Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 4.9.2008 17:58:22
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. hahahah, ta je pa dobra, najboljs d se oblecemo v predpasnik, na glavo ruto pa z valarjem nad njega. hihiih jazz k pride kr noge narazn pa vso jezo tko potesit ;) mu bo verjetno prevroče
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 4.9.2008 18:03:16
|
|
|
|
pikicao.
|
a tok divja si, o ti packa ti
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 4.9.2008 18:05:49
|
|
|
|
jazzz27
|
pa je ta resna? Razumem, da so brez njene vednosti objavili njene fotografije,....in da je pač slabe volje, ker ni nič potegnila od tega. Ampak, da gre s tem pred novinarje. se vid, da lahko danes z mediji dosežeš čist vse!! Poglej strojane ...še dober da je bla izkušena doječa mama, ker drgač nebi mel otrok kaj za jest, da crkneš !!!! Mogoče pa ji bodo za aptimil (al kaj je že tisto melko) povrnil
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 4.9.2008 18:07:21
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. a tok divja si, o ti packa ti ne, ne...tole je spet prišlo do komunikacijskih motenj ...vremenske okvare bodo...ziher. Vprašanje, če ga ne bo treba kar po šlafu iz avta potegent
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 4.9.2008 18:12:06
|
|
|
|
pikicao.
|
jah kaj ces, blond sm pa je prsl do pomote
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 4.9.2008 18:14:34
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. z zvezdami se luna ukvarja Hvala, da mi puščaš mojo službo na RR !
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 4.9.2008 18:16:01
|
|
|
|
pikicao.
|
si neb drznla, pa tud manjka mi astroloske izobrazbe
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 4.9.2008 18:16:35
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 Dober dan! Pismo, kam pa si ti poknila????? HB še živiš !
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 4.9.2008 18:20:30
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 aqua ma zadneje čase ful dela v službi... Grem pa na ščip 11.09 to je četrtek, me je strah ko . Je G rekla da je nujno... Tako, da oktobra berjetno ne bo še nič z .... Mogoče okoli novega leta.... Akvica, pa sej bo... lej, če boš žalostna, a bo kaj boljše? Ne! Zato uživaj zdaj za zdaj... novo leto pa bo itak kmalu, boš videla. (zdej ko tole pišem, si zraven predstavlam kak bi jst to teb povedala - tak toplo in ljubeče ).
< Sporočilo je popravil LuNa73 -- 4.9.2008 18:21:00 >
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 4.9.2008 18:24:04
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka jazzzi, najlepša hvala še enkrat za tvojo ljubeznivost in prijaznost! pa ful simpatična punca si Pismo, men pa nis tok ploskala pa mi komplimente dajala.... no tako, menopurja imam dovolj... zdaj mora prit še M. ki pa zamuja, pa ne vem, a zaradi suprefacta... ali kaj drugega ja, bi blo čist v mojem stilu, da dam 500 EUR za zdravila, pol pa sem naravno noseča ampak v tem primeru grem pa prižgat svečo Ja jst upam, da si no.... itak pa..Ajsi, nosečnost tukaj je...neprecenljiva vrednost.... mam grozno gužvo, tko da se beremo zvečer! Jah, ko mene ne bo
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 4.9.2008 18:28:25
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 Me zanima kje je luna, bi povedala,al bodo danes gospoda tečni, ali ne Če ob desetih ni ujel žarka.... pol je sigurn siten
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 4.9.2008 18:34:11
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. si neb drznla, pa tud manjka mi astroloske izobrazbe huh, bi si lahk drznla..sej bi si našla pa kej druzga .... astrološka izobrazba...hja... edin copy pa paste rabiš.... pa je
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 4.9.2008 18:35:22
|
|
|
|
pikicao.
|
ne, ne
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 4.9.2008 18:37:22
|
|
|
|
pikicao.
|
lunca ti mas se nick cist primeren kdaj morm pa zate navijat d bodo ?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 4.9.2008 18:49:17
|
|
|
|
Fargesia
|
čiv buc bav!!! kako ste kaj? nisem brala za nazaj, pa še nekaj časa vas ne bom...ko bom mela več časa se pa rpidem spet pofočkat...(razlčog za mojo odsotnost lahko vidite v albumu Fargi ustvarja)
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 4.9.2008 18:54:42
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia čiv buc bav!!! kako ste kaj? nisem brala za nazaj, pa še nekaj časa vas ne bom...ko bom mela več časa se pa rpidem spet pofočkat...(razlčog za mojo odsotnost lahko vidite v albumu Fargi ustvarja) mašikaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 4.9.2008 18:56:37
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. lunca ti mas se nick cist primeren he he he... mogoč maš pa celo prov kdaj morm pa zate navijat d bodo ? jst sem že eno leto navijačica.... pa bom še kr en mal... pa jst bom sam povedla, ko bo plusek... so, druge bolj potrebne navijanja oz. ste
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 4.9.2008 19:00:21
|
|
|
|
Fargesia
|
lunca moja,
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 4.9.2008 19:00:43
|
|
|
|
Fargesia
|
punce še neki sem vas hotla vprašat...KDAJ BO SREČANJE?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 4.9.2008 19:01:17
|
|
|
|
LuNa73
|
mašiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii vavvvvvvvvvvvvvvvv..... ti pa si se zaposlila.... lej, ma eno pitanje.... tistele dve ribce so men ful všeč... a bi ti to men nardila, pa poslala? bi dobila evrčke.... no pa glede na to da se selim v novo stanovanje... hmmmmm...kaki prtiček? Vse plačam! Aja še to.... ampak zarad tega nas ne rabiš zanemarjat no... pač zakvačkaš eno vrstico manj na dan... pa bomo srečni vsi!
< Sporočilo je popravil LuNa73 -- 4.9.2008 19:03:11 >
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 4.9.2008 19:01:54
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia punce še neki sem vas hotla vprašat...KDAJ BO SREČANJE? a spljoh bo?!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 4.9.2008 19:14:45
|
|
|
|
ledenka
|
se na hitro javljam zadnje cajte itak vse na hitro delam greva zdajle z Žižiko na pir, danes mam pa res RR obarvan dan
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 4.9.2008 19:52:45
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka se na hitro javljam zadnje cajte itak vse na hitro delam greva zdajle z Žižiko na pir, danes mam pa res RR obarvan dan ajsi naj ti dobro zdrsne navzdol ...pa naj ne pride v navado
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 4.9.2008 19:56:35
|
|
|
|
pikicao.
|
gremo pisat, gremo .... lenobice lene jz pa mojga cakam k pride zdel domov, tko d mam cajt vam mal tezit
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?