|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja III.
1.9.2008 11:30:49   
pikicao.
o zivjo klejci ;)

user posted image user posted image ja je blo kr pestro, pa bo se.... ves kok morm se nadoknadit user posted image user posted image user posted image
sam k bi mela carobno palcko pa nastimala tko d mam zdej k je doma ovulacijo ;)
no bova pa trenirala vse do naslednje ovulacije, hahaha user posted image user posted image user posted image

kar se tice pa spominov na prvi solski dan, ufff
spomnem se tortic pa darilc, aja pa une rumene rutke okol vratu.. joj pa tak micek picek sm bla,hahahauser posted image user posted image

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 1101
1.9.2008 11:46:50   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

živa, dobrodošla nazaj.

Sem ti morala napisat ZS, da te mal zbudim in da ne pozabiš na nas.

A ni dons en tak depresiven dan?? user posted image

No, pa naj vam bo vseeno lep...

ja res je ja.... Ampak si mela glih srečo da sem slučajno si lahko internet sposodila :))

Erin tale tvoj Tilenček je pa res pravi lepotec user posted image user posted image  a ma lepoto po mami in pamet po očetu ali obratno? user posted image

Ja res je... že dolgo nismo nič gučali user posted image user posted image   Se* kje si ....??? Pridi da narediva paniko spet malo user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
  Neposredna povezava do sporočila: 1102
1.9.2008 12:04:46   
aqua77
Ojla čveke moje.....

jaz sem že nazaj z dopusta.....

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1103
1.9.2008 12:07:45   
pikicao.
aqua user posted image user posted image user posted image user posted image

si pridno user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1104
1.9.2008 12:10:43   
murkica
aquica naša dobrodošla nazaj, smo te že vse pogrešale.

Živa- no lepo, da se tudi ti javiš. Je kar čudno, ko pridem na RR, pa vidim, da ni nobenega tvojega posta.

Oktavija- kdaj pade testek?

Drugače pa dame moje, jaz imam danes toliko gneče, da se sploh ne vidim ven in hvala bogu, da zelo hitro pišem, da se lahko vsaj malo vmes javim...

LP

Murkica

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 1105
1.9.2008 12:22:33   
ledenka
Aquica, kako ste se imeli? user posted image  je kaj novega?

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1106
1.9.2008 12:23:12   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao.

aqua user posted image user posted image user posted image user posted image

si pridno user posted image  user posted image user posted image user posted image

Pozdravček vsem nazaj....

Lahko vam povem samo to da smo se imeli BOŽANSKO.....user posted image user posted image user posted image user posted image

Najlepši dopust v mojem življenju....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
Slikice pa še sledijo, tako da bo ga.Blond na ogled... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sicer sem pa vmes dobila user posted image , tako da ves trud z user posted image user posted image user posted image  ni pomagal.... user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 1107
1.9.2008 12:27:17   
sonček33
aqua ojla - pa si le nazaj...super...in fajn da ste uživali, slikice so itak obvezne.... 

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1108
1.9.2008 12:29:15   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

aqua ojla - pa si le nazaj...super...in fajn da ste uživali, slikice so itak obvezne.... 

ojla sanšajn...user posted image user posted image

kako si kaj...

nisem nič brala še za nazaj, tako da nisem na tekočem z novicami... povem le lahko to, da mi je šlo danes zjutraj skoraj na jok, ker je bilo treba spet v vaskdanjik nazaj...

P.P.Njegoš

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1109
1.9.2008 12:46:33   
Anonimen
ah aquica....

Vsakdanjik pomeni tudi RR user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Veseli se!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem vesela da ste me pogrešale user posted image user posted image  Službica pa je zaenkrat še OK, upam da bo tudi v prihodnje user posted image user posted image

Aquica... čim prej slikice da vidimo to božansko uzivanje :)))

(odgovor članu aqua77)
  Neposredna povezava do sporočila: 1110
1.9.2008 13:54:06   
Anonimen
Pupe... A mislite da bi testek danes že znal kaj pokazat?? Mene je moja tetka čist napsihirala ker mi govori da sem nosečka... Pa nevem če bom zdržala... user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1111
1.9.2008 14:20:03   
~Biba~
evo mene nazaj z vrtnarjenja

ker smo danes vse tak pridne...user posted image

akva dobrodošla nazaj...se strinjam z živo...vsakdanjik pomeni tudi veliko RR-jauser posted image

živa
jaz bi raje počakala s testekom..prepusti se kakimd rugim mislim...pa si reči, da če je do petka, ne bo, potem delaš test..drugače pa; če bo prišla, pa...nič novega, smo žal že navajeneuser posted image bo lažje, če si zadaš nek daljši termin, verjemi.

pikicaO...če bi jaz imela čarobno palčko, bi v tem krogu, kar vse borke zanosileuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1112
1.9.2008 14:24:27   
miska73
Aqua, lepo da si nazaj. Smo te pogrešale.

Živa, lepo da imaš spet net.
Ja, seveda da čimprej naredi test.
Saj veš, da smo tu same firbčne...

Pikicao, lepo da si vsaj malo nadoknadila.

Jst sem drgač še vedno ful v gužvi ... ampak mi vseeno nekako uspe uletet na RR...
še dobro, da bolj malo danes čvekate, da vas lahko dohajam user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1113
1.9.2008 14:25:57   
miska73
Kleja, ti si pa tako gostoljubna danes...
najprej kavica zdaj pa še čokoladke...
ful hvala

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 1114
1.9.2008 14:35:19   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: živa25

Erin tale tvoj Tilenček je pa res pravi lepotec user posted image user posted image  a ma lepoto po mami in pamet po očetu ali obratno? user posted image

Hvala, res je srček...sedaj že malo špehija pridobiva..iz dneva v dan bo bolj fletkan mišelinkouser posted image

Lepota...po  obehuser posted image , pamet po meniuser posted image , trma in zoprnija po očetuuser posted image .

Dans mi spet noče nič spat že od 7 zjutraj, potem se pa futrava pa previjava pa kregava ker se skoz dere za brez veze potem mi pa le zaspi na rami pa se prec ko ga v posteljico položim zbudi in jovo na novo...plus vsega ima nov hobi- lulanje po meni in včasih še kakšen kakec iz rite priletiuser posted image , po hranjenju mi pa skoz poliva tako da ga včasih tud po 5x v pl ure preoblečem...ja ja..pestro je...

moram it...

papa

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1115
1.9.2008 14:57:28   
jazzz27
kleja...pa res skor nimam časa nič na RR skočit, amapak vseeno bom mal pokomentirala in si vzela pet minutkuser posted image ...sem kot odvisnik.user posted image  A pr vas še zmer štemate? Kaj pa sosedje vaju še zmeraj poslušajo ali imata že okna?user posted image

Aqua....welcome back!!! Verjamem, da je bilo sanjsko....ampak wake up girl!!! Realnost trka na bučouser posted image user posted image user posted image ....je treba delat, bla, bla, bla....Smolarja se spomni....kje je naša LuNa, da kako dobro na youtube najdeuser posted image user posted image Pa slikce, da vidmo Ga. Bond v akciji!!!

Erin....ti boščka naša....jaz se javim da popazim Tilna za en teden (sam zizike mi moraš pustituser posted image )....al bom šla pa v venero po umenega, da bo kaj ven curljalo.user posted image user posted image  (ne mi zamert....). No povej, a bo en teden dovolj, da si odpočineš? Saj verjamem, da bi se še kakšna borkica našla k bi ga mal merkala...
...je pa pravi lump, se prav vse tabolš je po atiju pobral....saj naš al a naša bo tud ziher tako, predvsem kakanja pa lulanjauser posted image user posted image user posted image

Ajsika...srečno pot sem ti pozabila zaželet prej, ko sva se pogovarjali....vse dogovorjeno, ti smsam kaj je na stvari...upam, da bodo imeli.

živa....kar še mal počakaj s testkom, čeprov tud mene firbec matra.... mogoče pa ta mesec uspe.

pa naša polaris mora tud dat še kak raport...

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1116
1.9.2008 15:17:19   
pikicao.
punce jz ne vem al naj se derem user posted image , al naj jokam user posted image ali naj koga pretepem user posted image

zdle sm zvedla d gre moj spet v tujino sred mesca in spet takrt k mam O.
cist sm iz sebeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1117
1.9.2008 15:41:22   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao.

punce jz ne vem al naj se derem user posted image , al naj jokam user posted image ali naj koga pretepem user posted image

zdle sm zvedla d gre moj spet v tujino sred mesca in spet takrt k mam O.
cist sm iz sebeuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image o moj bog....saj ne morem verjet, pojdi z njim!!!! Ja madoniš kaj pa revež dela? Pa ne mora na šihtu povedat, da delateuser posted image ?user posted image user posted image
Kaj boš pa sedaj? Saj drugega, kot da čakaš ti ne preostane!!

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 1118
1.9.2008 15:44:20   
Anonimen
joj pupe.... nevem če mi rata počakat še malo... bom se pa potrudila... user posted image user posted image user posted image user posted image Upam da mi uspe... Sicer sem si zadala nedeljo ampak... nevem nevem če mi rata do takrat zdržat user posted image user posted image user posted image

Pikicao... Ti kar mirno... Veselo slončkajta do takrat in ne obremenjuj se... Gotovo obstaja kak višji razlog da ga že drugi mesec zaporedoma ne bo. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikicao.)
  Neposredna povezava do sporočila: 1119
1.9.2008 15:55:16   
pikicao.
ah.. ne vem..
zdle je zvedu d ca bo vse po sreci d gre sele zadn tedn.. plodna sva pa tam okol 20. naprej, tko d micken upanja ostaja.. sam ne upam se prevec veselit
nekatere upate ce se vam bo prijelo, jz morm pa trenutno upat ce bova lahko sploh delala na tem.. user posted image  brezvezne probleme mam, sej vem ..
sej bo mim, sam vn iz sebe sm mogla dat

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1120
1.9.2008 15:56:11   
miska73
živa, samo ne si kupit testa. Ker če ga boš mela doma, ne boš tak dolgo zdržala...

pikicao, ti kr posluš jazziko in pejd za njim u tujino...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1121
1.9.2008 18:07:38   
Dali*
punce, ecco vidim, da ste še vedno iste borke, ki ste se borile z mano nekaj dni. Tako, zdej pa upam, da bodo padali sami super pozitivni testki in da ste izkoristile dopust za user posted image .

Držim pesti in upam z vami!!!

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1122
1.9.2008 18:11:56   
Anonimen
Pupe.... Testek Check it (nekaj novega namesto BC) je pokazal samo eno črtico... user posted image user posted image user posted image   Sej kt da nisem vedla user posted image user posted image user posted image

No pa nič... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Gremo veselo naprej user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dali*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1123
1.9.2008 19:52:18   
jazzz27
živa....žal mi je! Sicer pa kako user posted image  te je premagalo?? A nisi rekla da ne boš?user posted image user posted image

Nimaš kaj priprave na nov boj!!!

A dans ste pa nekam septembersko razpoložene? Ni neke gužve bi se reklo temu.user posted image

No punce danes zvečer mora bit akcija!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1124
1.9.2008 21:11:57   
ledenka
punce, danes sem čist v gneči user posted image  pa še spakirat bi bilo fino, še dobro, da grem samo za 2 dni user posted image  a vam povem, kake bodo temperature? 16 C user posted image  kaj hudiča naj oblečem??? user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?