|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja III.
30.10.2008 11:57:46   
Anonimen
seveda sem resna... Če pa poziram user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem pa res drugače bolj nasmejana in vesela punca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
  Neposredna povezava do sporočila: 4401
30.10.2008 12:05:14   
sonček85
zakaj se pa ne smejiš??DANES je ja dan za veselje saj je naša jazzzzika nosečka

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4402
30.10.2008 12:05:27   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27
suzika...hvalauser posted image user posted image  Kako je s tabo?

Jaz sem ok. Včeraj sva imela spermiogram, ampak se nama zdi, da je čist možno, da bo rezultat bolj slab, ker je bilo ful mal "robe".user posted image

(odgovor članu jazzz27)
  Neposredna povezava do sporočila: 4403
30.10.2008 12:06:26   
Anonimen
hehehe

Sej pravim da sem pozirala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   No bom poslikala eno ko se smejim in tisto nalimam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4404
30.10.2008 12:09:08   
Anonimen
ne morem......  Nobena slikica mi ne rata user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Predstavljajte si me.... 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4405
30.10.2008 12:10:05   
~Biba~
jazzika kerega bi mela?
onega mojega? TUKAJ
ali onega za mojo nečakinjouser posted image TUKAJ

ja prav ste slišale..tetka bom mali punčkiuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil ~Biba~ -- 30.10.2008 12:11:10 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4406
30.10.2008 12:11:06   
~Biba~
IZVIRNO SPOROČILO: živa25

ne morem......  Nobena slikica mi ne rata user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Predstavljajte si me...
Tota je dobrauser posted image user posted image si se pa kar vredi spomnila..sem si te direkt predstavljala kak to povešuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4407
30.10.2008 12:11:12   
Serendipity
Živa - full ti paše! user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 4408
30.10.2008 12:11:31   
gigi1
Ahoj srčice. Mi grejemo user posted image  user posted image . Zdej pa prosim pestke za test 13.11. 

Jazzzika user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Bravo lubica!!! TOOOOO!!!!! Saj veš, da jokcam od sreče.

PDP ti je pa Ajsi prav izračunala. Na IVF imaš na koncu seznama kalkulator. Klikneš na ovulacijo (to je pri nas punkcija) in upišeš datum punkcije. Avtomatsko ti prišteje 14 dni kot dan zadnje M in imaš PDP. Trenutno si noseča 4t2d user posted image  user posted image  user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4409
30.10.2008 12:12:09   
~Biba~
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi

Jaz sem ok. Včeraj sva imela spermiogram, ampak se nama zdi, da je čist možno, da bo rezultat bolj slab, ker je bilo ful mal "robe".user posted image
šužika ni važna kvantiteta, važna je kvalitetauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4410
30.10.2008 12:12:12   
Anonimen
čaki čaki.... A resnična tetka ali RR tetka??

(odgovor članu ~Biba~)
  Neposredna povezava do sporočila: 4411
30.10.2008 12:12:49   
~Biba~
žiži 13 bo tvoja srečna številka

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 4412
30.10.2008 12:13:33   
~Biba~

čaki čaki.... A resnična tetka ali RR tetka??
resnična, v živo, čist čist resna, čist ta pravauser posted image tetka bomuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4413
30.10.2008 12:14:46   
Anonimen
hehehehehhe

Hvala Se* Moj dragi je tudi zadovoljen user posted image user posted image user posted image z naglasom na o in na e ..... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Biba... Seveda si me predstavljaš, če me pa lahko gledaš user posted image user posted image user posted image

Aquice blondi še nismo vidli user posted image user posted image No ampak zdej ji je oproščeno user posted image user posted image user posted image user posted image Pocajtaj se hitro user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil živa25 -- 30.10.2008 12:16:44 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4414
30.10.2008 12:14:58   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Ahoj srčice. Mi grejemo user posted image  user posted image . Zdej pa prosim pestke za test 13.11. 

user posted image  user posted image  user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image že stiskamo in navijamo-naša bebica se strinja,ker neki po bušiju telovadiuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4415
30.10.2008 12:15:31   
jazzz27

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

PDP ti je pa Ajsi prav izračunala. Na IVF imaš na koncu seznama kalkulator. Klikneš na ovulacijo (to je pri nas punkcija) in upišeš datum punkcije. Avtomatsko ti prišteje 14 dni kot dan zadnje M in imaš PDP. Trenutno si noseča 4t2d user posted image  user posted image  user posted image

Žižika...končno se lahko veselim s tabo!!! Bravo punca!!! Sedaj pa...navodila so jasna!!user posted image user posted image user posted image  Risanke gledatuser posted image !

Kako sem pa lahko noseča že 4t in 2 d???? To mi pa ni jasno!user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4416
30.10.2008 12:15:41   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

Živa - full ti paše! user posted image user posted image user posted image  
se podpišemuser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 4417
30.10.2008 12:16:18   
Anonimen
žižika držimo pestke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ČESTITAM biba.... Kdaj jo pričakujete?  Zdej morte pa še družbo naštimat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4418
30.10.2008 12:17:14   
sonček85
žiži:jeeeeeeeeeeeeee kar dva čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,naj bo 13.11 srečna cifrauser posted image user posted image user posted image
živa:user posted image user posted image user posted image user posted image si te tudi jaz kar prestavljam kako se naštimuješ in si kar resna ko se pa začneš smejat se pa verjetno ne moreš nehatuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 4419
30.10.2008 12:17:28   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi

suzi, ne se sekirat, ker to je tko tko...en spermiogram še ne pomeni, da je robe malo ali da je slaba! Kje sta ga delala? Koliko časa prej nista user posted image ? Pa še fulll vitaminov in rcnij je za moške, tko da se da to zrihtat. Nič bat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4420
30.10.2008 12:17:55   
Anonimen
hvala spps...

Jazzzika... ker se šteje od zadnje menstruacije. Vedno je malo dlje od dejanskega dneva zanositve user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4421
30.10.2008 12:17:58   
sonček85

Žižika...končno se lahko veselim s tabo!!! Bravo punca!!! Sedaj pa...navodila so jasna!!user posted image user posted image user posted image  Risanke gledatuser posted image !

Kako sem pa lahko noseča že 4t in 2 d???? To mi pa ni jasno!user posted image
verjetno od zadnje o ali m

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 30.10.2008 12:18:10 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 4422
30.10.2008 12:18:43   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

žiži:jeeeeeeeeeeeeee kar dva čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,naj bo 13.11 srečna cifrauser posted image user posted image user posted image
živa:user posted image user posted image user posted image user posted image si te tudi jaz kar prestavljam kako se naštimuješ in si kar resna ko se pa začneš smejat se pa verjetno ne moreš nehatuser posted image user posted image user posted image user posted image

jp user posted image

priblično tkole user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 4423
30.10.2008 12:22:26   
~Biba~

žižika držimo pestke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ČESTITAM biba.... Kdaj jo pričakujete?  Zdej morte pa še družbo naštimat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

živa, pejd z mišo preko mojega nickauser posted image 6.3. bo srečni dogodekuser posted image jah družba...se trudimo ja.

kaj jazzika, že zdaj ti gre vse skup prehitro, ne da?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4424
30.10.2008 12:23:49   
Anonimen
waw..... ti si tudi važička danes... Nek srečen dan je danes ja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ~Biba~)
  Neposredna povezava do sporočila: 4425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?