Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 10.9.2008 13:07:43
|
|
|
|
jazzz27
|
jst znam tud dober cilat ..pol pa moj lubi A se gre katera z mano?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 10.9.2008 13:11:52
|
|
|
|
pikicao.
|
u madonca.. agresija jz se grem.. sam jz te bom raj zgeckala
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 10.9.2008 13:13:01
|
|
|
|
pikicao.
|
u madonca agresija ... jz se grem, sam te bom raj zgeckala
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 10.9.2008 13:31:58
|
|
|
|
jazzz27
|
ok piki, sem dojela , če misliš glede na to da sem poštrihana ...mislim, da bi kmal ušla...ker to pa tako lepo diši, da ni za povedat in prehvalit kje pa so danes naše čveke?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 10.9.2008 13:33:24
|
|
|
|
pikicao.
|
ahahahahhah nagaja mi neki, pa mi je napisal d ni poslal.. joj nism misla 2x poslat ja lene so vse..
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 10.9.2008 13:34:07
|
|
|
|
Anonimen
|
lene pa ne DELAAAAAMOOOOO
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 10.9.2008 13:40:17
|
|
|
|
~Biba~
|
juhuuuuuhu smajliomakimahazbelimrobcem kak ste kaj... lunaaa hvala za ..najprej štalca pol pa kravca rente pa vseen nisem dobla po horoskopu sem pa + in - pa mislim, da niso tolko odvisni od znamenja
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 10.9.2008 13:41:44
|
|
|
|
pikicao.
|
klejci pol znas ti tud tok fajn strelat
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 10.9.2008 13:44:14
|
|
|
|
pikicao.
|
ziva jz mam pa dons dopust in tud delam.. pa vseen pisem , sej vem ti si v sluzbi.. pridna si a ves kaj pa jz delam... pol bom sla pa k se mi ni nobena javla
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 10.9.2008 13:44:46
|
|
|
|
ledenka
|
a ste pri horoskopu? no, jaz sem škorpjonka moje pluse itak poznate, minusov pa NIMAM grem pa danes tud jaz k frizerju, da bom leeepa za mojo pikico v ponedeljek, ko jo bom videla na ekrančku moram najt ticker, ki mi bo všeč - tisti, ki mi je bil, ne deluje
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 10.9.2008 13:45:53
|
|
|
|
aqua77
|
jaz sem tuki.....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 10.9.2008 13:47:32
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka a ste pri horoskopu? no, jaz sem škorpjonka moje pluse itak poznate, minusov pa NIMAM grem pa danes tud jaz k frizerju, da bom leeepa za mojo pikico v ponedeljek, ko jo bom videla na ekrančku moram najt ticker, ki mi bo všeč - tisti, ki mi je bil, ne deluje Kaj pa če naštimaš tikerček z puzlami, jih je skozi več odkritih, na koncu je pa cela slikica. Je ful lep!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 10.9.2008 13:48:28
|
|
|
|
Anonimen
|
pikicao.... Prideš še k meni? Pa nikamor nisem šla samo malo delam, malo vas pa spremljam... Ja ajsika... komaj čakamo tickerčka da bomo skupaj s tabo spremljale tvojo pikico
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 10.9.2008 14:03:35
|
|
|
|
ledenka
|
aquica, meni je všeč tisti tickeček, ki ti pove, kako zgleda v tem tednu in kaj se dogaja. sem našla enega takega, ampak mi ga noče prilepit v profilu bom že neki pogruntala
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 10.9.2008 14:25:21
|
|
|
|
pikicao.
|
ajsi probi tegale : http://tickers.baby-gaga.com/pregnancy.php
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 10.9.2008 14:36:36
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. ahahahahhah nagaja mi neki, pa mi je napisal d ni poslal.. joj nism misla 2x poslat ja lene so vse.. ma ti sigurno zvezdice loviš ,pol je pa računalnik kriv...ma ja A tko si pridna dans...daj še k meni prid, se mi s kufra ven derejo naj jih dam prat....jaz pa danes nebi k je sonček. Bi rajši tak dan, ko je dež in jih ne morem posušit ..a ni to čuden svet Ajsi...daj hitro en ticker gor, ker tega sedanjega glih ne razumem najbolj ....rec reškotu, če ti eno slikco sprinta...pol jo pa nujno gor prlimaj. Držim pesti za v ponedeljek špelka..a si se ustrašla? živa....ja DAJMO NE!!!!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 10.9.2008 14:43:26
|
|
|
|
jazzz27
|
punce še en za razmislit IZJAVA LETA!!!!!!!!!!!!!! MOŠKI SO NAJBOLJ ŽALOSTNA ŽIVAL NA SVETU, KER IMAJO SESKE BREZ MLEKA, PTIČA BREZ KRIL, JAJCA BREZ LUPINE IN MOŠNJO BREZ DENARJA. PODATEK, DA JE KAR 8O% ŽENSK SAMSKIH, PA GOVORI O TEMU, DA JIM JE POSTALO JASNO, DA SE ZARADI 10 DAG KLOBASE V HIŠI NE SPLAČA REDITI CELEGA PRASCA.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 10.9.2008 14:48:41
|
|
|
|
jazzz27
|
V temni noči taksi pobere osamljenega pešca. Med vožnjo molčita, potnik pa bi želel nekaj vprašati in narahlo potrka taksista po rami. Ta zakriči, izgubi oblast nad vozilom, skoraj zadene v avtobus, vendar še v zadnjem hipu obrne volan, poskoči čez visok robnik na pločnik in nazadnje le uspe ustaviti avto nekaj centimetrov pred izložbenim oknom. Trenutek tišine. Potnik se nato prestrašeno opraviči: "Nisem si mislil, da vas bo moja kretnja tako prestrašila..." Ko voznik pride k sebi, odgovori: "Pravzaprav niste vi krivi... Danes je moj prvi dan v službi taksista. Prej sem 15 let vozil mrliški avto!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 10.9.2008 14:53:44
|
|
|
|
spelka12
|
jazzzika nehi no. Jest mam pa rada svinjino, pa klobase tud Pa nisem se ustrašla, kosilo sem mela .
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 10.9.2008 15:06:28
|
|
|
|
aqua77
|
jazzzi ti jih pa stresaš danes... moja kolegica ima podoben rek: boljše imet pršut v hladilniku, kot prasca na kavču...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 10.9.2008 15:07:10
|
|
|
|
jazzz27
|
"Zakaj si ženske zjutraj manejo oči?" "Ker nimajo jajc, da bi si jih praskale!"
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 10.9.2008 15:08:18
|
|
|
|
pikicao.
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 10.9.2008 15:09:45
|
|
|
|
jazzz27
|
STARI KONJ Šef, mislim, da hoče nekdo govoriti z vami. "Kako "mislim"?" "Vprašal me je, če je tu tisti stari konj."
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 10.9.2008 15:10:47
|
|
|
|
ledenka
|
sem si probala ticker dat v podpis, pa mi ne prime
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 10.9.2008 15:11:57
|
|
|
|
ledenka
|
zdaj pa mam
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?