|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja III.
5.9.2008 11:06:16   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: živa25

ooooooo

Gospa Blond... Ti kaj pa je s tvojimi slikicami? Nič? user posted image

jutri sem prosta, pa jih bom gor dala, ker sem zdaj cele dneve v službi, slikice pa so doma.... user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1301
5.9.2008 11:12:24   
Anonimen
ok.... Naj ti bo... In ti? Sem vidla da si na septemberkah modra user posted image user posted image   Nisem zasledila kaj je bilo...

(odgovor članu aqua77)
  Neposredna povezava do sporočila: 1302
5.9.2008 11:14:05   
oktavija
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73

IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

punce še neki sem vas hotla vprašat...KDAJ BO SREČANJE?

a spljoh bo?!user posted image

Dan lubike moje!!!!

Ja mene tudi zanima kdaj gremo na kavico oz. PIR?????

Ja včeraj sem pa res ostala sama in doma in na Borbi... in sem bila žalostnauser posted image ... No danes je nov dan in jaz polna energije... Se vidi da je petek in ves vikend sam sama doma...tako da prihaja potepuški pohod!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1303
5.9.2008 11:21:07   
Anonimen
Oktavija kako je zdej s tabo? Se je izcedek ustavil ali je napovedoval user posted image ??

Nič hudega... Imaš vsaj čas zase in lahko kaj postoriš po stanovanju. Jaz če je moj doma prov težko :)

(odgovor članu oktavija)
  Neposredna povezava do sporočila: 1304
5.9.2008 11:23:34   
oktavija
Moja user posted image  se je pokazala v svoji pravi luči in grem v 3.IUI oktobra!!!!

Kako pospravljanje... to delam ko je on doma oz. vsako soboto.. ta vikend je za ŽURKO!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1305
5.9.2008 11:23:50   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: živa25

ok.... Naj ti bo... In ti? Sem vidla da si na septemberkah modra user posted image user posted image   Nisem zasledila kaj je bilo...

na dopustu me je obiskala user posted image , tako da bomo še kar čakali. čez teden dni grem na ščip, tako da kakšen mesec ali dva spet ne bo nič.... Se selim nekam k decembru....

P.P.Njegoš

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1306
5.9.2008 11:24:13   
ledenka
na hitro (kot vedno user posted image )

želim vam lep petek, in uživajte! naj vam sonček posveti v vse kotičke in prežene vso temo!

Aquica, te bomo 11. vse držale za roko. boš čutila user posted image   in komaj čakamo na slikce!

Lunčika moja najdražja user posted image   hvala!

Se*, ti imaš pa jako sexi avatarček user posted image  

jazzzika, ni bilo user posted image  user posted image  sem vedela, kdaj nehat user posted image  itak sva se do 11h zasedeli user posted image  

Oktavija, tebi sem malce več napisala na IVFovkah user posted image  

Fargi, jaz sem blont pa rabim še enkrat geslo, prosiiiiim user posted image

pikicao, si se fajn pocrkljala? user posted image

živa, veš, da držimo pesti, da user posted image  ne bo!

murkica, zbrcaj računalnik, kaj se to pravi, da ti slikic ne da gor???!!!

kleja, super za kurjavo user posted image  jaz mojega prepričujem za talno gretje user posted image  

kje pa se špelčika potika? user posted image  

moje M še ni... sej vem, možnosti sta dve user posted image  bom v soboto ali nedeljo lulala na 100€ user posted image user posted image user posted image  sam se ne morem odločit, a grem na varjanto z bankovci al kovanci, da še spol zvem user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 1307
5.9.2008 11:25:29   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: oktavija

Moja user posted image  se je pokazala v svoji pravi luči in grem v 3.IUI oktobra!!!!

Kako pospravljanje... to delam ko je on doma oz. vsako soboto.. ta vikend je za ŽURKO!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Oktavija še tukaj ti pošiljam objemčke..... user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 1308
5.9.2008 11:30:25   
Anonimen
heheheheheheh

Ajsika vem vem... Vsaj upam da vem...

Aqua to za ščip sem zasledili ja... Samo nisem vedla kako je z M... No zdej vem, hvala user posted image

Oktavija jaz sploh ne uspem vsega nardit če je doma, me samo bega skoz neki in mi ne gre... Pa še- če je on doma bi jaz user posted image

Tudi jaz ti pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil živa25 -- 5.9.2008 11:32:56 >

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1309
5.9.2008 11:35:13   
pikicao.
ajsi jaaaa sm se pocrkljala, jutr greva pa na bohinj pa mal na slap savico.. tko d punce a veste kaksno dobro restavracijo z ribami?? pa po moznosti tam okol jezera ;)
se mi user posted image lustajo :)

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1310
5.9.2008 11:43:57   
~Biba~
buuu malo pauze mam, cela prašnata...sam se je fajn vsest med odmorom za rač in zraven brat RRuser posted image

živa žal se jaz ne spomnim, kje sva midva papcala ko sva bla tam; vem le da je nekje na poti med bledom in bohinjem...erin pa špelka sta s tistega konca

oktavija ooooooo bo pa babji žur padel...tudi sama sem v soboto povabljena na žur..same ženske, alkohol, in prazna hišauser posted image to bo v nedeljo deževalo.

ledenka uuu povprašaj mal če ti kdo donira, za lulanje kak bankovec + kovance za 100 €..kaj pa če daš bankovec za 50€ in kovance za 50 € na kup pa polulaš? user posted image
mi2 mava talno v kopalnici in wc-ju; a žal ni delovalo; ker je stara črpalka morala prečrpat toplo vodo, najprej v spodnjem štuku, a moč za gori po tleh ji je zmanjkalo..tak nekak. zdaj pa bo nova, in bo črpala ko norauser posted image

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 1311
5.9.2008 12:30:24   
pikicao.
živa žal se jaz ne spomnim, kje sva midva papcala ko sva bla tam

user posted image user posted image  predvidevam d je blo to men namenjen user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 1312
5.9.2008 12:49:16   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao.

se mi user posted image lustajo :)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zakaj sem pa jaz vedno tele znakce za spermije mela???user posted image user posted image user posted image user posted image  pikicao..men se tud luštajouser posted image user posted image

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 1313
5.9.2008 12:54:23   
Anonimen
Le zakaj jazzzika user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Morda pa so tvoje misli bolj per.erzne kot si ti mislila user posted image

(odgovor članu jazzz27)
  Neposredna povezava do sporočila: 1314
5.9.2008 12:59:56   
pikicao.
hahahaha, zdle si me pa dobila.. a si misla d spet dvoumno pisem user posted image user posted image user posted image user posted image
te ribice se mi lustajouser posted image .. no a ktera ve?
:) ti, ti ti jazzikauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1315
5.9.2008 13:01:13   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: kleja

ledenka uuu povprašaj mal če ti kdo donira, za lulanje kak bankovec + kovance za 100 €..kaj pa če daš bankovec za 50€ in kovance za 50 € na kup pa polulaš? user posted image

kleja..najbolš da prepogneš 50€-ki bankovec, pa dobiš 100€...si prec na profitu..user posted image user posted image user posted image

špelka...jah daj se no mal ustavi z delom, bomo dale na radio....za trenutek naj se vsede in prisluhne želji RRjevk naša draga špela, prijateljica, borka in zasvojenka RRja...user posted image user posted image user posted image ...draga Špela, odloži delo in naj tvoje "žuljave" roke za trenutek počinejo...user posted image (mene bo kap)user posted image ...vsedi se za kvadratno škatlo in začni tipkat!!

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 1316
5.9.2008 13:04:27   
jazzz27
user posted image user posted image user posted image user posted image ja pa resno sem imela tele plavajoče stvari za spermijeuser posted image user posted image user posted image user posted image ....mi je pa sedaj hecno, ko pomislim, da je ob kaki lepi želji tole zravenuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...vrtnica pa spermi...hmmmuser posted image user posted image sej nekak gre, nooooo

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1317
5.9.2008 13:06:55   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao.

hahahaha, zdle si me pa dobila.. a si misla d spet dvoumno pisem user posted image user posted image user posted image user posted image
te ribice se mi lustajouser posted image .. no a ktera ve?
:) ti, ti ti jazzikauser posted image user posted image user posted image

A kje je Bohinj?user posted image user posted image user posted image  Mislim, da nekje na notranjskemuser posted image user posted image user posted image  Pa še ribice imajo tam user posted image user posted image user posted image  sam rudarsko lučko seboj vzemuser posted image

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 1318
5.9.2008 13:20:58   
pikicao.
jazzika bo dons mal user posted image  pr teb ;) vidm d ti gre to po glavi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1319
5.9.2008 13:24:00   
pikicao.
jz bom dons mojumu tud mal z ritko migala user posted image
jazzi a si vidla kdaj gre moj sele v tujino (6.10.) user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 1320
5.9.2008 13:50:39   
aqua77
Jap,

bi nam Lunca morala povedat, kaj je v zraku, ker nam jazzziko tko meče danes.... user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 1321
5.9.2008 13:52:51   
ledenka
punce, jaz sem tako zaspana, da bom dol pod mizo padla user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1322
5.9.2008 13:56:39   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

sumljivoooooo...... user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1323
5.9.2008 14:05:52   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

sumljivoooooo...... user posted image

je, ja user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1324
5.9.2008 14:09:04   
pikica36
hoj čvekceuser posted image , neverjetno..... spustli so me na rruser posted image user posted image

oktavijauser posted image user posted image user posted image user posted image  in user posted image da bo drug mesec uspešnejši.
mi še tud ne vemo, če smo kaj pridelali oz. verjetno nismo ničuser posted image
user posted image  sicer še ni, danes je 30 dan ciklusa, kar je običajno pri meni(včasih kak dan prej) in včeraj popldan meje matral firbec kouser posted image  in sem naredila test. kontrolna črtica se je pokazala šele po enih 10 minutah , ta druga pa ne. tako da zgleda ta mesec ne bo nič in zdaj čakam kdaj se user posted image  prikaže.

pa smo spet tam, kjer smo bili- nikjer!!

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?