|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja III.
28.10.2008 6:57:19   
beyba
user posted image user posted image user posted image žiži  kmalu boš božalabožala in pridno grela

Se* povej kako ti lahko pomagamo da sivine ki je zunaj ne bo tudi notri....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 4151
28.10.2008 7:08:01   
jazzz27
Jutro!!!

Danes bo pa sonček!!!user posted image user posted image user posted image

žiži...HB, da se celici lepo delita...še mal pa boš v četrtek že ponosna mami!!!

lep dan vsem

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 4152
28.10.2008 7:22:51   
beyba
hvala bogu da se sonček mal svetlika ker če bib il še dež, bi jst stoje zaspala....vsak dan je slabše, danes sem spala samo eno uro in pol, drugače sem pa ravno zasapla se je zbudla, sem jo uspavala ravno nazja zaspala se je zbudla...celo noč se je moja lubica zbujala na 20 minut...potem pa jok ,pa nošenje, tolažba, uspavanje....in to smo ponavljal ccelo noč,....Zaspala je pa ob pol štirih pa do petih potem smo mogli pa  ob petih čist vstati....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 4153
28.10.2008 7:24:10   
beyba
aja trenutno pa je zaspala tko da spančke...mami pa ne upa, ker če še ene dvakrat zaspim pa me po petih minutah nekdo zbudi, bom okrog začela letet, ker sem že zdej čist na glavo in je bolje nič spnaja kot da te karnaprej nekdo zbuja....

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 4154
28.10.2008 7:39:38   
beyba
Evo smo že pokonci cele 25 minut je spala....

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 4155
28.10.2008 7:40:47   
jazzz27
beybauser posted image user posted image user posted image ...tebi je pa tamala dobr ritem zrihtala....ja vem kako je to....ko te nekdo zbudi na hitro, ko glih zadremaš....letaš kot kura okoluser posted image ....kaj počenjaš? Jaz bom sedaj zajterk pojedla....

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 4156
28.10.2008 7:55:55   
sonček85
Dobro jutro!

Sem se sedaj javila ,da mi ne bo pikica dala plavega ,saj grem na pregled in me do 12 ne bo nazajuser posted image user posted image user posted image

lep pozdrav -šibammmmmmmmmmmmm

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 4157
28.10.2008 8:00:52   
sonček33
Bejba uboga, saj bo!
Je bila pomoje kar za veliko ljudi slaba noč. Tudi midva z mojim sva slabo spala.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4158
28.10.2008 8:05:01   
jazzz27
sonček85...velik sreče na pregledu in dobrih novičk!!! Pridi poročat...aja pa strah pred pikico je dans odveč, ker nam je frej dala!user posted image

sonček33....najprej se zahvaljujem, ker sijeta. No tudi zame je bila tako smotana noč, se mi je kar nekaj sanjalo in to tako v živo, da ko sem se zbudila sem se še vedno spraševala, če je bilo to res!! Madona in te sanje. Grem prec novice prečikerat, da se ni kaj slabga nardilouser posted image . No kar se pa mojega tiče...on pa spi kot kladica...user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4159
28.10.2008 8:10:19   
Anonimen
jutrooooooo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
  Neposredna povezava do sporočila: 4160
28.10.2008 8:16:00   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

sonček85...velik sreče na pregledu in dobrih novičk!!! Pridi poročat...aja pa strah pred pikico je dans odveč, ker nam je frej dala!user posted image

bom ok hvala ,a kr fraj si je vzela ,ta si pa prvošči,a ji me damo danes plabegauser posted image user posted image user posted image user posted image -zdaj pa res grem

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 4161
28.10.2008 8:20:29   
jazzz27
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image punce, začela sem krvavet, tako da šlo vse v ničuser posted image user posted image user posted image user posted image ....jokam, kot zmešana in..

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4162
28.10.2008 8:22:01   
Anonimen
jazzzika user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zjoči se pupa... potem ti bo bolje....

Si ziher da je menstruacija?

(odgovor članu jazzz27)
  Neposredna povezava do sporočila: 4163
28.10.2008 8:34:40   
miska73
Jazzzi, lubika moja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ampak vseeno naredi tisti test.

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 4164
28.10.2008 8:37:41   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: polaris

user posted image

Se* ta je pa zate, da čimprej prežene tisto čudno sivino user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  Hvalaaa pupika, si me nasmejala.. Danes ni več take sivine, kaj te vem, strah pred postopkom oz neuspehom me je nekaj grabil včeraj.
Beyba - vi pa mate pravo ponočnjakinjo user posted image

GOOOOOOD MORNING prinčipese: user posted image

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 4165
28.10.2008 8:39:28   
jazzz27
miska...a misliš, da je sploh kaka možnost...glede na to da je že 12ti dan po ET....nikol si nisem mislila, da bo prej prišla...res ne!! Nekak sem imela petek v mislih za test, pa da jo bom še pomtem čakala....ti lepo grej svoji pikici.user posted image

živa....user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 4166
28.10.2008 8:43:04   
Anonimen
Seveda je možno... Mogoče gre za vgnezditveno?

Naredi testek... Konec koncev je veliko takšnih nosečk, ki ves čas krvavijo...

Me smo tukaj s teboj user posted image

(odgovor članu jazzz27)
  Neposredna povezava do sporočila: 4167
28.10.2008 8:44:41   
Serendipity

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image punce, začela sem krvavet, tako da šlo vse v ničuser posted image user posted image user posted image user posted image ....jokam, kot zmešana in..

Kak sem pa to spregledala? user posted image

Jazzziii - mislim nate, držim pestke, da je to le igra narave in da sta tvoji pikici lepo na toplem. Drži se! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 4168
28.10.2008 8:53:47   
miska73

miska...a misliš, da je sploh kaka možnost...glede na to da je že 12ti dan po ET....nikol si nisem mislila, da bo prej prišla...res ne!! Nekak sem imela petek v mislih za test, pa da jo bom še pomtem čakala....ti lepo grej svoji pikici.user posted image

Jazzzi, najboljš je da šteješ dneve od punkcije. Ker je velika razlika pri nas na GK ko dobimo zarodke 5. dan al pa pri Rešu, ko jih dobite 2-3 dan. Lej, možnosti je veliko. Velika možnost je, da je to konec in da si dobila pravo M. Velika možnost pa je tudi, da se je eden prijel. Ali pa da ta krvavitev pomeni kaj drugega.
Jaz sem se že v naprej odločila, da bom delala test tudi, če začnem krvaveti.

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 4169
28.10.2008 8:58:19   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Jazzzi, najboljš je da šteješ dneve od punkcije. Ker je velika razlika pri nas na GK ko dobimo zarodke 5. dan al pa pri Rešu, ko jih dobite 2-3 dan. Lej, možnosti je veliko. Velika možnost je, da je to konec in da si dobila pravo M. Velika možnost pa je tudi, da se je eden prijel. Ali pa da ta krvavitev pomeni kaj drugega.
Jaz sem se že v naprej odločila, da bom delala test tudi, če začnem krvaveti.

Jazzzy se strinjam z Miško. Prosim naredi test. Se je res že vsesorte dogajalo puppam, pa se je srečno končalo user posted image user posted image user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 4170
28.10.2008 9:09:55   
pikicao.
joj moja jazzi (velik objemcek) sam ni se vse izgubljenjo.. pocaki lahko d gre res za vgnezditveno tko d zdej se BOLJ STISKAM pesti!!!

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4171
28.10.2008 9:11:48   
pikicao.
gigi teb user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za celiceuser posted image user posted image user posted image
vsem ostalim pa dobro jutro (zgodne ste ble dons) user posted image user posted image

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 4172
28.10.2008 9:29:48   
Erin
jazz user posted image user posted image user posted image mogoče gre pa za vgnezditveno... ššššššššc ššššššššc stran user posted image

beyba - user posted image upam da se te bo mala usmislila in ti vsaj čez dan malo spala da se odpočiješ... Mogoče jo je sprememba ure ali pa lunca ki bo jutri zmedlauser posted image user posted image user posted image Boga...

Punce, ste videle -------- STUNFEK JE RODILAAAAAAAAAAA!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 4173
28.10.2008 10:01:21   
Erin
Mi smo pa našega včeraj s photoshopom obdelaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4174
28.10.2008 10:02:41   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

Mi smo pa našega včeraj s photoshopom obdelaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ta pa je pravi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
  Neposredna povezava do sporočila: 4175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Ljubosumlje 1.otroka na novega
endrina

Zanima me ali ste ob rojstvu drugega otroka imeli težave s prvim otrokom. Torej kako je vaš prvi otrok reagiral na drugega otroka?

ljubeče, brez težav (50%)

najprej ljubeče, potem ljubosumno (17%)

od vsega začetka ljubosumno (10%)

nič od prej navedenega (23%)

Število vseh glasov: 220

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!