Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 3.9.2008 12:28:21
|
|
|
|
Dali*
|
Serendipity, ecco takoj ko mi trebušček malo zraste dobiste slikico za lušte in za več motivacije. Zdej pa pridno in velikooo sreče vam želim.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 3.9.2008 12:33:42
|
|
|
|
pikicao.
|
iii. miska hvala sva se lih zdel s kolegico pogovarjali in se odlocili da se skp porociva (pa ne midve, hahahah) tkole nekje na obali
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 3.9.2008 12:40:22
|
|
|
|
sonček85
|
No ekola da se vam Sonček85 javi! Danes smo imeli pregled in sev v 6t/6d in sem že poslušala srček,joj kako bije sem kar zraven a od sreče ne od žalosti.Vse je super ,BP,mi je pa dala vseno dabroston da nebi kaj bilo in da mi malo te rjave izvcedke umiri. Sem še kar na bolniški in naslednji pregled imam 30.9 ,danes pa pokličem za NS. Ko mi pa trebušček malo zraste pa pokažem slikice.Za sedaj si pa lahko v albumu pogledate slike od UZ. LP
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 3.9.2008 12:51:35
|
|
|
|
murkica
|
Sonček, najpej ko sem zagledala sem se kar ustavila in najprej nisem hotela prebrati, ker sem mislila, da je že kaj narobe. No ampak hvala bogu je vse BP in sem srečna za vas. Pazi nase in na svojega . za uspešno opravljen pregled. LP murkica
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 3.9.2008 13:16:35
|
|
|
|
spelka12
|
murkica , pa še en cmok na lička - CMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOK . A je že boljš?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 3.9.2008 13:46:57
|
|
|
|
oktavija
|
Čao borke moje! Mogoče je že katera opazila iz drugih tem, da je bil žal tudi ta IUI neuspešen tako, da naslednji mesec nadaljujem z 3.IUI in ampulami... grem med fikserke... Nekatere me še prepričujete da če je samo rjav izcedek še ne pomeni da nisem in da še vedno lahko ugledam ... Ampak jaz žal v to ne verjamem in mislim, da je vendarle konec za ta mesec... ponoven negativen test bi me še bolj depresiru.... Lep dan vam želim
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 3.9.2008 13:48:49
|
|
|
|
pikicao.
|
oktavija
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 3.9.2008 14:18:10
|
|
|
|
miska73
|
oktavija, drži se punca. Jaz bi na tvojem mestu vseeno naredila test ne glede na vse skupaj.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 3.9.2008 14:33:44
|
|
|
|
Dali*
|
oktavija, držim pesti za naprej. Lahko ti pa povem, da sem jaz v času M imela rjav izcedek 2 dni, nakar sem delala test en teden kasneje, ker ni bilo nč konkretne M in juhuhu sem bila noseča. Malo pa je še možnosti, ne vdaj se prehitro.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 3.9.2008 14:42:32
|
|
|
|
pikicao.
|
kje je pa kleja??? je zginla
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 3.9.2008 14:47:45
|
|
|
|
oktavija
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dali* oktavija, držim pesti za naprej. Lahko ti pa povem, da sem jaz v času M imela rjav izcedek 2 dni, nakar sem delala test en teden kasneje, ker ni bilo nč konkretne M in juhuhu sem bila noseča. Malo pa je še možnosti, ne vdaj se prehitro. Dali dala si mi malo upanja da mogoče pa je še kaka možnost za !
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 3.9.2008 15:01:31
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. iii. miska hvala sva se lih zdel s kolegico pogovarjali in se odlocili da se skp porociva (pa ne midve, hahahah) tkole nekje na obali tale me je pa nasmejala.....mah, ni čudno da vam ne rata Drugače pa dober ambient..plaža...a ste kaj razmišljale o konkretnem kraju? gigi....moja naj nebi prišla 24.9., no če se vseeno odloči grem takrat v postopek. oktavija... jaz še vedno držim pesti za ....če je ni je ni! Če delaš test pa vsaj veš na čem si! Evo , želim ti, da do naslednjega postopka sploh nebi prišlo!!! sonček85....tudi jaz sem se ustrašila, ko sem videla ....ampak na koncu pa se zgodbica konča s srečnim koncem. Sem vesela zate, da je vse ok. Ko pa trebušček poraste pa nam ga le pridi pokazat! Punce, kaj boste danes v pisker vrgle?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 3.9.2008 15:05:32
|
|
|
|
pikicao.
|
jazz, hahahaha sm vesela da vas nasmejem.. je pol tud zame lepsi dan destinacija se ni znana, pa mojmu je tud ta ideja vsec jz pa nom danes nc kuhala, ampak bo kr mami neki se je javla d bo bučntoč pa juhca. sam naj ugibam d nobena ne ve kaj je bučntoč
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 3.9.2008 15:10:36
|
|
|
|
miska73
|
jazz, hahahaha sm vesela da vas nasmejem.. je pol tud zame lepsi dan destinacija se ni znana, pa mojmu je tud ta ideja vsec A tista ideja, da se skupaj s prijateljico poročita?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 3.9.2008 15:16:03
|
|
|
|
pikicao.
|
ja d sm tko ful lepo dvoumno napisala, hihiihhi vas saj odvrnem od vsakdanjih problemov bravo jz
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 3.9.2008 16:10:11
|
|
|
|
pikicao.
|
a dons pa jz monologe tolcem jaz: in kako si? jaz: bo, pa ti? jaz: ja kr ok, a je lepo vreme, a ne
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 3.9.2008 16:46:47
|
|
|
|
jazzz27
|
kaj je to bučntoč? Ubiješ bučo?? Pa spet buče?! pikicao...ja nas odvrnešod vskdanjih potreb...ko kaj tazga dvoumljivega napišeš
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 3.9.2008 17:49:38
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. Se* vidm d ti je Til Schweiger pr srcu pa pohvale za avatar... hud je Mi je res en simpatričen pojbič, še posebej, ko je bil v reklami za skinny-a ... Mnjami. (OK, priznam, da sem takrat bila zelo nevaren udeleženec prometa me je kar vleklo k jumbo plakatu) Avatar je pa res cool, mar ne? Ma sem ga dooolgo iskala, ampak to je TO!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 3.9.2008 17:51:04
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 No ekola da se vam Sonček85 javi! Danes smo imeli pregled in sev v 6t/6d in sem že poslušala srček,joj kako bije sem kar zraven a od sreče ne od žalosti.Vse je super ,BP,mi je pa dala vseno dabroston da nebi kaj bilo in da mi malo te rjave izvcedke umiri. Sem še kar na bolniški in naslednji pregled imam 30.9 ,danes pa pokličem za NS. Ko mi pa trebušček malo zraste pa pokažem slikice.Za sedaj si pa lahko v albumu pogledate slike od UZ. LP Bentiš noooo! Sem videla tegale jočkoja, pa me je pri srcu stisnolo.. no, potem sem pa prebrala sporočilo murkiiiicaaaaaaa - oktavija tudi tebi en veliiik pa vseeno še močno držim pestke, ok?
< Sporočilo je popravil Serendipity -- 3.9.2008 17:53:37 >
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 3.9.2008 18:10:44
|
|
|
|
pikicao.
|
kaj je to bučntoč :) naribane bucke, moka, jajcke, vegeta, cesen, sir, petersilj-- vse skpi premesas, pa nrdis taksne polpetke in das pect :) ja Se* tak (xxx) mas avatar
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 3.9.2008 18:19:23
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Lunca dobro ti delaš zame. Sem včeraj dobila 3. , danes poklicala in grem 22.9. v nov postopek Četrtek, 4.9. Zgodaj zjutraj se bosta srečala Sonce, ki simbolizira moč in vitalnost, z omejevalnim Saturnom. Luna v škorpijonu praviloma skisa vreme, tudi jutro s Saturnom bo videti temačno, hladno in neprijazno, a ob 10. uri se bo nebo zjasnilo in prižgalo žarek upanja. Dan bo primeren za urejanje pravnih zadev, zbrano delo, dolgoročne dogovore, poslovne sestanke. Četrtek bo tudi dan za dobrodelnost, saj je Saturn zaščitnih ubogih. Večer bo primeren za zabavo, dobite se s prijatelji.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 3.9.2008 18:23:25
|
|
|
|
miska73
|
Večer bo primeren za zabavo, dobite se s prijatelji. Luna, bom ubogala... samo tale del, ki mi je všeč...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 3.9.2008 19:13:32
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 Četrtek, 4.9. bo tudi dan za dobrodelnost, saj je Saturn zaščitnih ubogih. hm..... kaj pa tale?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 3.9.2008 19:24:04
|
|
|
|
sonček85
|
punce najprej se vsem opravičujem a res verjamem da ste se prestrašile.Res vam hvala vsem za lepe besede in čestitke in naj bo tako naprej da bo pikica lepo rastla in da bo vse ok.Ko bo pa buši malo večji pa seveda pripopam slikco
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 4.9.2008 8:48:33
|
|
|
|
gigi1
|
Dobro juro punčke Pri meni je še kar gužva v službi in se sploh ne borem oglašat. Oktavija resnično mi je žal . Upam, da bo s pravo stimulacijo ratalo. IUI ali IVF, če so ampule je tako vseeno. Razlika je le punkcija. Bom pa takrat tolk mislila nate, da te ne bo nič bolelo. Jazzy, če greš v dolg postopek se začne 22 dan ciklusa. Torej lahko, da boš že sredi septembra štartala. Je bilo pa nekaj punc, ki so ravno na začetku postopka, ko so jemale suprefact zanosile. Upam, da se tudi tebi to zgodi . Lunca hvala Se* tolk maš fu.kiš novo oblekco, da kar seka Ajsi dobrodošla nazaj. Si odkrila kakšen nov lokalček z miljon vrstami pirčka? Lubice lep dan
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?