Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 10.9.2008 15:59:41
|
|
|
|
jazzz27
|
ajsi, če mene vprašaš nebi bi že oboje pojedla ...kako čokolado imaš v mislih?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 10.9.2008 16:00:37
|
|
|
|
pikicao.
|
ajsi tuki mas pa cokolado z breskvami ;)
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 10.9.2008 16:02:37
|
|
|
|
jazzz27
|
zdaj sem pa že jaz lačna ratala....a ne bo danes nobena nič kuhala?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 10.9.2008 16:03:28
|
|
|
|
jazzz27
|
Na pogrebnem podjetju vprašajo zeta, ki mu je umrla tašča: "Naj taščo pokopljemo, balzamiramo ali kremiramo?" "Vse troje! Nočem tveganja!"
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 10.9.2008 16:04:57
|
|
|
|
ledenka
|
vic je dober ziher je ziher! sem se odločla za breskve... čokolada je temna Lindt s pomarančo bo počakala na jutri
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 10.9.2008 19:12:05
|
|
|
|
jazzz27
|
kaj pa je zdaj to? A ni nobene čvekice tu gor?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 10.9.2008 19:59:52
|
|
|
|
Serendipity
|
'Čer kako kaj pupike? Ste pa nekam poniknile ...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 10.9.2008 20:13:11
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleja lunaaa hvala za ..najprej štalca pol pa kravca rente pa vseen nisem dobla ni za kaj... kar se rente tiče..že nisi skakala kot slovenc.... Pa dans sem mislila na tebe... da bova se zmenli za kofe enkrat bolj konc septembra, ko se jst mal v red spravim...oz. spravim v red moj čas (zdaj mam selitev ), ker jst sem čist v redu . A velja?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 10.9.2008 20:18:10
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity 'Čer kako kaj pupike? Ste pa nekam poniknile ... luk vhus toking
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 10.9.2008 21:50:47
|
|
|
|
monty
|
tolk sem se nasmejala ko sem zdele tole brala, vice pa to, da kr ne morem več nazaj na neke zakone ki jih moram preštudirat. In sem šla k TV, pa veste kaj je na programu. filmček Pot k nosečnosti, ravn zdele ko tole pišem pa reklame za pamperske. pa naj še kdo reče da se svet ne vrti okrog otrok. Moj se okrog tisteg ki ga še sploh ni! v glavnem face ste pa super je da se še kaj bolj sproščujočega tle gor najed in ne samo al bo al ne bo. navijam za vse nočko
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 10.9.2008 22:47:31
|
|
|
|
spelka12
|
babe žabe, tuki je. Končno je tuki. V vsej svoji veličini, rdečini in bolečini. Jp prav razmišljate, tetka je prišla . Jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. Zdej pa ne morem spat, ker me vse boli, pa še moj dragi je šel hokej špilat, tko da sem sama samcata. Ma kera čas za en pir?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 10.9.2008 22:53:38
|
|
|
|
spelka12
|
ajsi, čudovit ticker trinity končno si se nam malo javila. Pogrešamo te. Pogrešam pa še polaris in pikapoko2. Zelo pogrešam . monty dobrodošla med nami . Sem prebrala, da sta v 4 krogu. Veliko sreče v petem. lunči kr tko za štos. erin in beyba kje sta zdej ponosni mamici? Kaj je novega? seeeeeekica telega avatarja se pa ne morem navadit. Pa sploh ne vem zakaj . Je lep pa vse ampak....... aqua kako je blo danes? A sem datum zamešala?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 10.9.2008 23:15:19
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 lunči kr tko za štos. če je za štos ga pa kr obdrž... jst hočem oz. potrebujem čist tazaresnega Špelči...jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, da je prišla na obisk teta iz amerike z rdečimi kufri ... no upam, da ko gre, da bo ti pol pustila kej... Tak mioslim... da je nekam skrila, pa boš bolj pol našla mili bže, kak bluzim...ja, ja, sej vem... cajt je za spanje..... ker drgač je zjutri kriza pa si v kufe namest mleka, ananasov sok vlivam .... pa še pol spijem... bljek, zdej mam spet tist ogabn okus po ustih.... evo mene bluzatorja...od objema, sem pr kavi... grem Ajaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, jst pa ti pošiljam čist tazaresnega
< Sporočilo je popravil LuNa73 -- 10.9.2008 23:16:14 >
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 11.9.2008 7:47:31
|
|
|
|
monty
|
špelka hvala, sam jaz upam, da ne bo petega. Zdaj sem 9. dan četrtega cikla, tko da že pridno ker sem mela prejšnji cikel pozen in OV testov več ne delam. midva kr redno telovadiva pa upam, da zdaj kaj bo!!! pa še tele za vse vas, no nas!!!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 11.9.2008 8:01:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutro!! Špelka koooooončnooooooo Se* ti si ponuknila... prideš... nalimaš en post... in zgineš Aquica stiskam pestke danes zate in te imam v srčku Jazzika kje pa delaš ti? sem včeraj ravno eni sodelavki dala takšno čokolado No pa še za zaspanke
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 11.9.2008 8:10:23
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 seeeeeekica telega avatarja se pa ne morem navadit. Pa sploh ne vem zakaj . Je lep pa vse ampak....... jaz tut ne
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 11.9.2008 8:56:18
|
|
|
|
beyba
|
Dobro jutro babe žabe.... Ajsi kakšen je filing....a si se že navadla, sta s tvojim že prišla k sebi? Ne mine dan da se nebi spomnila nate.... Špelči kaj misliš kje sva z erin...polne roke dela mava kar naprej s takimi škratki , pa ne vem neki so seal ste se za varstvo ponujale zdej pa nič Sonček 33 kako napreduje košek...mama že šiva? Oktavija...kako kaj nova formula sej zdej sta si ravno skutrja omislila, zdej se bo pa poletje končalo baje bo drug teden full mraz... jazzi kolk je dobr da mamo tuki gor tebe, se vsaj kaj dogaja- sta se z našo KAHLICO že kaj slišale...kako je biti mama? Aqua....če se nisem zmotla si iz primorske a ne...Ravno včeraj sem študirala da bi šla v vaš konc na eno kavo pa kak sprehod....bomo vidli odvisno od vremena... dali kako kaj tvoja pikica raste... Sonček 85 a new kolk komi čakaš da bo trebušček tolk zrasu, da se bo full vidlo kam spadaš po novem-MED NOSEČNICE SEVEDA.... Gospa se* tebe je full mal zasledit tuki gor...a se je služba začela s 1 septembrom... Erin je že kaj bolje-se stvari umirjajo? Koga seem še pozabla, ma sigurno katero ne mi zamerit..vsem en velik Ta teden uživam tačše ni doma je na morju...jupi!!!!!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 11.9.2008 9:14:22
|
|
|
|
gigi1
|
Dobro jutro pupike. Prav lep pozdravček Bejbi in Erin in vajinim angelčkom. Špelka za . Naj hitro mine in ne boli preveč Aquica mislim nate danes. Naj bo čimprej mimo. Jazzika ne vem za UZ. A nisi ti pri Reškotu? Al sem neki pobrkala . Jaz sem na GK. Lubice želim vam lep dan
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 11.9.2008 9:45:19
|
|
|
|
jazzz27
|
Jutro!!! Joj ste gledale včeri oddajo na A kanalu make me a dad!!! Auuuuu, jaz pravim, še dobro da je z mojim kolkr tolk dobr, da samo "purana zadav" in že so potomci tu.... ....mislim saj tud žensko boli pa vse, mah jaz sem vesela, da ma moj kokr tolk spermiogram. živa...kako čokolado že? A krvavo? gigi... nisi pobrkala, časovno sem mislila, da bova skup hodile....ne glih na isto mizo . A ti boš začela že s snifanjem? S špikanjem? beyba kolk je tvoja Ela cotika.....povej če se kaj cartate? Je pridna? A jo mami uboga? se*...kdo o ponikvicah?! spelkica...jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii za tardečo....se bo prej spokala!!!!!! Sem vesela zate, boš lahko uživala . ajsi...kako si danes naša nosečka? monty...naredi si ticker, pa boš točno vedla kateri dan je v mesecu ...drgač je pa treba mal sprostit ozračje . polaris....ku ku? kleja? A men pa nič odgovora, al kaj? Evo sem ti dala nalogo za nazaj lep dan vam želim, šibam delaaaaaaaaaaaaat!!!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 11.9.2008 10:10:02
|
|
|
|
gigi1
|
Jazzzy na GK se sam špikamo. Nič ne snifamo. Smo na trdih drogah . Mam pa najprej suprefact špike, pol pa menopur. Ti maš verjetno menogon? Tale za isto mizo je pa dobra . Men se je prvi postopek kar zavlekel. Upam, da bo tokrat krajši in da bova vsaj približno nekje skupaj. Itak začnem 5 dni za tabo. Ajsi tickerček je pa hud Mhm jst sem pa ribica, v podznaku pa lev. Moj pravi, da nisem nič ribi podobna, bolj levinji (sploh k nanj zarjovem ). + že poznate, - pa samo moj
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 11.9.2008 10:41:34
|
|
|
|
spelka12
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 lunči kr tko za štos. če je za štos ga pa kr obdrž... jst hočem oz. potrebujem čist tazaresnega Ajaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, jst pa ti pošiljam čist tazaresnega Popravljam storjeno napako lunči moja luba draga. Evo ti tazaresnga iz srce Pa še en cmok - CMOOOOOOOOOOOOOOOOOOK. A bo to zdej boljš ?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 11.9.2008 11:23:12
|
|
|
|
Serendipity
|
Ojla, man glih (nepričakovanoo juuupiiii ) prosto uro, pa sem se spravila nekaj pisarit, pa na nek čuden način k vam uletela. Saj vas občasno kaj preberem, ampak sem lenuhec da bi kaj napisala. Jap, šola se je začela, dela je veliko, še neke izpite bi mogla dopedenit pa sem čist zabluzila.. Se pa tudi jaz sprašujem kje naša pikapoka hodi in zakaj sta sončece in fargica nekam odplavale , pa da ne pozabimo še na pikico, pa murkico, pa, pa.. ja, kar pogrešam vas, vseeeeee, čist vse moje borkice. beyba - ta mala je pa , če se ti da do Prekmurja furat bi jo z veseljem popazila za kako urco ali tri. Erin - upam, da je tvoj mali nagajivček kaj bolj priden, se preveč po tebi zgleduje jazzi - pozdravi kahlo špelčkolinka - juuupiii za ta rdečo! gigi - ti se kar za hasek našpikaj! Eto, grem zdaj pisarit. No, najprej še mail pogledat
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 11.9.2008 12:01:10
|
|
|
|
Anonimen
|
prav tako čokolado kot si jo opisala... Lindt temno s koščki pomaranče Moja krvavost se pa umirja... Hvala bogu Aquica.... Oglasi se kaj
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 11.9.2008 12:08:56
|
|
|
|
aqua77
|
evo me! sem celo klobaso natipkala, pa me je ven vrglo!!! G imam danes ob 14 in me je na smrt strah.... Vem, da bo čez par urc vse že za mano, ampak vseeno sem čist usrana... Zahvaljujem se vam vsem, ki mislite name in mi stojite ob stani!!! Zlate ste...
< Sporočilo je popravil aqua77 -- 11.9.2008 12:09:18 >
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?