|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja III.
27.10.2008 13:58:59   
beyba
Sej bi vam album naredila, pa mi noče napiše error ap mam še več slikic za vas sam ne greuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 4126
27.10.2008 14:03:34   
sonček85
lahko da spet kaj popravljajo in boš kateri drug dan lahko dodala in bomo pokukale.RES je pa lepa pupaaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sej v albumu pa imaš že 26 slikic ,kaj to niso te

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 27.10.2008 14:04:17 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 4127
27.10.2008 14:09:35   
miska73
beyby in erin, tole je pa bla porcija za dvigovanje cukra. Ma sta luštna tamala dva. Se še priporočamo.

Sonček, saj naslednjič bom pa tih. user posted image

Jazzzi, kaj te Kalina uspela sprovocirat?

Žižika, a ti si še kr bol koma, k te nč ni tle gor. Dej boš pol ležala po ET, zdaj pa pridi malo čvekat.

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 4128
27.10.2008 14:11:36   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Jazzz a to je name letelo???? ma sej maš prav...jaz sem že pol leta doma...pogrešam službo, ampak je treba počivat za dete, no pa itak sem službo zgubila predn sem zanosila

mah kaki, kaj bo to nate letelo!!! Na suziko, ko pride mal podražit, pol pa zgine kot duhecuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4129
27.10.2008 14:14:32   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Sonček, saj naslednjič bom pa tih. user posted image

zdaj bom pa user posted image v,ker nisem nič takega misla.Ti kr sej jst bi jih tud opazla ,sem pa opazla kletko za ptiče in tičeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 4130
27.10.2008 14:14:46   
jazzz27
miska...ne se. Sicer mogoče bi me še, pa nimam sploh testa doma, tak da nebo nič danes...razen če ga moj spotoma domov prinese....a ti boš kaj prej delala test?

beyba...tvoja Ela je tak cuker....user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 4131
27.10.2008 14:16:44   
beyba
jazzi komaj čakam petek ko delaš testek in z Elo pridno misliva nate in stiskava pesti

Pikica o tut če je sluznica mal v k... čudeži se dogajajo pa tut vaja dela mojstra če nebi zdej pa drug mesec....Vidva sam pridno potujta....user posted image user posted image user posted image
aja pa če se da jst nebi bla mela full modrih kartončkovuser posted image user posted image user posted image s čim se te da podkupit da kdaj pozabiš da manjkamuser posted image user posted image user posted image user posted image

ledenka user posted image user posted image user posted image za trinajsti teden..kmal NS pa bomo vedli kaj mamo...a bomo tete a strici....

Erin joj kolk je cuker tale tilko ne vem če ga bo špelči lahko kej rezevirala...ko bova mele z Elo kaj časa te pokličem pa se bova zmenle za kako kavo v vašem koncu da bo ela lahko mal osvajala.ok?

se* kako kaj vidim da ti služba še vedno jemlje čist preveč časa.....upam da vsaj za slončkanje ne zmanjka ne energije in ne časa...

sonček33 vidim da ti je ratal pridt na shrani.si sem ti naredila w wordu podroben opis kako se prijaviš pa vse to...potem mi pa ni hotlo poslat, ker so bli printscr prevelki pa je bil mail  skori 3M...iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiluštkan trebušček.....boži ga

sonček85 pridno vzhaji...mislim trebušček pa uživaj ob riževem narastku mmmmmmmmmmmmmmmm boži boži

spps sej bo nehal, se bo premaknil pa bo ok...uživi in počivi, sodelavce pa prek sms-ov pozdravli-tudi tebi bboži boži....

aqua POZDRAVI SE IN NAS KMAL OBIŠČI....

MIŠka user posted image user posted image user posted image user posted image za celice in ne zamert ampak sem zgrešla kolk se jih je oplodil in če jih že greješ.....

skuštrana suzi...ti tut plave nabiraš kaj....user posted image

žiži čvekat takoj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

oktavia, špelči,pikapoka,lunca naša.....paše kar nekaj vas je...kje ste???????????????

zdej se je pa škrat zbudil pridem pol nazaj če bo čas   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 4132
27.10.2008 14:30:30   
beyba
miska sorri sem že najdla da greješ dva in da maš testek 6.11.  držimo pestke zate...

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 4133
27.10.2008 14:47:44   
sonček33
miška  - nič bit tiho!!!!

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 4134
27.10.2008 14:56:22   
sonček85
hvala beyby .že božam narastek se pa tudi že peče.user posted image user posted image user posted image user posted image
miška:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 4135
27.10.2008 15:06:10   
ledenka
kmal NS pa bomo vedli kaj mamo...a bomo tete a strici....

user posted image user posted image user posted image  ti pa res ne boš stric!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 4136
27.10.2008 15:08:06   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

kmal NS pa bomo vedli kaj mamo...a bomo tete a strici....

user posted image user posted image user posted image  ti pa res ne boš stric!

jaz tud ne!!!user posted image user posted image

kje si naša nosečka...a se je v službi že normaliziralo....ti dam nalogo za nazaj prebratuser posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4137
27.10.2008 15:09:09   
ledenka
ma kaki, mam še fuuuul za naredit user posted image  volje pa toliko, da dol padeš, sam kavč mam pred očmi user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 4138
27.10.2008 15:12:41   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

user posted image superca....spps, sam da je vse ok...kdaj pa vidva zvesta za spol?

sonček kaj bova dans kuhale?user posted image
user posted image user posted image user posted image Na NS so rekli,da naj bi bil fantek,na morfologiji pa nismo nič zvedli,ker je naša bebica ritko kazalauser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 4139
27.10.2008 15:29:27   
ledenka
user posted image

tale plašč sem ravno naročila user posted image  samo da bo moj črn user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4140
27.10.2008 15:37:51   
sonček33
Ledenka - zelo lep je!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4141
27.10.2008 15:42:56   
ledenka
hvala user posted image  sem si ga za rojstni dan privoščla... tu in tam je treba user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4142
27.10.2008 15:54:28   
sonček33
ledenka - edino pravilno

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4143
27.10.2008 18:00:57   
Serendipity
Wau! Bušiji (waaau sunshine!!!) in pupikeee (wau beyba kaka je tvoja bejba!!!) ČUdovito ste mi polepšale dan. user posted image user posted image user posted image

No, samo da sem se malo  oglasila, je danes nekaj sivine v moji glavi... upam, da jo čimprej odnese vstran... user posted image

Lunca, pupika - jaz te tak pogrešam... pridi nas malo pozdravit, nooo... user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4144
27.10.2008 18:34:14   
gigi1
Sorrry srčice sem mela zobarja, pol mi je pa še avto neki crkaval, pa na servis...

Evo mene user posted image . Nič skrbet, sem čist kul. Mal me utrogestan user posted image . Od jutri naprej bo že utropizderaj, pa bo mal boljš user posted image

Imam pa novičko user posted image . 2 celici sta se oplodili in se veselo delita user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Vsem tooolk hvala za pestke. So pomagale user posted image

Lepo bodite. Grem večerjico kuhat user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 4145
27.10.2008 19:16:17   
miska73
Žiži, to je pa lepa novica. Naj te počakata v četrtek dve lepi blastocisti.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4146
27.10.2008 19:28:20   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Imam pa novičko user posted image . 2 celici sta se oplodili in se veselo delita user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kako super,res čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4147
27.10.2008 20:35:16   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kako super,res čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4148
27.10.2008 23:47:11   
polaris
bravo žiži, čudovite novičke user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4149
27.10.2008 23:53:29   
polaris
user posted image

Se* ta je pa zate, da čimprej prežene tisto čudno sivino user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 4150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?