Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 5.11.2008 10:32:04
|
|
|
|
pikovit
|
A ni fleten pob Kakšne lepe tigraste hlačke ima Punce uživajte!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 5.11.2008 10:32:53
|
|
|
|
pikovit
|
Aqua tebi pa en lep pozdrav in te pogrešam In upam,da si OK.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 5.11.2008 10:35:50
|
|
|
|
jazzz27
|
suzika ...tole pa ni dobro, samo od hitre hrane živet. Mogoče bi se morala bolj popazit. Upam, da ne boš razumela narobe. saj nekaterim prehrana ne dela ovir pri zanositvi, nekaterim pa zelo poveča možnost zanositve. Mogoče je tudi zato slab rezultat spremiograma. Poglej mal na napotke od ledenkice...na vrhu tem upajmo...za tvojega pa obstajajo tudi vitamini in čaji, ki pripomorejo k boljšemu rezultatu. Upam, da nisi narobe razumela. saj veš, tetika Jazzzika bi rada videla, da bi bile vse kar se da čimprej nosečke! Ajsika...itak, da bo vse ok. Kaj boš kupila za nečakinjo....joj moj nečak ima tudi drug mesec prvi rojstni dan ... ...kaj kupite otrokom, ki imajo že vse??? + izbirčno in kritično mamo?!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 5.11.2008 10:48:53
|
|
|
|
jazzz27
|
Punce, dajmo hitr to stran popolnit, ker mi je slabo, ko vskič slikco vidm kam ste se pa sklrile? Ajsi...sem te za plašček spraševala
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 5.11.2008 11:04:25
|
|
|
|
murkica
|
Pikovitek- jaz sem ravnokar pojedla zajtrk in ga nebi rada takoj izgubila. No tole je pa definitivno preveč. Pa najbolj žalostno je, da se ta kreten še oglašuje na RR in sicer svojo akademijo( ) Prav žalostno. No jaz sem si danes privoščila malo daljši spanec, ker je taščica odšla nazaj na vikend in mi pol ni blo bed tako dolgo spat. No pa še en film sem pogledala do konca, tako da ful dolgo tuid nisem spala. No mi nismo tako pridni in ne hodimo tako pogosto v Zagreb (ne po moji krivdi ) in mislim, da ta mesec ne bo nič. No ampak pustimo se presenetiti. Jaz imam namreč tele cikluse zadnje čase čisto pomešane in se mi je M očitno občutno podaljšala. Namreč, če je verjeti sluzi, potem imam O šele v teh dneh, M pa sem imela že 10.10. Tako, da bo ta mesec zopet prišla po nekje 38 dneh. Svašta.... No pa da je še kapa polna, jutri dragi odhaja službeno za dva dni. Tako, da ga bom mogla danes peljati v Zagreb, če ne bo časa pa vsaj do KRanja .... No danes ne grem na faks ravno iz tega razloga, ker se z mojim ta teden čisto nč ne vidiva, jutri pa odhaja. Namreč on je dopoldan v službi, pride domov, pojeva kosilo in jaz letim v šolo. Ko pridem domov pa direkt za računalnik in delat. Končam okoli polnoči in potem direkt v posteljo. Časa za pogovarjat pa zmanjka, ker sva že tako utrujena, da samo še zaspiva ali pa še na hitro obiščeva Zagreb. No saj naslednji teden bo pa zopet normalno, imam konec predavanj in bova zopet imela celo popoldne zase. Ajsika komaj čakam, da nam opišeš svoje občutke, ko boš zagledala in slišala srček. Definitivno se javi!!! Luna res lepo, da se javiš. Smo te zelo vesele. No lahko bi spet prpopala kakšno napoved za cel teden! Sicer pri meni ponavadi ne velja, ampak vseeno morda pa enkrat bo ... Beyba hura za spanje. Sej se bo malčica ulavfala in boste kmalu spali celo noč. Živa res upam, da se bo v nedeljo pokazal plusek!!! Zdaj si pa že tudi ti na vrsti... No pa upam, da tudi jaz že počasi... No zdej pa šibam še malo prečekirat forum, potem pa moram s kužiko na sprehod. Bodite lepo in se beremo..
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 5.11.2008 11:04:36
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 wooooow sonček, s čim si si ovče prislužila? s skodranimi lasmi biba:naj diploma lepo napreduje in da bo uspešno napisana. ajsi:držimo pesti za popoldan in vse naj naj za nečakinjo pikovitka:ooooooooo fujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj ,tega pa videt ne morem ,fujjjjjjjjj že tak ga moram skoz gledat k oglašuje za to akademijo mi je kr slab gratal
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 5.11.2008 11:06:04
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 Ajsi...sem te za plašček spraševala joj, spregledala sem ga danes dobila, je sicer bolj tanek, je pa volnen, in če bo taka zima, kot je bilo dosedanjih par, bo čisto zadoščal - nekje do 0 ali malo pod to temperaturo bo čisto ok. je pa ful lep, mehek in mega kroj! glede na cene v LJ itak ne bi nič bolj poceni dobila... za ekstremno nizke temperature pa mam puhovko do kolen
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 5.11.2008 11:06:32
|
|
|
|
Anonimen
|
tukaj smo... samo me danes malo maltratirajo v službi pa nimam časa pisat Tudi meni je slabo... POMAGAJTE
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 5.11.2008 11:10:46
|
|
|
|
Anonimen
|
ajsika.... Obleči in slikaj da vidimo še mi
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 5.11.2008 11:11:10
|
|
|
|
sonček85
|
no danes sem pa jaz pist off grem da bi dala slikice gor mi ne prime ,ker neki kao nevem kaj delajo,onemogočajo nam dostop do slikic ,grem na shrani.si se moram logirat oz.včlanit ko se mi prej ni nkol blo potrebno ,kr neki ,pa ka zdaj bomo pa res morale vse plpačevati al kaj.Naj grejo nekam
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 5.11.2008 11:12:55
|
|
|
|
Anonimen
|
sonček.... pobožaj bušija in misli na lepe stvari... Jaz vem kako to gre verjemi
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 5.11.2008 11:16:13
|
|
|
|
jazzz27
|
sonček, ne bo ti uspelo murotta gor dat
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 5.11.2008 11:17:24
|
|
|
|
jazzz27
|
Ajsi jaz imam pa še vedno tvoj plašček v mislih, mi je bil, full, full hud!! Pa koliko časa je že odkar si ga gor prilimala? Do kje ti seže, ker ti si bolj majhne postave?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 5.11.2008 11:17:55
|
|
|
|
gigi1
|
Joooj kaj nam je Pikovit nardila Dejmo hitr to sliko.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 5.11.2008 11:18:54
|
|
|
|
ledenka
|
nekje do sredine meč mi je tako, kot mora bit sej pravim, dobra naložba
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 5.11.2008 11:19:25
|
|
|
|
ledenka
|
ja, pišem pišem da gre ta stran mimo!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 5.11.2008 11:22:09
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 Tudi meni je slabo... POMAGAJTE živi je pa slabo ,jupi ja ja ja jupi jupi ja
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 5.11.2008 11:23:07
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 sonček, ne bo ti uspelo murotta gor dat nisem hotla to ,sem hotla dat enga ornk deca ,pa sem se sedaj prijavila pa ne vem več kako naprej.uffff prezakompliciran
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 5.11.2008 11:24:15
|
|
|
|
jazzz27
|
ajsi a je cena skrivnost? Pa kje si ga naročila? Daj ga šeenkrat gor plizzzz
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 5.11.2008 11:24:27
|
|
|
|
Anonimen
|
ampak mi je slabo od Murkota
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 5.11.2008 11:24:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 ajsi a je cena skrivnost? Pa kje si ga naročila? Daj ga šeenkrat gor plizzzz jaz tudi jaz tudi
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 5.11.2008 11:24:51
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: živa25 Tudi meni je slabo... POMAGAJTE živi je pa slabo ,jupi ja ja ja jupi jupi ja zarad murotta
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 5.11.2008 11:26:26
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Joooj kaj nam je Pikovit nardila Dejmo hitr to sliko. sem šla tud jaz na IVF mal zasmetit
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 5.11.2008 11:26:44
|
|
|
|
Anonimen
|
tko ja.... dejmo se podvajat da stran hitro mine PIKICAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA kje si???????
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?