|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja III.
1.9.2008 21:12:06   
beyba
oila da se vam na hitro oglasim potem pod tuš pa spančket. Moja pupika je namreč pridna pa že ene pol ure spi zdej mora pa mami pohitet da jo bo ujela pa da ne bo šla prepozno spat. Uglavnem...

Na hitro sem vas preletela...ERIN mali tilen je čudovit, ma še tako linijo...moja mal pa je že prava mišelinko moja, sam ma tko luštne stegnčka, pa rokice.....tut to ma sovj čar. Minejo te dnevi ko se dere brez razloga(pri eli so bli to krči ki so se najhujši končali konec sedmega tedna, osmi teden smo pa začel že bolje- Eli so pomagali počepi. In tako je mami nardila 1000 počepova pa še več na dan) potem bo pa uredu...pa si rečeš še do tretjega meseca ko ornk glavo drži, pa še do četrtega in pol da sedi pa še zobki, ppa še ....in kot bi mignil bomo praznovali prvi rojstni dan. Uživaj v vsakem trenutku, ker bo minilo kot bi mignil in nikoli več ne bo kot je....

Špelka upam da se ti ulije pa ne ravno v soboto....

Sonček kako gre kaj...kdaj bomo pa kaj tvoj striptiz vidli a sem ga sfalila nekje nazaj...zdej mora bit pa že kar velik buši....

Jazzi, ledenka, aqua, fergi,murkica, oktavia....na mine dan da nebi pomislila kaj pa veš mogoče se pa prikateri ravno sedaj dogaja čudež življenja in vedno pridem z optimizmom pogledat če je kaj novic....

KAHLO a je že rodila, katera ve?

Ostale ki vas nisem omela stiskam pesti za vas borke ne se dat...

Drugače pa ela ma za spat že ritem kar se noči tiče.
Kopanje ob pol osmih, potem jo vržemo na još in nato spanje. Zaspi nekje od osmih do pol devetih nekja(ok zadnjič je mami pojedla 3 čevape za kosilo da je mal izboljšala okus piščančjega popndekla pa smo šli kuj spat šele ob pol enajstih) ponoči se dojiva 1-2 krat odvisno kdaj se prvič zbudi in kolk se je najedla zvečer) vstajamo nekj od pol sedmih do pol devetih , čeprav ta pol devetih je že praznik :-) podnevi pa se večino časa prenosimo po rokah in kadar nisva pri babici, mami tut kosila ne je ker ga nima časa skuhat, kaj šele pojesti. v vodi full uživa, v naročju tut, malo manj v lupinci in avtu...še manj pa v vozičku tako da se v vozičku če smo budni deremo, ker se z njega nič ven ne vidi...mi bi pa že sedeli pa se dvigovali... Vse ji je zanimivo. Obožuje svojo rožo, ki je na previjalni v kopalnici, babi ji je kupla prvo ogračo-gugavčka je tut full zanimiv, pa most ma postavljen nad glavo na igralni blazini  pa kadar je prave volje se kar zabava včasih tut petajst minut. Najrajš se pa že zdej gleda v špegel. Kadar je tečka jo postaviš pred ogledalo, potem se pa s tisto luštno punčko takoj začne pogovarjat...

Zdej grem pa res pod tuša pa spat mejte se in pridno slončkajte...

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1126
1.9.2008 21:21:20   
jazzz27
joj beyba kak sem jaz vesela tebe in tvoje Ele...mah sem te že kar pogrešala. Jooooj, me tako prevzamejo take zgodbice, blagor tebi.
Drugače pa me veseli, da je vse ok in da ste zdravi. Kake slikce pa lahko gor naožiš, da vidimo kako mala Ela raste.

Ajsi....dolge gate, pa volnene štumfe....jaz se kar ne morem sprijaznit, da prihaja jesen in zima....kje so tisti vroči dnevi??? Srečno!!

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 1127
1.9.2008 21:23:15   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: beyba

oila da se vam na hitro oglasim potem pod tuš pa spančket.

beyba, pa za tole sem ti tud foušuser posted image user posted image user posted image  pr nas je vode zmanjkalo, nekaj vodovod rihtajo meni se bo pa zmešalo!!! Pa si ti norci res ne zavedajo, da bi se mogoče ljudje radi umili?!user posted image user posted image

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 1128
1.9.2008 21:30:21   
ledenka
beyba user posted image user posted image user posted image  te moram prit pogledat! mogoče pote, ko bom na bolniški, za malo stimulacije user posted image  

jazzzi, za koliko časa pa so vzeli vodo? pa ravno zvečer user posted image  ja, dolge gate pa polneni štumfi so dobra ideja user posted image  mam mali problem... nimam elegantnih čevljev, v katerih bi lahko hodla na dolge proge user posted image  ene mam v trgovini ogledane... pa še nisem do tja prišla, če jih sploh še majo user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1129
1.9.2008 21:52:29   
jazzz27
oooooooooo...ajsi čestitam za 4000user posted image user posted image user posted image user posted image ....mah kake elegantne čeveljčke...skibucke boš rabilauser posted image user posted image ..ja glih zvečer nekje cev počiuser posted image ....ampak na srečo je prišla, tako da jazzzika lepo diši, se bom dala danes mojmu za ovohat....če me bo hotel....že snifa...grem....

srečno jutri ajsi, ti sporočim

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1130
1.9.2008 21:55:47   
ledenka
nočko, jazzika, in... uživaj user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1131
2.9.2008 8:01:43   
Anonimen
Jutrčka pupe moje...

Kaka kavica bi se prilegla :))

Mene moj testek sploh ni spravil v depresijo ker imam novo službico in sem navdušena ker bova zgleda z možekom KONČNOOOO lahko šla na svoje... No bomo vidli user posted image user posted image user posted image

Oglasite se kej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1132
2.9.2008 8:21:25   
oktavija
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao.

ah.. ne vem..
zdle je zvedu d ca bo vse po sreci d gre sele zadn tedn.. plodna sva pa tam okol 20. naprej, tko d micken upanja ostaja.. sam ne upam se prevec veselit
nekatere upate ce se vam bo prijelo, jz morm pa trenutno upat ce bova lahko sploh delala na tem.. user posted image  brezvezne probleme mam, sej vem ..
sej bo mim, sam vn iz sebe sm mogla dat

PikicaO - dej ne se sekirat saj njegovi plavalčki preživijo v tvojem telesu tudi do 5 dni... mogoče pa ne bosta zgrešila plodnih dni.... Želim ti veliko sreče!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 1133
2.9.2008 8:23:50   
oktavija
IZVIRNO SPOROČILO: Dali*

punce, ecco vidim, da ste še vedno iste borke, ki ste se borile z mano nekaj dni. Tako, zdej pa upam, da bodo padali sami super pozitivni testki in da ste izkoristile dopust za user posted image .

Držim pesti in upam z vami!!!

Draga Dali lepo da si nas prišla obiskat!!!!user posted image user posted image user posted image
Kako sta ti tvoja bebica...? Oprosti še vedno dolgujem obljubljeno kavico ali sok, ampak sem res vsak dan v taki gužvi user posted image , da nevem do kdaj bo vse to trajalo... Ti pa verjetno uživaš na bolniški, a ne?
Oglasi se kaj, smo te vedno vesele!!!!

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1134
2.9.2008 8:53:43   
oktavija
Erin .....lepo te je videt da se nam malo oglasiš kljub polni zasedenosti s Tilnom.... Evo tudi jaz se javljam, da čuvam Tilna en teden, da malo probam kak je z otroci...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pomoje bodo moji tudi taki navihanci kot je tvoj Tilen, saj imajo zelo navihanega očeta....user posted image
Beyba.....tudi tebe se tako razveselim ko prideš z zgobami o Eliuser posted image user posted image user posted image  Jaz bi jo tudi rada spoznala v živo...Alahko tudi Elo pridem čuvat za kak teden...

Ledenka.... a spet bežiš v tujino... no lepo se imej, kej poslikaj, da tudi me ki še nismo bile v Bruslu vidimo kako je tam.... pa hitro pridi nazaj... ker te bomo pogrešale...

Jazzz.... kako si punca? Ste že dobili vodo? Ja vem kako je če vode ni, jaz sem takrat čist izgubljena....user posted image user posted image

Živa....user posted image čestitke za pozitivnost... mogoče pa si test vseeno delala prehitro... a tečkauser posted image  je že prišla?

No drugače sem pa jaz BP, danes je 30 dan in lahko bi se gospa user posted image  pokazala, vendar za enkrat nič ne kaže na to, tako da upam, da je odpotovala na dopusti in je kako leto nebo nazaj!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lep dan vam želim!!!!

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 1135
2.9.2008 9:12:09   
Erin
Evo naš poba se spet samo joka...jaz že ne vem več kaj naj naredim na cajte...resuser posted image ...

KAtera se je javila za varstvo??user posted image Ma neeeee..sej bo...ga ne dam pa naj bo še tak divjakuser posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 1136
2.9.2008 9:13:06   
beyba
Z veseljem vas povabim na kavo...skuhale si jo boste same potem jo boste zeksale in nato pazle na elo ene 2 uri da mami mal stanovanje pospravi....user posted image user posted image user posted image user posted image

Evo spet sirena....

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 1137
2.9.2008 9:27:47   
beyba
v daljše varstvo jo pa sigurno ne dam na dam, ker je moja mojauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pa nebi mogla več preživet brez nje tut pol dneva ne... -ampak  za pestvat jo pa dam,če bo katera hodila na gorenjsko na zs dobi moj telefonsko, pa se lahko kej zmenimo...mal za nafutrat materinske nagone, napolnit baterije in koš volje za nove boje....

zdej mi je zaspala vnaročju, ampak, če jo dam dol se bo zbudla....srklanka kaj....spi čez< dan sam v naročju....

kolk je utrujajoče pisat<z eno roko...user posted image

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 1138
2.9.2008 9:29:21   
Anonimen
Hvala.... Ne tečka še ni prišla je pa danes počasi začela nakazovati znakece za njen prihod... Naj čim prej pride da mine napetost.. user posted image user posted image user posted image

Oktavija.... Držim pesti da je tvoja tečka resnično odšla na dooooolgega dopusteka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu beyba)
  Neposredna povezava do sporočila: 1139
2.9.2008 9:50:21   
pikicao.
jutro pupe

mene se pa neki loteva.. upam d je samo nahod in ne angina.. pisuka :)
glava me pa tok boli d mi jo bo razgnal..
no kar se mojga tice pa njegove tujine, bom vedla kej vec povedat/napisat cez kaksna dva tedna. upam na najboljs.
aja pa ker sva prejsn mesec ujela sam en plodni dan (to pomen d nou nc) so se mi znakci za tetko user posted image  ze zaeli kazati. Vceri sem mela napad na hladilnik, sladooolleeeeddd user posted image user posted image user posted image
tko d moja tetka zih pride user posted image .
navijam za ostale user posted image user posted image user posted image user posted image

in kako ste ve pupe kej? kej novega? mate ze kej plane za vikend (baje bo dz).. skoda k midva sva misla it na bohinj, tko d ne vem kako bo

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1140
2.9.2008 10:05:09   
oktavija
Erin in Beyba jaz se javljam user posted image user posted image za varstvo vajinih otrok vsaj za nekaj ur!!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 1141
2.9.2008 11:37:37   
murkica
Oktavija, kdaj pa pade test?

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 1142
2.9.2008 12:09:32   
oktavija
IZVIRNO SPOROČILO: murkica

PETEK 05.09.2008 !

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1143
2.9.2008 12:15:46   
murkica
Že sedaj držim pesti!!! Ampak sej boš itak zagledala močni in debeli user posted image !!!!!!!!!

Jaz bi ga pa tut po mojem lahko že naredila, pa me je po pravici preveč strah. Tako, da bom kar še malo počakala, če ne pride še ene dva dni, ga bom pa verjetno naredila.

Sam sej jst se že ves čas hecam, da najin user posted image  čaka, da se bo lahko rodil maja, no in če bi  ta mesec bila srečka nosečka, bi malček prijokal na svet ravno maja. Tako, da mogoče se pa moje napovedi uresničijo. Bomo videli.

< Sporočilo je popravil murkica -- 2.9.2008 12:16:42 >

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 1144
2.9.2008 14:14:56   
oktavija

Že sedaj držim pesti!!! Ampak sej boš itak zagledala močni in debeli user posted image !!!!!!!!!

Jaz bi ga pa tut po mojem lahko že naredila, pa me je po pravici preveč strah. Tako, da bom kar še malo počakala, če ne pride še ene dva dni, ga bom pa verjetno naredila.

Sam sej jst se že ves čas hecam, da najin user posted image  čaka, da se bo lahko rodil maja, no in če bi  ta mesec bila srečka nosečka, bi malček prijokal na svet ravno maja. Tako, da mogoče se pa moje napovedi uresničijo. Bomo videli.

user posted image user posted image  A veš da sem tudi jaz tako govorila... ker hočem da je po horoskopu dvojček-najboljši znakec v horoskopu!!!user posted image user posted image
user posted image No pol bosta pa kar dva MAJČKA!!!!user posted image

Sej a veš jaz si tudi ne upam testa delat, pa čeprav me neverjetno mika....
Bom raje počakala user posted image do petka....

Koliko pa tebi zamuja MURKICA!!!!user posted image

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1145
2.9.2008 17:24:10   
Dali*
IZVIRNO SPOROČILO: oktavija

IZVIRNO SPOROČILO: Dali*

punce, ecco vidim, da ste še vedno iste borke, ki ste se borile z mano nekaj dni. Tako, zdej pa upam, da bodo padali sami super pozitivni testki in da ste izkoristile dopust za user posted image .

Držim pesti in upam z vami!!!

Draga Dali lepo da si nas prišla obiskat!!!!user posted image user posted image user posted image
Kako sta ti tvoja bebica...? Oprosti še vedno dolgujem obljubljeno kavico ali sok, ampak sem res vsak dan v taki gužvi user posted image , da nevem do kdaj bo vse to trajalo... Ti pa verjetno uživaš na bolniški, a ne?
Oglasi se kaj, smo te vedno vesele!!!!

Ja, Oktavija, uživam na bolniški in komaj čakam NS, ki jo imam čez 9 dni, potem bolj še bolj pomirjena. Zaenkrat je pa moj user posted image  super, pred enim tednom smo bili veliki 4,5 cm...tako, da super raste in moje veselje tudi.

Javi se kaj na z.s., ker tu pa tam pridem res k vam pogledat, sicer pa pijačka je še vedno v dobrem. Če ne prej, ko mi še ti sporočiš veselo novico. Držim pesti!!! in se večkrat spomnim na vas.

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 1146
2.9.2008 17:55:50   
pikica36
hoj pupe mojeuser posted image user posted image user posted image toliko časa me ni bilo na rr , da sploh ne sledim več kaj se dogaja. za par dni sem malo prebrala nazaj, več pa ne utegnem.
v službi sem namreč še vedno blokiranauser posted image user posted image user posted image , uf... sem jezna ko user posted image , ker vas fullll pogrešam.
no, zdaj pa pridem na rr, pa me še ven mečeuser posted image

oktavijauser posted image user posted image user posted image , da zagledaš +++, murkica zate tudiuser posted image user posted image user posted image  moja user posted image  bi tudi mogla priti te dni- danes je dan, mojega najkrajšega ciklusa 27. dan najdaljši pa tam okoli 30-31. tako da do 7.8. bi po vseh predpisih morala priti, ampak jaz upam da je ne bo.
kakih posebnih znakov ni(jih še tudi nikoli ni bilo)... bolijo oz skelijo pa me bradavice pa v jajčnikih me malo špika vsake tolk časauser posted image  aje PMS, ali pa user posted image , jaz bolj navijam za ta drugouser posted image

aqua - ta mesec bo boljše tvoja tečka več ne prideuser posted image  kako slikco pa le prilepi, upam da pokukam toliko na rr da vidim vašo uživancijo.user posted image user posted image user posted image

erin- tvoj Tilen je pa pravi mali zakladek- zelo lep user posted image

pogrešam pa trinity, je tud nisem zasledila na zadnjih stranehuser posted image ali pa spregledalauser posted image

špelka, tvoji tetki zabičaj naj ne hodi v soboto na obisk, ko maš ti gužvouser posted image

vsem še en user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa smo spet tam, kjer smo bili- nikjer!!

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1147
2.9.2008 18:08:20   
Dali*
pikica36, pa res kaj je s trinity, je tudi med marčevkami 09 nisem zasledila že full dolgo.

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 1148
2.9.2008 18:43:12   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: oktavija

PETEK 05.09.2008 !

uuuuuuuuuuuuuu, fajn datum za slavit, pa se ga napit user posted image  Upam, da bo ta dan za naju obe pac nekoliko vec kot samo lep.... teb zarad pluseka, men pa.... ne povem, ne povem, ne povem....user posted image

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 1149
2.9.2008 19:19:11   
murkica
Oktavija- meni zamuja 2 dni... Tako, da sem že čisto na trnih in upam, da se ne igra z mano. Me pa je ravno prejle začelo mučiti neko srbenje in me je kar malo strah, da sem fasala spet neko glivično vnetje. user posted image  Imam doma Cannesten, vendar piče, da jemanje ni priporočeno 1-3 meseca nosečnosti, zdej pa ga ne upam vzeti, če bi bila slučajno noseča. Če bo jutri še srbelo grem h G. pa bo ona povedala svoje mnenje. Jaz že močno stiskam pesti, da nama je tokrat zares uspelo.

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?