|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja III.
3.9.2008 12:28:21   
Dali*
Serendipity, ecco takoj ko mi trebušček malo zraste dobiste slikico za lušte in za več motivacije. Zdej pa pridno user posted image  in velikooo sreče vam želim.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1176
3.9.2008 12:33:42   
pikicao.
iii. miska hvala
sva se lih zdel s kolegico pogovarjali in se odlocili da se skp porociva user posted image  (pa ne midve, hahahah) tkole nekje na obali

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1177
3.9.2008 12:40:22   
sonček85
No ekola da se vam Sonček85 javi!
Danes smo imeli pregled in sev v 6t/6d in sem že poslušala srček,joj kako bije sem kar user posted image zraven a od sreče ne od žalosti.Vse je super ,BP,mi je pa dala vseno dabroston da nebi kaj bilo in da mi malo te rjave izvcedke umiri.user posted image user posted image user posted image user posted image Sem še kar na bolniški in naslednji pregled imam 30.9  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,danes pa pokličem za NS.

Ko mi pa trebušček malo zraste pa pokažem slikice.Za sedaj si pa lahko v albumu pogledate slike od UZ.

LP

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 1178
3.9.2008 12:51:35   
murkica
Sonček, najpej ko sem zagledala user posted image  sem se kar ustavila in najprej nisem hotela prebrati, ker sem mislila, da je že kaj narobe. No ampak hvala bogu je vse BP in sem srečna za vas. Pazi nase in na svojega user posted image .
user posted image user posted image  za uspešno opravljen pregled.

LP

murkica

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1179
3.9.2008 13:16:35   
spelka12
murkica user posted image user posted image user posted image , pa še en cmok na lička - CMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOKuser posted image .
A je že boljš?

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1180
3.9.2008 13:46:57   
oktavija
Čao borke moje!

Mogoče je že katera opazila iz drugih tem, da je bil žal tudi ta IUI neuspešen tako, da naslednji mesec nadaljujem z 3.IUI in ampulami... grem med fikserke...
Nekatere me še prepričujete da če je samo rjav izcedek še ne pomeni da nisem user posted image  in da še vedno lahko ugledamuser posted image ...
Ampak jaz žal v to ne verjamem in mislim, da je vendarle konec za ta mesec... ponoven negativen test bi me še bolj depresiru....   

Lep dan vam želimuser posted image

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1181
3.9.2008 13:48:49   
pikicao.
oktavija 
user posted image

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 1182
3.9.2008 14:18:10   
miska73
oktavija, drži se punca.user posted image

Jaz bi na tvojem mestu vseeno naredila test ne glede na vse skupaj.

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 1183
3.9.2008 14:33:44   
Dali*
oktavija, držim pesti za naprej. Lahko ti pa povem, da sem jaz v času M imela rjav izcedek 2 dni, nakar sem delala test en teden kasneje, ker ni bilo nč konkretne M in juhuhu sem bila noseča.  Malo pa je še možnosti, ne vdaj se prehitro.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1184
3.9.2008 14:42:32   
pikicao.
kje je pa kleja??? je zginla user posted image

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1185
3.9.2008 14:47:45   
oktavija
IZVIRNO SPOROČILO: Dali*

oktavija, držim pesti za naprej. Lahko ti pa povem, da sem jaz v času M imela rjav izcedek 2 dni, nakar sem delala test en teden kasneje, ker ni bilo nč konkretne M in juhuhu sem bila noseča.  Malo pa je še možnosti, ne vdaj se prehitro.

Dali dala si mi malo upanja da mogoče pa je še kaka možnost za user posted image !

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1186
3.9.2008 15:01:31   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao.

iii. miska hvala
sva se lih zdel s kolegico pogovarjali in se odlocili da se skp porociva user posted image  (pa ne midve, hahahah) tkole nekje na obali

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tale me je pa nasmejala.....mah, ni čudno da vam ne ratauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Drugače pa dober ambient..plaža...a ste kaj razmišljale o konkretnem kraju?

gigi....moja naj nebi prišla 24.9., no če se vseeno odloči grem takrat v postopek.

oktavija...user posted image user posted image jaz še vedno držim pesti za user posted image ....če je ni je ni! Če delaš test pa vsaj veš na čem si! Evo , želim ti, da do naslednjega postopka sploh nebi prišlo!!!

sonček85....tudi jaz sem se ustrašila, ko sem videlauser posted image ....ampak na koncu pa se zgodbica konča s srečnim koncem. Sem vesela zate, da je vse ok. Ko pa trebušček poraste pa nam ga le pridi pokazat!

Punce, kaj boste danes v pisker vrgle?

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 1187
3.9.2008 15:05:32   
pikicao.
jazz, hahahaha user posted image user posted image user posted image  sm vesela da vas nasmejem.. je pol tud zame lepsi dan user posted image  
destinacija se ni znana, pa mojmu je tud ta ideja vsecuser posted image  

jz pa nom danes nc kuhala, ampak bo kr mami user posted image user posted image  neki se je javla d bo bučntoč pa juhca.
sam naj ugibam d nobena ne ve kaj je bučntoč user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1188
3.9.2008 15:10:36   
miska73
jazz, hahahaha sm vesela da vas nasmejem.. je pol tud zame lepsi dan
destinacija se ni znana, pa mojmu je tud ta ideja vsec

A tista ideja, da se skupaj s prijateljico poročita?user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 1189
3.9.2008 15:16:03   
pikicao.
ja d sm tko ful lepo dvoumno napisala, hihiihhi
vas saj odvrnem od vsakdanjih problemov user posted image user posted image user posted image

bravo jzuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1190
3.9.2008 16:10:11   
pikicao.
a dons pa jz monologe tolcem user posted image user posted image
jaz: in kako si?
jaz: bo, pa ti?
jaz: ja kr ok, a je lepo vreme, a ne

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 1191
3.9.2008 16:46:47   
jazzz27
user posted image kaj je to bučntoč? Ubiješ bučo??user posted image user posted image user posted image user posted image  Pa spet buče?!user posted image

pikicao...ja nas odvrnešod vskdanjih potreb...ko kaj tazga dvoumljivega napišešuser posted image user posted image

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 1192
3.9.2008 17:49:38   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao.

Se* vidm d ti je Til Schweiger pr srcu user posted image  pa pohvale za avatar... hud je user posted image

user posted image Mi je res en simpatričen pojbič, še posebej, ko je bil v reklami za skinny-a ... Mnjami. (OK, priznam, da sem takrat bila zelo nevaren udeleženec prometa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image me je kar vleklo k jumbo plakatu)

Avatar je pa res cool, mar ne? Ma sem ga dooolgo iskala, ampak to je TO! user posted image

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 1193
3.9.2008 17:51:04   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

No ekola da se vam Sonček85 javi!
Danes smo imeli pregled in sev v 6t/6d in sem že poslušala srček,joj kako bije sem kar user posted image zraven a od sreče ne od žalosti.Vse je super ,BP,mi je pa dala vseno dabroston da nebi kaj bilo in da mi malo te rjave izvcedke umiri.user posted image user posted image user posted image user posted image Sem še kar na bolniški in naslednji pregled imam 30.9  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,danes pa pokličem za NS.

Ko mi pa trebušček malo zraste pa pokažem slikice.Za sedaj si pa lahko v albumu pogledate slike od UZ.

LP

Bentiš noooo! Sem videla tegale jočkoja, pa me je pri srcu stisnolo.. no, potem sem pa prebrala sporočilo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

murkiiiicaaaaaaa - user posted image

oktavija tudi tebi en veliiik user posted image pa vseeno še močno držim pestke, ok?

< Sporočilo je popravil Serendipity -- 3.9.2008 17:53:37 >

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1194
3.9.2008 18:10:44   
pikicao.
kaj je to bučntoč :)

naribane bucke, moka, jajcke, vegeta, cesen, sir, petersilj-- vse skpi premesas, pa nrdis taksne polpetke in das pect :)

ja Se* tak (xxx) mas avatar  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 1195
3.9.2008 18:19:23   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Lunca dobro ti delaš zame. Sem včeraj dobila 3. user posted image , danes poklicala in grem 22.9. v nov postopek user posted image

Četrtek, 4.9.
Zgodaj zjutraj se bosta srečala Sonce, ki simbolizira moč in vitalnost, z omejevalnim Saturnom. Luna v škorpijonu  praviloma skisa vreme, tudi jutro s Saturnom bo videti temačno, hladno in neprijazno, a ob 10. uri se bo nebo zjasnilo in prižgalo žarek upanja. Dan bo primeren za urejanje pravnih zadev, zbrano delo, dolgoročne dogovore, poslovne sestanke. Četrtek bo tudi dan za dobrodelnost, saj je Saturn zaščitnih ubogih.
Večer bo primeren za zabavo, dobite se s prijatelji.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1196
3.9.2008 18:23:25   
miska73
Večer bo primeren za zabavo, dobite se s prijatelji.

Luna, bom ubogala... samo tale del, ki mi je všeč...

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1197
3.9.2008 19:13:32   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73

Četrtek, 4.9.
bo tudi dan za dobrodelnost, saj je Saturn zaščitnih ubogih.

hm..... kaj pa tale? user posted image user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1198
3.9.2008 19:24:04   
sonček85
punce najprej se vsem opravičujem a res verjamem da ste se prestrašile.Res vam hvala vsem za lepe besede in čestitke in naj bo tako naprej da bo pikica lepo rastla in da bo vse ok.Ko bo pa buši malo večji pa seveda pripopam slikcouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1199
4.9.2008 8:48:33   
gigi1
Dobro juro punčke

Pri meni je še kar gužva v službi in se sploh ne borem oglašat.

Oktavija resnično mi je žal user posted image user posted image user posted image . Upam, da bo s pravo stimulacijo ratalo. IUI ali IVF, če so ampule je tako vseeno. Razlika je le punkcija. Bom pa takrat tolk mislila nate, da te ne bo nič bolelo.

Jazzy, če greš v dolg postopek se začne 22 dan ciklusa. Torej lahko, da boš že sredi septembra štartala. Je bilo pa nekaj punc, ki so ravno na začetku postopka, ko so jemale suprefact zanosile. Upam, da se tudi tebi to zgodi user posted image  user posted image  user posted image .

Lunca hvala user posted image

Se* tolk maš fu.kiš novo oblekco, da kar seka user posted image

Ajsi dobrodošla nazaj. Si odkrila kakšen nov lokalček z miljon vrstami pirčka? user posted image

Lubice lep dan

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?