|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja III.
2.9.2008 20:17:43   
Serendipity
živa & pikica & oktavija & murkica - srčno si želim, da bodo vaši testeki pokazali močan, debel user posted image user posted image

user posted image

(BTW, če sem katero izpustila pri držanju pestk za pluseke - se opravičujem. Pikapoka vela za vse)

trinity, pikapoka, sončece, dali & še katera srečka nosečka - Amm... slikice buškijev?

lunčiki, aquici, fargi, pikicao in ostalim - uživajte!

erin & beyba - pravcata princ in prinčipesa sta vajin azakladka. Uživajta v materinstvu.
polaris - bentiš noooo, laptop bi pa lahko šel s tabo na barčico ... user posted image Eh, če dobro premislim, raje kar v akcijo in naj vala pesem - saj stara baaarka zibaaa seeee, ker midva svaa na njej ...

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1151
2.9.2008 21:03:57   
Serendipity
... A danes vse ovulirate?  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image Končno mam malo časa pa nikogar ni gor.. jah nič, si sama ftočim enega takega pa v miru zaužijem njegove dobrote ... user posted image

Ma ni slaba družba.. upam, da se po par rundah sleče user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Serendipity -- 2.9.2008 21:08:48 >

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 1152
2.9.2008 21:07:04   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

... A danes vse ovulirate?  user posted image

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1153
2.9.2008 21:44:16   
miska73
uuuuuuuuuuuuuu, fajn datum za slavit, pa se ga napit Upam, da bo ta dan za naju obe pac nekoliko vec kot samo lep.... teb zarad pluseka, men pa.... ne povem, ne povem, ne povem....

Luna.... jst sm pa firbčna kaj bo pri tebi 5.9....

Še večerni pozdrav vsem ostalim borkim.
Tudi jaz držim pesti za user posted image .

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1154
2.9.2008 21:47:11   
miska73
Se*, pohvala za nov avatar... Pa hvala za tipčka, po nekaj dneh pavze prav paše.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1155
2.9.2008 21:59:48   
LuNa73
evo vam en vic prpopam:
  - Mama, odkod pridejo dojencki?

- Poglej ljubica .... Mami in oci se prvo zaljubita in porocita. Potem se poljubljata in objemata ter ljubita. To pomeni, DA oci DA svoj penis v mamicino vagino. Tako se dobijo dojencki.

- A, tako torej. Ko pa sem jaz enkrat pogledala v vajino sobo, je ocijev penis bil v tvojih ustih. Kaj se pa takrat dobi, ko se to dela?

- Nakit, ljubica!

Gigi za tebe pa itak to kot vedno:

Sreda, 3.9.
V sredo se bo energija spremenila, če se še včeraj niste mogli zbrati, ste danes ob prijetno svežem zraku voljni dela, vse poteka po načrtih, čeprav počasneje, kot ste pričakovali. Tudi odgovor, ki ga čakate še ne bo prispel, a dan bo primeren, da stopite v akcijo. Do 19. ure boste naredili pomemben korak. Ob 22. uri bo Luna vstopila v Škorpijona, noč bo temna, prežeta z občutkom tesnobe in odgovornosti. Sonce se namreč približuje Saturnu.

miška - ne povem ne povem ne povem....user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil LuNa73 -- 2.9.2008 22:05:01 >

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1156
2.9.2008 22:06:06   
miska73
Luna, že prav...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1157
2.9.2008 22:08:13   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Luna, že prav...user posted image user posted image user posted image user posted image

sej sem vedla da je prav..... user posted image
In, kaj delaš? Zakaj še ne spiš?user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1158
2.9.2008 22:09:27   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

lunčiki, aquici, fargi, pikicao in ostalim - uživajte!

Kaj se ti poslavljaš od nas? user posted image  To jst rečem, ko grem....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1159
2.9.2008 22:12:21   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73

Jst pred 23:00 grem bolj redko spat.
Drgač pa posodo pomivam po delih - in vmes na rr skačem...
Pa ti?

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1160
2.9.2008 22:16:29   
LuNa73

IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73

Jst pred 23:00 grem bolj redko spat.
Drgač pa posodo pomivam po delih - in vmes na rr skačem...
Pa ti?

Ma mal bluzim kle gor... grem zdej v postlo... sem po dveh letih igrala badbinton in sem mal crkjena.... pa še nekej me želodec dva dni zajebava...oz. tole kislino malo preveč dela...user posted image
Grem nina nana... ti pa le posodo do konca operi user posted image . Se beremo kaj jutri! Lepe sanje...

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1161
2.9.2008 22:19:58   
miska73
Luna, sladko pančkaj.

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1162
3.9.2008 7:49:59   
Anonimen
jutrooooooooooooo

kje ste vse???

Evo ena

user posted image

da vas malo zbudi :)))

(odgovor članu miska73)
  Neposredna povezava do sporočila: 1163
3.9.2008 8:20:05   
murkica
Evo mene...

No ne samo, da sem fasala vnetje, še M sem danes dobila, tako, da z majčkom ne bo nič. DAnes sem resnično zelo, zelo slabe volje in mi je totalno bed, pa še v  službi moram bit. Tako, da upam, da čim prej mine ta zoprni dan in da za današnjim jutri zopet posije sonce.

Punce bodite lepo, jaz sem v službi in vas bom samo zraven malo spremljala, jutri pa se več oglasim.

LP

Nina

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1164
3.9.2008 8:22:10   
sonček33
Murkica žal mi je...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1165
3.9.2008 8:31:59   
jazzz27
Ninauser posted image user posted image user posted image user posted image držim pesti za nove boje. Kmalu bo bolje. Itak smo pa že navajene te tečnobe (ja, saj vem, slaba navada!!). Lep dan ti želim, razvajaj se! Ko prideš domov pa se stisni k svojemu user posted image .

Sonček....jaz pa sem ravno sedaj...ŠELE SEDAJ.....ugotovila, da bova s tvojim bejbijem skup praznovalauser posted image user posted image user posted image user posted image

Aja, pa dobro jutro punce....se odpravljam v službo.

Lep dan drage moje.

< Sporočilo je popravil jazzz27 -- 3.9.2008 8:33:13 >

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1166
3.9.2008 8:32:27   
gigi1
Jutro drage moje

Mam tako gužvo v službi, da se sploh ne utegnem oglasit.

Murkica draga user posted image . Žal mi je. Bosta pa na junijčku delala. Dvojčki so tudi fletkani user posted image

Pikicao stiskam pestke, da bosta z dragim skupaj v času O.

Jazzzika se je začelo?

Agvica dobrodošla nazaj user posted image

Lunca dobro ti delaš zame. Sem včeraj dobila 3. user posted image , danes poklicala in grem 22.9. v nov postopek user posted image

Maši evo meni so 3je ciklusi naokoli. Verjemi, je kar hitro minilo. Boš videla, tebi bo tudi.

Se* kako si? Kaj se dogaja z našim Montijem? Se kar držim (razen pirčka) pa se zdej spet nikamor ne premakne. Ena od unih dve izgubljenih kilc stalno niha. Je une sorte "Sad ga vidiš, sad ga ne vidiš" user posted image

Sej, zdej ko se je šola začela, boste tršice hitro zgubile kakšno kilco tud brez Montija user posted image

Lubice drage lep dan brez streskov vam želim

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1167
3.9.2008 8:37:00   
jazzz27
gigiuser posted image user posted image , user posted image  ni se še začelo, smo pa v zelo nizkem štartu. Jutri štartam po zdravila....upam, da dobijo menagon. V ponedeljek pa k ata Rešu, da zacahnava bojni načrt in udarva po mizi. Potem pa sem že na koziuser posted image user posted image . Pa ti? Kako je s tabo?

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1168
3.9.2008 8:45:17   
gigi1
Jazzika hvala. Dobro sem. Zgleda ta peruanska Maca res pomaga tudi pri bolečinah ob M. Mene ponavadi kar v pojstlo položi. Danes sem pa čist v luft user posted image . Verjetno tud zato, ker se zdaj res kmalu začne.

Baje naj bi se ta teden že sprostilo glede Menogona. Na napotkih za IVF imaš številke vseh lekarn v Italiji za mejo. Malo pokliči in vprašaj. Mislim, da jih je Ajsika v Bazovici dobila.

A greš ti v dolgi postopek?

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1169
3.9.2008 8:50:45   
jazzz27
gigi, ja...mislim, da bo tadolg. Saj naročena sem tako. Sem že rezervirala v lekarni, jutri še pokličem, ker je rekla dama, da pričakujejo vsak dan, da pride...tako da....če bodo imeli moram pa še za Ajsiko vzet.

Sorry, kaj je to peruanska Maca?user posted image user posted image

A ti greš sedaj v postopek? Konec meseca? Je tvoj prvi?

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1170
3.9.2008 9:02:23   
gigi1
Jazzzy to je moj drugi. Prvi je bil sicer uspešen - samo plodek je nehal rast nekje v 7em tednu in sem morala na A. Pravijo, da je kromosomska napaka. Tokrat upam, da je ne bo user posted image

Peruanska Maca je ena koreninca, ki uravnava hormone, vpliva na kvaliteto celic in plavalčkov. Jaz jo zdej kakšen mesec pijem in mislim, da dobro dene. Vendar sva se zadnjič z Ajsiko menili, da v postopku je verjetno ni dobro jemati, ker uravnava hormone v postopku pa tega nočemo. Mora medicina narediti svoje. Je pa verjetno dobrodošla pomoč pri naravnih variantah.

Tukaj so linki, pa si malo preberi

http://www.aloemiracle.ca/Sr/oOstalimPr/MultiMaca.htm

http://www.peruvian-maca.com/

Drgače je pa na MONu Kitty zelo veliko o tem pisala.

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1171
3.9.2008 9:17:36   
jazzz27
gigi, veš da še nisem nič po teh naravnih čajčkih posegala. Sicer jaz nimam takih user posted image  za dol past, se da čist normalno živet z njo (no ja....sedaj ko je ne potebujem mi ni najboljša prijateljica...saj razumešuser posted image ?). Pa opažam, da dekleta full pijejo, pa se prehranjujejo z raznoraznimi naravnimi stvarmi. Saj to je ok. Jaz trenutno nisem v tem stanju, da bi po čem takem posegala....mogoče še bomuser posted image . Trenutno sem čist na običajnem hranjenjuuser posted image . Itak sem pa tak optimist, da mi bo v prvo ratalouser posted image user posted image user posted image user posted image

Pa si že v postopku gigi? Ti si na GK? (mal pozabljam, pa vem da si mi že napisala)user posted image

Zdaj pa šibam v službo, že mal zamujam, se oglasim od tam naprej......upamuser posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1172
3.9.2008 9:37:52   
gigi1
Jazzy sem na GK. Začnem pa s postopkom 22.09. Po mojem bova kar blizu skupaj user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1173
3.9.2008 10:56:00   
pikicao.
daaaaaann user posted image

gigi1 hvala, bomo zdresiral user posted image d bodo nasl pot, kamor je treba it user posted image

murkica  user posted image   bomdrzala pesti d bo nasledn mesec poratal user posted image

miska kje so pa tiste plaze.. bi blo lepo spet mal z glavo odtavat tja user posted image

Se* vidm d ti je Til Schweiger pr srcu user posted image  pa pohvale za avatar.. hud je user posted image

Luna kok pa tale muc, k si ga prpopala, za zobno pasto porab user posted image

jazz  tud zate drzim pesti (pa za ostale tud) d bo poratal, pa upam d se nisi prevec user posted image k si se v sluzbo vozila user posted image user posted image

aqua kam si se pa ti skrila

ziva zdej pa tebe ni nikjer, hihihihi jz pa tok vneto pisem user posted image

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1174
3.9.2008 11:37:02   
miska73
Pikica, samo zate

user posted image

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?