Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 10.9.2008 15:16:01
|
|
|
|
Anonimen
|
ej ajsika... sej mogoče bom izpadla bedak.... Kopirat moraš HTML kodo.... A si to nardila?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 10.9.2008 15:16:05
|
|
|
|
aqua77
|
Spermiči se izstrelijo z svetlobno hitrostjo.... Vsak po svoje hitijo proti jajčecu, se prerivajo, kričijo en na drugega naj se umakne s poti... Drvijo, drvijo vse globje.. Vedno temneje je, vedno bližje cilju so... Na koncu je že čista tema. Naenkrat pridejo do še enega spermiča ki lagano stoji na mestu. Debelo ga pogledajo ta pa jim reče: "Fantje, u riti smo."
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 10.9.2008 15:17:13
|
|
|
|
Anonimen
|
BRAVO AJSIII Lep tickerček
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 10.9.2008 15:17:42
|
|
|
|
jazzz27
|
ajsika..lep ticker. sam še tisto nad njim mi prevedi, pa bom happy
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 10.9.2008 15:17:59
|
|
|
|
aqua77
|
Super Ajsi, zdaj vaju mamo pa na oku!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 10.9.2008 15:19:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Blondinka pride v trgovino z elektronskimi aparati. Razgleda se, pokaže na izdelek in reče trgovcu: "Rada bi imela tole televizijo." "Ne prodajamo blondinkam," je bil kratek trgovec. Naslednji dan pride kot rjavolaska ter ponovi ves postopek. "Ne prodajamo blondinkam," je bil spet kratek trgovec. In naslednjič kot rdečelaska. "Ne prodajamo blondinkam," pravi trgovec. "Toda prišla sem kot rjavolaska in kot rdečelaska. Kako veste, da sem blondinka?" "Gospodična, tole je mikrovalovka."
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 10.9.2008 15:21:53
|
|
|
|
jazzz27
|
Štajerski sin se je priženil na Gorenjsko, kmalu pa se je spet vrnil v rodni kraj, in sicer brez žene. "Kaj pa se ti je zgodilo?" ga vpraša mati. "Ob tej gorenjski prehrani ne morem več živeti. Najprej je pogini prašič, pa smo ga jedli mesec dni, nato je poginila kobila, ki smo jo jedli tri mesece, sedaj, ko je umrla tašča sem pa raje pobegnil domov."
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 10.9.2008 15:22:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Ker je v planu namestitev drive-in bankomatov, je tukaj nekaj nasvetov za njihovo uporabo: Za moške: 1. Pripeljite avto do bankomata. 2. Odprite okno. 3. Vstavite kartico v bankomat in odtipkajte šifro. 4. Odtipkajte znesek za dvig. 5. Vzemite kartico, gotovino in potrdilo. 6. Zaprite okno in odpeljite. Za ženske: 1. Pripeljite avto do bankomata. 2. Zapeljite malce nazaj, tako da bo vase okno v isti ravnini z bankomatom. 3. Ponovno prižgite motor, ki vam je ugasnil in potegnite ročno zavoro. 4. Odprite okno. 5. Poiščite torbico in stresite vso njeno vsebino na sovoznikov sedež, da najdete kartico. 6. Najprej vzemite šminko in preverite svoj izgled v vzvratnem ogledalu. 7. Nato vzemite kartico in jo poskušajte vstaviti v bankomat. 8. Odprite vrata avtomobila, da boste dosegli bankomat. 9. Vstavite kartico. 10. Ponovno vstavite kartico - tokrat s pravo stranjo navzdol. 11. Ponovno prebrskajte po stvareh na sovoznikovem sedežu, da najdete notes s svojo šifro, vpisano na zadnji strani. 12. Odtipkajte šifro. 13. Pritisnite "popravek" in odtipkajte prave številke. 14. Odtipkajte željeni znesek za dvig. 15. Vzemite gotovino in potrdilo. 16. Na sovoznikovem sedežu poiščite denarnico ter spravite vanjo denar in potrdilo. 17. Zapeljite dva metra naprej. 18. Zapeljite dva metra nazaj, da vzamete iz bankomata tudi kartico. 19. V vzvratnem ogledalu preverite še enkrat svoj izgled. 20. Nemočno se nasmehnite vozniku za vami, ki zgublja živce. 21. Ponovno prižgite motor, ki vam je spet ugasnil. 22. Odpeljite se in po 5 - 10 kilometrih spustite ročno zavoro. Pri meni je sicer bolj podobno moškim navodilom ampak vseeno... Malo smeha na lasten račun ne škodi kajne
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 10.9.2008 15:24:13
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 ajsika..lep ticker. sam še tisto nad njim mi prevedi, pa bom happy nikoli ničesar ne prosite. nikoli in ničesar. še posebej od tistih, ki so močnejši od vas. sami vam bodo ponudili in sami vam bodo vse dali.
< Sporočilo je popravil ledenka -- 10.9.2008 15:25:31 >
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 10.9.2008 15:25:31
|
|
|
|
Anonimen
|
za preveč zahtevne : »Šla sem v ženitno posredovalnico, kjer ti z računalnikom poiščejo moža,« razlaga ena dama drugi. »In v računalnik so vstavili moje želje- da iščem moškega nižje postave, s prirojena eleganco, ki rad nosi večerne obleke in ki se ukvarja s športom, po možnosti vodnim…« »In koga ti je izbral računalnik?« »Pingvina!«
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 10.9.2008 15:32:58
|
|
|
|
jazzz27
|
živa meni se zdi, da so vse ušle....niso glih za humor ajsi hvala za prevod... ...zdej mi pa še raztolmači globji pomen (ex blond)....hecam se aqua...tist pršut je res dober.....
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 10.9.2008 15:33:50
|
|
|
|
pikicao.
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 10.9.2008 15:34:36
|
|
|
|
pikicao.
|
ajsi supr d si zrihrala
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 10.9.2008 15:35:40
|
|
|
|
jazzz27
|
kaj boste danes skuhale? Upam, da ne rivčka ...da ga ne bom slučajno na koncu jaz, ker danes je pri meni zelo spolzko
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 10.9.2008 15:39:07
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 kaj boste danes skuhale? Upam, da ne rivčka ...da ga ne bom slučajno na koncu jaz, ker danes je pri meni zelo spolzko jaz nič, sem na dijeti... sam so šle pa že tri kile dol!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 10.9.2008 15:40:59
|
|
|
|
jazzz27
|
aqui..že,že sam nekaj pa moram skuhat mojemu, da mi ne bo pršuta odgriznu aja, sam še enga sem najdla...obljubim, da je zadnji Doktor pregleda pacienta. "Nič ne najdem. Mislim, da je kriv alkohol," reče doktor. "No, potem bom prišel pa takrat, ko boste trezni," reče pacient in odide iz ordinacije
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 10.9.2008 15:41:35
|
|
|
|
trinity22
|
ojla imam pet minut časa in sem vas prišla malo pozdravit ... Vidm da ste dobro, tako je tudi prav, vici so tud cool... Ajsi ful lep ticker in tudi lepa misel Bodite v smehu, jaz grem počivat
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 10.9.2008 15:42:01
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 aqui..že,že sam nekaj pa moram skuhat mojemu, da mi ne bo pršuta odgriznu aja, sam še enga sem najdla...obljubim, da je zadnji Doktor pregleda pacienta. "Nič ne najdem. Mislim, da je kriv alkohol," reče doktor. "No, potem bom prišel pa takrat, ko boste trezni," reče pacient in odide iz ordinacije
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 10.9.2008 15:43:28
|
|
|
|
ledenka
|
jaz sem pa lačna al kaj
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 10.9.2008 15:44:46
|
|
|
|
jazzz27
|
aqua a maš internet doma? Upam, da nas ne boš sedaj zanemarla in nič poročala, ker te bom pršla s pršutom .....pa še to luba duša...kam pa hujšaš ti...si debela k cviren....povej če so kake nove fotke gor od Ga. Blonde?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 10.9.2008 15:45:33
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka jaz sem pa lačna al kaj A je to kaj čudno ....ti kaj posebnega diši...kaka klobasa mogoče?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 10.9.2008 15:46:45
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 ojla imam pet minut časa in sem vas prišla malo pozdravit ... Vidm da ste dobro, tako je tudi prav, vici so tud cool... Ajsi ful lep ticker in tudi lepa misel Bodite v smehu, jaz grem počivat oooo trin...kako si nosečka naša? se že fino pozna na buhiju? Kakšne preglede imaš sedaj pred sabo?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 10.9.2008 15:50:11
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 IZVIRNO SPOROČILO: ledenka jaz sem pa lačna al kaj A je to kaj čudno ....ti kaj posebnega diši...kaka klobasa mogoče? mah ne... na voljo imam čokolado in breskve. pa ne vem, za kaj bi se odločla
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 10.9.2008 15:54:31
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 aqua a maš internet doma? Upam, da nas ne boš sedaj zanemarla in nič poročala, ker te bom pršla s pršutom .....pa še to luba duša...kam pa hujšaš ti...si debela k cviren....povej če so kake nove fotke gor od Ga. Blonde? no iz cvirna je čez zimo špaga ratala.... se vam pa oglasim in poročam o stanju...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 10.9.2008 15:57:39
|
|
|
|
pikicao.
|
cokolada pa se modno je no pol pa se mal tortice.. en kos sm si ze vzela
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?