Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 28.10.2008 10:04:37
|
|
|
|
ledenka
|
jazzzika moja test le naredi... danes bi ti moral pokazat že prav. lahko je to res M, lahko je krvavitev kar tako, lahko se ena pikica poslavlja... ampak pri postopkih je vedno dobro naredit test, da potem po potrebi povečaš dozo prometriuma.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 28.10.2008 10:05:11
|
|
|
|
pikicao.
|
pupike moje kje ste? izvolte rozico a boste kej na borbo prisle? k tuki ze puscavsku veter pihaaa
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 28.10.2008 10:16:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutro. Jazzzika, upam, da ta krvavitev pomeni vgnezditev!! Močno, močno držim pesti, da testek pokaže ! drugače pa z mano nič novega: moj gre jutri na spermiogram, jaz pa na HSG začetek novembra. Klomifena pa ne jemljem več.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 28.10.2008 10:46:00
|
|
|
|
jazzz27
|
Punce hvala vesm....zlate ste!! Naredila sem FS test , pa je pokazal -....tako da ne bo nič ....hvala vam!! Vsem želim čimprejšnji !!!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 28.10.2008 10:47:43
|
|
|
|
Erin
|
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 28.10.2008 10:49:02
|
|
|
|
gigi1
|
Jazzzika draga. Močno te objemam. Drži se srce
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 28.10.2008 10:53:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Jazzika.... Ne sme ti vzeti poguma Prišel bo dan, ko boš tudi sama zagledala ... Tudi jaz ga še čakam, ampak se ne dam... Čakamo te, da se prideš potolažit če boš želela... Me smo skupaj v dobrem in slabem
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 28.10.2008 11:09:21
|
|
|
|
jazzz27
|
Hvala punce moje!!! Je kar pač je....sedaj moram samo še počakat, če se je slučajno kaj zamrznilo.....če ne gremo v nov postopek...očitno ni bilo usojeno!! Hvala vam za vse objamčke, za vse prijazne besede, sočutje...tudi jaz za vas navijam. In čim manj takih razočaranj. Rada vas imam!!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 28.10.2008 11:11:20
|
|
|
|
spps
|
jazzika,vem,da ti je hudo,spravi bolečino iz sebe,potem pa pogumno naprej! Saj ste vse tukaj borke v pravem pomenu besede
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 28.10.2008 11:25:36
|
|
|
|
murkica
|
No jaz sem ravno prišla pogledat, če je padla kakšna vesela novička in naletim na tako slabo. jazzz- jaz sem pa tako upala, da boš ti naša nova nosečka. Že tako je turoben dan, zdaj pa še taka slaba novica. Pupa mislim nate in želim, da greš čim prej zagledaš . žiži in miška držim pesti. Vse ostale pa zelo lepo pozdravljene. Mislim na vas, vas tudi hitro kdaj pa kdaj preberem samo zadnje čase mi res zmanjkuje časa in se zato malo manj javljam. Danes sem šla dat kri (mami mi je namreč zrihtala en fajn pregled) in mi bodo vse pregledali. To je v bistvu ta managerski pregled, samo da ga bodo meni naredili brezplačno, v Adrialabu je pa čez 100 €. Tako, da bom videla kaj moram v življenju popraviti, če sploh kaj. No sedaj sem začela zopet redno telovaditi, če utegnem grem na fitnes, če pa ne, pa grem doma na Orbitrack. Zato je časa še manj, kot ga je bilo prej. Hvala bogu bo kmalu zopet vikend in se bom lahko malo bolj spočila. No saj takrat bomo pa spet letali sem in tja po grobovih, tako da bo pa še ta obveznost. Mi pridno hodimo v Zagreb(in se nič ne bojimo mafije) . Upam, da se imate tudi ve zelo, zelo lepo in da kljub slabemu vremenu uživate 100 na uro. No zdej pa šibam pomit posodo, ker mi je ostala še od včeraj, ker mi je zmanjkalo detergenta. LP murkica
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 28.10.2008 11:33:09
|
|
|
|
pikicao.
|
jazzika moja.. a se dihas k sm te tokrat pa took objela bomo drzal pesti d bos ti tud kmal mami pa d se bos ti tud kmalu bozala po trebuscku
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 28.10.2008 11:36:14
|
|
|
|
jazzz27
|
Punce hvala vam šeenkrat....saj bo mimo, pa bomo šli spet v nove boje, tak da bo bolje!! piki...še diham, še!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 28.10.2008 11:39:44
|
|
|
|
pikicao.
|
piki...še diham, še! no dobr..sm se ze ustrasuuu drgac pa jazzi sej ves kaj je pa najleps..ce ti miklavz al pa bozicek prineseta zelim ti pa tud ze nasledn mesc d ti porata jz sm pa z dabrostonom ze na polovici .. moj gre pa al 17.11. ali pa 24.11. tko d navijajte zame d gre 24.11. rabm vse pesti kokr jih je, pa velik navijacic
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 28.10.2008 11:42:50
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. piki...še diham, še! no dobr..sm se ze ustrasuuu drgac pa jazzi sej ves kaj je pa najleps..ce ti miklavz al pa bozicek prineseta zelim ti pa tud ze nasledn mesc d ti porata jz sm pa z dabrostonom ze na polovici .. moj gre pa al 17.11. ali pa 24.11. tko d navijajte zame d gre 24.11. rabm vse pesti kokr jih je, pa velik navijacic že zdaj držim pestke,moje veljajo duplo
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 28.10.2008 11:47:19
|
|
|
|
pikicao.
|
že zdaj držim pestke,moje veljajo duplo jeeeeeej tkole se pise ja joj moje marelce tkole vas mam rada men spet naaabiiijjaaaa a boste kej svojga dragega presenetle za noc carovnic (sej veste k je nas praznik) npr. tkole ali
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 28.10.2008 11:49:56
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. že zdaj držim pestke,moje veljajo duplo jeeeeeej tkole se pise ja joj moje marelce tkole vas mam rada men spet naaabiiijjaaaa a boste kej svojga dragega presenetle za noc carovnic (sej veste k je nas praznik) npr. tkole ali pustimo se presenetit Sam jaz bi bla bolj kot en Dumbo na metli z omejenim gibanjem
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 28.10.2008 11:51:57
|
|
|
|
pikicao.
|
hehe spps ti ga pa pokas teb tud mal nabija jazzi lej posiljam ti tegale angelcka k ti bo narisu dve crtici (sva se zmenla )
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 28.10.2008 11:57:46
|
|
|
|
pikicao.
|
pustimo se presenetit Sam jaz bi bla bolj kot en Dumbo na metli z omejenim gibanjem lej k je sloncek tud luskan ceprou ti mal pretiraaaaaavvvvaaaaasss
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 28.10.2008 11:58:23
|
|
|
|
pikicao.
|
u dons mam pa spet monologe kam ste se porazgubile?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 28.10.2008 11:59:18
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. hehe spps ti ga pa pokas teb tud mal nabija jazzi lej posiljam ti tegale angelcka k ti bo narisu dve crtici (sva se zmenla ) malo ne sem si eno pesmico poiskala,ki jo že dolg nisem slišala pesmica
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 28.10.2008 12:00:48
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. pustimo se presenetit Sam jaz bi bla bolj kot en Dumbo na metli z omejenim gibanjem lej k je sloncek tud luskan ceprou ti mal pretiraaaaaavvvvaaaaasss Ma saj jaz se sama sebi sloh ne zdim okrogla MI je pa mala dans rekla,ko sem se oblačla,da sem prava HRUŠKA DEBELUŠKA -saj veš,otroci ne lažejo
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 28.10.2008 12:01:32
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. u dons mam pa spet monologe kam ste se porazgubile? piši rajš,kot pa da se žališ
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 28.10.2008 12:03:40
|
|
|
|
pikicao.
|
sej piseeeem, povej kaj ti naj napisem.. kej zapojem d vsem prezenem a ful brcamo po trebuscku? drgac se pa vid, dons k pa nism plavih delila pa nobene nikjer
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 28.10.2008 12:13:00
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. sej piseeeem, povej kaj ti naj napisem.. kej zapojem d vsem prezenem a ful brcamo po trebuscku? drgac se pa vid, dons k pa nism plavih delila pa nobene nikjer to,da ti prebija ni treba,ker sem sama opazla jp,sem sama čist pozabla,da si včeraj napisala,da ne boš plavih delila. kje je pa kaj oktavija??
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 28.10.2008 12:20:29
|
|
|
|
pikicao.
|
ej nimam pojma kje se skrivajo, tud lune ni nikjer ze kaksn mesec, ce ne ze dva
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?