Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 2.9.2008 20:17:43
|
|
|
|
Serendipity
|
živa & pikica & oktavija & murkica - srčno si želim, da bodo vaši testeki pokazali močan, debel (BTW, če sem katero izpustila pri držanju pestk za pluseke - se opravičujem. Pikapoka vela za vse) trinity, pikapoka, sončece, dali & še katera srečka nosečka - Amm... slikice buškijev? lunčiki, aquici, fargi, pikicao in ostalim - uživajte! erin & beyba - pravcata princ in prinčipesa sta vajin azakladka. Uživajta v materinstvu. polaris - bentiš noooo, laptop bi pa lahko šel s tabo na barčico ... Eh, če dobro premislim, raje kar v akcijo in naj vala pesem - saj stara baaarka zibaaa seeee, ker midva svaa na njej ...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 2.9.2008 21:03:57
|
|
|
|
Serendipity
|
... A danes vse ovulirate? Končno mam malo časa pa nikogar ni gor.. jah nič, si sama ftočim enega takega pa v miru zaužijem njegove dobrote ... Ma ni slaba družba.. upam, da se po par rundah sleče
< Sporočilo je popravil Serendipity -- 2.9.2008 21:08:48 >
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 2.9.2008 21:07:04
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity ... A danes vse ovulirate? neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 2.9.2008 21:44:16
|
|
|
|
miska73
|
uuuuuuuuuuuuuu, fajn datum za slavit, pa se ga napit Upam, da bo ta dan za naju obe pac nekoliko vec kot samo lep.... teb zarad pluseka, men pa.... ne povem, ne povem, ne povem.... Luna.... jst sm pa firbčna kaj bo pri tebi 5.9.... Še večerni pozdrav vsem ostalim borkim. Tudi jaz držim pesti za .
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 2.9.2008 21:47:11
|
|
|
|
miska73
|
Se*, pohvala za nov avatar... Pa hvala za tipčka, po nekaj dneh pavze prav paše.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 2.9.2008 21:59:48
|
|
|
|
LuNa73
|
evo vam en vic prpopam: - Mama, odkod pridejo dojencki? - Poglej ljubica .... Mami in oci se prvo zaljubita in porocita. Potem se poljubljata in objemata ter ljubita. To pomeni, DA oci DA svoj penis v mamicino vagino. Tako se dobijo dojencki. - A, tako torej. Ko pa sem jaz enkrat pogledala v vajino sobo, je ocijev penis bil v tvojih ustih. Kaj se pa takrat dobi, ko se to dela? - Nakit, ljubica! Gigi za tebe pa itak to kot vedno: Sreda, 3.9. V sredo se bo energija spremenila, če se še včeraj niste mogli zbrati, ste danes ob prijetno svežem zraku voljni dela, vse poteka po načrtih, čeprav počasneje, kot ste pričakovali. Tudi odgovor, ki ga čakate še ne bo prispel, a dan bo primeren, da stopite v akcijo. Do 19. ure boste naredili pomemben korak. Ob 22. uri bo Luna vstopila v Škorpijona, noč bo temna, prežeta z občutkom tesnobe in odgovornosti. Sonce se namreč približuje Saturnu. miška - ne povem ne povem ne povem....
< Sporočilo je popravil LuNa73 -- 2.9.2008 22:05:01 >
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 2.9.2008 22:06:06
|
|
|
|
miska73
|
Luna, že prav...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 2.9.2008 22:08:13
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Luna, že prav... sej sem vedla da je prav..... In, kaj delaš? Zakaj še ne spiš?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 2.9.2008 22:09:27
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity lunčiki, aquici, fargi, pikicao in ostalim - uživajte! Kaj se ti poslavljaš od nas? To jst rečem, ko grem....
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 2.9.2008 22:12:21
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Luna, že prav... sej sem vedla da je prav..... In, kaj delaš? Zakaj še ne spiš? Jst pred 23:00 grem bolj redko spat. Drgač pa posodo pomivam po delih - in vmes na rr skačem... Pa ti?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 2.9.2008 22:16:29
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Luna, že prav... sej sem vedla da je prav..... In, kaj delaš? Zakaj še ne spiš? Jst pred 23:00 grem bolj redko spat. Drgač pa posodo pomivam po delih - in vmes na rr skačem... Pa ti? Ma mal bluzim kle gor... grem zdej v postlo... sem po dveh letih igrala badbinton in sem mal crkjena.... pa še nekej me želodec dva dni zajebava...oz. tole kislino malo preveč dela... Grem nina nana... ti pa le posodo do konca operi . Se beremo kaj jutri! Lepe sanje...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 2.9.2008 22:19:58
|
|
|
|
miska73
|
Luna, sladko pančkaj.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 3.9.2008 7:49:59
|
|
|
|
Anonimen
|
jutrooooooooooooo kje ste vse??? Evo ena da vas malo zbudi :)))
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 3.9.2008 8:20:05
|
|
|
|
murkica
|
Evo mene... No ne samo, da sem fasala vnetje, še M sem danes dobila, tako, da z majčkom ne bo nič. DAnes sem resnično zelo, zelo slabe volje in mi je totalno bed, pa še v službi moram bit. Tako, da upam, da čim prej mine ta zoprni dan in da za današnjim jutri zopet posije sonce. Punce bodite lepo, jaz sem v službi in vas bom samo zraven malo spremljala, jutri pa se več oglasim. LP Nina
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 3.9.2008 8:22:10
|
|
|
|
sonček33
|
Murkica žal mi je...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 3.9.2008 8:31:59
|
|
|
|
jazzz27
|
Nina držim pesti za nove boje. Kmalu bo bolje. Itak smo pa že navajene te tečnobe (ja, saj vem, slaba navada!!). Lep dan ti želim, razvajaj se! Ko prideš domov pa se stisni k svojemu . Sonček....jaz pa sem ravno sedaj...ŠELE SEDAJ.....ugotovila, da bova s tvojim bejbijem skup praznovala Aja, pa dobro jutro punce....se odpravljam v službo. Lep dan drage moje.
< Sporočilo je popravil jazzz27 -- 3.9.2008 8:33:13 >
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 3.9.2008 8:32:27
|
|
|
|
gigi1
|
Jutro drage moje Mam tako gužvo v službi, da se sploh ne utegnem oglasit. Murkica draga . Žal mi je. Bosta pa na junijčku delala. Dvojčki so tudi fletkani Pikicao stiskam pestke, da bosta z dragim skupaj v času O. Jazzzika se je začelo? Agvica dobrodošla nazaj Lunca dobro ti delaš zame. Sem včeraj dobila 3. , danes poklicala in grem 22.9. v nov postopek Maši evo meni so 3je ciklusi naokoli. Verjemi, je kar hitro minilo. Boš videla, tebi bo tudi. Se* kako si? Kaj se dogaja z našim Montijem? Se kar držim (razen pirčka) pa se zdej spet nikamor ne premakne. Ena od unih dve izgubljenih kilc stalno niha. Je une sorte "Sad ga vidiš, sad ga ne vidiš" Sej, zdej ko se je šola začela, boste tršice hitro zgubile kakšno kilco tud brez Montija Lubice drage lep dan brez streskov vam želim
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 3.9.2008 8:37:00
|
|
|
|
jazzz27
|
gigi , ni se še začelo, smo pa v zelo nizkem štartu. Jutri štartam po zdravila....upam, da dobijo menagon. V ponedeljek pa k ata Rešu, da zacahnava bojni načrt in udarva po mizi. Potem pa sem že na kozi . Pa ti? Kako je s tabo?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 3.9.2008 8:45:17
|
|
|
|
gigi1
|
Jazzika hvala. Dobro sem. Zgleda ta peruanska Maca res pomaga tudi pri bolečinah ob M. Mene ponavadi kar v pojstlo položi. Danes sem pa čist v luft . Verjetno tud zato, ker se zdaj res kmalu začne. Baje naj bi se ta teden že sprostilo glede Menogona. Na napotkih za IVF imaš številke vseh lekarn v Italiji za mejo. Malo pokliči in vprašaj. Mislim, da jih je Ajsika v Bazovici dobila. A greš ti v dolgi postopek?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 3.9.2008 8:50:45
|
|
|
|
jazzz27
|
gigi, ja...mislim, da bo tadolg. Saj naročena sem tako. Sem že rezervirala v lekarni, jutri še pokličem, ker je rekla dama, da pričakujejo vsak dan, da pride...tako da....če bodo imeli moram pa še za Ajsiko vzet. Sorry, kaj je to peruanska Maca? A ti greš sedaj v postopek? Konec meseca? Je tvoj prvi?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 3.9.2008 9:02:23
|
|
|
|
gigi1
|
Jazzzy to je moj drugi. Prvi je bil sicer uspešen - samo plodek je nehal rast nekje v 7em tednu in sem morala na A. Pravijo, da je kromosomska napaka. Tokrat upam, da je ne bo Peruanska Maca je ena koreninca, ki uravnava hormone, vpliva na kvaliteto celic in plavalčkov. Jaz jo zdej kakšen mesec pijem in mislim, da dobro dene. Vendar sva se zadnjič z Ajsiko menili, da v postopku je verjetno ni dobro jemati, ker uravnava hormone v postopku pa tega nočemo. Mora medicina narediti svoje. Je pa verjetno dobrodošla pomoč pri naravnih variantah. Tukaj so linki, pa si malo preberi http://www.aloemiracle.ca/Sr/oOstalimPr/MultiMaca.htm http://www.peruvian-maca.com/ Drgače je pa na MONu Kitty zelo veliko o tem pisala.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 3.9.2008 9:17:36
|
|
|
|
jazzz27
|
gigi, veš da še nisem nič po teh naravnih čajčkih posegala. Sicer jaz nimam takih za dol past, se da čist normalno živet z njo (no ja....sedaj ko je ne potebujem mi ni najboljša prijateljica...saj razumeš ?). Pa opažam, da dekleta full pijejo, pa se prehranjujejo z raznoraznimi naravnimi stvarmi. Saj to je ok. Jaz trenutno nisem v tem stanju, da bi po čem takem posegala....mogoče še bom . Trenutno sem čist na običajnem hranjenju . Itak sem pa tak optimist, da mi bo v prvo ratalo Pa si že v postopku gigi? Ti si na GK? (mal pozabljam, pa vem da si mi že napisala) Zdaj pa šibam v službo, že mal zamujam, se oglasim od tam naprej......upam
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 3.9.2008 9:37:52
|
|
|
|
gigi1
|
Jazzy sem na GK. Začnem pa s postopkom 22.09. Po mojem bova kar blizu skupaj
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 3.9.2008 10:56:00
|
|
|
|
pikicao.
|
daaaaaann gigi1 hvala, bomo zdresiral d bodo nasl pot, kamor je treba it murkica bomdrzala pesti d bo nasledn mesec poratal miska kje so pa tiste plaze.. bi blo lepo spet mal z glavo odtavat tja Se* vidm d ti je Til Schweiger pr srcu pa pohvale za avatar.. hud je Luna kok pa tale muc, k si ga prpopala, za zobno pasto porab jazz tud zate drzim pesti (pa za ostale tud) d bo poratal, pa upam d se nisi prevec k si se v sluzbo vozila aqua kam si se pa ti skrila ziva zdej pa tebe ni nikjer, hihihihi jz pa tok vneto pisem
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 3.9.2008 11:37:02
|
|
|
|
miska73
|
Pikica, samo zate
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?