Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 5.9.2008 18:32:08
|
|
|
|
sonček85
|
moj trebušček si lahko pokukate v mojem albumu,a mislim ,da je malo večji že zato ,ker sem malo napihnjena.Sem v 7t
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 5.9.2008 18:36:28
|
|
|
|
Anonimen
|
tvoj buši je zelo lepek... Ampak res ga še ni dosti Sicer pa pri taki suhici je tko bolje
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 5.9.2008 18:38:25
|
|
|
|
sonček85
|
suhici_hvala ja buši je pa tudi meni všeč,tako je kjut in lep,sexi,da komaj čakam da bo še večji.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 5.9.2008 20:42:20
|
|
|
|
ledenka
|
sonček, lep buši živa lunčika, uživaj večer
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 6.9.2008 7:57:55
|
|
|
|
trinity22
|
Še tukaj ... v album sem prilepila nekaj slikic iz NS, da boste lahko pogledale najinega otročka ... Geslo najdete pri Klomifenkah, je pa isto kot za prejšne albume le z veliko začetnico ... Lep dan
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 6.9.2008 12:19:55
|
|
|
|
Anonimen
|
ojla No jaz sem danes zjutraj še z jutranjim urinom naredila testek in spet nič.... No bomo videli. Sicer pa je danes že 32. dan običajno pa so točne na 30. dan. Bomo videli Kako pa ve kaj?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 6.9.2008 12:31:18
|
|
|
|
spps
|
Ojla!kako ste?jaz se trenutno potepam,da sem se lahko javila na RR,ker mi je doma comp crknal,tako,da ne morem nič inm kaj novega? ste vse ok? za vse držim pestke
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 6.9.2008 17:28:49
|
|
|
|
sonček85
|
če je ckje tinč407 tukaj naj se javi na pričkujemo septembra.Pogrešamo te in še marsikatero
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 6.9.2008 19:35:02
|
|
|
|
pikicao.
|
prisla nazaj... bezala pred dezjem, je lilo k ne vem kaj... blo je super dobila..
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 6.9.2008 19:35:33
|
|
|
|
pikicao.
|
aja pa slikce mam tud
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 6.9.2008 20:05:55
|
|
|
|
gigi1
|
Trinity kaj je cort . Na NS men zmer zgledajo kot eni lušni vesoljčki Živa bemtiš, bi bil že cajt, da kaj pokaže. Kaj si rekla, a ti je O zamujala? Pikicao, a pol si ribice al kralja živali? Geslo pliiiiz Ajsika kje si???? A si šla v DM?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 6.9.2008 20:39:40
|
|
|
|
pikicao.
|
aja pa soncek srckan trebuscek mas.. komi cakam d bo vecji
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 6.9.2008 21:02:11
|
|
|
|
pikicao.
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 6.9.2008 21:17:45
|
|
|
|
ledenka
|
punce, BC mi je pred pol ure pokazal sem letela še po CB v DM in zdaj čakam, da me pritisne lulat!!! mene bo kaaaaap!!!!!!!!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 6.9.2008 21:37:51
|
|
|
|
gigi1
|
Draga moja čestitam ti še tukaj. TOOOOOOK SEM VESELA!!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 6.9.2008 21:39:54
|
|
|
|
ledenka
|
mene bo kaaaap, prav zares! sem rekla, da se nosečo počutim
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 6.9.2008 21:45:17
|
|
|
|
gigi1
|
Sem kar vedla. Že cel dan čekiram, če si šla lulat na palčko. Lubica moja prelepo nosečnost ti želim
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 6.9.2008 21:47:13
|
|
|
|
ledenka
|
hvala, žiži
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 6.9.2008 21:58:00
|
|
|
|
Anonimen
|
ajsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sej ne morem vrjet mi gre kr na jok od sreče seveda Res PRElepih ti želim......
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 6.9.2008 21:59:42
|
|
|
|
ledenka
|
hvala, živa
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 6.9.2008 22:01:35
|
|
|
|
Anonimen
|
sem ti kr mal fouš ampak u dobrem smislu... da ne boš užaljena.... ČESTIIIITAAAAAMMMMM
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 6.9.2008 22:03:59
|
|
|
|
gloria
|
....joj ledenka čestitke lepo nosečnost ti želim..... .... ...ceu dan sem bila pri mojim zdej me je pa vleklo na rr da vidim če ste šle kaj lulat na palčko in sem tok vesela da kr skačem ....
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 6.9.2008 22:05:55
|
|
|
|
ledenka
|
vem, da v dobrem smislu živa, tudi zate bo posijalo sonce, midva sva se trudla skoraj 2 leti. pa en IVF sva imela, in kup K ciklusov... daj poglej malce gor v napotke, jaz sem se kar precej tega držala, jemala zadnje 2 meseca priporočene vitamine in pila koprivin čaj in ingverjevo/cimetov čaj.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 6.9.2008 22:09:01
|
|
|
|
Anonimen
|
se bom pozanimala kako in kaj... Hvala za nasvet... Res sem vesela da vama je uspelo... Naj res mine tko da sploh vedela ne boš :) Na kok si lulala? 100? ali 50?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 6.9.2008 22:10:45
|
|
|
|
ledenka
|
na 100, 50 ne zaleže in to v kovancih
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?