Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 28.10.2008 6:57:19
|
|
|
|
beyba
|
žiži kmalu boš božalabožala in pridno grela Se* povej kako ti lahko pomagamo da sivine ki je zunaj ne bo tudi notri....
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 28.10.2008 7:08:01
|
|
|
|
jazzz27
|
Jutro!!! Danes bo pa sonček!!! žiži...HB, da se celici lepo delita...še mal pa boš v četrtek že ponosna mami!!! lep dan vsem
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 28.10.2008 7:22:51
|
|
|
|
beyba
|
hvala bogu da se sonček mal svetlika ker če bib il še dež, bi jst stoje zaspala....vsak dan je slabše, danes sem spala samo eno uro in pol, drugače sem pa ravno zasapla se je zbudla, sem jo uspavala ravno nazja zaspala se je zbudla...celo noč se je moja lubica zbujala na 20 minut...potem pa jok ,pa nošenje, tolažba, uspavanje....in to smo ponavljal ccelo noč,....Zaspala je pa ob pol štirih pa do petih potem smo mogli pa ob petih čist vstati....
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 28.10.2008 7:24:10
|
|
|
|
beyba
|
aja trenutno pa je zaspala tko da spančke...mami pa ne upa, ker če še ene dvakrat zaspim pa me po petih minutah nekdo zbudi, bom okrog začela letet, ker sem že zdej čist na glavo in je bolje nič spnaja kot da te karnaprej nekdo zbuja....
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 28.10.2008 7:39:38
|
|
|
|
beyba
|
Evo smo že pokonci cele 25 minut je spala....
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 28.10.2008 7:40:47
|
|
|
|
jazzz27
|
beyba ...tebi je pa tamala dobr ritem zrihtala....ja vem kako je to....ko te nekdo zbudi na hitro, ko glih zadremaš....letaš kot kura okol ....kaj počenjaš? Jaz bom sedaj zajterk pojedla....
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 28.10.2008 7:55:55
|
|
|
|
sonček85
|
Dobro jutro! Sem se sedaj javila ,da mi ne bo pikica dala plavega ,saj grem na pregled in me do 12 ne bo nazaj lep pozdrav -šibammmmmmmmmmmmm
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 28.10.2008 8:00:52
|
|
|
|
sonček33
|
Bejba uboga, saj bo! Je bila pomoje kar za veliko ljudi slaba noč. Tudi midva z mojim sva slabo spala.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 28.10.2008 8:05:01
|
|
|
|
jazzz27
|
sonček85...velik sreče na pregledu in dobrih novičk!!! Pridi poročat...aja pa strah pred pikico je dans odveč, ker nam je frej dala! sonček33....najprej se zahvaljujem, ker sijeta. No tudi zame je bila tako smotana noč, se mi je kar nekaj sanjalo in to tako v živo, da ko sem se zbudila sem se še vedno spraševala, če je bilo to res!! Madona in te sanje. Grem prec novice prečikerat, da se ni kaj slabga nardilo . No kar se pa mojega tiče...on pa spi kot kladica...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 28.10.2008 8:10:19
|
|
|
|
Anonimen
|
jutrooooooo
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 28.10.2008 8:16:00
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 sonček85...velik sreče na pregledu in dobrih novičk!!! Pridi poročat...aja pa strah pred pikico je dans odveč, ker nam je frej dala! bom ok hvala ,a kr fraj si je vzela ,ta si pa prvošči,a ji me damo danes plabega -zdaj pa res grem
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 28.10.2008 8:20:29
|
|
|
|
jazzz27
|
punce, začela sem krvavet, tako da šlo vse v nič ....jokam, kot zmešana in..
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 28.10.2008 8:22:01
|
|
|
|
Anonimen
|
jazzzika zjoči se pupa... potem ti bo bolje.... Si ziher da je menstruacija?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 28.10.2008 8:34:40
|
|
|
|
miska73
|
Jazzzi, lubika moja Ampak vseeno naredi tisti test.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 28.10.2008 8:37:41
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: polaris Se* ta je pa zate, da čimprej prežene tisto čudno sivino Hvalaaa pupika, si me nasmejala.. Danes ni več take sivine, kaj te vem, strah pred postopkom oz neuspehom me je nekaj grabil včeraj. Beyba - vi pa mate pravo ponočnjakinjo GOOOOOOD MORNING prinčipese:
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 28.10.2008 8:39:28
|
|
|
|
jazzz27
|
miska...a misliš, da je sploh kaka možnost...glede na to da je že 12ti dan po ET....nikol si nisem mislila, da bo prej prišla...res ne!! Nekak sem imela petek v mislih za test, pa da jo bom še pomtem čakala....ti lepo grej svoji pikici. živa....
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 28.10.2008 8:43:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Seveda je možno... Mogoče gre za vgnezditveno? Naredi testek... Konec koncev je veliko takšnih nosečk, ki ves čas krvavijo... Me smo tukaj s teboj
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 28.10.2008 8:44:41
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 punce, začela sem krvavet, tako da šlo vse v nič ....jokam, kot zmešana in.. Kak sem pa to spregledala? Jazzziii - mislim nate, držim pestke, da je to le igra narave in da sta tvoji pikici lepo na toplem. Drži se!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 28.10.2008 8:53:47
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 miska...a misliš, da je sploh kaka možnost...glede na to da je že 12ti dan po ET....nikol si nisem mislila, da bo prej prišla...res ne!! Nekak sem imela petek v mislih za test, pa da jo bom še pomtem čakala....ti lepo grej svoji pikici. živa.... Jazzzi, najboljš je da šteješ dneve od punkcije. Ker je velika razlika pri nas na GK ko dobimo zarodke 5. dan al pa pri Rešu, ko jih dobite 2-3 dan. Lej, možnosti je veliko. Velika možnost je, da je to konec in da si dobila pravo M. Velika možnost pa je tudi, da se je eden prijel. Ali pa da ta krvavitev pomeni kaj drugega. Jaz sem se že v naprej odločila, da bom delala test tudi, če začnem krvaveti.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 28.10.2008 8:58:19
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 miska...a misliš, da je sploh kaka možnost...glede na to da je že 12ti dan po ET....nikol si nisem mislila, da bo prej prišla...res ne!! Nekak sem imela petek v mislih za test, pa da jo bom še pomtem čakala....ti lepo grej svoji pikici. živa.... Jazzzi, najboljš je da šteješ dneve od punkcije. Ker je velika razlika pri nas na GK ko dobimo zarodke 5. dan al pa pri Rešu, ko jih dobite 2-3 dan. Lej, možnosti je veliko. Velika možnost je, da je to konec in da si dobila pravo M. Velika možnost pa je tudi, da se je eden prijel. Ali pa da ta krvavitev pomeni kaj drugega. Jaz sem se že v naprej odločila, da bom delala test tudi, če začnem krvaveti. Jazzzy se strinjam z Miško. Prosim naredi test. Se je res že vsesorte dogajalo puppam, pa se je srečno končalo
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 28.10.2008 9:09:55
|
|
|
|
pikicao.
|
joj moja jazzi (velik objemcek) sam ni se vse izgubljenjo.. pocaki lahko d gre res za vgnezditveno tko d zdej se BOLJ STISKAM pesti!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 28.10.2008 9:11:48
|
|
|
|
pikicao.
|
gigi teb za celice vsem ostalim pa dobro jutro (zgodne ste ble dons)
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 28.10.2008 9:29:48
|
|
|
|
Erin
|
jazz - mogoče gre pa za vgnezditveno... ššššššššc ššššššššc stran beyba - upam da se te bo mala usmislila in ti vsaj čez dan malo spala da se odpočiješ... Mogoče jo je sprememba ure ali pa lunca ki bo jutri zmedla Boga... Punce, ste videle -------- STUNFEK JE RODILAAAAAAAAAAA!!!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 28.10.2008 10:01:21
|
|
|
|
Erin
|
Mi smo pa našega včeraj s photoshopom obdelal
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 28.10.2008 10:02:41
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erin Mi smo pa našega včeraj s photoshopom obdelal ta pa je pravi
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Ljubosumlje 1.otroka na novegaendrinaZanima me ali ste ob rojstvu drugega otroka imeli težave s prvim otrokom. Torej kako je vaš prvi otrok reagiral na drugega otroka? ljubeče, brez težav (
50%)
najprej ljubeče, potem ljubosumno (
17%)
od vsega začetka ljubosumno (
10%)
nič od prej navedenega (
23%)
Število vseh glasov: 220Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!