Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 27.10.2008 13:58:59
|
|
|
|
beyba
|
Sej bi vam album naredila, pa mi noče napiše error ap mam še več slikic za vas sam ne gre
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 27.10.2008 14:03:34
|
|
|
|
sonček85
|
lahko da spet kaj popravljajo in boš kateri drug dan lahko dodala in bomo pokukale.RES je pa lepa pupaaaaaaaaaaaaaaaaa sej v albumu pa imaš že 26 slikic ,kaj to niso te
< Sporočilo je popravil sonček85 -- 27.10.2008 14:04:17 >
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 27.10.2008 14:09:35
|
|
|
|
miska73
|
beyby in erin, tole je pa bla porcija za dvigovanje cukra. Ma sta luštna tamala dva. Se še priporočamo. Sonček, saj naslednjič bom pa tih. Jazzzi, kaj te Kalina uspela sprovocirat? Žižika, a ti si še kr bol koma, k te nč ni tle gor. Dej boš pol ležala po ET, zdaj pa pridi malo čvekat.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 27.10.2008 14:11:36
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Jazzz a to je name letelo???? ma sej maš prav...jaz sem že pol leta doma...pogrešam službo, ampak je treba počivat za dete, no pa itak sem službo zgubila predn sem zanosila mah kaki, kaj bo to nate letelo!!! Na suziko, ko pride mal podražit, pol pa zgine kot duhec
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 27.10.2008 14:14:32
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Sonček, saj naslednjič bom pa tih. zdaj bom pa v,ker nisem nič takega misla.Ti kr sej jst bi jih tud opazla ,sem pa opazla kletko za ptiče in tiče
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 27.10.2008 14:14:46
|
|
|
|
jazzz27
|
miska...ne se. Sicer mogoče bi me še, pa nimam sploh testa doma, tak da nebo nič danes...razen če ga moj spotoma domov prinese....a ti boš kaj prej delala test? beyba...tvoja Ela je tak cuker....
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 27.10.2008 14:16:44
|
|
|
|
beyba
|
jazzi komaj čakam petek ko delaš testek in z Elo pridno misliva nate in stiskava pesti Pikica o tut če je sluznica mal v k... čudeži se dogajajo pa tut vaja dela mojstra če nebi zdej pa drug mesec....Vidva sam pridno potujta.... aja pa če se da jst nebi bla mela full modrih kartončkov s čim se te da podkupit da kdaj pozabiš da manjkam ledenka za trinajsti teden..kmal NS pa bomo vedli kaj mamo...a bomo tete a strici.... Erin joj kolk je cuker tale tilko ne vem če ga bo špelči lahko kej rezevirala...ko bova mele z Elo kaj časa te pokličem pa se bova zmenle za kako kavo v vašem koncu da bo ela lahko mal osvajala.ok? se* kako kaj vidim da ti služba še vedno jemlje čist preveč časa.....upam da vsaj za slončkanje ne zmanjka ne energije in ne časa... sonček33 vidim da ti je ratal pridt na shrani.si sem ti naredila w wordu podroben opis kako se prijaviš pa vse to...potem mi pa ni hotlo poslat, ker so bli printscr prevelki pa je bil mail skori 3M...iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiluštkan trebušček.....boži ga sonček85 pridno vzhaji...mislim trebušček pa uživaj ob riževem narastku mmmmmmmmmmmmmmmm boži boži spps sej bo nehal, se bo premaknil pa bo ok...uživi in počivi, sodelavce pa prek sms-ov pozdravli-tudi tebi bboži boži.... aqua POZDRAVI SE IN NAS KMAL OBIŠČI.... MIŠka za celice in ne zamert ampak sem zgrešla kolk se jih je oplodil in če jih že greješ..... skuštrana suzi...ti tut plave nabiraš kaj.... žiži čvekat takoj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! oktavia, špelči,pikapoka,lunca naša.....paše kar nekaj vas je...kje ste??????????????? zdej se je pa škrat zbudil pridem pol nazaj če bo čas
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 27.10.2008 14:30:30
|
|
|
|
beyba
|
miska sorri sem že najdla da greješ dva in da maš testek 6.11. držimo pestke zate...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 27.10.2008 14:47:44
|
|
|
|
sonček33
|
miška - nič bit tiho!!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 27.10.2008 14:56:22
|
|
|
|
sonček85
|
hvala beyby .že božam narastek se pa tudi že peče. miška:
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 27.10.2008 15:06:10
|
|
|
|
ledenka
|
kmal NS pa bomo vedli kaj mamo...a bomo tete a strici.... ti pa res ne boš stric!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 27.10.2008 15:08:06
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka kmal NS pa bomo vedli kaj mamo...a bomo tete a strici.... ti pa res ne boš stric! jaz tud ne!!! kje si naša nosečka...a se je v službi že normaliziralo....ti dam nalogo za nazaj prebrat
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 27.10.2008 15:09:09
|
|
|
|
ledenka
|
ma kaki, mam še fuuuul za naredit volje pa toliko, da dol padeš, sam kavč mam pred očmi
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 27.10.2008 15:12:41
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 superca....spps, sam da je vse ok...kdaj pa vidva zvesta za spol? sonček kaj bova dans kuhale? Na NS so rekli,da naj bi bil fantek,na morfologiji pa nismo nič zvedli,ker je naša bebica ritko kazala
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 27.10.2008 15:29:27
|
|
|
|
ledenka
|
tale plašč sem ravno naročila samo da bo moj črn
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 27.10.2008 15:37:51
|
|
|
|
sonček33
|
Ledenka - zelo lep je!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 27.10.2008 15:42:56
|
|
|
|
ledenka
|
hvala sem si ga za rojstni dan privoščla... tu in tam je treba
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 27.10.2008 15:54:28
|
|
|
|
sonček33
|
ledenka - edino pravilno
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 27.10.2008 18:00:57
|
|
|
|
Serendipity
|
Wau! Bušiji (waaau sunshine!!!) in pupikeee (wau beyba kaka je tvoja bejba!!!) ČUdovito ste mi polepšale dan. No, samo da sem se malo oglasila, je danes nekaj sivine v moji glavi... upam, da jo čimprej odnese vstran... Lunca, pupika - jaz te tak pogrešam... pridi nas malo pozdravit, nooo...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 27.10.2008 18:34:14
|
|
|
|
gigi1
|
Sorrry srčice sem mela zobarja, pol mi je pa še avto neki crkaval, pa na servis... Evo mene . Nič skrbet, sem čist kul. Mal me utrogestan . Od jutri naprej bo že utropizderaj, pa bo mal boljš Imam pa novičko . 2 celici sta se oplodili in se veselo delita Vsem tooolk hvala za pestke. So pomagale Lepo bodite. Grem večerjico kuhat
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 27.10.2008 19:16:17
|
|
|
|
miska73
|
Žiži, to je pa lepa novica. Naj te počakata v četrtek dve lepi blastocisti.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 27.10.2008 19:28:20
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Imam pa novičko . 2 celici sta se oplodili in se veselo delita kako super,res čestitke
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 27.10.2008 20:35:16
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Imam pa novičko . 2 celici sta se oplodili in se veselo delita kako super,res čestitke
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 27.10.2008 23:47:11
|
|
|
|
polaris
|
bravo žiži, čudovite novičke
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 27.10.2008 23:53:29
|
|
|
|
polaris
|
Se* ta je pa zate, da čimprej prežene tisto čudno sivino
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?