|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja III.
30.10.2008 17:21:39   
miska73
Aqua srce mi te tu FUUUUUUUUUUUUUUUL pogrešamo. Dej si zrihtej računalnik do boš čimprej z nami.

Suzi kot so že pupe rekle ne se sekirat važna je kvaliteta ne kvantiteta.

Spps, u koji lep buši.

Bejbike, bom bolj kratka. Vsem en prisrčen pozdrav in koš poljubčkov.
Se opravičujem, ampak sem vas danes en mal po diagonali prebrala.

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 4476
30.10.2008 17:25:05   
spps
miska,kam si pa ti kar zbežala?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 4477
30.10.2008 17:30:06   
sonček85
ja spps:jaz sem super in vsak dan bolje.user posted image user posted image user posted image user posted image Miška je pa danes pomoje bolj poležoče ,pa čuva svoja dva user posted image user posted image
jazzika:ja mene je dala takoj na bolniško in kasneje dabroston ,ki sem ga jemala do 13tJa danes je pa na avtocesti res gužva ,saj je pol ceste baje nekje med celjem zaprte in se ful pritožujejo ,da danes je pa groza na AC

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 4478
30.10.2008 17:36:44   
miska73
Miška je bila danes cel dan na terenu... zdravnik, služba, trgovina, nečaki... in je šele prejle mal uletela na net...
zdaj gre pa še par minut gospodu možu posvetit preden zbeži na srečanje čarovnic na Vransko...
Bomo kak drug dan čvekale, nč bat.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4479
30.10.2008 17:38:40   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Miška je bila danes cel dan na terenu... zdravnik, služba, trgovina, nečaki... in je šele prejle mal uletela na net...
zdaj gre pa še par minut gospodu možu posvetit preden zbeži na srečanje čarovnic na Vransko...
Bomo kak drug dan čvekale, nč bat.

ti le glej ,da boš vse nadoknadlauser posted image user posted image user posted image Lepo se imej na zborovanjuuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 4480
30.10.2008 17:39:31   
Serendipity
spps - ti, pa to je cel profešonal fotošuting! Uh, je lep lep buški! user posted image user posted image user posted image user posted image  Pa večkrat ga pokaži.

jazziii - ti pa kar glej (pa miška in gigi tudi) tak da se pripravite na te buškofotoshootinge!

Uh, so pa skoraj same nosečke tukaaaaaaj!  user posted image user posted image  Hm, to pomeni da kave več ne bo? Pa tipčkov tudi ne????? user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 4481
30.10.2008 17:46:21   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

spps - ti, pa to je cel profešonal fotošuting! Uh, je lep lep buški! user posted image user posted image user posted image user posted image  Pa večkrat ga pokaži.

jazziii - ti pa kar glej (pa miška in gigi tudi) tak da se pripravite na te buškofotoshootinge!

Uh, so pa skoraj same nosečke tukaaaaaaj!  user posted image user posted image  Hm, to pomeni da kave več ne bo? Pa tipčkov tudi ne????? user posted image user posted image user posted image  
user posted image user posted image user posted image user posted image ojla!jaz sem pa že mislila,da te danes ne bo,ko sem včerajšnjo obljubo izpolnilauser posted image user posted image user posted image user posted image
Kar se pa nosečk tiče-kmalu boste tud ostale na vrstiuser posted image user posted image user posted image user posted image
kava v mejah normale še je in bouser posted image user posted image tipčki so pa itak dobri za relaksacijouser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 4482
30.10.2008 17:53:35   
Serendipity
spps - vrnila si mi upanje! user posted image user posted image user posted image  Jaz bi pa taaaaaaaaaaaaak rabila neko relaksacijo ... user posted image user posted image

Grem nekaj novega & sexi poiskat.

< Sporočilo je popravil Serendipity -- 30.10.2008 17:55:31 >

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4483
30.10.2008 17:56:50   
spps

spps - vrnila si mi upanje! user posted image user posted image user posted image  Jaz bi pa taaaaaaaaaaaaak rabila neko relaksacijo ... user posted image user posted image

Grem nekaj novega & sexi poiskat.
a si mislila,da si nosečke ne smemo oči več oddahnit na kakšnih vredu tipčkihuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 4484
30.10.2008 18:00:04   
spps
user posted image tale naj bo za ogrevanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(sam nekaj mu čudno gate v rit vlečeuser posted image )

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4485
30.10.2008 18:04:03   
spps
user posted image  user posted image (temu so pa jajčke ven padleuser posted image user posted image user posted image )

< Sporočilo je popravil spps -- 30.10.2008 18:06:27 >

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4486
30.10.2008 18:08:14   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: spps

user posted image tale naj bo za ogrevanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(sam nekaj mu čudno gate v rit vlečeuser posted image )

OPA! OPA!

Mu bom jaz tale problemček koj rešila ... user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4487
30.10.2008 18:10:07   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: spps

user posted image  user posted image (temu so pa jajčke ven padleuser posted image user posted image user posted image )

He he he - se sprašujem, kje je drugi sestavni del? user posted image  

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4488
30.10.2008 18:12:01   
spps
nimam pojmauser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 4489
30.10.2008 18:13:08   
miska73

Upam, da to ni bilo resno.

............. vidim, da ni bilo resno.... sem se oddahnila

user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4490
30.10.2008 18:13:37   
Serendipity
Hm..po zelo zelo obširnem in natančnem pregledu slike se mi zdi da si ga je probal zaviti na levo nogo - tam pri stegnu ... user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Serendipity -- 30.10.2008 18:15:23 >

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4491
30.10.2008 18:16:33   
spps

Hm..po zelo zelo obširnem in natančnem pregledu slike se mi zdi da si ga je probal zaviti na levo nogo - tam pri stegnu ... user posted image user posted image user posted image
mogoč ga ma pa na hrbtuuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 4492
30.10.2008 18:17:04   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Upam, da to ni bilo resno.

............. vidim, da ni bilo resno.... sem se oddahnila

user posted image user posted image user posted image

nič batuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 4493
30.10.2008 19:07:26   
jazzz27
men se pa zdi da je to...TO. Drgač ga je pa nekaj ugrizenlo al ma pa alergijo, da je tako jajček natekeluser posted image user posted image

Ve ste nore, jaz sem skor iz stola padla, moj me pa sprašuje zakaj se smejim....no sedaj se smejeva oba!!user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4494
30.10.2008 19:40:20   
LuNa73
Babe žabe... vidim, da je danes veseli dan tu gor... in naj se to veselje nadaljuje v kratkem. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Ja, na vaju, Miška in Gigi to leti. Ostale pa tud lepo pridno capljajte za njimi in ima da je do konc leta tule gor vse rozauser posted image .

drgać pa, lepooooooo se mejte! en velik objem! Vsem!user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 4495
30.10.2008 20:08:39   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

men se pa zdi da je to...TO. Drgač ga je pa nekaj ugrizenlo al ma pa alergijo, da je tako jajček natekeluser posted image user posted image

Ve ste nore, jaz sem skor iz stola padla, moj me pa sprašuje zakaj se smejim....no sedaj se smejeva oba!!user posted image
tud to je ena od možnostiuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 4496
30.10.2008 20:14:22   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73

Babe žabe... vidim, da je danes veseli dan tu gor... in naj se to veselje nadaljuje v kratkem. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Ja, na vaju, Miška in Gigi to leti. Ostale pa tud lepo pridno capljajte za njimi in ima da je do konc leta tule gor vse rozauser posted image .

drgać pa, lepooooooo se mejte! en velik objem! Vsem!user posted image
poskušamo mal dvignit vzdušje,sam ni nekega odzivauser posted image user posted image user posted image
mogoče se pa punce za jutrišnji praznik pripravljajo-pregled obvezne opreme-metla,ipd.user posted image user posted image user posted image

moja je že parajt(sam štil je mal prekratekuser posted image user posted image )user posted image

< Sporočilo je popravil spps -- 30.10.2008 20:16:34 >

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 4497
30.10.2008 20:21:16   
spps
takle bom pa zgledala jutr,če me katera srečauser posted image

user posted image user posted image user posted image (mirne duše,me lahk pocukate za rokavuser posted image user posted image user posted image user posted image )

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4498
30.10.2008 20:47:40   
jazzz27
jaz bom pa s sesalcem okol letalauser posted image user posted image ....kje pa so naše čveke? A smo tle sam une k ne smemo user posted image ....spps, se bo treba mal zamislit....jao pa tale štiluser posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4499
30.10.2008 20:52:01   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

jaz bom pa s sesalcem okol letalauser posted image user posted image ....kje pa so naše čveke? A smo tle sam une k ne smemo user posted image ....spps, se bo treba mal zamislit....jao pa tale štiluser posted image a ne de?????
tuga je tle goruser posted image user posted image user posted image user posted image
Jaz lahkuser posted image  ,sam je moj v službi,pol ,ko pa pride,sem pa preveeeč zaspanauser posted image user posted image user posted image .
kje so pa vse ostale,pa nimam pojma,

Ma jaz sem pa bolj staromodne sorte,saj veš tehnika odpove,ko je najmanj trebauser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 4500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?