Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 10.9.2008 10:00:28
|
|
|
|
jazzz27
|
a danes pa ni nobene tu gor? Ko imam čas pa samevam... .... Sonček, kdaj imaš PDP? Na NS si že bila?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 10.9.2008 10:18:35
|
|
|
|
sonček85
|
PDP imam 24.4 in NS imam 10.10.Komaj čakam ,da vidim zopet mojo mali pokico,no še prej imam pa pregled 30.9
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 10.9.2008 10:27:06
|
|
|
|
ledenka
|
pa da se še tule malo javim ja, Reško me bo v ponedeljek pregledal, mi je kar kul, da vidimo, a je vse ok. sicer pa me joški bolijo, samo ne ves čas pa tu in tam mi je mal slabo, ampak ne pretirano. me pa fuuuuul napenja, 3x na dan grem na WC
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 10.9.2008 10:45:34
|
|
|
|
pikicao.
|
vidm d ste vceri kr velik napisale ja pr men bo pa kmal odsla.. tko d bomo lahko delal tiiist cetrtek bo pa po luncinih porocanjih cist moj dan (vodnar sm.. pa se luna bo sla v vodnarja) kaj ste pa ve po horoskopu in kaksna je vasa + stran in vasa - stran da dam zacetek za novo temo d zacnem jz: jz sm vodnarc... + je (je tezko o tem govort.. sam kukr drugi pravjo) sm tak veselko, pa rada zabavam ljudi..... -je d sm trmasta
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 10.9.2008 10:53:25
|
|
|
|
jazzz27
|
jaz tud vodnarka!!! Pa še jutri je dan O
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 10.9.2008 10:56:04
|
|
|
|
pikicao.
|
jazzi pol se bo pa prjel :) pozabla si na + pa na -
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 10.9.2008 11:04:10
|
|
|
|
pikicao.
|
evo kliknte tole: http://www.youtube.com/watch?v=EY69LLSO0xM
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 10.9.2008 11:11:59
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 jutro... Aqui....držim in stiskam pestke,da bo tole nepričakovanje polno presenečenj. Ej mačka, pa pestke za četrtek.... Hvala jazzzi, so mi danes v službi povedali, da sem lahko do sobote frej, tako da delam šele v nedeljo. Sem ful vesela, da mi grejo tako na roko... Me je pa strah...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 10.9.2008 11:12:54
|
|
|
|
sonček33
|
U fajn aqua za frej dneve.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 10.9.2008 11:39:38
|
|
|
|
jazzz27
|
aqua...superca za frej dneve...mislim, da ti bodo prav prišli. Ne se bat. Si se že kaj pozanimala kako poteka stvar? Mah, saj bo vse ok!!! Jaz sem 100%! pikicao...+ pa -...kaj pa vem.... ..vse po malem
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 10.9.2008 11:45:34
|
|
|
|
pikicao.
|
jeeej za frej dneve,jeeeej jazzi ok, sm zadovoljna z odg midva pa zdej unicap T jeva in vsak drugi dan pa se Evitol.. aja pa sok rdece pese pijeva (vsak dan pol dcl.. k je ogabn d lahko sam )
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 10.9.2008 11:49:39
|
|
|
|
Anonimen
|
ojla žabike moje Ah kje... Jazzzika... Sem glih hotla napisat da če bo šlo tkole naprej bom izkrvavela... Pa strdki pa nevem kaj še.... Sploh ne folgam tok teče No ja... Jaz sem bikica. Moj + je da imam rada spoznavanje novih ljudi (veliko srce za nova spoznanstva), - pa da sem trmasta in včasih preveč popustljiva Ej kje so naše srečke nosečke?? Da nebi slučajno, Ajsika, ti nas tudi zapustila tko kot "tele"
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 10.9.2008 11:50:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Aqua... Jutri smo s teboj pa za frejdej
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 10.9.2008 11:57:51
|
|
|
|
jazzz27
|
punce jaz se pa tako bedno počutim danes ...včeraj sem se iz blond pobarvala na rjavo ..kak dolgčas!! živa lije, praviš....čak kolk časa pa že maš obiske!! pikicao...aja moj - nerada vidim teto!!!
< Sporočilo je popravil jazzz27 -- 10.9.2008 11:58:20 >
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 10.9.2008 12:01:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz imam isti minus kot jazzika Dobila pa sem jo v ponedeljek zjutraj Na jetra mi gre... Se počutim kot bi bla neprestano polulana
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 10.9.2008 12:16:55
|
|
|
|
jazzz27
|
živa saj bo mim....potem pa akcija. in kako je v novi službi?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 10.9.2008 12:17:17
|
|
|
|
aqua77
|
Punce moje hvala vam za spodbudne besede!! Jaz sem pa levinja. Moji + da sem komunikativna in rada v središču pozornosti, rada mam vse kar se sveti - bleščice... Moji - če slučajno nisem v centru pozornosti, hočem na vsak način biti... Rada ukazujem in moj pravi da se blazno hitro užalim ali zamerim.... Samo tudi takoj oprostim....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 10.9.2008 12:22:54
|
|
|
|
spelka12
|
aqua že danes , pa za jutri. po horoskopu sem pa strelec. - ( da sem strelec), + ( da sem strelec)
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 10.9.2008 12:36:39
|
|
|
|
pikicao.
|
hihihih za + pa za - super ste jazzi a pol si nas blondinke zapustila??? a slucajn zato k sm une vice gor dala nism misla nate, ampak nase no sej ce si pa rjavolaska zdej si pa tud fejst (kaksna slikca bi bla priporocljiva ) drugace nam pa zdej povprecje IQ-ja dvigujes k si rjavolaska ziva a mas se kr mocno ? spelka a ne znas streljat
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 10.9.2008 12:38:00
|
|
|
|
spelka12
|
pikica streljat znam, vedno zadanem
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 10.9.2008 12:43:06
|
|
|
|
pikicao.
|
jeeej.. mors mene tud naucit jazzi sm te slikala
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 10.9.2008 12:43:56
|
|
|
|
jazzz27
|
pikicao. ne zapuščam vas za dolgo, ker mi manjka umetna pamet .... uuuuuuuuu,aqua, ti si se pa čist izpostavla.... ...sorry šefe mater...spet sem se zalotila na RRju...pa kaj hočem, če gre sama roka do miške in klikne na RR Grem delat!! (kao )
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 10.9.2008 12:46:15
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 pikica streljat znam, vedno zadanem s kom pa? da vem, če neprebojni jopič, čelado in masko seboj prnesem, ko bova šle na coffi...aja pa slamco, da bom lahko srkala
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 10.9.2008 12:55:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Nova službica je zaenkrat kulček... Morm rečt da sem kr zadovoljna Moja M pa lije in lije... nimaš kej... Ampak ko bo mimo bom pa dragega naskočila, ker drugače me bo zazneslo
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 10.9.2008 12:56:29
|
|
|
|
spelka12
|
najbolj znam streljat z usti (packe pokvarjene na kaj ste zdej pomislile ) npr. peške v kozarec . Znam tud streljat z zračno puško (jazzzika tuki prav pridejo tvoji predlogi:jopič, čelada, maska, ne pozabi na varnostna očala), pa s fračo, pa tud kako neumno včasih ustrelim . A sem mojster a nisem? jazzzika ko bova šle midve na koffi ne bo treba nč srkat, bova samo eksale
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?