|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja III.
4.9.2008 20:03:54   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73

IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

punce še neki sem vas hotla vprašat...KDAJ BO SREČANJE?

a spljoh bo?!user posted image

fajn bi bilo če bi že končno bilo!!!!

ribice? to so une lepilne barve. k maš zraven barv tud slikice in pol to rišeš in če 24 ur lahko nalepiš nekam na steklo, ploščice, ogledalo....

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1276
4.9.2008 20:10:06   
Serendipity
fargi -super stvaritveuser posted image ! Sem pa zopet ugibala geslo user posted image Kaj čmo, leta pač user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1277
4.9.2008 20:17:11   
~Biba~
joj tota politika na popu...jaz bom zdaj z mojim začela boj za daljincauser posted image

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 1278
4.9.2008 20:22:09   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: kleja

joj tota politika na popu...jaz bom zdaj z mojim začela boj za daljincauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
jaz pa uživam v surfanju po netu, mam lasten koncert (jap moj in njegova lubica) pa si glih CSI-je in NCIS-e dol vlečem user posted image

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 1279
4.9.2008 20:33:22   
pikicao.
evo zdle pa moj pride tko d se grem crkljat user posted image

nocko punce

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

Neposredna povezava do sporočila: 1280
4.9.2008 20:36:45   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao.

evo zdle pa moj pride tko d se grem crkljat user posted image

nocko punce

Uživaj!

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 1281
4.9.2008 20:38:11   
oktavija2
ej dekleta ne me zdaj zapuščat
jaz sem ostala sama

oktavija2 = oktavija, sem prijavljena na drugem računalniku in imam drugo ime oz.dodano dvojko

Neposredna povezava do sporočila: 1282
5.9.2008 7:09:48   
LuNa73

Evo punce, dans pa jaz častim!user posted image
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu oktavija2)
Neposredna povezava do sporočila: 1283
5.9.2008 7:58:40   
Anonimen
oooooo

hvala lunca naša... Tole pa je zajtrk... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moje M še od nikoder in znakov prav tako ne user posted image user posted image Nevem nevem....

(odgovor članu LuNa73)
  Neposredna povezava do sporočila: 1284
5.9.2008 8:24:57   
jazzz27
jutro!!

LuNa...hvala za kavico, roladico, tortico,,....zdaj pa še nekaj za druge prilimaj, ker sem jaz vse pojedla! Kakšna je napoved?user posted image

Živa....držim pesti!!!! Mogoče bi ponovila teset? Se bomo skupaj veselile?

Ajsi..a je danes user posted image ?

kleja...si zmagla za daljinca? Hvala za geslo...sem pa površno prebrala in noter tipkam kleja!!!user posted image user posted image

Aqui...javi se kaj...poročaj stanje!!

lep dan vam želim...šibam mal delat.

< Sporočilo je popravil jazzz27 -- 5.9.2008 8:26:59 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1285
5.9.2008 8:38:19   
Anonimen
ti kar drži... Veselile se bomo pa normalno skupaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Sej se brez vas sploh ne znam več... Potem pa dragemu doma razlagam... Veš, kleja... ali pa jzzzzika...  On pa: "KDO????"

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ma ena s foruma user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
  Neposredna povezava do sporočila: 1286
5.9.2008 10:02:37   
~Biba~
neeeeeeeee WE ARE SORRY...fse mi je zbrisalouser posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1287
5.9.2008 10:05:16   
murkica
IZVIRNO SPOROČILO: živa25

ti kar drži... Veselile se bomo pa normalno skupaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Sej se brez vas sploh ne znam več... Potem pa dragemu doma razlagam... Veš, kleja... ali pa jzzzzika...  On pa: "KDO????"

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ma ena s foruma user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja pri meni je enako, moj pa samo debelo gleda o kom govorim. user posted image user posted image user posted image

Punce jst šibam s kužo na en sprehod, pol bom začela pripravljati za kosilo, ker danes bo golaž, pa se mora dolgo kuhati, potem pa greva z dragim še na en piknik(no vsaj mislim, da grevauser posted image )... Bodite pridne veliko pišite pa se beremo.

p.s.-Hotla sem dodati slikice, pa mi jih nikakor noče. Samo nič ne napiše, da bi bile slike prevelike ali pa kaj, enostavno jih ne naoži. Tako, da ne boste mislile, da sem pozabila na obljubo...

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1288
5.9.2008 10:07:56   
~Biba~
sem predolgo tračala po fonuuser posted image

na hitro vam voščim dobro jutro...
lunca hvala za cuker...hvala bogu je jazika vse pojedla, men ež sam ob gledanju naraste cuker pa kileuser posted image

joj živa, vüpan ka je to to..se pa dobro držiš; jaz bi že paničarila, vsako minuto na wc-ju, pa gledala, al je kaj al ni kaj

jazzika...za daljinec sem zmagala....potem, ko se je politika na popu končalauser posted image

nekaj je v luftu, moj že 2 dni hodi celi neki, ko kislo zelje po svetu...mu prst pokažem, pa se že namuli; ko breja mačka jeuser posted image hvala bogu da je vikend, pa ga bom malo odklopla in razvajala.

oktavija, žal si včeraj ostala res sama na RR; upam, da samo na borbi, pa se še je kje na kaki temi našla kaka čvekica. al ko si rekla, da si ostala sama..nisi mislila na kaj hujšega, aliuser posted image user posted image

nič jaz pa moram it nekaj sčistit, kar je moj zaštemal, pridejo popoldan mojstri centralno rihtat. bo nama zraven novih oken, tudi toplo( brez da bi morala tašča doli zakurituser posted image )

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 1289
5.9.2008 10:12:30   
pikicao.
user posted image
dobro jutro

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 1290
5.9.2008 10:32:13   
Anonimen
Joj Kleja... Iz tvojih ust v Božja ušesa... Sicer mi pa nisem tok napeta kot bi bla sicer, ker imam novo službico in bi blo nosečnost kr težko najavit user posted image user posted image user posted image No ampak seveda pa UPAM da je kej na tem in da ni samo psiha...

Morda bom pa res še kakšen testek uničla še pred nedeljo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikicao.)
  Neposredna povezava do sporočila: 1291
5.9.2008 10:32:53   
Anonimen
Jutrčka Pikicao user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa kje vi te smajlije pobirate??

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1292
5.9.2008 10:36:03   
murkica
Evo punce par slikc je dodanih, geslo ostaja enako.

LP

Murkica

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1293
5.9.2008 10:40:05   
pikicao.
ziva a si dobila?

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1294
5.9.2008 10:43:44   
pikicao.
punce moje jz sm pa zvedla d gre moj sele 6. oktobra v tujino user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
juhu, juhu
bomo lahko user posted image , zdej pa cakam d se user posted image  prkaze... sam upam d pride sele v torek k mam v ponedeljek G pregled. Znake za menstro mam ze ;) napad na hladilnik, pa se prsi mam tok polne.. delam Pameli A. konkurenco-hahahahah

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 1295
5.9.2008 10:43:45   
Anonimen
Murkica jaz pa še nisem dobila tvojega gesla user posted image user posted image

(odgovor članu pikicao.)
  Neposredna povezava do sporočila: 1296
5.9.2008 10:46:44   
Anonimen
heheheheheheehe

Tudi jaz ji delam konkurenco s svojimi user posted image

Ja sem dobila. A se ne vidi??

(odgovor članu pikicao.)
  Neposredna povezava do sporočila: 1297
5.9.2008 10:47:13   
aqua77

IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

Dober dan!

Pismo, kam pa si ti poknila????? HB še živiš user posted image !

Evo me!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image  

Sem mal bolj na tesnem s časom, zdaj ko sem z dopusta nazaj imam ogroooooomno dela v službi, pa še šola se je začela za sinkota, smo že peti razred!!! Kam gre cajt!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1298
5.9.2008 11:03:27   
Anonimen
ooooooo

Gospa Blond... Ti kaj pa je s tvojimi slikicami? Nič? user posted image

(odgovor članu aqua77)
  Neposredna povezava do sporočila: 1299
5.9.2008 11:04:29   
aqua77

IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

aqua ma zadneje čase ful dela v službi... Grem pa na ščip 11.09 to je četrtek, me je strah ko user posted image . Je G rekla da je nujno...user posted image user posted image user posted image  Tako, da oktobra berjetno ne bo še nič z user posted image .... Mogoče okoli novega leta....user posted image user posted image

Akvica, pa sej bo... lej, če boš žalostna, a bo kaj boljše? Ne! Zato uživaj zdaj za zdaj... novo leto pa bo itak kmalu, boš videla. (zdej ko tole pišem, si zraven predstavlam kak bi jst to teb povedala - tak toplo in ljubečeuser posted image ).

Ma ti si ZLATA!!!!  Sem vas vse skupaj že kar zelo pogrešala!!! Sploh pa vidim, da ste tak fajn volje vedno, da sem tudi jaz takoj boljše!!!! user posted image

Lunči tebi pa pošiljam en velik..... objemček....

< Sporočilo je popravil aqua77 -- 5.9.2008 11:05:08 >

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?