Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 30.10.2008 13:28:47
|
|
|
|
jazzz27
|
Pri meni bodo po vsej verjetnosti odločilni prvi pregledi...če bo vse ok ne vidim razloga da nebi šla...saj samo sedim v pisarni. Je še bolj varno, kot pa doma bit ....se ne morem upret, da nebi kaj migala. Plus vsega ti lahko pa še cegel na glavo pade . Jaz pa nimam ideje kaj bi danes za kosilo....imamo še od včeraj riža...ne vem...testenine se tud dobro slišjo! Ajsi a maš še zdravo prehrano?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 30.10.2008 13:31:23
|
|
|
|
ledenka
|
mam zdravo prehrano, pa trudim se, da od sladkega jem samo domačo marmelado sicer mi kdaj kaka čokolada zdrsne po grlu, ampak malo sladkega moram pa tudi privoščit bebici
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 30.10.2008 13:46:11
|
|
|
|
jazzz27
|
kateri čajček priporočaš?? sedaj imam pa tudi jaz črtanje sladkarij...po pravici se sploh nisem ne vem kaj pazila...sem čist normalno funkcionirala glede hrane. Pač jedla kar mi je pasalo.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 30.10.2008 13:54:54
|
|
|
|
matt
|
Hojla borkice moje! Nisem vas pozabla, čeprav ni glasu od mene... (nimam še vedno doma dostopa do interneta...) Velikokrat se spomnim na vas, ter navijam za vsako posebej. Tokrat sem posebej vesela za JAZZZIKO... BRAVO!!!! Čestitam, pa pazi na svojo pikico/-i! Sama sem tudi prvi mesec in pol počivala doma, samo zato ker sem težko zanosila, sicer sem imela blazno srečo, da nama je ratalo tik preden bi naj šla na IUI. Še enkrat JUHEJ!!! Želim ti čimanj slabosti. No, moj buši še vedno skoraj ni viden, čeprav smo v 17t, samo pridelala sem +4kg. Zelo nestrpno pričakujem prve brcike, ki naj bi prišle prav kmalu. Včasih sploh pozabim, da sem nosečka, pol me pa mal špikne, da se spomnim, da prav vseh "akrobacij" ne smem početi. V glavnem najbolj kritično obdobje sem kar uspešno premagala. Še enkrat želim čimprejšnje ++ Uživajte v podaljšanem vikendu, pa vreme je ravno prav za stiskat....
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 30.10.2008 13:58:45
|
|
|
|
jazzz27
|
matt...helov. Hvala za čestitke. Super za bebiko. Daj javi se kaj več. Povej kdaj imaš PDP, da bomo skup potiskale pa pihale tu na RR!!!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 30.10.2008 14:01:14
|
|
|
|
ledenka
|
oooo, matt nas je prišla pogledat jazzzi, pri čajih je tako - sadni so ok, metin čaj tudi (odličen proti slabosti!), pri zeliščnih na splošno pa je potrebna previdnost. menda je proti slabosti dober tudi ingverjev čaj, ampak tudi glede ingverja se razhajajo mnenja - malo je ok, ne pa pretiravat. itak boš videla, kaj ti bo pasalo pit in jest, poslušaj svoje telo!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 30.10.2008 14:09:01
|
|
|
|
spps
|
obljuba dela dolg strije so še pa stare
< Sporočilo je popravil spps -- 30.10.2008 14:11:01 >
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 30.10.2008 14:19:15
|
|
|
|
Anonimen
|
lep lep lep lep lep lep lep lep lep lep lep lep buši
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 30.10.2008 14:21:05
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 lep lep lep lep lep lep lep lep lep lep lep lep buši enakomerno raztezanje
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 30.10.2008 14:24:20
|
|
|
|
ledenka
|
jeeee, kak buši kdaj bo moj tak
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 30.10.2008 14:24:39
|
|
|
|
Anonimen
|
zelo lep buši je.... raztezanje pa se itak slej kot prej spremeni v krčenje
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 30.10.2008 14:25:12
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka jeeee, kak buši kdaj bo moj tak prej ,kot si misliš
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 30.10.2008 14:27:55
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 zelo lep buši je.... raztezanje pa se itak slej kot prej spremeni v krčenje sam tist pol bolj dolgo traja
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 30.10.2008 14:27:59
|
|
|
|
ledenka
|
živa, s to frizurco zgledaš pa mlada in pridna
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 30.10.2008 14:30:26
|
|
|
|
Anonimen
|
heheheheheheheh hvala ajsika.... Sej sem mlada no edin pridna malo manj
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 30.10.2008 14:39:52
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: ledenka jeeee, kak buši kdaj bo moj tak prej ,kot si misliš sej raste, ampak takoooo počasi komaj čakam, da bo še ene 4 tedne mimo, potem bi se moralo pa že konkretno poznat
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 30.10.2008 14:53:30
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: ledenka jeeee, kak buši kdaj bo moj tak prej ,kot si misliš sej raste, ampak takoooo počasi komaj čakam, da bo še ene 4 tedne mimo, potem bi se moralo pa že konkretno poznat ajsi..itak da bo tak...še večji bo ratal!!! Lep buš spps!!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 30.10.2008 15:08:31
|
|
|
|
ledenka
|
nič, bejbe drage, grem jaz dam
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 30.10.2008 15:11:46
|
|
|
|
jazzz27
|
Lep viken ti želim!! In praznike, če se temu lahko tako reče
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 30.10.2008 16:29:15
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka nič, bejbe drage, grem jaz dam ajsi,uživaj čez vikend Kje ste ostale???? a danes popoldan bo pa tu zatišje???ajde,spravite se pisat
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 30.10.2008 16:32:51
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity Ooo, spps - Super sem! Uživam v počitnicah, prevajam nekaj za kolegico, raziskujem forum pa še spravljam se pripravljat teste... multitasking In ti? ps: A boooo kaka slikica z bušijem? /smilekizelozelooolepogleda/ SE* kje danes hodiš,sem slikce napopala,tebe pa nikjer
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 30.10.2008 16:34:48
|
|
|
|
sonček85
|
ja no mene je dala ker sem v 5 t krvavela in hvala bogu (trkam na les)ni bilo hudega in sem sedaj že v 15t
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 30.10.2008 16:38:10
|
|
|
|
sonček85
|
iiiiiii kak lep buši spps ja ajsi tvoj bo pa tak čez natanko 8-9 tednov mogoče že prej ,če ti bo tako lepo kipel kot meni.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 30.10.2008 16:56:10
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 ja no mene je dala ker sem v 5 t krvavela in hvala bogu (trkam na les)ni bilo hudega in sem sedaj že v 15t ma ne morem verjet,da ti tedni tako hitro minevajo in kako se počutiš?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 30.10.2008 16:57:49
|
|
|
|
jazzz27
|
sonček kaj pa priporočaju v primeru krvavitve? Aja...jaz sem tu...moj je obtičal v koloni na avtocesti...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?