|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja III.
10.9.2008 10:00:28   
jazzz27
a danes pa ni nobene tu gor? Ko imam čas pa samevam...user posted image ....

Sonček, kdaj imaš PDP? Na NS si že bila?

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1576
10.9.2008 10:18:35   
sonček85
PDP imam 24.4 in NS imam 10.10.Komaj čakam ,da vidim zopet mojo mali pokico,no še prej imam pa pregled 30.9user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1577
10.9.2008 10:27:06   
ledenka
pa da se še tule malo javim user posted image  

ja, Reško me bo v ponedeljek pregledal, mi je kar kul, da vidimo, a je vse ok. sicer pa me joški bolijo, samo ne ves čas user posted image  pa tu in tam mi je mal slabo, ampak ne pretirano. me pa fuuuuul napenja, 3x na dan grem na WC

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1578
10.9.2008 10:45:34   
pikicao.
user posted image vidm d ste vceri kr velik napisale user posted image user posted image user posted image
ja pr men bo pa user posted image  kmal odsla.. tko d bomo lahko delal tiiist user posted image

cetrtek bo pa po luncinih porocanjih cist moj dan (vodnar sm.. pa se luna bo sla v vodnarja) user posted image user posted image user posted image
kaj ste pa ve po horoskopuuser posted image  in kaksna je vasa + stran in vasa - stran user posted image  da dam zacetek za novo temo
d zacnem jz: jz sm vodnarc... + je (je tezko o tem govort.. sam kukr drugi pravjo) sm tak veselko, pa rada zabavam ljudi..... -je d sm trmasta user posted image user posted image user posted image

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1579
10.9.2008 10:53:25   
jazzz27
jaz tud vodnarka!!!user posted image user posted image  Pa še jutri je dan Ouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 1580
10.9.2008 10:56:04   
pikicao.
jazzi pol se bo pa prjel :) user posted image user posted image user posted image
pozabla si na + pa na -

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1581
10.9.2008 11:04:10   
pikicao.
evo kliknte tole: http://www.youtube.com/watch?v=EY69LLSO0xM user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 1582
10.9.2008 11:11:59   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

jutro...

Aqui....držim in stiskam pestke,da bo tole nepričakovanje polno presenečenj. Ej mačka, pa pestke za četrtek....

Hvala jazzzi, user posted image

so mi danes v službi povedali, da sem lahko do sobote frej, tako da delam šele v nedeljo. Sem ful vesela, da mi grejo tako na roko...user posted image  

Me je pa strah...user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1583
10.9.2008 11:12:54   
sonček33
U fajn aqua za frej dneve.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1584
10.9.2008 11:39:38   
jazzz27
aqua...superca za frej dneve...mislim, da ti bodo prav prišli. Ne se bat. Si se že kaj pozanimala kako poteka stvar? Mah, saj bo vse ok!!! Jaz sem 100%!

pikicao...+ pa -...kaj pa vem....user posted image user posted image user posted image ..vse po malemuser posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1585
10.9.2008 11:45:34   
pikicao.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  jeeej za frej dneve,jeeeej
jazzi ok, sm zadovoljna z odg user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
midva pa zdej unicap T jeva in vsak drugi dan pa se Evitol.. aja pa sok rdece pese pijeva (vsak dan pol dcl.. k je ogabn d lahko sam user posted image ) user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1586
10.9.2008 11:49:39   
Anonimen
ojla žabike mojeuser posted image user posted image

Ah kje... Jazzzika... Sem glih hotla napisat da če bo šlo tkole naprej bom izkrvavela... Pa strdki pa nevem kaj še.... Sploh ne folgam tok teče user posted image user posted image user posted image

No ja...

Jaz sem bikica. Moj + je da imam rada spoznavanje novih ljudi (veliko srce za nova spoznanstva), - pa da sem trmasta in včasih preveč popustljivauser posted image user posted image

Ej kje so naše srečke nosečke?? Da nebi slučajno, Ajsika, ti nas tudi zapustila tko kot "tele" user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
  Neposredna povezava do sporočila: 1587
10.9.2008 11:50:26   
Anonimen
Aqua... Jutri smo s teboj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa user posted image user posted image user posted image za frejdej user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1588
10.9.2008 11:57:51   
jazzz27
punce jaz se pa tako bedno počutim danesuser posted image user posted image user posted image ...včeraj sem se iz blond pobarvala na rjavouser posted image ..kak dolgčas!!user posted image user posted image user posted image user posted image

živa lije, praviš....čak kolk časa pa že maš obiske!!

pikicao...aja moj - nerada vidim teto!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil jazzz27 -- 10.9.2008 11:58:20 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1589
10.9.2008 12:01:17   
Anonimen
Jaz imam isti minus kot jazzika user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dobila pa sem jo v ponedeljek zjutraj user posted image user posted image user posted image   Na jetra mi gre... Se počutim kot bi bla neprestano polulana user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
  Neposredna povezava do sporočila: 1590
10.9.2008 12:16:55   
jazzz27
živa saj bo mim....potem pa akcija. user posted image  in kako je v novi službi?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1591
10.9.2008 12:17:17   
aqua77
Punce moje hvala vam za spodbudne besede!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem pa levinja. Moji + da sem komunikativna in rada v središču pozornosti, rada mam vse kar se sveti - bleščice... user posted image user posted image  Moji - če slučajno nisem v centru pozornosti, hočem na vsak način biti... user posted image user posted image  Rada ukazujem in moj user posted image  pravi da se blazno hitro užalim ali zamerim.... Samo tudi takoj oprostim.... user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1592
10.9.2008 12:22:54   
spelka12
aqua user posted image user posted image user posted image  že danes , pa user posted image user posted image user posted image  za jutri.
po horoskopu sem pa strelec. - ( da sem strelec), + ( da sem strelec)user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1593
10.9.2008 12:36:39   
pikicao.
hihihih user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za + pa za -
super ste user posted image user posted image user posted image
jazzi a pol si nas blondinke zapustila???user posted image  a slucajn zato k sm une vice gor dalauser posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  nism misla nate, ampak nase user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
no sej ce si pa rjavolaska zdej si pa tud fejst (kaksna slikca bi bla priporocljiva user posted image user posted image user posted image ) drugace nam pa zdej povprecje IQ-ja dvigujes k si rjavolaska user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ziva a mas se kr mocno user posted image ?
spelka a ne znas streljat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1594
10.9.2008 12:38:00   
spelka12
pikica streljat znam, vedno zadanemuser posted image user posted image

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 1595
10.9.2008 12:43:06   
pikicao.
user posted image user posted image user posted image user posted image  jeeej.. mors mene tud naucit user posted image user posted image

jazzi user posted image sm te slikala user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1596
10.9.2008 12:43:56   
jazzz27
pikicao. ne zapuščam vas za dolgo, ker mi manjka umetna pametuser posted image user posted image ....

uuuuuuuuu,aqua, ti si se pa čist izpostavla....user posted image user posted image user posted image ...sorry šefeuser posted image user posted image user posted image

mater...spet sem se zalotila na RRju...pa kaj hočem, če gre sama roka do miške in klikne na RRuser posted image user posted image

Grem delat!! (kaouser posted image )

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 1597
10.9.2008 12:46:15   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

pikica streljat znam, vedno zadanemuser posted image user posted image

s kom pa?user posted image user posted image user posted image  da vem, če neprebojni jopič, čelado in masko seboj prnesem, ko bova šle na coffi...aja pa slamco, da bom lahko srkalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1598
10.9.2008 12:55:44   
Anonimen
Nova službica je zaenkrat kulček... Morm rečt da sem kr zadovoljna user posted image user posted image user posted image

Moja M pa lije in lije... nimaš kej... Ampak ko bo mimo bom pa dragega naskočila, ker drugače me bo zazneslo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
  Neposredna povezava do sporočila: 1599
10.9.2008 12:56:29   
spelka12
najbolj znam streljat z usti user posted image  (packe pokvarjene na kaj ste zdej pomislileuser posted image ) npr. peške v kozarecuser posted image .
Znam tud streljat z zračno puško (jazzzika tuki prav pridejo tvoji predlogi:jopič, čelada, maska, ne pozabi na varnostna očala), pa s fračo, pa tud kako neumno včasih ustrelimuser posted image .
A sem mojster a nisem?
jazzzika ko bova šle midve na koffi ne bo treba nč srkat, bova samo eksaleuser posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Najbolj poznani naravni afrodiziaki
Afrodiziak oz. grško afrodisios, kar pomeni ljubezenski užitek, je substanca, ki povečuje spolno poželenje. Obstajajo št...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?