Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 30.10.2008 12:24:11
|
|
|
|
~Biba~
|
oktavija stara sablja, si končno našla zemljevid do računalnika? tvoj je pa verjetno mel krizo srednjih let upedenaj se, pa idi malo nekam sama ven, brez tvojega..naj ga malo muči
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 30.10.2008 12:25:43
|
|
|
|
sonček85
|
no pri nas pa že malo a res malo kuka sonček izza oblakov
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 30.10.2008 12:26:26
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: ~Biba~ IZVIRNO SPOROČILO: živa25 žižika držimo pestke ČESTITAM biba.... Kdaj jo pričakujete? Zdej morte pa še družbo naštimat živa, pejd z mišo preko mojega nicka 6.3. bo srečni dogodek to pa je sam en dan od mojega PDP-ja
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 30.10.2008 12:28:18
|
|
|
|
ledenka
|
jazzzika, ja, nosečka si 4t2d še 35t5d te čaka ne sprašuj se glede računanja, tako je, in ker je običajno najbolj zanesljivo štetje od prvega dneva zadnje M, pač tako računajo. kdaj greš na test???
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 30.10.2008 12:28:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 suzi, ne se sekirat, ker to je tko tko...en spermiogram še ne pomeni, da je robe malo ali da je slaba! Kje sta ga delala? Koliko časa prej nista ? Pa še fulll vitaminov in rcnij je za moške, tko da se da to zrihtat. Nič bat. Ja, saj vem. Se ne sekiram (še). Drugače sva pa v soboto nazadnje , tako, da je bil včeraj 4. dan. Bila sva pa v Trbovljah. gigi, bravo za !! Pridno ju grej!!!!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 30.10.2008 12:29:32
|
|
|
|
gigi1
|
Jazzika ja. Ker se pri naravni nosečnosti nikoli točno ne ve kdaj je bila ovulacija, se vedno šteje od datuma ZM. Zato moramo mi punkciji prišteti 14 dni in dobimo ta datum. V resnici so vse nosečke 14 dni manj noseče, kot jim G določijo. Vem, da je čudno..vendar tako je No, zdej pa spet ticker popravi Srčice moje. Hvala vam
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 30.10.2008 12:34:22
|
|
|
|
jazzz27
|
Evo pupe sem poštimala...sam mi je nekak prazen... ...jaz bi še kaj.... Ajsika...ja tole računanje je pa res ...tole danes je pa tu mač zame . Sem pa svojega klicala oz. je on klical in je reku da ne more nič prej domov...tak da v pon. Sem pa klicala Reša...se bo treba za prvi pregled naročit ....jeeeeeeeeeeeeeee!! suzika...skor sta mela preveč pavze. Reš priporoča en dan vmes nič. Midva sva šla prvič...nisva tri dni nič...pa je bil spermiogram slab. Potem drugič je blo že bolš, ko sva samo en dan imela frej. Na postopku pa je bilo seme kar ok...saj tako je rekel. Drugič manj pavze, pa bo!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 30.10.2008 12:36:06
|
|
|
|
jazzz27
|
ja kaj pa zdaj spet ni dober...jaz ne znam več... !!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 30.10.2008 12:37:03
|
|
|
|
ledenka
|
žiži super za 2 pikici!!! naj ostaneta pri tebi še nekje do konca julija, še ene 38 tednov
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 30.10.2008 12:37:48
|
|
|
|
Anonimen
|
jazzz, nama je G izrecno naročila, da 3-4 dni prej ne smemo nič .
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 30.10.2008 12:39:18
|
|
|
|
aqua77
|
ojla punce moje! mene je danes zjutraj nasa pikica klicala in mi povedala eno najlepsih novick!!!!! JAZZZIKA CESTITKE!!!!!!!!!!!!! ZELIM TI VSE NAJ NAJ, IZ SRCA!!!!! BRAVO PUNCA!! pogresam vas, in sem brez racunalnika, tko da vas ne morem ne brat, ne piat, ampak za tako novico pa tud cez atlantik plavam,da lahko cestitam nasi novi nosecki!!!!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 30.10.2008 12:39:35
|
|
|
|
jazzz27
|
Naju je pa naku*cal zakaj nisva mela manj pavze. Očitno že ve zakaj, če se samo s tem ukvarja....zdaj pa ne vem. A to je tvoja osebna g.?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 30.10.2008 12:42:40
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 ojla punce moje! mene je danes zjutraj nasa pikica klicala in mi povedala eno najlepsih novick!!!!! JAZZZIKA CESTITKE!!!!!!!!!!!!! ZELIM TI VSE NAJ NAJ, IZ SRCA!!!!! BRAVO PUNCA!! pogresam vas, in sem brez racunalnika, tko da vas ne morem ne brat, ne piat, ampak za tako novico pa tud cez atlantik plavam,da lahko cestitam nasi novi nosecki!!!!!! aquica, mi smo skoz s tabo in te tudi me pogrešamo
< Sporočilo je popravil spps -- 30.10.2008 12:45:00 >
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 30.10.2008 12:43:30
|
|
|
|
sonček85
|
jaz vidim malega marovčka kot je bil pri meni pred tremi meseci res lepo ,boš videla kako hitro bo vse šlo
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 30.10.2008 12:44:16
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 ojla punce moje! mene je danes zjutraj nasa pikica klicala in mi povedala eno najlepsih novick!!!!! JAZZZIKA CESTITKE!!!!!!!!!!!!! ZELIM TI VSE NAJ NAJ, IZ SRCA!!!!! BRAVO PUNCA!! pogresam vas, in sem brez racunalnika, tko da vas ne morem ne brat, ne piat, ampak za tako novico pa tud cez atlantik plavam,da lahko cestitam nasi novi nosecki!!!!!! Aqua...hvala, ker si preplavala čez atlantik zame . kako si nam ti? Smo te fulll pogrešale!!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 30.10.2008 12:44:28
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 Evo pupe sem poštimala...sam mi je nekak prazen... ...jaz bi še kaj.... pri men lahk dobiš nekaj predlogov
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 30.10.2008 12:46:44
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 Naju je pa naku*cal zakaj nisva mela manj pavze. Očitno že ve zakaj, če se samo s tem ukvarja....zdaj pa ne vem. A to je tvoja osebna g.? Ja, moja osebna G je tako rekla. Ma sej v primeru, da je rezulat slab, se itak vse skupaj ponovi, pa bova takrat naredila manj pavze, pa da vidimo kako bo.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 30.10.2008 12:48:09
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 Naju je pa naku*cal zakaj nisva mela manj pavze. Očitno že ve zakaj, če se samo s tem ukvarja....zdaj pa ne vem. A to je tvoja osebna g.? Ja, moja osebna G je tako rekla. Ma sej v primeru, da je rezulat slab, se itak vse skupaj ponovi, pa bova takrat naredila manj pavze, pa da vidimo kako bo. priporočljiva pavza je 2-5 dni. ampak dokler ni narejen pregled in vse prešteto, se nikar ne sekiraj
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 30.10.2008 13:11:15
|
|
|
|
jazzz27
|
suzi...ajsi je stručko...sicer moj pa tudm, ker je mogu že trikrat dat donacijo ....vse bo še ok!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 30.10.2008 13:14:08
|
|
|
|
Anonimen
|
ledenka in jazzz, itak, da bo vse ok.. Bomo skrbeli potem, ko ne bo več ok, ne? Glavno, da so prazniki pred nami in da bomo malo frej..
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 30.10.2008 13:16:50
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi ledenka in jazzz, itak, da bo vse ok.. Bomo skrbeli potem, ko ne bo več ok, ne? Glavno, da so prazniki pred nami in da bomo malo frej.. ja kaj ne da je to dober...jaz sem že itak doma....pa še do prvega pregleda bom po vsej verjetnosti potegnila....sem pa za mojga srečna kaj boste počenjale za vikend?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 30.10.2008 13:17:18
|
|
|
|
sonček85
|
navijamo še za več nosečk no in kaj kuhate danesajz sem zopet naredila omako in testenine pa polnoooooooooooo skledo solatke
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 30.10.2008 13:18:39
|
|
|
|
sonček85
|
jazzzika:jaz bi na tvojem mestu bila vso nosečknost doma kot sem jaz da boš pomirjena.No vsaj meni je rekl a G da bom doma 9 m saj smo se 2 leti trudili da bi pa pol kaj bilo narobe bi si pa očitala.Denar ni tolk pomembn kot beba
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 30.10.2008 13:22:25
|
|
|
|
ledenka
|
moja G je pa zelo nenaklonjena bolniškim, razen če je res kaj narobe. mi je rekla, naj kar normalno živim, tudi telovadbo zelo svetuje. odvisno pač od počutja.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?