Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 30.10.2008 17:21:39
|
|
|
|
miska73
|
Aqua srce mi te tu FUUUUUUUUUUUUUUUL pogrešamo. Dej si zrihtej računalnik do boš čimprej z nami. Suzi kot so že pupe rekle ne se sekirat važna je kvaliteta ne kvantiteta. Spps, u koji lep buši. Bejbike, bom bolj kratka. Vsem en prisrčen pozdrav in koš poljubčkov. Se opravičujem, ampak sem vas danes en mal po diagonali prebrala.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 30.10.2008 17:25:05
|
|
|
|
spps
|
miska,kam si pa ti kar zbežala?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 30.10.2008 17:30:06
|
|
|
|
sonček85
|
ja spps:jaz sem super in vsak dan bolje. Miška je pa danes pomoje bolj poležoče ,pa čuva svoja dva jazzika:ja mene je dala takoj na bolniško in kasneje dabroston ,ki sem ga jemala do 13tJa danes je pa na avtocesti res gužva ,saj je pol ceste baje nekje med celjem zaprte in se ful pritožujejo ,da danes je pa groza na AC
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 30.10.2008 17:36:44
|
|
|
|
miska73
|
Miška je bila danes cel dan na terenu... zdravnik, služba, trgovina, nečaki... in je šele prejle mal uletela na net... zdaj gre pa še par minut gospodu možu posvetit preden zbeži na srečanje čarovnic na Vransko... Bomo kak drug dan čvekale, nč bat.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 30.10.2008 17:38:40
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Miška je bila danes cel dan na terenu... zdravnik, služba, trgovina, nečaki... in je šele prejle mal uletela na net... zdaj gre pa še par minut gospodu možu posvetit preden zbeži na srečanje čarovnic na Vransko... Bomo kak drug dan čvekale, nč bat. ti le glej ,da boš vse nadoknadla Lepo se imej na zborovanju
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 30.10.2008 17:39:31
|
|
|
|
Serendipity
|
spps - ti, pa to je cel profešonal fotošuting! Uh, je lep lep buški! Pa večkrat ga pokaži. jazziii - ti pa kar glej (pa miška in gigi tudi) tak da se pripravite na te buškofotoshootinge! Uh, so pa skoraj same nosečke tukaaaaaaj! Hm, to pomeni da kave več ne bo? Pa tipčkov tudi ne?????
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 30.10.2008 17:46:21
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity spps - ti, pa to je cel profešonal fotošuting! Uh, je lep lep buški! Pa večkrat ga pokaži. jazziii - ti pa kar glej (pa miška in gigi tudi) tak da se pripravite na te buškofotoshootinge! Uh, so pa skoraj same nosečke tukaaaaaaj! Hm, to pomeni da kave več ne bo? Pa tipčkov tudi ne????? ojla!jaz sem pa že mislila,da te danes ne bo,ko sem včerajšnjo obljubo izpolnila Kar se pa nosečk tiče-kmalu boste tud ostale na vrsti kava v mejah normale še je in bo tipčki so pa itak dobri za relaksacijo
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 30.10.2008 17:53:35
|
|
|
|
Serendipity
|
spps - vrnila si mi upanje! Jaz bi pa taaaaaaaaaaaaak rabila neko relaksacijo ... Grem nekaj novega & sexi poiskat.
< Sporočilo je popravil Serendipity -- 30.10.2008 17:55:31 >
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 30.10.2008 17:56:50
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity spps - vrnila si mi upanje! Jaz bi pa taaaaaaaaaaaaak rabila neko relaksacijo ... Grem nekaj novega & sexi poiskat. a si mislila,da si nosečke ne smemo oči več oddahnit na kakšnih vredu tipčkih
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 30.10.2008 18:00:04
|
|
|
|
spps
|
tale naj bo za ogrevanje (sam nekaj mu čudno gate v rit vleče )
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 30.10.2008 18:04:03
|
|
|
|
spps
|
(temu so pa jajčke ven padle )
< Sporočilo je popravil spps -- 30.10.2008 18:06:27 >
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 30.10.2008 18:08:14
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps tale naj bo za ogrevanje (sam nekaj mu čudno gate v rit vleče ) OPA! OPA! Mu bom jaz tale problemček koj rešila ...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 30.10.2008 18:10:07
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps (temu so pa jajčke ven padle ) He he he - se sprašujem, kje je drugi sestavni del?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 30.10.2008 18:12:01
|
|
|
|
spps
|
nimam pojma
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 30.10.2008 18:13:08
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity Uh, so pa skoraj same nosečke tukaaaaaaj! Hm, to pomeni da kave več ne bo? Pa tipčkov tudi ne????? Upam, da to ni bilo resno. ............. vidim, da ni bilo resno.... sem se oddahnila
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 30.10.2008 18:13:37
|
|
|
|
Serendipity
|
Hm..po zelo zelo obširnem in natančnem pregledu slike se mi zdi da si ga je probal zaviti na levo nogo - tam pri stegnu ...
< Sporočilo je popravil Serendipity -- 30.10.2008 18:15:23 >
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 30.10.2008 18:16:33
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity Hm..po zelo zelo obširnem in natančnem pregledu slike se mi zdi da si ga je probal zaviti na levo nogo - tam pri stegnu ... mogoč ga ma pa na hrbtu
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 30.10.2008 18:17:04
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity Uh, so pa skoraj same nosečke tukaaaaaaj! Hm, to pomeni da kave več ne bo? Pa tipčkov tudi ne????? Upam, da to ni bilo resno. ............. vidim, da ni bilo resno.... sem se oddahnila nič bat
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 30.10.2008 19:07:26
|
|
|
|
jazzz27
|
men se pa zdi da je to...TO. Drgač ga je pa nekaj ugrizenlo al ma pa alergijo, da je tako jajček natekel Ve ste nore, jaz sem skor iz stola padla, moj me pa sprašuje zakaj se smejim....no sedaj se smejeva oba!!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 30.10.2008 19:40:20
|
|
|
|
LuNa73
|
Babe žabe... vidim, da je danes veseli dan tu gor... in naj se to veselje nadaljuje v kratkem. Ja, na vaju, Miška in Gigi to leti. Ostale pa tud lepo pridno capljajte za njimi in ima da je do konc leta tule gor vse roza . drgać pa, lepooooooo se mejte! en velik objem! Vsem!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 30.10.2008 20:08:39
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 men se pa zdi da je to...TO. Drgač ga je pa nekaj ugrizenlo al ma pa alergijo, da je tako jajček natekel Ve ste nore, jaz sem skor iz stola padla, moj me pa sprašuje zakaj se smejim....no sedaj se smejeva oba!! tud to je ena od možnosti
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 30.10.2008 20:14:22
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 Babe žabe... vidim, da je danes veseli dan tu gor... in naj se to veselje nadaljuje v kratkem. Ja, na vaju, Miška in Gigi to leti. Ostale pa tud lepo pridno capljajte za njimi in ima da je do konc leta tule gor vse roza . drgać pa, lepooooooo se mejte! en velik objem! Vsem! poskušamo mal dvignit vzdušje,sam ni nekega odziva mogoče se pa punce za jutrišnji praznik pripravljajo-pregled obvezne opreme-metla,ipd. moja je že parajt(sam štil je mal prekratek )
< Sporočilo je popravil spps -- 30.10.2008 20:16:34 >
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 30.10.2008 20:21:16
|
|
|
|
spps
|
takle bom pa zgledala jutr,če me katera sreča (mirne duše,me lahk pocukate za rokav )
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 30.10.2008 20:47:40
|
|
|
|
jazzz27
|
jaz bom pa s sesalcem okol letala ....kje pa so naše čveke? A smo tle sam une k ne smemo ....spps, se bo treba mal zamislit....jao pa tale štil
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 30.10.2008 20:52:01
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 jaz bom pa s sesalcem okol letala ....kje pa so naše čveke? A smo tle sam une k ne smemo ....spps, se bo treba mal zamislit....jao pa tale štil a ne de????? tuga je tle gor Jaz lahk ,sam je moj v službi,pol ,ko pa pride,sem pa preveeeč zaspana . kje so pa vse ostale,pa nimam pojma, Ma jaz sem pa bolj staromodne sorte,saj veš tehnika odpove,ko je najmanj treba
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?