Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 4.9.2008 20:03:54
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia punce še neki sem vas hotla vprašat...KDAJ BO SREČANJE? a spljoh bo?! fajn bi bilo če bi že končno bilo!!!! ribice? to so une lepilne barve. k maš zraven barv tud slikice in pol to rišeš in če 24 ur lahko nalepiš nekam na steklo, ploščice, ogledalo....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 4.9.2008 20:10:06
|
|
|
|
Serendipity
|
fargi -super stvaritve ! Sem pa zopet ugibala geslo Kaj čmo, leta pač
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 4.9.2008 20:17:11
|
|
|
|
~Biba~
|
joj tota politika na popu...jaz bom zdaj z mojim začela boj za daljinca
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 4.9.2008 20:22:09
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleja joj tota politika na popu...jaz bom zdaj z mojim začela boj za daljinca jaz pa uživam v surfanju po netu, mam lasten koncert (jap moj in njegova lubica) pa si glih CSI-je in NCIS-e dol vlečem
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 4.9.2008 20:33:22
|
|
|
|
pikicao.
|
evo zdle pa moj pride tko d se grem crkljat nocko punce
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 4.9.2008 20:36:45
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. evo zdle pa moj pride tko d se grem crkljat nocko punce Uživaj!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 4.9.2008 20:38:11
|
|
|
|
oktavija2
|
ej dekleta ne me zdaj zapuščat jaz sem ostala sama
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 5.9.2008 7:09:48
|
|
|
|
LuNa73
|
Evo punce, dans pa jaz častim!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 5.9.2008 7:58:40
|
|
|
|
Anonimen
|
oooooo hvala lunca naša... Tole pa je zajtrk... Moje M še od nikoder in znakov prav tako ne Nevem nevem....
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 5.9.2008 8:24:57
|
|
|
|
jazzz27
|
jutro!! LuNa...hvala za kavico, roladico, tortico,,....zdaj pa še nekaj za druge prilimaj, ker sem jaz vse pojedla! Kakšna je napoved? Živa....držim pesti!!!! Mogoče bi ponovila teset? Se bomo skupaj veselile? Ajsi..a je danes ? kleja...si zmagla za daljinca? Hvala za geslo...sem pa površno prebrala in noter tipkam kleja!!! Aqui...javi se kaj...poročaj stanje!! lep dan vam želim...šibam mal delat.
< Sporočilo je popravil jazzz27 -- 5.9.2008 8:26:59 >
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 5.9.2008 8:38:19
|
|
|
|
Anonimen
|
ti kar drži... Veselile se bomo pa normalno skupaj Sej se brez vas sploh ne znam več... Potem pa dragemu doma razlagam... Veš, kleja... ali pa jzzzzika... On pa: "KDO????" Ma ena s foruma
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 5.9.2008 10:02:37
|
|
|
|
~Biba~
|
neeeeeeeee WE ARE SORRY...fse mi je zbrisalo
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 5.9.2008 10:05:16
|
|
|
|
murkica
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 ti kar drži... Veselile se bomo pa normalno skupaj Sej se brez vas sploh ne znam več... Potem pa dragemu doma razlagam... Veš, kleja... ali pa jzzzzika... On pa: "KDO????" Ma ena s foruma Ja pri meni je enako, moj pa samo debelo gleda o kom govorim. Punce jst šibam s kužo na en sprehod, pol bom začela pripravljati za kosilo, ker danes bo golaž, pa se mora dolgo kuhati, potem pa greva z dragim še na en piknik(no vsaj mislim, da greva )... Bodite pridne veliko pišite pa se beremo. p.s.-Hotla sem dodati slikice, pa mi jih nikakor noče. Samo nič ne napiše, da bi bile slike prevelike ali pa kaj, enostavno jih ne naoži. Tako, da ne boste mislile, da sem pozabila na obljubo...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 5.9.2008 10:07:56
|
|
|
|
~Biba~
|
sem predolgo tračala po fonu na hitro vam voščim dobro jutro... lunca hvala za cuker...hvala bogu je jazika vse pojedla, men ež sam ob gledanju naraste cuker pa kile joj živa, vüpan ka je to to..se pa dobro držiš; jaz bi že paničarila, vsako minuto na wc-ju, pa gledala, al je kaj al ni kaj jazzika...za daljinec sem zmagala....potem, ko se je politika na popu končala nekaj je v luftu, moj že 2 dni hodi celi neki, ko kislo zelje po svetu...mu prst pokažem, pa se že namuli; ko breja mačka je hvala bogu da je vikend, pa ga bom malo odklopla in razvajala. oktavija, žal si včeraj ostala res sama na RR; upam, da samo na borbi, pa se še je kje na kaki temi našla kaka čvekica. al ko si rekla, da si ostala sama..nisi mislila na kaj hujšega, ali nič jaz pa moram it nekaj sčistit, kar je moj zaštemal, pridejo popoldan mojstri centralno rihtat. bo nama zraven novih oken, tudi toplo( brez da bi morala tašča doli zakurit )
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 5.9.2008 10:12:30
|
|
|
|
pikicao.
|
dobro jutro
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 5.9.2008 10:32:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Joj Kleja... Iz tvojih ust v Božja ušesa... Sicer mi pa nisem tok napeta kot bi bla sicer, ker imam novo službico in bi blo nosečnost kr težko najavit No ampak seveda pa UPAM da je kej na tem in da ni samo psiha... Morda bom pa res še kakšen testek uničla še pred nedeljo
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 5.9.2008 10:32:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutrčka Pikicao Pa kje vi te smajlije pobirate??
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 5.9.2008 10:36:03
|
|
|
|
murkica
|
Evo punce par slikc je dodanih, geslo ostaja enako. LP Murkica
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 5.9.2008 10:40:05
|
|
|
|
pikicao.
|
ziva a si dobila?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 5.9.2008 10:43:44
|
|
|
|
pikicao.
|
punce moje jz sm pa zvedla d gre moj sele 6. oktobra v tujino juhu, juhu bomo lahko , zdej pa cakam d se prkaze... sam upam d pride sele v torek k mam v ponedeljek G pregled. Znake za menstro mam ze ;) napad na hladilnik, pa se prsi mam tok polne.. delam Pameli A. konkurenco-hahahahah
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 5.9.2008 10:43:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Murkica jaz pa še nisem dobila tvojega gesla
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 5.9.2008 10:46:44
|
|
|
|
Anonimen
|
heheheheheheehe Tudi jaz ji delam konkurenco s svojimi Ja sem dobila. A se ne vidi??
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 5.9.2008 10:47:13
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 Dober dan! Pismo, kam pa si ti poknila????? HB še živiš ! Evo me!!!! Sem mal bolj na tesnem s časom, zdaj ko sem z dopusta nazaj imam ogroooooomno dela v službi, pa še šola se je začela za sinkota, smo že peti razred!!! Kam gre cajt!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 5.9.2008 11:03:27
|
|
|
|
Anonimen
|
ooooooo Gospa Blond... Ti kaj pa je s tvojimi slikicami? Nič?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 5.9.2008 11:04:29
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 aqua ma zadneje čase ful dela v službi... Grem pa na ščip 11.09 to je četrtek, me je strah ko . Je G rekla da je nujno... Tako, da oktobra berjetno ne bo še nič z .... Mogoče okoli novega leta.... Akvica, pa sej bo... lej, če boš žalostna, a bo kaj boljše? Ne! Zato uživaj zdaj za zdaj... novo leto pa bo itak kmalu, boš videla. (zdej ko tole pišem, si zraven predstavlam kak bi jst to teb povedala - tak toplo in ljubeče ). Ma ti si ZLATA!!!! Sem vas vse skupaj že kar zelo pogrešala!!! Sploh pa vidim, da ste tak fajn volje vedno, da sem tudi jaz takoj boljše!!!! Lunči tebi pa pošiljam en velik..... objemček....
< Sporočilo je popravil aqua77 -- 5.9.2008 11:05:08 >
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?