Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 4.9.2008 9:24:45
|
|
|
|
miska73
|
Pupe, evo današnja dopustniška slikca... Za vikend obetajo lepo vreme, pa le pejte kej tačke namočit v toplo morje...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 4.9.2008 9:51:38
|
|
|
|
murkica
|
Oktavija- je kaj novega, je izcedek izginil? Drugače pa punce hvala za podporo, danes sem že dobro. Samo prvi dan M je vedno najbolj zaj....n. Bodite lepo, jaz grem malo na vrt, ker je že nujno potreben nege. LP murkica
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 4.9.2008 9:52:55
|
|
|
|
pikicao.
|
jutroo miska hvala, dons sm pa ze prej na morju sam mal piha, tko d bom sla se mal kasnej pogledat kako je kej na plazi ;).. se bom pol kr vrgla vanj.. o kok bi res pasal in boste dons spet tok lene pr pisanju :) dons pa nema, ma d pisete k 100 na uro
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 4.9.2008 10:00:50
|
|
|
|
~Biba~
|
dobro jutro pupe moje mi2 pa mava nove okne v spalnici zaj se bo pa tašča zaman trudla ,še samo steno dozidava, pa parket položijo, pa vse lepo pokitajo in pobarvajo..pa bova do zime spala v novi sobici. sicer sem pa bla zadnje dneve malo je spet prišla joj je katera gledala včeraj zvečer a kanal...jaz sem bla na koncu reportaže ko slap sem kar v solzah zaspala. miška hvala za lepo slikco...v mislih že namakam noge pa rit oktavija kljub vsemu še držim epsti, da to ni to, in da si nosečka Se pazi na zobe sonček kak leeepooo..solze sreče so vedno dobrodošle vseeeeeeeeem res vseeem...en veliiiik objemček IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 tudi jutro s Saturnom bo videti temačno, hladno in neprijazno, a ob 10. uri se bo nebo zjasnilo in prižgalo žarek upanja. tak zaj pa grem iskat žarek upanja
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 4.9.2008 10:03:00
|
|
|
|
~Biba~
|
murkica pridi še k meni na vrt...čaka na stilsko preobrazbo; jaz pa na slabo vreme...mi je prevroče na soncu po vrtu migat.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 4.9.2008 10:03:46
|
|
|
|
~Biba~
|
pikicaOOOooooo je dovolj tudi 90 na uro...se bojim radarjev
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 4.9.2008 10:05:38
|
|
|
|
~Biba~
|
živa
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 4.9.2008 10:05:58
|
|
|
|
~Biba~
|
tak pa je poniknila
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 4.9.2008 10:08:59
|
|
|
|
pikicao.
|
kleja kuku najprej zrd tvoje tecke k si jo dobila.. zdej pa juhu za tvoja nova okna
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 4.9.2008 10:10:29
|
|
|
|
~Biba~
|
hvala pikicao.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 4.9.2008 10:11:21
|
|
|
|
pikicao.
|
kljeci sm ti vedezevala tko d lahko 100 na uro.. te ne bodo polcaji ustavl
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 4.9.2008 10:14:22
|
|
|
|
~Biba~
|
uuu vedeževat tudi znaš? pa mi povej kaj pravijo moje razen tega, da lahko 100 na uro zapravljam čas tu gor, namesto da bi kaj koristnega naredila si v službi pikica
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 4.9.2008 10:23:55
|
|
|
|
pikicao.
|
z zvezdami se luna ukvarja jz sm bl un vedezevalc k ti bo same lepe stvari povedala, hahaha ja v sluzbi sem, sam trenutno nimam tok guzve pa se mal zafrkavam po netu
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 4.9.2008 10:30:22
|
|
|
|
miska73
|
kleja, pikica Takole čvekanje na novi borbi manjka zadnje čase... Živa Kje si ti? Se ti moram pohvalit, da ima 3 zvezdice
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 4.9.2008 10:34:53
|
|
|
|
~Biba~
|
aa taki vedeževalc...kaj račun, pa sigurno dobim po pošti, ali? pa še to tak gromozanski, da me bo na rit vrglo. jaz bi tudi mela tako službo ko bi lahko po netu bluzla...bom vprašala mojega, če me zaposli pri njem..jaz pa še bom naprej tak lepo doma, pa po RRju bluzla ah sanjska služba
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 4.9.2008 10:36:05
|
|
|
|
~Biba~
|
miška...tvoj avatar pa je tak posrečen.. za 3 zvezdice...si me dobla greve v boj za 4 ?
< Sporočilo je popravil kleja -- 4.9.2008 10:37:49 >
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 4.9.2008 11:04:02
|
|
|
|
pikicao.
|
nc ne racunam :) sam d se okol mene dorbr pocutjo pa d se smejijo in pozabjo saj mal na skrbi
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 4.9.2008 11:05:13
|
|
|
|
pikicao.
|
drugace me pa klejci uci kako se slikce brez okvircka gor popajo :) sam sm blond pa dl casa traja d se naucim
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 4.9.2008 11:11:48
|
|
|
|
~Biba~
|
vse potrebuje svoj čas
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 4.9.2008 11:15:44
|
|
|
|
pikicao.
|
jeeeej bravo jz zdej sm pa vazicka
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 4.9.2008 11:18:57
|
|
|
|
~Biba~
|
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 4.9.2008 11:19:31
|
|
|
|
~Biba~
|
joj cote moram it obesit
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 4.9.2008 11:31:14
|
|
|
|
pikicao.
|
kr pejt, jz morm pa neki nrdit pol sm pa koncala dons.. grem lahko pol domov k je tko prijetno zatisje bom pol se od doma kej pisala, k dons pride moj mal kasnej dam.. in se bom tu gor kratkocasla :) tko d ma d ste prisotne in prisebne, zdej pa za takrat k me ne bo pa ena rozica za vas
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 4.9.2008 11:32:10
|
|
|
|
aqua77
|
Dober dan!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 4.9.2008 11:36:35
|
|
|
|
~Biba~
|
hej akvica...kako smo kaj danes? moram na brzino it kopalnico sčistit, ker sem ež pred 2 urama vse posprejala, namazala s čistili...pa me je RR prevzel upam, da ni vse razjedlo
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?