Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 4.11.2008 15:24:28
|
|
|
|
beyba
|
Zadela sem darilni paket Krka....sicer bi mela raje opel korso sam če ni šlo, vrjetno jo nagrsaajenka bolj potrebuje naj se lepo vozi z njo
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 4.11.2008 15:25:46
|
|
|
|
~Biba~
|
beyba za darilni paket...in za prijateljičinega fantka
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 4.11.2008 15:42:32
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: beyba Zadela sem darilni paket Krka....sicer bi mela raje opel korso sam če ni šlo, vrjetno jo nagrsaajenka bolj potrebuje naj se lepo vozi z njo super! pa dobro ga porabi (in povej, kaj je noter, sem radovedna!)
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 4.11.2008 20:04:25
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: beyba Zadela sem darilni paket Krka....sicer bi mela raje opel korso sam če ni šlo, vrjetno jo nagrsaajenka bolj potrebuje naj se lepo vozi z njo super! pa dobro ga porabi (in povej, kaj je noter, sem radovedna!) se podpišem
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 4.11.2008 21:23:21
|
|
|
|
LuNa73
|
Tale big objemček je za miško: Drgač pa vidim da ste vse o.k. In da vse gre kot mora gret... jah, sej drgač bi nas pa zebl . Mejte se lepo! Pridne bodte... aja Ajsi, lepe in nadvse vznemerljive občutke ob pogledu na pikico ti želim jutri .
< Sporočilo je popravil LuNa73 -- 4.11.2008 21:24:48 >
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 4.11.2008 21:23:58
|
|
|
|
sonček33
|
Luna luna ...kako si bejbika'
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 4.11.2008 21:26:54
|
|
|
|
LuNa73
|
oooooooooo nosečkica vredu sem vredu... Sem mal gor prcaplala... pa hit en post skup spacala . Ej, a veš da sem zadnjič razmišljala o najinih začetkih pogovora... pa angelskih kartah... še zdej se spomnim, da sem ven potegnala enga angela ki je "reku": imejte vero in upanje....
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 4.11.2008 21:28:19
|
|
|
|
sonček33
|
to je pa že nekaj časa nazaj... lepo da se spominjaš tega
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 4.11.2008 21:32:32
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 Tale big objemček je za miško: Drgač pa vidim da ste vse o.k. In da vse gre kot mora gret... jah, sej drgač bi nas pa zebl . Mejte se lepo! Pridne bodte... aja Ajsi, lepe in nadvse vznemerljive občutke ob pogledu na pikico ti želim jutri . Hvala ti zlato moje. Daj pridi kaj večkrat sem gor na RR. Te pogrešam veš.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 4.11.2008 21:33:45
|
|
|
|
LuNa73
|
pa ja...mam jst memorijo...tako za daleč nazaj... me pa mal matra tale kratkoročna, kot npr. pred 15 mimnutami mi je moj reku naj mu čaj skuham... pa sem pozabla - do zdejle . In kako si ti? Kaj je novega? Še malo pa bo tule borba polna novega otroškega joka . Nč Sonček grem se jaz umivat.. pa nina nanaaaaaaaa . Lepo mi bodi! Pa pa
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 4.11.2008 21:35:36
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 pa ja...mam jst memorijo...tako za daleč nazaj... me pa mal matra tale kratkoročna, kot npr. pred 15 mimnutami mi je moj reku naj mu čaj skuham... pa sem pozabla - do zdejle . Pa ne da te emšo daje... Dobr da si me spomnila. Jst mam verjetno že mrzu čaj...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 4.11.2008 21:38:32
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 Tale big objemček je za miško: Drgač pa vidim da ste vse o.k. In da vse gre kot mora gret... jah, sej drgač bi nas pa zebl . Mejte se lepo! Pridne bodte... aja Ajsi, lepe in nadvse vznemerljive občutke ob pogledu na pikico ti želim jutri . Hvala ti zlato moje. Daj pridi kaj večkrat sem gor na RR. Te pogrešam veš. Oooooooo mišolinka... da še tebe pozdravim . Pa če nimam časa preveč... sej ko ga mam prletim gor - tak kot danes. Pa itak, se je treba mal potuhnat ... pa je snidenje tu gor tolko bolj sladko . A veš da sem prerešetala pol interneta, da sem našla en tak objem, ki bi bil genav za tebe . Upam, da si že bolj kot ne o.k.... da so črne misli šle bek in da so zdaj misli spet v mavričnih barvah . Predvsem tistih barvah, ki nas napolnijo z optimizmom .
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 4.11.2008 21:40:43
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 pa ja...mam jst memorijo...tako za daleč nazaj... me pa mal matra tale kratkoročna, kot npr. pred 15 mimnutami mi je moj reku naj mu čaj skuham... pa sem pozabla - do zdejle . Pa ne da te emšo daje... Ammmmmmmmmmmm (smajlikisečohapoglavi), a tebe mogoče pa ne al kak? Se meniš tak, kot da ne bi bili isti letnik . Dobr da si me spomnila. Jst mam verjetno že mrzu čaj... No evo... vsaka stvar je za nekej dobra... moj dragi še vročega nima in sploh ni bojazni da bi se shladil
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 4.11.2008 21:43:34
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 IZVIRNO SPOROČILO: miska73 IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 Tale big objemček je za miško: Drgač pa vidim da ste vse o.k. In da vse gre kot mora gret... jah, sej drgač bi nas pa zebl . Mejte se lepo! Pridne bodte... aja Ajsi, lepe in nadvse vznemerljive občutke ob pogledu na pikico ti želim jutri . Hvala ti zlato moje. Daj pridi kaj večkrat sem gor na RR. Te pogrešam veš. Oooooooo mišolinka... da še tebe pozdravim . Pa če nimam časa preveč... sej ko ga mam prletim gor - tak kot danes. Pa itak, se je treba mal potuhnat ... pa je snidenje tu gor tolko bolj sladko . A veš da sem prerešetala pol interneta, da sem našla en tak objem, ki bi bil genav za tebe . Upam, da si že bolj kot ne o.k.... da so črne misli šle bek in da so zdaj misli spet v mavričnih barvah . Predvsem tistih barvah, ki nas napolnijo z optimizmom . zlata si. Barve so pa vedno bolj mavrične.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 4.11.2008 21:49:26
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 IZVIRNO SPOROČILO: miska73 IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 Tale big objemček je za miško: Drgač pa vidim da ste vse o.k. In da vse gre kot mora gret... jah, sej drgač bi nas pa zebl . Mejte se lepo! Pridne bodte... aja Ajsi, lepe in nadvse vznemerljive občutke ob pogledu na pikico ti želim jutri . Hvala ti zlato moje. Daj pridi kaj večkrat sem gor na RR. Te pogrešam veš. Oooooooo mišolinka... da še tebe pozdravim . Pa če nimam časa preveč... sej ko ga mam prletim gor - tak kot danes. Pa itak, se je treba mal potuhnat ... pa je snidenje tu gor tolko bolj sladko . A veš da sem prerešetala pol interneta, da sem našla en tak objem, ki bi bil genav za tebe . Upam, da si že bolj kot ne o.k.... da so črne misli šle bek in da so zdaj misli spet v mavričnih barvah . Predvsem tistih barvah, ki nas napolnijo z optimizmom . zlata si. (to ravn nisem, ker drgač bi od moje fizične pojave vsi oslepel, če bi me blo tolk velik zlato. Pa še bolj belo-rdeče polti sem... pa še..moj bi me že zdavni prodal ...pa še..... raj ne bom naštevala, ker mam danes dan ko se norčujem sama sebi... torej... sama sebe zabavam ) Barve so pa vedno bolj mavrične. Tu pa so vse besede odveč, zato sam
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 4.11.2008 21:57:56
|
|
|
|
pikicao.
|
d na hit mal z ritko pomigam pa sreco prnesem.. mam mal casa zadnje casa, tko d mam ze plave ;) nc nism lih dobr prebrala, razn tega d je moja miska dobila uno tecko miska se bom zdej se bolj drgnila ob tebe, pa z mojo ritko migala sej vidm d me je sam jazzi pogresala .. no jz sm te tud jazzi..pa vse ostale tud (sm prjazna a ne)
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 4.11.2008 22:06:58
|
|
|
|
miska73
|
Piki jst sem te tudi pogrešala. Zdej grem pa spat. Lahko noč.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 5.11.2008 1:08:23
|
|
|
|
pikovit
|
Imam eno vprašanje.Kako je pa kaj naša Aqua?Pogrešam jo
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 5.11.2008 7:37:06
|
|
|
|
miska73
|
Dobro jutro. Ena kavica, da se boste hitreje zbudile Jazzzi kdaj greš na krvnega?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 5.11.2008 8:06:25
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro miši.... zgleda da sva še kar sami
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 5.11.2008 8:32:00
|
|
|
|
beyba
|
jutro.... Mi smo pa podolgem času se ponoči sam dvakrat zbudli
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 5.11.2008 8:40:11
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 jutro miši.... zgleda da sva še kar sami nič več kaj dogaja? držim pestke,še kr od včeraj
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 5.11.2008 8:42:52
|
|
|
|
sonček85
|
jutro ! Danes zopet ne bo sončlka ,bo pa zato sonček v naših srčkih,kajne? in kaj bosste danes počele borke,nosečke?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 5.11.2008 8:43:51
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 jutro ! Danes zopet ne bo sončlka ,bo pa zato sonček v naših srčkih,kajne? in kaj bosste danes počele borke,nosečke? men se zdi,da je danes spet eden od tistih dni,ko bo WC školjka moja prijateljica
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 5.11.2008 8:45:24
|
|
|
|
sonček85
|
spps:upam ,da ne ,počivaj in ti bo bolje ledenka:danes pa šibašš na NS in držimo pesti in čakamo vesele novičke
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?