Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 5.11.2008 9:27:08
|
|
|
|
jazzz27
|
Če ste mislile, da bom sama napisala še deset strani, ste se zmotile ...monologov pa ne mislim držat....no ja!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 5.11.2008 9:27:50
|
|
|
|
miska73
|
Sam da mal uskočim, ker sem en dober link dobla po mailu... Na spodnjem linku lahko punce preverijo zase ali pa fantje za svoje punce, koliko kamel so njihove druge polovičke vredne, po tem arabskem kalkulatorju;):) http://camels.evilsun.org/
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 5.11.2008 9:33:04
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 Če ste mislile, da bom sama napisala še deset strani, ste se zmotile ...monologov pa ne mislim držat....no ja! saj ti bomo pomagale
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 5.11.2008 9:33:23
|
|
|
|
jazzz27
|
miska, kok bi tvoj stržu?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 5.11.2008 9:33:40
|
|
|
|
gigi1
|
Jazzy bemtiš tebe pa res nosečniška daje . Še 6 dni Spps a ti je še zmeri slabo? Živa OK! Miška jaz sem vredna 38 kamel, 7 koz in 0 ovc . Pa ti?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 5.11.2008 9:37:34
|
|
|
|
jazzz27
|
žiži....jaz nisem štela današnjega dne ....hudiča, upam, da ne bom jaz največ vredna 50 kamel....9 koz in 0 ovc
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 5.11.2008 9:40:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Jazzz, HSG grem delat v Trbovlje. Ni nobenih čakalnih dob in prideš katerikoli dan. Tako, da za bolečine se še nisem pozanimala. Vsak dan pozabim klicat, ker se oglašajo na telefon samo od 13-15 ure. In ponavadi se spomnem malo čez 15. gigi, v ponedeljek grem. živa, držim pesti, da bo v soboto (ali ponedleljek) + na testu!!!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 5.11.2008 9:46:54
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 žiži....jaz nisem štela današnjega dne ....hudiča, upam, da ne bom jaz največ vredna 50 kamel....9 koz in 0 ovc He, he če si pa blond (zarad kamel mislim ), al nisi več?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 5.11.2008 9:48:40
|
|
|
|
jazzz27
|
Jao Suzi, sorry si mi že povedala,da si v Trbovljah. No saj imaš še čas za klicanje, tako, da ni panike. Tu ni pa nobene gor, ki bi že imela HSH v trbovljah, ane? Mislim, da se tu v NM tudi ne čaka ne vem kaj...mislim, da si v enem mesecu ali prej že fertik. saj zasledila sem nekje
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 5.11.2008 9:49:42
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 žiži....jaz nisem štela današnjega dne ....hudiča, upam, da ne bom jaz največ vredna 50 kamel....9 koz in 0 ovc He, he če si pa blond (zarad kamel mislim ), al nisi več? Moram priznat, da se rjava pošteno sprala + blond pramene imam...saj se mi vidi ,
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 5.11.2008 9:50:03
|
|
|
|
miska73
|
Miška jaz sem vredna 38 kamel, 7 koz in 0 ovc . Pa ti? En čink več kot ti... 39 kamel in 1 kozo. Če se pa is poslovne ženske prekvalificiram v kelnarco bom pa vredna 6 kamel več. Je za razmislat... Na blond se pa ne bom štrihala... tist prinese sam 4 dodatne kamele.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 5.11.2008 9:50:48
|
|
|
|
gigi1
|
Suzi mislim, da je šla Blanči iz IVF teme v Trbovlje na laparo. Je bila zelo zadovoljna. Upam, da bo tudi pri tebi tako
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 5.11.2008 9:52:01
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Miška jaz sem vredna 38 kamel, 7 koz in 0 ovc . Pa ti? En čink več kot ti... 39 kamel in 1 kozo. Če se pa is poslovne ženske prekvalificiram v kelnarco bom pa vredna 6 kamel več. Je za razmislat... Na blond se pa ne bom štrihala... tist prinese sam 4 dodatne kamele. A pol men leta prinesejo eno kamelo manj in 6 koz več
< Sporočilo je popravil gigi1 -- 5.11.2008 9:54:53 >
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 5.11.2008 9:53:24
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 žiži....jaz nisem štela današnjega dne ....hudiča, upam, da ne bom jaz največ vredna 50 kamel....9 koz in 0 ovc He, he če si pa blond (zarad kamel mislim ), al nisi več? Moram priznat, da se rjava pošteno sprala + blond pramene imam...saj se mi vidi , Teb pa še par kamel dodamo ker si srečka
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 5.11.2008 9:53:28
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Miška jaz sem vredna 38 kamel, 7 koz in 0 ovc . Pa ti? En čink več kot ti... 39 kamel in 1 kozo. Če se pa is poslovne ženske prekvalificiram v kelnarco bom pa vredna 6 kamel več. Je za razmislat... Na blond se pa ne bom štrihala... tist prinese sam 4 dodatne kamele. jaz tudi če se v rjavolasko pobarvam, naprimer da si nardim pony repček (sem rjava)....pa 46 kamel...pa nekaj drobiža....me zanima kaj moraš bit, če hočeš kako ovco dobit .
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 5.11.2008 9:54:32
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Miška jaz sem vredna 38 kamel, 7 koz in 0 ovc . Pa ti? En čink več kot ti... 39 kamel in 1 kozo. Če se pa is poslovne ženske prekvalificiram v kelnarco bom pa vredna 6 kamel več. Je za razmislat... Na blond se pa ne bom štrihala... tist prinese sam 4 dodatne kamele. jaz tudi če se v rjavolasko pobarvam, naprimer da si nardim pony repček (sem rjava)....pa 46 kamel...pa nekaj drobiža....me zanima kaj moraš bit, če hočeš kako ovco dobit . Moški
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 5.11.2008 9:57:30
|
|
|
|
sonček85
|
pri nas pa lepo sonček sije ,a pri kateri od vas že tudi jaz pa 45 kamel,4koze,9 ovčk žiži moraš imeti skodrane lase kot jih imam jst naravno
< Sporočilo je popravil sonček85 -- 5.11.2008 9:58:10 >
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 5.11.2008 10:01:18
|
|
|
|
jazzz27
|
wooooow sonček, s čim si si ovče prislužila?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 5.11.2008 10:02:03
|
|
|
|
gigi1
|
Sonček pa si razkrila misterij
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 5.11.2008 10:10:44
|
|
|
|
jazzz27
|
A nisem vprašala kaj boste kuhale? Ali me spet moja pozabljivost?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 5.11.2008 10:17:30
|
|
|
|
sonček33
|
Ojla, bejbike. kako smo? mi smo fajn gigi, a če kej kuham? jaz skoz kej kuham... danes grem pa k mami na kosilo, tako da sem frej kuhinje. Sicer pa rada kuham. beyba - super za spanje
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 5.11.2008 10:17:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj bom kuhala? Nimam pojma. Že ful dolgo nisem nič - kak mesec 100% . Sploh nič časa zato živiva samo od hitre hrane. Danes če bom slučajno imela čas "kuhat" bo pa to cordon blue in pomfri. Spet nekaj na hitro.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 5.11.2008 10:21:48
|
|
|
|
ledenka
|
borkice moje, hvala za pestke! pregled imam šele pozno popoldan, ob 18.15. tako da bo kar trajalo do takrat... pred tem pa še 1. RD od nečakinje, grem jih pozdravit in na eno pijačo (hm, limonado ). še dobro, da že vem, kako darilo bom nesla - ki ga moram sicer še kupit ampak za to bo čas med kosilom sem pa živčna, čeprav vem, da bo vse ok. še dobro, da nohtov ne grizem zaenkrat
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 5.11.2008 10:26:31
|
|
|
|
~Biba~
|
lepo vas je brat, ko kr izžarevate pozitivno enerijo, čveke čvekaste žal ne morem sodelovat, me čaka pisanje diplome vas el na brzino pozdravim in zaželim lep dan.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 5.11.2008 10:29:49
|
|
|
|
pikovit
|
Jazzz hvala ti še tu. Kako ste pa tu drugače punce?A vam še tle kaj pametnega nalimam Na sosednji temi so me sk...cale in se prav fajn nasmejale.Za popestritev dneva.Sem videla,da je Gigi napisla da si moramo narediti dan Evo pa ga bom naredila
|
|
|
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?