|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja III.
5.11.2008 8:49:33   
Anonimen
Ajsika... Res je - ČAKAMO VESELE NOVIČKE!!!

Zakaj držiš pesti še vedno spps?? (beri: blodn user posted image user posted image )

SUPER da nisva več sami.... Sej zdej je pa miška pobegnila sta pa vidve prišle user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 4726
5.11.2008 8:50:06   
Anonimen
Oktavija in suzi.... vidimo vaju user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4727
5.11.2008 8:52:24   
jazzz27
Jutro!

miška moja, na krvnega ne bom šla, sem se odločila, da je vse v redu. Mal me že občasno želodec tišči, sam ne vem, če ni to od psihe in nosečnosti v glaviuser posted image . Itak imam drug četrtek že pri Rešu pregled in bomo videli kje stojimo. Bom pa že 6ti teden. To mi sploh ni jasnouser posted image . Kako si ti? Si že boljše volje? Si že kaj klicala na GK?

pikicaO....veš da smo te pogrešale. Ko pa manjka tu šeena pozitivka, da kaj lepega napiše! Zato ne vem, kje se obiraš punca?

živa....ne nista sami, evo sem še jaz prišla in beyba. Kaj pa ti? A boš delala testek? Komaj čakam, da ti bom čestitala!! Upam, da sta bila pridna s potovanji v Zagreb.

beyba...pa to je kar dobro, če se samo dvakrat zbudi, ane?

pikovit....aqua je bila prejšni teden v četrtek tu na RR, pravi da počiva v krompirjevih počitnicah, da se carta s sinetom. Doma nima neta, tako da ne more na RR. Razen, če so izredne razmereuser posted image .

lep dan vam želim

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 4728
5.11.2008 8:53:35   
Anonimen
Ojla.

Na hitro sem vas prebrala, sedaj pa šibam delat.

Se kasneje kaj oglasim.

Lep dan!

(odgovor članu jazzz27)
  Neposredna povezava do sporočila: 4729
5.11.2008 8:55:10   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: živa25

Ajsika... Res je - ČAKAMO VESELE NOVIČKE!!!

Zakaj držiš pesti še vedno spps?? (beri: blodn user posted image user posted image )

SUPER da nisva več sami.... Sej zdej je pa miška pobegnila sta pa vidve prišle user posted image user posted image user posted image

moram pogledat,user posted image user posted image user posted image vem,da za ajsiko,drugo pa za.....hm....moram it pogledatuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4730
5.11.2008 8:55:48   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

jutro !

Danes zopet ne bo sončlka ,bo pa zato sonček v naših srčkih,kajne?

in kaj bosste danes počele borke,nosečke?

sonček, prosim, ne me spomnit, sem čist depresivna vstala!!user posted image  Sovražim to vreme!user posted image

Ajsi...velik sreče in veselja ob gledanju svojega malega čudeža. Pridi povedat kako je bilo, čeprav zvečer. Hotela sem te vprašat a si kupila tisti sexy plašček, ki si nam ga kazala. a to bi imela sedaj za jesen in za pomlad? Ker za zimo se mi zdi mal pretanki. Je pa res, da tudi takih zim ni več, kot so bile včasih.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4731
5.11.2008 8:56:29   
gigi1
Jutro drage.

Ajsika moja velik sreče danes user posted image user posted image user posted image

Sonček85 ti pa pazi nase. Upam, da se ti ne vrti več.

Beyba tvoja Ela je res tak cuker, da bi jo kar skoz stiskala user posted image . Upam, da bo kmalu ta kriza mimo in se bosta obe lahko spočili.

Jazzy si šla na krvnega?

Podganca kako je bilo v službi?

Se* kako napreduješ?

Pikica se že drgnem user posted image

Aqua upam, da si dobro.

Lunca helou tebe pa res pogrešam.

Živa kaj dogaja?

Sonček33 nič več o kuhariji ne pišeš, a ti ne paše kuhat? user posted image

Vse lubice lep dan si naredite user posted image

PS sem čist OK. Velik delam, da se zamotim. Špika me skoz neki, sam to pomoje bolj črevesje nagaja user posted image

< Sporočilo je popravil gigi1 -- 5.11.2008 8:57:19 >

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 4732
5.11.2008 8:57:02   
jazzz27
Suzi, ti le pridi!

A si se pozanimala kako poteka HSG na GK? Boš vzela kaj protibolečinsko?

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 4733
5.11.2008 8:59:11   
spps

spps:upam ,da ne ,počivaj in ti bo boljeuser posted image

ledenka:danes pa šibašš na NS in držimo pesti in čakamo vesele novičkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

po jutru se (baje) dan poznauser posted image

ajsika ob kolkih imaš NS?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4734
5.11.2008 8:59:30   
jazzz27
žiži, sem že miški odgovorila, da ne bom šla. Itak imam v četrtek pri Rešu pregled in bomo videli kako napredujemo. M ni, zato me ne skrbi in to je glavno. In ti? Vidim, da te špika....ja to ni od črevesja lubica moja, mene je tud non stop nekaj zbadalo...na koncu pa+. Imamo me 13-tega test?

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 4735
5.11.2008 9:00:40   
gigi1
Mah, sem že tko zgodi začela pisat tist post...vmes ste se pa že vse zbudile, ker sem mogla nijno neki za službo delat...

Beyba super, da ste spali danes ponoči user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 4736
5.11.2008 9:01:21   
Anonimen
hehehhhehehe

sej ti jih kr drži sej ni panike...

Punce moje... Sicer sem si obljubila da nobenemu ne bom povedala ampak včeraj sem delala testek... BC - popoldne.

Seveda je bil negativen... Zdaj sem se odločila da do ponedeljka ne naredim testa (morda vseeno v soboto :)))) in da bom poskusila čim manj misliti na to user posted image   ja ja.... sej vem.... lažje je reči kot storiti user posted image user posted image

Ampak sem dobre volje in upam na najbolje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
  Neposredna povezava do sporočila: 4737
5.11.2008 9:03:19   
gigi1
Jazzy sej pravim, da sem večino posta že ob 7ih začela tipkat. Zdej sem pa prebrala, kaj ste že vmes načvekale user posted image .

Test uradni imam 13ega. Lulala bom pa 11.11. Se mi zdi tak fajn datum. K ocene v šoli user posted image

Suzi kdaj imaš HSG? Držim pestke, da ne bo bolelo.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4738
5.11.2008 9:05:13   
gigi1
Živa si pa res neučakana. Kdaj naj ne bi prišla?
Držim pestke, da je ne bo in da bo test čez nekaj dni pozitiven user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4739
5.11.2008 9:06:41   
spps

hehehhhehehe

Punce moje... Sicer sem si obljubila da nobenemu ne bom povedala ampak včeraj sem delala testek... BC - popoldne.

Seveda je bil negativen... Zdaj sem se odločila da do ponedeljka ne naredim testa (morda vseeno v soboto :)))) in da bom poskusila čim manj misliti na to user posted image   ja ja.... sej vem.... lažje je reči kot storiti user posted image user posted image

Ampak sem dobre volje in upam na najbolje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image tako je pravuser posted image user posted image user posted image upamo s tabo na pozitiven testuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4740
5.11.2008 9:07:38   
Anonimen
nevem kdaj naj bi prišla... Ja res je... Ta mesec se mi vse nekaj tko dogaja da sploh ne morem dočakat pravega dneva... Se mi vleče k špaget že tale cikel user posted image user posted image user posted image

mah sej bo... sčasoma bom tudi jaz nehala testeke delat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4741
5.11.2008 9:08:00   
spps
a ste opazle,da še malo pa bo na vrsti NOVA BORBA IV.user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4742
5.11.2008 9:09:10   
Anonimen
hvala pupe....

Jutri bo 30.dan. Upam da je ne bo... In niti v petek in soboto... V nedeljo zjutraj pa lulam - OK?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4743
5.11.2008 9:09:53   
Anonimen
smo že prejšnji teden opazile... ampak ker ste ble tok slabe čvekice, sploh nisem nič pisala ker sem si mislila, da bo verjetno še zeloooo dolgo trajalo predno pridemo do tja user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4744
5.11.2008 9:11:17   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27
sonček, prosim, ne me spomnit, sem čist depresivna vstala!!user posted image  Sovražim to vreme!user posted image

Nikar ne bodi depresivna ,pod srčkom nosiš najlepši zaklad ,zato naj bo vsak dan nekaj lepegauser posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Sonček85 ti pa pazi nase. Upam, da se ti ne vrti več.

Čuvam nase in vrti se mi samo kadar sem v vročem prostoru z veliko ljudi ,kjer ni kaj veliko zraka.npr.pred 3 dnevi v trgovini,not majo mnde 35 stopinj in sem tako težko dihala,sam sem se umirila in je bilo ok.ni panike ,sej si mirim pritisk ves čas pa moj dragi skrbi zame user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 4745
5.11.2008 9:12:46   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: spps

a ste opazle,da še malo pa bo na vrsti NOVA BORBA IV.user posted image user posted image user posted image
po moje bomo že danes ali jutri lahko na novi temi ,saj bomo to kr lepo nafilale .Saj smo že samo danes načvekale 2 strani user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4746
5.11.2008 9:21:31   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Jazzy sej pravim, da sem večino posta že ob 7ih začela tipkat. Zdej sem pa prebrala, kaj ste že vmes načvekale user posted image .

Test uradni imam 13ega. Lulala bom pa 11.11. Se mi zdi tak fajn datum. K ocene v šoli user posted image

Suzi kdaj imaš HSG? Držim pestke, da ne bo bolelo.

Ah sem pozabljivka..itak 11.11. To je že nosečniška pozabljivost. user posted image  Jaooo, oceneuser posted image user posted image  Tole je bil pa že uspeh, če si jih imel toliko v vrsti user posted image .  Tudi jaz sem tako počasen tapkar in ko vsako omenjam, so punce ponavadi že na drugi strani.
11.11. to bo v torek...še 5 dni....pa boš uradno izvedela da si nosečka!user posted image . Komaj čakam, da spet uspe kateri!
Kako je v službi? Vidim, da si sedaj manj prisotna. (imam sedaj vse pod kontrolo, ko sem doma)user posted image ....gigika, kako pico moraša pojesti, jaz sem jo po ETju mislim da trikrat ali 4krat.user posted image . Se je še rdeča tako ustrašla k je tolk paradajza videlauser posted image . Me pa nekaj špika točno od popka dva centi v levo ali desno!user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4747
5.11.2008 9:23:05   
jazzz27

hehehhhehehe

No, no Živa, to je spirit!!!user posted image user posted image user posted image  Bravo punca, da se držiš in ne obupaš. Jaz tudi mislim, da ti bo uspelo.user posted image

Kaj boste danes kuhale?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4748
5.11.2008 9:23:52   
jazzz27

hvala pupe....

Jutri bo 30.dan. Upam da je ne bo... In niti v petek in soboto... V nedeljo zjutraj pa lulam - OK?

OK ŽIva!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4749
5.11.2008 9:26:15   
jazzz27

IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

Nikar ne bodi depresivna ,pod srčkom nosiš najlepši zaklad ,zato naj bo vsak dan nekaj lepegauser posted image user posted image user posted image

Ah saj nisem mislila tako depresivna, samo mi vreme ne ugaja. Se mi zdi da pri nas pa že sonček sije....jp na trenutke se kaže, čeprav se še fulll megla kotaliuser posted image .  Pikice pod srčkom so pa itak čist vesele, ker vedo, da jim ma mami najraje pod celim soncem!!!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Teza med nosecnostjo
ninola

Koliko kilogramov ste prodobile med nosecnostjo?

od 10 - 15 (48%)

od 15,5 - 20 (25%)

od 20,5 - 25 (12%)

25,5 in vec (14%)

Število vseh glasov: 64

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!