Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 27.10.2008 13:09:21
|
|
|
|
jazzz27
|
sonček, ti si pravga štorklica...se tako lepo gnezdiš!!! Le glej, da te ne prehiti . A bo šel ati z vama v porodno? Boš vzela kako protibolečinasko metodo? piki....moja mami je vodnarček...februarski...pa še kar nekaj jih poznam.... ...kam šibaš danes?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 27.10.2008 13:10:20
|
|
|
|
beyba
|
pri dodjajanju albuma ali če želim dodati slike že obstoječemu albumu mi samo napiše Error...v čem je problem? Postopek je da grem na album, potem kliknem na dodaj fotografije in namesto da bi se mi odprlo iskanje lokacije za sliko mi napiše error a katera ve v čem je fora? Aja pa lp vsem vas bom kasneje še pokomentirala, sam sem vas hotla razveselit še z novim albumom pa ne gre....
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 27.10.2008 13:11:03
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Evo, tole je moj trebušček od prejšnejga tedna (26t) Luštkan trebušček... A pa si opazla, da imaš umazane zokne na kauču... fotografski kiks... bo treba ponovit fotkanje.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 27.10.2008 13:12:06
|
|
|
|
jazzz27
|
vov...sonček....tale tvoj buši je pa pravi kjuti!! Pa kok si drobna!! Lepo se držiš!!! Veš kaj je bilo meni všeč po punkciji? Ko sem bila tako napihnjena, so se mi ročke mal raztegnile in jih ni bilo tako opaziti, ker so se preselile na trebuh ....lepo!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 27.10.2008 13:12:57
|
|
|
|
sonček33
|
miška - pa kdo bi si milsil, da tebe zanima še kaj je na kavču
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 27.10.2008 13:14:43
|
|
|
|
pikicao.
|
piki....moja mami je vodnarček...februarski...pa še kar nekaj jih poznam.... ...kam šibaš danes? sibam v lj :) ja vodnarcki smo tak pozitivcki pa tko mahnjeni d kr adijo ;)) smo pa tud en micken trmasti pa tud prevec prijazni oz. prevec na druge gledamo, sele na to na sebe.. drugac smo pa faaaaajjnniii kaj si pa v podznamenju? jz sm dvojcek pa me je cist zadel..nc ne morm rect d ni res ce pa se ne ves kaj si pa TUKI poglej
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 27.10.2008 13:15:26
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Evo, tole je moj trebušček od prejšnejga tedna (26t) kak lep trebušček.A imaš papigo? MIŠKA:LAHKO DA SO NOGAVICE ,SAMO V PRIPRAVLJENOSTI ZA V OMARO,KER TAKO SI JIH JST VRŽEM NA KAVČ KO POSPRAVLJAM PERILO IZ OBEŠALA
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 27.10.2008 13:15:44
|
|
|
|
jazzz27
|
miška ti pa si facka...jaz mam ponavad tud kake take fotke....me pa prov briga, če me zebe....si vse navlečem na noge.....sva se včeraj nekaj z mojih hecala, pa me je pošprical...nehote....mal predaleč je curek nesel in sem imela dva drugačna štumfa gor...in seveda jaz sem na to pozabila in smo šli k moji teti, pa me sprašujejo zakaj imam dva različna nogavička? ...je*bi ga, se zgodi....
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 27.10.2008 13:16:57
|
|
|
|
sonček85
|
moj dragi je vodnar
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 27.10.2008 13:17:02
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 miška - pa kdo bi si milsil, da tebe zanima še kaj je na kavču Tole sem pa čist slučajno opazila... pa nisem mogla, da ne bi na glas povedla... Je pa tko, če človk nima še urejenga stanovanja... pol pa skoz u uč padajo kavči, pohištvo...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 27.10.2008 13:17:45
|
|
|
|
pikicao.
|
kok luskan trebuscek
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 27.10.2008 13:19:38
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. piki....moja mami je vodnarček...februarski...pa še kar nekaj jih poznam.... ...kam šibaš danes? sibam v lj :) ja vodnarcki smo tak pozitivcki pa tko mahnjeni d kr adijo ;)) smo pa tud en micken trmasti pa tud prevec prijazni oz. prevec na druge gledamo, sele na to na sebe.. drugac smo pa faaaaajjnniii kaj si pa v podznamenju? jz sm dvojcek pa me je cist zadel..nc ne morm rect d ni res ce pa se ne ves kaj si pa TUKI poglej mene bo kap...Riba sem ...pa še kar nekaj je res
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 27.10.2008 13:20:44
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 miška - pa kdo bi si milsil, da tebe zanima še kaj je na kavču Tole sem pa čist slučajno opazila... pa nisem mogla, da ne bi na glas povedla... Je pa tko, če človk nima še urejenga stanovanja... pol pa skoz u uč padajo kavči, pohištvo... no pa če lahko še jaz dodam se en hod tam na kot šmucat
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 27.10.2008 13:21:20
|
|
|
|
sonček33
|
seveda, to so čiste nogavičke, kje pa, da bi jaz imela takole kr na kavču že uporabljene ja sonček, dobro opazuješ imam dva ptiča pa enga tiča ja mišek ti si kar poglej, če je kaj uporabnega pri nas :)
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 27.10.2008 13:23:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo, pa mam spet plavega..
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 27.10.2008 13:25:32
|
|
|
|
pikicao.
|
Evo, pa mam spet plavega.. suzi hihihi sej zdej sm ti izdala..v sredo bom dala spet szenamcek gor tko d si lahko opomnik nastimas
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 27.10.2008 13:26:59
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi Evo, pa mam spet plavega.. hej suzi kako si? Kje nam hodiš? A si na klomifenčku, povej kako je s tabo?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 27.10.2008 13:27:19
|
|
|
|
sonček33
|
jah suzi nisi resna
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 27.10.2008 13:32:28
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 jah suzi nisi resna ko ima človek preveč časa
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 27.10.2008 13:48:44
|
|
|
|
sonček33
|
Jazzz a to je name letelo???? ma sej maš prav...jaz sem že pol leta doma...pogrešam službo, ampak je treba počivat za dete, no pa itak sem službo zgubila predn sem zanosila
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 27.10.2008 13:55:09
|
|
|
|
beyba
|
Najprej tole: takole pove očiju da ne bo bla navijala za ferrari takole prebereta časopis ko se oči prikaže iz službe: Tkole se smeji na vsa usta in naves glas:žal glasu ni moč slikat tkole je največji sonček za mami: tkole pa zvečer dol pade: ok zdej si pa še čas vzamem za komentarje....
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 27.10.2008 13:56:12
|
|
|
|
sonček85
|
ja kaj naj rečem sonček po navodilih miške boš mirala drugič umazane zokne skrit morem pazit k jst slikam kako fotko,da me miškla ne bo..... (miška brez zamere .mal se hecam)
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 27.10.2008 13:57:10
|
|
|
|
sonček33
|
Beyba - srčica je !
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 27.10.2008 13:57:18
|
|
|
|
sonček85
|
n IZVIRNO SPOROČILO: beyba Najprej tole: takole pove očiju da ne bo bla navijala za ferrari takole prebereta časopis ko se oči prikaže iz službe: Tkole se smeji na vsa usta in naves glas:žal glasu ni moč slikat tkole je največji sonček za mami: tkole pa zvečer dol pade: ok zdej si pa še čas vzamem za komentarje.... iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kak je kjut ,
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 27.10.2008 13:57:34
|
|
|
|
beyba
|
tkle je največji sonček za mami:
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?