Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 29.10.2008 10:32:18
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: kalypso Je bla pa vlka bejbika ja Moj je bil 4,52 kg pa 54cm pa obseg glavice je mel 38 Pa sem morala normalno rodit, mi niso hotli carskega delat, ker sem se lepo odpirala. Bravo mi!!! IZVIRNO SPOROČILO: beyba kalipso kapo dol ....moja je mela obseg 35 pa ješlo težko to vun spravt... Pri nas pa je bil obseg 36 - posledice, raztrgana noter in ven, imamo pa največjega cukra pod soncem
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 29.10.2008 10:43:43
|
|
|
|
ledenka
|
beyba, tamala je cuuuuukeeeer hvala za čajčka, pritisk pada in sem čisto munjena...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 29.10.2008 11:50:45
|
|
|
|
murkica
|
No punce, pa da se še jaz na hitro javim, preden prileti pikicao in mi potala še enega plavega. Sej zdej sem pridna in se javljam, tako da ga ne smem dobit ... Beyba tvoja punca je prava lepotička. To bo med Tilnom in tvojo Elo ljubezen na prvi pogled. Ja hiška je res lepa. Midva z mojim sva si ogledala tudi ogromno hiš, ker bomo naslednje leto po vsej verjetnosti zidali. No zidali, kupili montažno, da bo šlo hitreje in lažje. Oni bodo glavno postavili, potem pa bova midva počasi mutila in si urejala domek. Najbolj nama je všeč sicer tale, vendar je cena takšna, da bova pol gagala še pol življenja, če si jo privoščiva. Tako, da bo ostala samo slikica: Nekako pa se sedaj nagibava k tele: meni sicer ni najbolj všeč, ampak mojemu je ful in tudi razporeditev prostorov je zelo v redu. No ampak jaz bi rada brez teh belih zadev spredaj. Če bi jaz izbirala bi pa sama izbrala prvo ali pa tole: Samo tukaj so pa prostori čudni... predvsem me moti majhna kopalnica in bi bilo potem potrebnih preveč sprememb. No pa seveda še kakšna bi se našla. Človek se kar izgubi v poplavi ponudb in bi jih imel kar nekaj. Vsako na enem kraju Ja bi bilo fino. jazzz- držim pesti, da je bila dejansko to samo vgnezidtvena krvavitev in da bo čez 2 dni test pokazal debeli !!!! Jaz še vedno držim pesti!!!! Lunči tvoja napoved zame ni držala. Zbudila sem se danes izjemno tečna in tudi izjemno neproduktiven dan je danes zame. Tako, da upam, da v nadaljevanju prinese kaj bolj dobrega. LP murkica
< Sporočilo je popravil murkica -- 29.10.2008 11:53:35 >
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 29.10.2008 13:57:04
|
|
|
|
~Biba~
|
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 29.10.2008 14:08:53
|
|
|
|
sonček85
|
ninini nikjer nobene ,danes vse počivaj ali so pa zunaj,ko je pa tak lep sonček ,razen koliko piho kot noro
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 29.10.2008 14:33:12
|
|
|
|
~Biba~
|
verjetno so res zunaj...čak grem pogledat če so res
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 29.10.2008 14:37:00
|
|
|
|
Anonimen
|
jst sem tukaaaaajajj jokam danes ker sem kar sama že cel dan... pa še lušte so mi vmes nardile s hišami Še takrat k pridejo mi lušte delajo - drugač jih pa itak ni
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 29.10.2008 14:55:36
|
|
|
|
sonček85
|
nO TUDI JAZ SERM SAMA ,SAJ ME JE DRAGI KLICAL DA MORE PODALJŠAT DO 18 URE IN spet bo delal ves teden 12h ,pa drugi teden tudi baje ,samo da bo ponoči ,tako da ves dan ne bova skupaj ,bo prišel ob 6.00 pa šel spat pa spal do 14,pol kosilo ob 18 pa gre spet delat Še dobro da je ta tden podaljšan vikend ,da bova lahko skupaj Ja tudi meni nardile lušte s temi hišami ,ko pa stanujem v bloku in si točno takih hiš želim k so jih prpopale a KAJ čmo
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 29.10.2008 17:51:13
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. evo sam mene ni gor pa ze zacnete cvekat.. zgleda d ne smem vec gor na borbo hodit Piki, ne ga sračkat. Brez tebe ni borbe... bom sam nahit napisala zivjo
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 29.10.2008 17:53:04
|
|
|
|
miska73
|
Piki, kje se potikaš. Danes si plavega fasala
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 29.10.2008 18:02:04
|
|
|
|
~Biba~
|
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 29.10.2008 18:14:44
|
|
|
|
pikicao.
|
jaaaa a sm dobrodosla?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 29.10.2008 18:29:09
|
|
|
|
~Biba~
|
ti? si skoz dobrodošla
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 29.10.2008 19:07:42
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: ~Biba~
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 29.10.2008 19:13:26
|
|
|
|
Serendipity
|
Ja kje pa ste vseeeeee čveke peke danes? Fargi - kje hodiiiiš? Si v redu?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 29.10.2008 19:17:53
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity Ja kje pa ste vseeeeee čveke peke danes? Fargi - kje hodiiiiš? Si v redu? ojla! danes je neko čudno zatišje..... se vidi,da danes pikicao. ni delila plavih,pa nobene ni blizu. in Se* kako si?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 29.10.2008 19:36:16
|
|
|
|
Serendipity
|
Ooo, spps - Super sem! Uživam v počitnicah, prevajam nekaj za kolegico, raziskujem forum pa še spravljam se pripravljat teste... multitasking In ti? ps: A boooo kaka slikica z bušijem? /smilekizelozelooolepogleda/
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 29.10.2008 20:23:18
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity Ooo, spps - Super sem! Uživam v počitnicah, prevajam nekaj za kolegico, raziskujem forum pa še spravljam se pripravljat teste... multitasking In ti? ps: A boooo kaka slikica z bušijem? /smilekizelozelooolepogleda/ bo,bo,sem že mislila,danes slikco naredit ,pa sem pozabla,bom jutri,če ne bom pozabla pol si pa pridna
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 30.10.2008 7:35:59
|
|
|
|
jazzz27
|
Punce jutro!!! Test je pozitiven!!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 30.10.2008 7:43:41
|
|
|
|
Anonimen
|
jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa jokam od sreče jaziiiiiiiiiiiiii kok sem vesela
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 30.10.2008 7:47:11
|
|
|
|
jazzz27
|
Živa...hvala jaz ne morem verjet svojim očkam...sploh ne vem kaj bi sem zmedena ko qqš....hvala ti....jokam s tabo lubica moja. Želim ti čimprejšni plusek !!!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 30.10.2008 7:50:25
|
|
|
|
Anonimen
|
bejba moja... sploh nevem kaj naj še napišem da izrazim to kar čutim ej FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUL dobrrrr Jaz ga bom tudi dočakala ja
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 30.10.2008 7:51:04
|
|
|
|
beyba
|
jazzikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bbbbbbbbbbbbbbbbbbbooooooooooooooooooooooooooooo pppppppppppppppppppppppppaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuppppppppppppppppppppppppppppppppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii vidiš da se ne splača prehitro obupat
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?