|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja III.
5.11.2008 10:32:04   
pikovit
user posted image

A ni fleten pobuser posted image Kakšne lepe tigraste hlačke imauser posted image

Punce uživajte!

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 4776
5.11.2008 10:32:53   
pikovit
Aqua tebi pa en lep pozdrav in te pogrešamuser posted image In upam,da si OK.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 4777
5.11.2008 10:35:50   
jazzz27
suzika user posted image user posted image user posted image ...tole pa ni dobro, samo od hitre hrane živet. Mogoče bi se morala bolj popazit. Upam, da ne boš razumela narobe. saj nekaterim prehrana ne dela ovir pri zanositvi, nekaterim pa zelo poveča možnost zanositve. Mogoče je tudi zato slab rezultat spremiograma. Poglej mal na napotke od ledenkice...na vrhu tem upajmo...za tvojega pa obstajajo tudi vitamini in čaji, ki pripomorejo k boljšemu rezultatu. Upam, da nisi narobe razumela. saj veš, tetika Jazzzika bi rada videla, da bi bile vse kar se da čimprej nosečke!user posted image

Ajsika...itak, da bo vse ok. Kaj boš kupila za nečakinjo....joj moj nečak ima tudi drug mesec prvi rojstni dan ...
user posted image ...kaj kupite otrokom, ki imajo že vse??? + izbirčno in kritično mamo?!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4778
5.11.2008 10:38:14   
jazzz27
pikovitek, pospešila si mojo nosečniško slabost user posted image  murko user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 4779
5.11.2008 10:48:53   
jazzz27
Punce, dajmo hitr to stran popolnit, ker mi je slabo, ko vskič slikco vidm user posted image

kam ste se pa sklrile?

Ajsi...sem te za plašček spraševalauser posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 4780
5.11.2008 11:04:25   
murkica
Pikovitek- jaz sem ravnokar pojedla zajtrk in ga nebi rada takoj izgubila. No tole je pa definitivno preveč. Pa najbolj žalostno je, da se ta kreten še oglašuje na RR in sicer svojo akademijo(user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ) Prav žalostno.

No jaz sem si danes privoščila malo daljši spanec, ker je taščica odšla nazaj na vikend in mi pol ni blo bed tako dolgo spat. No pa še en film sem pogledala do konca, tako da ful dolgo tuid nisem spala. No mi nismo tako pridni in ne hodimo tako pogosto v Zagreb (ne po moji krivdiuser posted image ) in mislim, da ta mesec ne bo nič. No ampak pustimo se presenetiti. Jaz imam namreč tele cikluse zadnje čase čisto pomešane in se mi je M očitno občutno podaljšala. Namreč, če je verjeti sluzi, potem imam O šele v teh dneh, M pa sem imela že 10.10. Tako, da bo ta mesec zopet prišla po nekje 38 dneh. Svašta.... No pa da je še kapa polna, jutri dragi odhaja službeno za dva dni. Tako, da ga bom mogla danes peljati v Zagreb, če ne bo časa pa vsaj do KRanjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....

No danes ne grem na faks ravno iz tega razloga, ker se z mojim ta teden čisto nč ne vidiva, jutri pa odhaja. Namreč on je dopoldan v službi, pride domov, pojeva kosilo in jaz letim v šolo. Ko pridem domov pa direkt za računalnik in delat. Končam okoli polnoči in potem direkt v posteljo. Časa za pogovarjat pa zmanjka, ker sva že tako utrujena, da samo še zaspiva ali pa še na hitro obiščeva Zagreb. user posted image  No saj naslednji teden bo pa zopet normalno, imam konec predavanj in bova zopet imela celo popoldne zase.

Ajsika komaj čakam, da nam opišeš svoje občutke, ko boš zagledala in slišala srček. user posted image user posted image user posted image  Definitivno se javi!!!

Luna res lepo, da se javiš. Smo te zelo vesele. No lahko bi spet prpopala kakšno napoved za cel teden! Sicer pri meni ponavadi ne velja, ampak vseeno morda pa enkrat bouser posted image ...

Beyba hura za spanje. Sej se bo malčica ulavfala in boste kmalu spali celo noč.

Živa res upam, da se bo v nedeljo pokazal plusek!!! Zdaj si pa že tudi ti na vrsti... No pa upam, da tudi jaz že počasi...

No zdej pa šibam še malo prečekirat forum, potem pa moram s kužiko na sprehod.

Bodite lepo in se beremo.. 

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 4781
5.11.2008 11:04:36   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

wooooow sonček, s čim si si ovče prislužila?user posted image user posted image user posted image user posted image
s skodranimi lasmiuser posted image user posted image user posted image user posted image
biba:naj diploma lepo napreduje in da bo uspešno napisana.
ajsi:držimo pesti za popoldan in vse naj naj za nečakinjo
pikovitka:ooooooooo fujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj ,tega pa videt ne morem ,fujjjjjjjjj že tak ga moram skoz gledat k oglašuje za to akademijouser posted image user posted image user posted image user posted image mi je kr slab gratal

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 4782
5.11.2008 11:06:04   
ledenka

Ajsi...sem te za plašček spraševalauser posted image

joj, spregledala user posted image  sem ga danes dobila, je sicer bolj tanek, je pa volnen, in če bo taka zima, kot je bilo dosedanjih par, bo čisto zadoščal - nekje do 0 ali malo pod to temperaturo bo čisto ok. je pa ful lep, mehek in mega kroj! glede na cene v LJ itak ne bi nič bolj poceni dobila... za ekstremno nizke temperature pa mam puhovko do kolen user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 4783
5.11.2008 11:06:32   
Anonimen
tukaj smo...

samo me danes malo maltratirajo v službi pa nimam časa pisat user posted image user posted image user posted image

Tudi meni je slabo... POMAGAJTE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
  Neposredna povezava do sporočila: 4784
5.11.2008 11:10:46   
Anonimen
ajsika.... Obleči in slikaj da vidimo še mi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4785
5.11.2008 11:11:10   
sonček85
no danes sem pa jaz pist off
grem da bi dala slikice gor mi ne prime ,ker neki kao nevem kaj delajo,onemogočajo nam dostop do slikic ,grem na shrani.si se moram logirat oz.včlanit ko se mi prej ni nkol blo potrebno ,kr neki ,pa ka zdaj bomo pa res morale vse plpačevati al kaj.Naj grejo nekamuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4786
5.11.2008 11:12:55   
Anonimen
sonček.... pobožaj bušija in misli na lepe stvari... Jaz vem kako to gre verjemi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 4787
5.11.2008 11:16:13   
jazzz27
user posted image user posted image sonček, ne bo ti uspelo murotta gor datuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4788
5.11.2008 11:17:24   
jazzz27
Ajsi jaz imam pa še vedno tvoj plašček v mislih, mi je bil, full, full hud!! Pa koliko časa je že odkar si ga gor prilimala? Do kje ti seže, ker ti si bolj majhne postave?

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 4789
5.11.2008 11:17:55   
gigi1
Joooj kaj nam je Pikovit nardila user posted image   Dejmo hitr user posted image  to sliko.

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 4790
5.11.2008 11:18:54   
ledenka
nekje do sredine meč mi je user posted image  tako, kot mora bit user posted image  sej pravim, dobra naložba user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 4791
5.11.2008 11:19:25   
ledenka
ja, pišem pišem user posted image  da gre ta stran mimo!!!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4792
5.11.2008 11:22:09   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: živa25

Tudi meni je slabo... POMAGAJTE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

živi je pa slabo ,jupi ja ja ja jupi jupi ja

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4793
5.11.2008 11:23:07   
sonček85

user posted image user posted image sonček, ne bo ti uspelo murotta gor datuser posted image user posted image user posted image user posted image
nisem hotla to ,sem hotla dat enga ornk deca ,pa sem se sedaj prijavila pa ne vem več kako naprej.uffff prezakompliciran

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 4794
5.11.2008 11:24:15   
jazzz27
ajsi a je cena skrivnost? Pa kje si ga naročila? Daj ga šeenkrat gor plizzzz

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4795
5.11.2008 11:24:27   
Anonimen
ampak mi je slabo od Murkota user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 4796
5.11.2008 11:24:51   
Anonimen

ajsi a je cena skrivnost? Pa kje si ga naročila? Daj ga šeenkrat gor plizzzz

jaz tudi jaz tudi

(odgovor članu jazzz27)
  Neposredna povezava do sporočila: 4797
5.11.2008 11:24:51   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

IZVIRNO SPOROČILO: živa25

živi je pa slabo ,jupi ja ja ja jupi jupi ja

zarad murottauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4798
5.11.2008 11:26:26   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Joooj kaj nam je Pikovit nardila user posted image   Dejmo hitr user posted image  to sliko.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sem šla tud jaz na IVF mal zasmetit user posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4799
5.11.2008 11:26:44   
Anonimen
tko ja....

dejmo se podvajat da stran hitro mine user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

PIKICAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

user posted image

kje si???????

(odgovor članu jazzz27)
  Neposredna povezava do sporočila: 4800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?