Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 5.11.2008 8:49:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Ajsika... Res je - ČAKAMO VESELE NOVIČKE!!! Zakaj držiš pesti še vedno spps?? (beri: blodn ) SUPER da nisva več sami.... Sej zdej je pa miška pobegnila sta pa vidve prišle
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 5.11.2008 8:50:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Oktavija in suzi.... vidimo vaju
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 5.11.2008 8:52:24
|
|
|
|
jazzz27
|
Jutro! miška moja, na krvnega ne bom šla, sem se odločila, da je vse v redu. Mal me že občasno želodec tišči, sam ne vem, če ni to od psihe in nosečnosti v glavi . Itak imam drug četrtek že pri Rešu pregled in bomo videli kje stojimo. Bom pa že 6ti teden. To mi sploh ni jasno . Kako si ti? Si že boljše volje? Si že kaj klicala na GK? pikicaO....veš da smo te pogrešale. Ko pa manjka tu šeena pozitivka, da kaj lepega napiše! Zato ne vem, kje se obiraš punca? živa....ne nista sami, evo sem še jaz prišla in beyba. Kaj pa ti? A boš delala testek? Komaj čakam, da ti bom čestitala!! Upam, da sta bila pridna s potovanji v Zagreb. beyba...pa to je kar dobro, če se samo dvakrat zbudi, ane? pikovit....aqua je bila prejšni teden v četrtek tu na RR, pravi da počiva v krompirjevih počitnicah, da se carta s sinetom. Doma nima neta, tako da ne more na RR. Razen, če so izredne razmere . lep dan vam želim
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 5.11.2008 8:53:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Ojla. Na hitro sem vas prebrala, sedaj pa šibam delat. Se kasneje kaj oglasim. Lep dan!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 5.11.2008 8:55:10
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 Ajsika... Res je - ČAKAMO VESELE NOVIČKE!!! Zakaj držiš pesti še vedno spps?? (beri: blodn ) SUPER da nisva več sami.... Sej zdej je pa miška pobegnila sta pa vidve prišle moram pogledat, vem,da za ajsiko,drugo pa za.....hm....moram it pogledat
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 5.11.2008 8:55:48
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 jutro ! Danes zopet ne bo sončlka ,bo pa zato sonček v naših srčkih,kajne? in kaj bosste danes počele borke,nosečke? sonček, prosim, ne me spomnit, sem čist depresivna vstala!! Sovražim to vreme! Ajsi...velik sreče in veselja ob gledanju svojega malega čudeža. Pridi povedat kako je bilo, čeprav zvečer. Hotela sem te vprašat a si kupila tisti sexy plašček, ki si nam ga kazala. a to bi imela sedaj za jesen in za pomlad? Ker za zimo se mi zdi mal pretanki. Je pa res, da tudi takih zim ni več, kot so bile včasih.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 5.11.2008 8:56:29
|
|
|
|
gigi1
|
Jutro drage. Ajsika moja velik sreče danes Sonček85 ti pa pazi nase. Upam, da se ti ne vrti več. Beyba tvoja Ela je res tak cuker, da bi jo kar skoz stiskala . Upam, da bo kmalu ta kriza mimo in se bosta obe lahko spočili. Jazzy si šla na krvnega? Podganca kako je bilo v službi? Se* kako napreduješ? Pikica se že drgnem Aqua upam, da si dobro. Lunca helou tebe pa res pogrešam. Živa kaj dogaja? Sonček33 nič več o kuhariji ne pišeš, a ti ne paše kuhat? Vse lubice lep dan si naredite PS sem čist OK. Velik delam, da se zamotim. Špika me skoz neki, sam to pomoje bolj črevesje nagaja
< Sporočilo je popravil gigi1 -- 5.11.2008 8:57:19 >
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 5.11.2008 8:57:02
|
|
|
|
jazzz27
|
Suzi, ti le pridi! A si se pozanimala kako poteka HSG na GK? Boš vzela kaj protibolečinsko?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 5.11.2008 8:59:11
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 spps:upam ,da ne ,počivaj in ti bo bolje ledenka:danes pa šibašš na NS in držimo pesti in čakamo vesele novičke po jutru se (baje) dan pozna ajsika ob kolkih imaš NS?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 5.11.2008 8:59:30
|
|
|
|
jazzz27
|
žiži, sem že miški odgovorila, da ne bom šla. Itak imam v četrtek pri Rešu pregled in bomo videli kako napredujemo. M ni, zato me ne skrbi in to je glavno. In ti? Vidim, da te špika....ja to ni od črevesja lubica moja, mene je tud non stop nekaj zbadalo...na koncu pa+. Imamo me 13-tega test?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 5.11.2008 9:00:40
|
|
|
|
gigi1
|
Mah, sem že tko zgodi začela pisat tist post...vmes ste se pa že vse zbudile, ker sem mogla nijno neki za službo delat... Beyba super, da ste spali danes ponoči
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 5.11.2008 9:01:21
|
|
|
|
Anonimen
|
hehehhhehehe sej ti jih kr drži sej ni panike... Punce moje... Sicer sem si obljubila da nobenemu ne bom povedala ampak včeraj sem delala testek... BC - popoldne. Seveda je bil negativen... Zdaj sem se odločila da do ponedeljka ne naredim testa (morda vseeno v soboto :)))) in da bom poskusila čim manj misliti na to ja ja.... sej vem.... lažje je reči kot storiti Ampak sem dobre volje in upam na najbolje
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 5.11.2008 9:03:19
|
|
|
|
gigi1
|
Jazzy sej pravim, da sem večino posta že ob 7ih začela tipkat. Zdej sem pa prebrala, kaj ste že vmes načvekale . Test uradni imam 13ega. Lulala bom pa 11.11. Se mi zdi tak fajn datum. K ocene v šoli Suzi kdaj imaš HSG? Držim pestke, da ne bo bolelo.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 5.11.2008 9:05:13
|
|
|
|
gigi1
|
Živa si pa res neučakana. Kdaj naj ne bi prišla? Držim pestke, da je ne bo in da bo test čez nekaj dni pozitiven
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 5.11.2008 9:06:41
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 hehehhhehehe sej ti jih kr drži sej ni panike... Punce moje... Sicer sem si obljubila da nobenemu ne bom povedala ampak včeraj sem delala testek... BC - popoldne. Seveda je bil negativen... Zdaj sem se odločila da do ponedeljka ne naredim testa (morda vseeno v soboto :)))) in da bom poskusila čim manj misliti na to ja ja.... sej vem.... lažje je reči kot storiti Ampak sem dobre volje in upam na najbolje tako je prav upamo s tabo na pozitiven test
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 5.11.2008 9:07:38
|
|
|
|
Anonimen
|
nevem kdaj naj bi prišla... Ja res je... Ta mesec se mi vse nekaj tko dogaja da sploh ne morem dočakat pravega dneva... Se mi vleče k špaget že tale cikel mah sej bo... sčasoma bom tudi jaz nehala testeke delat
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 5.11.2008 9:08:00
|
|
|
|
spps
|
a ste opazle,da še malo pa bo na vrsti NOVA BORBA IV.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 5.11.2008 9:09:10
|
|
|
|
Anonimen
|
hvala pupe.... Jutri bo 30.dan. Upam da je ne bo... In niti v petek in soboto... V nedeljo zjutraj pa lulam - OK?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 5.11.2008 9:09:53
|
|
|
|
Anonimen
|
smo že prejšnji teden opazile... ampak ker ste ble tok slabe čvekice, sploh nisem nič pisala ker sem si mislila, da bo verjetno še zeloooo dolgo trajalo predno pridemo do tja
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 5.11.2008 9:11:17
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 sonček, prosim, ne me spomnit, sem čist depresivna vstala!! Sovražim to vreme! Nikar ne bodi depresivna ,pod srčkom nosiš najlepši zaklad ,zato naj bo vsak dan nekaj lepega IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Sonček85 ti pa pazi nase. Upam, da se ti ne vrti več. Čuvam nase in vrti se mi samo kadar sem v vročem prostoru z veliko ljudi ,kjer ni kaj veliko zraka.npr.pred 3 dnevi v trgovini,not majo mnde 35 stopinj in sem tako težko dihala,sam sem se umirila in je bilo ok.ni panike ,sej si mirim pritisk ves čas pa moj dragi skrbi zame
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 5.11.2008 9:12:46
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps a ste opazle,da še malo pa bo na vrsti NOVA BORBA IV. po moje bomo že danes ali jutri lahko na novi temi ,saj bomo to kr lepo nafilale .Saj smo že samo danes načvekale 2 strani
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 5.11.2008 9:21:31
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Jazzy sej pravim, da sem večino posta že ob 7ih začela tipkat. Zdej sem pa prebrala, kaj ste že vmes načvekale . Test uradni imam 13ega. Lulala bom pa 11.11. Se mi zdi tak fajn datum. K ocene v šoli Suzi kdaj imaš HSG? Držim pestke, da ne bo bolelo. Ah sem pozabljivka..itak 11.11. To je že nosečniška pozabljivost. Jaooo, ocene Tole je bil pa že uspeh, če si jih imel toliko v vrsti . Tudi jaz sem tako počasen tapkar in ko vsako omenjam, so punce ponavadi že na drugi strani. 11.11. to bo v torek...še 5 dni....pa boš uradno izvedela da si nosečka! . Komaj čakam, da spet uspe kateri! Kako je v službi? Vidim, da si sedaj manj prisotna. (imam sedaj vse pod kontrolo, ko sem doma) ....gigika, kako pico moraša pojesti, jaz sem jo po ETju mislim da trikrat ali 4krat. . Se je še rdeča tako ustrašla k je tolk paradajza videla . Me pa nekaj špika točno od popka dva centi v levo ali desno!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 5.11.2008 9:23:05
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 hehehhhehehe sej ti jih kr drži sej ni panike... Punce moje... Sicer sem si obljubila da nobenemu ne bom povedala ampak včeraj sem delala testek... BC - popoldne. Seveda je bil negativen... Zdaj sem se odločila da do ponedeljka ne naredim testa (morda vseeno v soboto :)))) in da bom poskusila čim manj misliti na to ja ja.... sej vem.... lažje je reči kot storiti Ampak sem dobre volje in upam na najbolje No, no Živa, to je spirit!!! Bravo punca, da se držiš in ne obupaš. Jaz tudi mislim, da ti bo uspelo. Kaj boste danes kuhale?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 5.11.2008 9:23:52
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 hvala pupe.... Jutri bo 30.dan. Upam da je ne bo... In niti v petek in soboto... V nedeljo zjutraj pa lulam - OK? OK ŽIva!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 5.11.2008 9:26:15
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 sonček, prosim, ne me spomnit, sem čist depresivna vstala!! Sovražim to vreme! Nikar ne bodi depresivna ,pod srčkom nosiš najlepši zaklad ,zato naj bo vsak dan nekaj lepega Ah saj nisem mislila tako depresivna, samo mi vreme ne ugaja. Se mi zdi da pri nas pa že sonček sije....jp na trenutke se kaže, čeprav se še fulll megla kotali . Pikice pod srčkom so pa itak čist vesele, ker vedo, da jim ma mami najraje pod celim soncem!!!
|
|
|
Teza med nosecnostjoninolaKoliko kilogramov ste prodobile med nosecnostjo?od 10 - 15 (
48%)
od 15,5 - 20 (
25%)
od 20,5 - 25 (
12%)
25,5 in vec (
14%)
Število vseh glasov: 64Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!