|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja III.
4.11.2008 15:24:28   
beyba
Zadela sem darilni paket  Krka....sicer bi mela raje opel korso sam če ni šlo, vrjetno jo nagrsaajenka bolj potrebuje naj se lepo vozi z njouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4701
4.11.2008 15:25:46   
~Biba~
user posted image user posted image beyba user posted image za darilni paket...in za prijateljičinega fantkauser posted image user posted image

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 4702
4.11.2008 15:42:32   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: beyba

Zadela sem darilni paket  Krka....sicer bi mela raje opel korso sam če ni šlo, vrjetno jo nagrsaajenka bolj potrebuje naj se lepo vozi z njouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  super! pa dobro ga porabi user posted image  (in povej, kaj je noter, sem radovedna!)

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 4703
4.11.2008 20:04:25   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: beyba

user posted image user posted image user posted image  super! pa dobro ga porabi user posted image  (in povej, kaj je noter, sem radovedna!)
se podpišem

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4704
4.11.2008 21:23:21   
LuNa73
Tale big objemček je za miško:
user posted image

Drgač pa vidim da ste vse o.k. In da vse gre kot mora gret... jah, sej drgač bi nas pa zebl user posted image . Mejte se lepo!

Pridne bodte... aja Ajsi, lepe in nadvse vznemerljive občutke ob pogledu na pikico ti želim jutri user posted image .

< Sporočilo je popravil LuNa73 -- 4.11.2008 21:24:48 >

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4705
4.11.2008 21:23:58   
sonček33
Luna luna ...kako si bejbika'

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 4706
4.11.2008 21:26:54   
LuNa73
oooooooooo nosečkica user posted image  vredu sem vredu... Sem mal gor prcaplala... pa hit en post skup spacala user posted image .

Ej, a veš da sem zadnjič razmišljala o najinih začetkih pogovora... pa angelskih kartah... še zdej se spomnim, da sem ven potegnala enga angela ki je "reku": imejte vero in upanje.... user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4707
4.11.2008 21:28:19   
sonček33
to je pa že nekaj časa nazaj... lepo da se spominjaš tega

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 4708
4.11.2008 21:32:32   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73

user posted image

Drgač pa vidim da ste vse o.k. In da vse gre kot mora gret... jah, sej drgač bi nas pa zebl user posted image . Mejte se lepo!

Pridne bodte... aja Ajsi, lepe in nadvse vznemerljive občutke ob pogledu na pikico ti želim jutri user posted image .

Hvala ti zlato moje.
Daj pridi kaj večkrat sem gor na RR. Te pogrešam veš.

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 4709
4.11.2008 21:33:45   
LuNa73
pa ja...mam jst memorijo...tako za daleč nazaj... me pa mal matra tale kratkoročna, kot npr. pred 15 mimnutami mi je moj reku naj mu čaj skuham... pa sem pozabla - do zdejleuser posted image .
In kako si ti? Kaj je novega? Še malo pa bo tule borba polna novega otroškega joka user posted image .

Nč Sonček grem se jaz umivat.. pa nina nanaaaaaaaa user posted image . Lepo mi bodi! Pa pa

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4710
4.11.2008 21:35:36   
miska73

pa ja...mam jst memorijo...tako za daleč nazaj... me pa mal matra tale kratkoročna, kot npr. pred 15 mimnutami mi je moj reku naj mu čaj skuham... pa sem pozabla - do zdejleuser posted image .

Pa ne da te emšo daje...
Dobr da si me spomnila. Jst mam verjetno že mrzu čaj...

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 4711
4.11.2008 21:38:32   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

user posted image

Hvala ti zlato moje.

Oooooooo mišolinka... da še tebe pozdravim user posted image . Pa če nimam časa preveč... sej ko ga mam prletim gor - tak kot danes. Pa itak, se je treba mal potuhnat user posted image ... pa je snidenje tu gor tolko bolj sladko user posted image .

A veš da sem prerešetala pol interneta, da sem našla en tak objem, ki bi bil genav za tebe user posted image user posted image .

Upam, da si že bolj kot ne o.k.... da so črne misli šle bek in da so zdaj misli spet v mavričnih barvahuser posted image . Predvsem tistih barvah, ki nas napolnijo z optimizmomuser posted image .

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 4712
4.11.2008 21:40:43   
LuNa73

Pa ne da te emšo daje...

Ammmmmmmmmmmm (smajlikisečohapoglavi), a tebe mogoče pa ne al kak? Se meniš tak, kot da ne bi bili isti letnik user posted image user posted image user posted image user posted image .
Dobr da si me spomnila. Jst mam verjetno že mrzu čaj...
No evo... vsaka stvar je za nekej dobra... moj dragi še vročega nima in sploh ni bojazni da bi se shladil user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 4713
4.11.2008 21:43:34   
miska73

user posted image

Hvala ti zlato moje.

Oooooooo mišolinka... da še tebe pozdravim user posted image . Pa če nimam časa preveč... sej ko ga mam prletim gor - tak kot danes. Pa itak, se je treba mal potuhnat user posted image ... pa je snidenje tu gor tolko bolj sladko user posted image .

A veš da sem prerešetala pol interneta, da sem našla en tak objem, ki bi bil genav za tebe user posted image user posted image .

Upam, da si že bolj kot ne o.k.... da so črne misli šle bek in da so zdaj misli spet v mavričnih barvahuser posted image . Predvsem tistih barvah, ki nas napolnijo z optimizmomuser posted image .

user posted image zlata si. Barve so pa vedno bolj mavrične.

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 4714
4.11.2008 21:49:26   
LuNa73

user posted image

Hvala ti zlato moje.

user posted image zlata si. (to ravn nisem, ker drgač bi od moje fizične pojave vsi oslepel, če bi me blo tolk velik zlato. Pa še bolj belo-rdeče polti sem... pa še..moj bi me že zdavni prodal user posted image user posted image user posted image ...pa še..... raj ne bom naštevala, ker mam danes dan ko se norčujem sama sebi... torej... sama sebe zabavamuser posted image )

Barve so pa vedno bolj mavrične. Tu pa so vse besede odveč, zato sam user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 4715
4.11.2008 21:57:56   
pikicao.
d na hit mal z ritko pomigam pa sreco prnesem.. mam mal casa zadnje casa, tko d mam ze plave ;)
nc nism lih dobr prebrala, razn tega d je moja miska dobila uno tecko user posted image user posted image
miska se bom zdej se bolj drgnila ob tebe, pa z mojo ritko migala

sej vidm d me je sam jazzi pogresala user posted image user posted image user posted image .. no jz sm te tud jazzi..pa vse ostale tud (sm prjazna a ne) user posted image user posted image

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 4716
4.11.2008 22:06:58   
miska73
Piki jst sem te tudi pogrešala. user posted image
Zdej grem pa spat. Lahko noč.

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 4717
5.11.2008 1:08:23   
pikovit
Imam eno vprašanje.Kako je pa kaj naša Aqua?Pogrešam jouser posted image

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 4718
5.11.2008 7:37:06   
miska73
Dobro jutro.
Ena kavica, da se boste hitreje zbudile
user posted image

Jazzzi kdaj greš na krvnega?

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 4719
5.11.2008 8:06:25   
Anonimen
jutro miši.... zgleda da sva še kar sami user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miska73)
  Neposredna povezava do sporočila: 4720
5.11.2008 8:32:00   
beyba
jutro....

Mi smo pa podolgem času se ponoči sam dvakrat zbudliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4721
5.11.2008 8:40:11   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: živa25

jutro miši.... zgleda da sva še kar sami user posted image user posted image user posted image
nič večuser posted image user posted image
kaj dogaja?
držim pestke,še kr od včerajuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4722
5.11.2008 8:42:52   
sonček85
jutro !

Danes zopet ne bo sončlka ,bo pa zato sonček v naših srčkih,kajne?

in kaj bosste danes počele borke,nosečke?

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4723
5.11.2008 8:43:51   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

jutro !

Danes zopet ne bo sončlka ,bo pa zato sonček v naših srčkih,kajne?

in kaj bosste danes počele borke,nosečke?

men se zdi,da je danes spet eden od tistih dni,ko bo WC školjka moja prijateljicauser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4724
5.11.2008 8:45:24   
sonček85
spps:upam ,da ne ,počivaj in ti bo boljeuser posted image

ledenka:danes pa šibašš na NS in držimo pesti in čakamo vesele novičkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

spanje
Evica22

Kje je spal vaš novorojenček takoj po rojstvu?

V zibelki (24%)

V košarici (16%)

V otroški posteljici (55%)

V veliki postelji (6%)

Število vseh glasov: 233

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!