sem šla k TV, pa veste kaj je na programu. filmček Pot k nosečnosti, ravn zdele ko tole pišem pa reklame za pamperske.

pa naj še kdo reče da se svet ne vrti okrog otrok. Moj se okrog tisteg ki ga še sploh ni!

v glavnem face ste pa super je da se še kaj bolj sproščujočega tle gor najed in ne samo al bo al ne bo.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image navijam za vse
nočko

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1660
10.9.2008 22:47:31   
spelka12
babe žabe, tuki je. Končno je tuki. V vsej svoji veličini, rdečini in bolečini. Jp prav razmišljate, tetka je prišla user posted image user posted image user posted image user posted image .
Jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. Zdej pa ne morem spat, ker me vse boli, pa še moj dragi je šel hokej špilat, tko da sem sama samcata. Ma kera čas za en pir?

(odgovor članu monty)
Neposredna povezava do sporočila: 1661
10.9.2008 22:53:38   
spelka12
ajsi, čudovit ticker user posted image user posted image user posted image
trinity končno si se nam malo javila. Pogrešamo te.
Pogrešam pa še polaris in pikapoko2. Zelo pogrešam user posted image .
monty dobrodošla med nami user posted image user posted image . Sem prebrala, da sta v 4 krogu. Veliko sreče v petem.user posted image
lunči user posted image user posted image user posted image  kr tko za štos.
erin in beyba kje sta zdej ponosni mamici? Kaj je novega?
seeeeeekica telega avatarja se pa ne morem navadit. Pa sploh ne vem zakaj user posted image . Je lep pa vse ampak.......
aqua kako je blo danes? A sem datum zamešala?

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 1662
10.9.2008 23:15:19   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

če je za štos ga pa kr obdrž... jst hočem oz. potrebujem čist tazaresnega user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Špelči...jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, da je prišla na obisk teta iz amerike z rdečimi kufri user posted image ... no upam, da ko gre, da bo ti pol pustila kej...user posted image user posted image user posted image  Tak mioslim... da je nekam skrila, pa boš bolj pol našla user posted image  mili bže, kak bluzim...ja, ja, sej vem... cajt je za spanje..... ker drgač je zjutri kriza pa si v kufe namest mleka, ananasov sok vlivamuser posted image user posted image .... pa še pol spijem... bljek, zdej mam spet tist ogabn okus po ustih.... evo mene bluzatorja...od objema, sem pr kavi... gremuser posted image

Ajaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, jst pa ti pošiljam čist tazaresnega user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil LuNa73 -- 10.9.2008 23:16:14 >

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1663
11.9.2008 7:47:31   
monty
špelka hvala, sam jaz upam, da ne bo petega. Zdaj sem 9. dan četrtega cikla, tko da že pridno user posted image ker sem mela prejšnji cikel pozen in OV testov več ne delam. midva kr redno telovadiva pa upam, da zdaj kaj bo!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa še tele za vse vas, no nas!!!

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1664
11.9.2008 8:01:38   
Anonimen
Jutro!!

Špelka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image koooooončnooooooo user posted image user posted image user posted image

Se* ti si ponuknila... prideš... nalimaš en post... in zgineš user posted image user posted image user posted image

Aquica stiskam pestke danes zate in te imam v srčku user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jazzika kje pa delaš ti? sem včeraj ravno eni sodelavki dala takšno čokolado user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No pa še
user posted image

za zaspanke user posted image user posted image

(odgovor članu monty)
  Neposredna povezava do sporočila: 1665
11.9.2008 8:10:23   
Anonimen

seeeeeekica telega avatarja se pa ne morem navadit. Pa sploh ne vem zakaj user posted image . Je lep pa vse ampak.......

jaz tut ne user posted image user posted image

(odgovor članu spelka12)
  Neposredna povezava do sporočila: 1666
11.9.2008 8:56:18   
beyba
Dobro jutro babe žabe....

Ajsi kakšen je filing....a si se že navadla, sta s tvojim že prišla k sebi? Ne mine dan da se nebi spomnila nate....

Špelči kaj misliš kje sva z erin...polne roke dela mava kar naprej s takimi škratki user posted image , pa ne vem neki so seal ste se za varstvo ponujale zdej pa ničuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sonček 33 kako napreduje košek...mama že šiva?

Oktavija...kako kaj nova formula sej zdej sta si ravno skutrja omislila, zdej se bo pa poletje končalo baje bo drug teden full mraz...

jazzi kolk je dobr da mamo tuki gor tebe, se vsaj kaj dogaja- sta se z našo KAHLICO že kaj slišale...kako je biti mama?

Aqua....če se nisem zmotla si iz primorske a ne...Ravno včeraj sem študirala da bi šla v vaš konc na eno kavo pa kak sprehod....bomo vidli odvisno od vremena...

dali kako kaj tvoja pikica raste...

Sonček 85 a new kolk komi čakaš da bo trebušček tolk zrasu, da se bo full vidlo kam spadaš po novem-MED NOSEČNICE SEVEDA....

Gospa se* tebe je full mal zasledit tuki gor...a se je služba začela s 1 septembrom...

Erin je že kaj bolje-se stvari umirjajo?

Koga seem še pozabla, ma sigurno katero ne mi zamerit..vsem en velikuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ta teden uživam tačše ni doma je na morju...jupi!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1667
11.9.2008 9:14:22   
gigi1
Dobro jutro pupike.

Prav lep pozdravček Bejbi in Erin in vajinim angelčkom.

Špelka user posted image  user posted image  user posted image  za user posted image . Naj hitro mine in ne boli preveč

Aquica mislim nate danes. Naj bo čimprej mimo.

Jazzika ne vem za UZ. A nisi ti pri Reškotu? Al sem neki pobrkalauser posted image . Jaz sem na GK.

Lubice želim vam lep dan

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 1668
11.9.2008 9:45:19   
jazzz27
Jutro!!!

Joj ste gledale včeri oddajo na A kanalu make me a dad!!! Auuuuu, jaz pravim, še dobro da je z mojim kolkr tolk dobr, da samo "purana zadav" in že so potomci tu....user posted image ....mislim saj tud žensko boli pa vse, mah jaz sem vesela, da ma moj kokr tolk spermiogram.

živa...kako čokolado že?user posted image  A krvavo?user posted image user posted image

gigi...user posted image nisi pobrkala, časovno sem mislila, da bova skup hodile....ne glih na isto mizouser posted image user posted image . A ti boš začela že s snifanjem? S špikanjem?

beybauser posted image user posted image user posted image kolk je tvoja Ela cotika.....povej če se kaj cartate? Je pridna? A jo mami uboga?user posted image

se*...kdo o ponikvicah?!user posted image user posted image

spelkica...jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii za tardečo....se bo prej spokala!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image  Sem vesela zate, boš lahko uživalauser posted image .

ajsi...kako si danes naša nosečka?

monty...naredi si ticker, pa boš točno vedla kateri dan je v mesecuuser posted image ...drgač je pa treba mal sprostit ozračjeuser posted image .

polaris....ku ku?

kleja? A men pa nič odgovora, al kaj?user posted image  Evo sem ti dala nalogo za nazajuser posted image

lep dan vam želim, šibam delaaaaaaaaaaaaat!!!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1669
11.9.2008 10:10:02   
gigi1
Jazzzy na GK se sam špikamo. Nič ne snifamo. Smo na trdih drogah user posted image  user posted image  user posted image . Mam pa najprej suprefact špike, pol pa menopur. Ti maš verjetno menogon?
Tale za isto mizo je pa dobra user posted image .

Men se je prvi postopek kar zavlekel. Upam, da bo tokrat krajši in da bova vsaj približno nekje skupaj. Itak začnem 5 dni za tabo.

Ajsi tickerček je pa hud user posted image  user posted image  user posted image

Mhm jst sem pa ribica, v podznaku pa lev. Moj pravi, da nisem nič ribi podobna, bolj levinji (sploh k nanj zarjovemuser posted image  user posted image  user posted image ). + že poznate, - pa samo moj user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1670
11.9.2008 10:41:34   
spelka12
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73

če je za štos ga pa kr obdrž... jst hočem oz. potrebujem čist tazaresnega user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ajaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, jst pa ti pošiljam čist tazaresnega user posted image user posted image user posted image

Popravljam storjeno napako lunči moja luba draga. Evo ti tazaresnga iz srce user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa še en cmok - CMOOOOOOOOOOOOOOOOOOK. A bo to zdej boljš user posted image ?

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1671
11.9.2008 11:23:12   
Serendipity
Ojla,
man glih (nepričakovanoo juuupiiiiuser posted image ) prosto uro, pa sem se spravila nekaj pisarit, pa na nek čuden način k vam uletela.
Saj vas občasno kaj preberem, ampak sem lenuhec da bi kaj napisala.
Jap, šola se je začela, dela je veliko, še neke izpite bi mogla dopedenit pa sem čist zabluzila.. user posted image

Se pa tudi jaz sprašujem kje naša pikapoka hodi in zakaj sta sončece in fargica nekam odplavale user posted image , pa da ne pozabimo še na pikico, pa murkico, pa, pa.. ja, kar pogrešam vas, vseeeeee, čist vse moje borkice. user posted image user posted image user posted image

beyba - ta mala je pa user posted image , če se ti da do Prekmurja furat bi jo z veseljem popazila za kako urco ali tri. user posted image

Erin - upam, da je tvoj mali nagajivček kaj bolj priden, se preveč po tebi zgleduje user posted image

jazzi - pozdravi kahlo

špelčkolinka - juuupiii za ta rdečo!

gigi - ti se kar za hasek našpikaj! user posted image

Eto, grem zdaj pisarit. No, najprej še mail pogledat user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1672
11.9.2008 11:34:05   
oktavija
IZVIRNO SPOROČILO: beyba

pa ne vem neki so seal ste se za varstvo ponujale zdej pa ničuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  Jaz se še vedno javljam!!!!user posted image user posted image user posted image
Tvoja pupa pa je vsak dan lepša!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil oktavija -- 11.9.2008 11:36:06 >

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 1673
11.9.2008 12:01:10   
Anonimen
prav tako čokolado kot si jo opisala... Lindt temno s koščki pomaranče user posted image user posted image user posted image

Moja krvavost se pa umirja... Hvala bogu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Aquica.... Oglasi se kaj user posted image

(odgovor članu oktavija)
  Neposredna povezava do sporočila: 1674
11.9.2008 12:08:56   
aqua77
evo me!

sem celo klobaso natipkala, pa me je ven vrglo!!! user posted image user posted image  G imam danes ob 14 in me je na smrt strah.... Vem, da bo čez par urc vse že za mano, ampak vseeno sem čist usrana... Zahvaljujem se vam vsem, ki mislite name in mi stojite ob stani!!! Zlate ste...

< Sporočilo je popravil aqua77 -- 11.9.2008 12:09:18 >

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?