|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja III.
4.9.2008 11:43:18   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

kleja, pikica Takole čvekanje na novi borbi manjka zadnje čase...

Živa Kje si ti? Se ti moram pohvalit, da ima 3 zvezdice user posted image

važička user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pa kaj user posted image user posted image user posted image Jst jih bom tudi kmalu mela.... Nova služba terja davek in me ni toliko tukaj... Berem vas, le napišem malokdaj kaj... user posted image user posted image user posted image

Sej vas pogrešam... Moje M še od nikoder, znakov nobenih posebnih (v bistvu jih ni) in nevem kaj naj zdaj to pomeni... Časa ji dam do nedelje potem pa v napad na testke user posted image user posted image user posted image

Upam da je ne bo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miska73)
  Neposredna povezava do sporočila: 1226
4.9.2008 11:54:52   
~Biba~
uff kaka brzina čisčenja je zdaj to blauser posted image

uuuuu živauser posted image pri tebi pa se obeta nekaj čudovitega. Bi poslala tvojo teto še mal do mene?user posted image

< Sporočilo je popravil kleja -- 4.9.2008 11:55:02 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1227
4.9.2008 12:55:54   
pikicao.
evo jz sm doma, zdej grem pa mal  user posted image .. pol pa user posted image , sm pridna a ne.

Aqua kako si? si cist zginla..
Miska jz ze noge namakam na tisti obali user posted image

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 1228
4.9.2008 12:57:16   
Anonimen
heheheheheh

z veseljem... Upam da je res kej na tem. Ampak se bojim da ni user posted image Ampak znakov pa nobenih... Edino zvečer me že dva dni boli buši ampak tko k bi me hotle mal mišice bolet al pa da bi me kej tiščalo. Ne kot krči ampak prov bolečina samo na eni strani... user posted image user posted image user posted image user posted image   No ja no... Ne bom preveč opazovala ker potem bom spet razočarana user posted image user posted image

(odgovor članu ~Biba~)
  Neposredna povezava do sporočila: 1229
4.9.2008 12:57:38   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao.

evo jz sm doma, zdej grem pa mal  user posted image .. pol pa user posted image , sm pridna a ne.

Aqua kako si? si cist zginla..
Miska jz ze noge namakam na tisti obali user posted image

aqua ma zadneje čase ful dela v službi... Grem pa na ščip 11.09 to je četrtek, me je strah ko user posted image . Je G rekla da je nujno...user posted image user posted image user posted image  Tako, da oktobra berjetno ne bo še nič z user posted image .... Mogoče okoli novega leta....user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 1230
4.9.2008 13:04:25   
Anonimen
do takrat pa lahko aquica še malo uživaš in se ne pustiš ne ščipom ne podobnim zadevam... TI zmoreš vse user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aqua77)
  Neposredna povezava do sporočila: 1231
4.9.2008 13:06:04   
spelka12
aqua nč bat. Bova za novo leto obe vidle +. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1232
4.9.2008 13:31:19   
ledenka
ojla, čveke čvekaste! rabim dopust, da vas preberem za te 2 dni, ko sem  bila odklopljena user posted image  itak bom mela danes zvečer čas, pa bom nadoknadla.

sem pa spoznala našo jazzziko user posted image user posted image user posted image  jazzzi, najlepša hvala še enkrat za tvojo ljubeznivost in prijaznost! user posted image user posted image user posted image  pa ful simpatična punca si user posted image user posted image user posted image  

no tako, menopurja imam dovolj... zdaj mora prit še M. ki pa zamuja, pa ne vem, a zaradi suprefacta... ali kaj drugega user posted image  ja, bi blo čist v mojem stilu, da dam 500 EUR za zdravila, pol pa sem naravno noseča user posted image  ampak v tem primeru grem pa prižgat svečo user posted image  

mam grozno gužvo, tko da se beremo zvečer! user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1233
4.9.2008 13:42:59   
~Biba~
hej akvica nič bat...mi smo s tabo, pa eno kumbaja zapojemo, pa bo vse okuser posted image   ker pač ne moremo biti 11.9. s tabo in user posted image bomo pa vse držale pesti in mislile nate, da bo vse ok.

špelki in tebi pa se itak še vse ostale pridružimo, pa bo veselo za božič user posted image

pikicaO si pridna ja..kaj te ne poveš, bi še ti jaz prihranla moje stanovanje za  spucatuser posted image

ledenka user posted image si me nasmejala, kak ti to lepo razložišuser posted image za konec pa še svečauser posted image user posted image bo vsaka po 1 svečko prižgalauser posted image

< Sporočilo je popravil kleja -- 4.9.2008 13:44:29 >

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1234
4.9.2008 13:47:29   
~Biba~

TOLE pesem se prej slišala...meni se dopade beseda easy...fse na iziuser posted image

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 1235
4.9.2008 13:49:43   
pikicao.
ja spucala sm, tko d se zdej tok sveti d morm met soncna ocala user posted image user posted image user posted image
aqua pa spela vama bo pa user posted image
si je ze zapisu, tko d stiskam pesti za vajuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
p.s. sm znana po tem d tooook navijam, d se pol res to nrdi user posted image  tko d user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 1236
4.9.2008 13:49:44   
~Biba~
mam konkurenco s slikicami user posted image pikicauser posted image

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 1237
4.9.2008 13:58:42   
pikicao.
ne ne ;) jz sm sam navijacica user posted image user posted image

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 1238
4.9.2008 14:02:16   
~Biba~
Za vse moje BORKE KLIKNITE!! user posted image
Mejte lep dan..grem jaz sončeka ven lovituser posted image

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 1239
4.9.2008 15:22:50   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

ojla, čveke čvekaste! rabim dopust, da vas preberem za te 2 dni, ko sem  bila odklopljena user posted image  itak bom mela danes zvečer čas, pa bom nadoknadla.

sem pa spoznala našo jazzziko user posted image user posted image user posted image  jazzzi, najlepša hvala še enkrat za tvojo ljubeznivost in prijaznost! user posted image user posted image user posted image  pa ful simpatična punca si user posted image user posted image user posted image  

no tako, menopurja imam dovolj... zdaj mora prit še M. ki pa zamuja, pa ne vem, a zaradi suprefacta... ali kaj drugega user posted image  ja, bi blo čist v mojem stilu, da dam 500 EUR za zdravila, pol pa sem naravno noseča user posted image  ampak v tem primeru grem pa prižgat svečo user posted image  

mam grozno gužvo, tko da se beremo zvečer! user posted image  

user posted image user posted image user posted image  Punce jaz pa sem spoznala našo Ajsiko! user posted image user posted image  user posted image Ajsi..hvala tebi, sem bila mal nervozna, kot na kakšnem randiju. Evo trenutno zaključujem "delovni" danuser posted image ...Drugače pa ja, držim pesti zate, mogoče pa res ne pride....edini strošek bo še na 100€ bankovec lulat....user posted image user posted image user posted image . Tako da nisi še čist pri koncu s stroškiuser posted image .
Sem te pozabila vprašat, v ponedeljek grem k Rešu. A naj nesem vse te rcnije s sabo? 

Aquauser posted image user posted image user posted image , nič se bat, saj bo vse še ok. In tako kot pravi špelka....skupaj v boj decembra. Ker si bla pridna, ti Božiček sigurno pikico da!! Saj to bo tako kmal, boš videla!

kleja user posted image user posted image user posted image za tečko! Ne obupat, kar veselo naprej....zdaj imata nova oknauser posted image . Aja, jaz sem tudi včeraj gledala A kanal, sem bla tud user posted image  na koncu. Moj je bil čist navdušen nad dvojčkoma!user posted image  Mislm, unga, ki pa ni hotu dat tisti gospodični dovoljenja, da bi imela svoje otroke, bi ga pa kar user posted image !!!

Nič deklice šibam domov, se potem še kaj javim!!

Lep danuser posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1240
4.9.2008 15:30:25   
oktavija
Čao lubike moje!!!!

Zadnje dni sem malo bolj zaposlena pa nimam časa....da bi se javljala...

Vidim da ste vse nazaj z dopustov in spet v polnem čvekalskem zagonu...

Kot verjetno že veste je moj 2.IUI bil neuspešen in oktobra drvimo v 3.IUI z ampulami... mogoče bo kaj več sreče takrat....

Toliko od mene na kratko!!!

Papa

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1241
4.9.2008 15:40:56   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1
.

Jazzy, če greš v dolg postopek se začne 22 dan ciklusa. Torej lahko, da boš že sredi septembra štartala. Je bilo pa nekaj punc, ki so ravno na začetku postopka, ko so jemale suprefact zanosile. Upam, da se tudi tebi to zgodi user posted image  user posted image  user posted image .

Gigi naj te usliši nekdo, sicer sem pa tudi sama ogromna optimistka, da bo ratalo kar v prvo. Se mi zdi in imam nek tak občutek, da ne grem kar brez veze k Rešu!user posted image user posted image user posted image  Saj po moje me bo res dal v tadolgi postopek, ker imava res dosti časa še do M.

Oktavija...poročaj, kako je s tabo? So flekci odšli?

pikicao...pa ti si bla danes tud tako pridna...upam, da danes zvečer pade kakšno user posted image  ali pauser posted image  (uporabi domišljijo)user posted image .

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1242
4.9.2008 15:41:46   
jazzz27
Zdaj pa res grem domov!

Papa!!user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1243
4.9.2008 17:24:53   
pikicao.
u domisljija dela user posted image user posted image
kam pa pridemo brez domisljija user posted image user posted image

kaksn je pa kej vreme pr vs user posted image

pr ns piha pa tko oblacn je.. tak len dan je al pa sm jz tko lena user posted image user posted image user posted image
bomo pa zvecer user posted image
hihii

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1244
4.9.2008 17:27:48   
pikicao.
aja sm pozabla d nobene ni, monologe se mi pa tud ne da pisat :)
morm vs okarat, polenile ste se... kaj je zdej to user posted image
edin ceuser posted image , pol vam oprostim user posted image user posted image
user posted image user posted image

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 1245
4.9.2008 17:30:53   
jazzz27
pikicao...user posted image user posted image user posted image , pr nas tud piha, pa oblačno je....ne vem, če ne bo spet megla zvečeruser posted image user posted image user posted image !!! Kaj pa za tiste najobčutljiveše napoveduje? Moj je bil včeri, ko kisla repa!user posted image

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 1246
4.9.2008 17:42:06   
pikicao.
a je tvoj tud vcasih vremenski? moj je vcasih tok prsran d bi ga najraj v pralni stroj zaprla pa ga mal scentrifugirala, hahaha
joj sm zleht user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1247
4.9.2008 17:49:52   
jazzz27
user posted image user posted image user posted image user posted image ja itak da je...vidim, da bo danes spet veselo...sploh ne vem kje hudiča hodiuser posted image user posted image  Najbolj me moti to, ker potem še mene v slabo voljo potegne in mi krade energijo!! Drgač pa centrifuga ne pomaga...palca za testo valatuser posted image user posted image

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 1248
4.9.2008 17:50:49   
jazzz27
Me zanima kje je luna, bi povedala,al bodo danes gospoda tečni, ali neuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1249
4.9.2008 17:52:20   
pikicao.
hahahah, ta je pa dobra, najboljs d se oblecemo v predpasnik, na glavo ruto pa z valarjem nad njega. hihiih
jazz k pride kr noge narazn pa vso jezo tko potesit ;)user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?