|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja III.
10.9.2008 15:16:01   
Anonimen
ej ajsika... sej mogoče bom izpadla bedak.... Kopirat moraš HTML kodo.... A si to nardila?

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1626
10.9.2008 15:16:05   
aqua77
Spermiči se izstrelijo z svetlobno hitrostjo....

Vsak po svoje hitijo proti jajčecu, se prerivajo, kričijo en na drugega naj se umakne s poti... Drvijo, drvijo vse globje.. Vedno temneje je, vedno bližje cilju so...
Na koncu je že čista tema. Naenkrat pridejo do še enega spermiča ki lagano stoji na mestu. Debelo ga pogledajo ta pa jim reče: "Fantje, u riti smo."

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1627
10.9.2008 15:17:13   
Anonimen
BRAVO AJSIII user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Lep tickerček user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aqua77)
  Neposredna povezava do sporočila: 1628
10.9.2008 15:17:42   
jazzz27
ajsika..lep ticker. user posted image user posted image user posted image user posted image sam še tisto nad njim mi prevedi, pa bom happyuser posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1629
10.9.2008 15:17:59   
aqua77
Super Ajsi,

zdaj vaju mamo pa na oku!!user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1630
10.9.2008 15:19:05   
Anonimen
Blondinka pride v trgovino z elektronskimi aparati. Razgleda se, pokaže na izdelek in reče trgovcu: "Rada bi imela tole televizijo."
"Ne prodajamo blondinkam," je bil kratek trgovec.
Naslednji dan pride kot rjavolaska ter ponovi ves postopek.
"Ne prodajamo blondinkam," je bil spet kratek trgovec.
In naslednjič kot rdečelaska.
"Ne prodajamo blondinkam," pravi trgovec.
"Toda prišla sem kot rjavolaska in kot rdečelaska. Kako veste, da sem blondinka?"
"Gospodična, tole je mikrovalovka."

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1631
10.9.2008 15:21:53   
jazzz27
Štajerski sin se je priženil na Gorenjsko, kmalu pa se je spet vrnil v rodni kraj, in sicer brez žene.
"Kaj pa se ti je zgodilo?" ga vpraša mati.
"Ob tej gorenjski prehrani ne morem več živeti. Najprej je pogini prašič, pa smo ga jedli mesec dni, nato je poginila kobila, ki smo jo jedli tri mesece, sedaj, ko je umrla tašča sem pa raje pobegnil domov."

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1632
10.9.2008 15:22:18   
Anonimen

Ker je v planu namestitev drive-in bankomatov, je tukaj nekaj nasvetov za njihovo uporabo:
Za moške:
1. Pripeljite avto do bankomata.
2. Odprite okno.
3. Vstavite kartico v bankomat in odtipkajte šifro.
4. Odtipkajte znesek za dvig.
5. Vzemite kartico, gotovino in potrdilo.
6. Zaprite okno in odpeljite.
Za ženske:
1. Pripeljite avto do bankomata.
2. Zapeljite malce nazaj, tako da bo vase okno v isti ravnini z bankomatom.
3. Ponovno prižgite motor, ki vam je ugasnil in potegnite ročno zavoro.
4. Odprite okno.
5. Poiščite torbico in stresite vso njeno vsebino na sovoznikov sedež, da najdete kartico.
6. Najprej vzemite šminko in preverite svoj izgled v vzvratnem ogledalu.
7. Nato vzemite kartico in jo poskušajte vstaviti v bankomat.
8. Odprite vrata avtomobila, da boste dosegli bankomat.
9. Vstavite kartico.
10. Ponovno vstavite kartico - tokrat s pravo stranjo navzdol.
11. Ponovno prebrskajte po stvareh na sovoznikovem sedežu, da najdete notes s svojo šifro, vpisano na zadnji strani.
12. Odtipkajte šifro.
13. Pritisnite "popravek" in odtipkajte prave številke.
14. Odtipkajte željeni znesek za dvig.
15. Vzemite gotovino in potrdilo.
16. Na sovoznikovem sedežu poiščite denarnico ter spravite vanjo denar in potrdilo.
17. Zapeljite dva metra naprej.
18. Zapeljite dva metra nazaj, da vzamete iz bankomata tudi kartico.
19. V vzvratnem ogledalu preverite še enkrat svoj izgled.
20. Nemočno se nasmehnite vozniku za vami, ki zgublja živce.
21. Ponovno prižgite motor, ki vam je spet ugasnil.
22. Odpeljite se in po 5 - 10 kilometrih spustite ročno zavoro.

Pri meni je sicer bolj podobno moškim navodilom ampak vseeno... Malo smeha na lasten račun ne škodi kajne user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1633
10.9.2008 15:24:13   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

ajsika..lep ticker. user posted image user posted image user posted image user posted image sam še tisto nad njim mi prevedi, pa bom happyuser posted image user posted image

nikoli ničesar ne prosite. nikoli in ničesar. še posebej od tistih, ki so močnejši od vas. sami vam bodo ponudili in sami vam bodo vse dali.

< Sporočilo je popravil ledenka -- 10.9.2008 15:25:31 >

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1634
10.9.2008 15:25:31   
Anonimen
za preveč zahtevne :

»Šla sem v ženitno posredovalnico, kjer ti z računalnikom poiščejo moža,« razlaga ena dama drugi. »In v računalnik so vstavili moje želje- da iščem moškega nižje postave, s prirojena eleganco, ki rad nosi večerne obleke in ki se ukvarja s športom, po možnosti vodnim…«
»In koga ti je izbral računalnik?«
»Pingvina!«

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1635
10.9.2008 15:32:58   
jazzz27
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image živa meni se zdi, da so vse ušle....niso glih za humoruser posted image user posted image user posted image user posted image

ajsi hvala za prevod...user posted image user posted image ...zdej mi pa še raztolmači globji pomen (ex blond)....hecam seuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

aqua...tist pršut je res dober.....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1636
10.9.2008 15:33:50   
pikicao.
user posted image

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1637
10.9.2008 15:34:36   
pikicao.
user posted image user posted image user posted image user posted image ajsi supr d si zrihrala

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 1638
10.9.2008 15:35:40   
jazzz27
kaj boste danes skuhale? Upam, da ne rivčkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...da ga ne bom slučajno na koncu jaz, ker danes je pri meni zelo spolzkouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 1639
10.9.2008 15:39:07   
aqua77

kaj boste danes skuhale? Upam, da ne rivčkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...da ga ne bom slučajno na koncu jaz, ker danes je pri meni zelo spolzkouser posted image user posted image user posted image

jaz nič, sem na dijeti... user posted image  sam so šle pa že tri kile dol!!! user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1640
10.9.2008 15:40:59   
jazzz27
aqui..že,že sam nekaj pa moram skuhat mojemu, da mi ne bo pršuta odgriznuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

aja, sam še enga sem najdla...obljubim, da je zadnjiuser posted image user posted image

Doktor pregleda pacienta.
"Nič ne najdem. Mislim, da je kriv alkohol," reče doktor.
"No, potem bom prišel pa takrat, ko boste trezni," reče pacient in odide iz ordinacije

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1641
10.9.2008 15:41:35   
trinity22
ojla imam pet minut časa in sem vas prišla malo pozdravit ...

Vidm da ste dobro, tako je tudi prav, vici so tud cool...

Ajsi ful lep tickeruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in tudi lepa miseluser posted image user posted image user posted image user posted image

Bodite v smehu, jaz grem počivatuser posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1642
10.9.2008 15:42:01   
aqua77

aqui..že,že sam nekaj pa moram skuhat mojemu, da mi ne bo pršuta odgriznuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

aja, sam še enga sem najdla...obljubim, da je zadnjiuser posted image user posted image

Doktor pregleda pacienta.
"Nič ne najdem. Mislim, da je kriv alkohol," reče doktor.
"No, potem bom prišel pa takrat, ko boste trezni," reče pacient in odide iz ordinacije

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1643
10.9.2008 15:43:28   
ledenka
jaz sem pa lačna al kaj user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1644
10.9.2008 15:44:46   
jazzz27
aqua a maš internet doma? Upam, da nas ne boš sedaj zanemarla in nič poročala, ker te bom pršla s pršutomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....pa še to luba duša...kam pa hujšaš ti...si debela k cviren....povej če so kake nove fotke gor od Ga. Blonde?

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1645
10.9.2008 15:45:33   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

A je to kaj čudnouser posted image user posted image user posted image user posted image ....ti kaj posebnega diši...kaka klobasa mogoče?user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1646
10.9.2008 15:46:45   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22

ojla imam pet minut časa in sem vas prišla malo pozdravit ...

Vidm da ste dobro, tako je tudi prav, vici so tud cool...

Ajsi ful lep tickeruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in tudi lepa miseluser posted image user posted image user posted image user posted image

Bodite v smehu, jaz grem počivatuser posted image

oooo trin...kako si nosečka naša? se že fino pozna na buhiju? Kakšne preglede imaš sedaj pred sabo?

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 1647
10.9.2008 15:50:11   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

A je to kaj čudnouser posted image user posted image user posted image user posted image ....ti kaj posebnega diši...kaka klobasa mogoče?user posted image user posted image user posted image user posted image

mah ne... na voljo imam čokolado in breskve. pa ne vem, za kaj bi se odločla user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1648
10.9.2008 15:54:31   
aqua77

aqua a maš internet doma? Upam, da nas ne boš sedaj zanemarla in nič poročala, ker te bom pršla s pršutomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....pa še to luba duša...kam pa hujšaš ti...si debela k cviren....povej če so kake nove fotke gor od Ga. Blonde?

no iz cvirna je čez zimo špaga ratala.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  se vam pa oglasim in poročam o stanju...

P.P.Njegoš

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1649
10.9.2008 15:57:39   
pikicao.
cokolada pa se modno je user posted image
no pol pa se mal tortice.. en kos sm si ze vzela user posted image
user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?