Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 28.10.2008 12:43:16
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. ej nimam pojma kje se skrivajo, tud lune ni nikjer ze kaksn mesec, ce ne ze dva moram it,se proti večeru še kaj javim ( pa prej),se moram mal sprehodit- do hladilnika
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 28.10.2008 12:54:25
|
|
|
|
spelka12
|
pikica navijam, da gre 24. Mam take navijaške (rdeče) cofke, pa mini kiklco, pa dokolenke, pa tako hot majčko, v glavnem sem tvoja osebna zmajčica. Ti samo izberi pesmco, na kero bom plesala. jazzzika še tukaj . Ostalo je na zs-ju. Moja, moja . erin kakšen je pa tilen na slikci. Prava medijska zvezda.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 28.10.2008 13:04:22
|
|
|
|
Anonimen
|
pikicaaaaaaaaaaaaaaa kako lep avatarček Ampak tale bi bolj meni pasal
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 28.10.2008 13:05:48
|
|
|
|
miska73
|
Piki noro dober avatar pa še luštkan za povrhu
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 28.10.2008 13:07:55
|
|
|
|
pikicao.
|
ne dam ga, tale je ciiiiist moj pa zivjoooo, ste se le prebudile miska kako si? pocivas?
< Sporočilo je popravil pikicao. -- 28.10.2008 13:08:18 >
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 28.10.2008 13:10:22
|
|
|
|
ledenka
|
pikica, pujskat avatarček kjut!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 28.10.2008 13:10:56
|
|
|
|
miska73
|
Ma, tole vreme... pa ne da se mi več tolk počivat in lenarit...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 28.10.2008 13:12:22
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz sem končno prišla malo k sebi... Vidim pa da me niste prov preveč pogrešale... A sem čez vikend kaj zamudila?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 28.10.2008 13:12:52
|
|
|
|
spelka12
|
Ajsika v tvojem mestecu je zahtevano pivo in kostanj. Kako si nosečka? A delaš a si na bolniški?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 28.10.2008 13:14:29
|
|
|
|
pikicao.
|
jaz sem končno prišla malo k sebi... Vidim pa da me niste prov preveč pogrešale... A sem čez vikend kaj zamudila? kok si pa smotana, sej sm ti takoj plavga dala k te ni blo
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 28.10.2008 13:15:49
|
|
|
|
Anonimen
|
ja sej ja Še kaznovala si me, ker sem bla tok boga... Sem driskala še cel vikend, v petek pa tko ni blo nič z mano. Zdej se pa nepretrgoma natepavam s kokakolo, da ja nebi blo spet kakih slabosti na vidiku
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 28.10.2008 13:17:09
|
|
|
|
pikicao.
|
vodo pij, ne coca-colo...po tistem ti bo se prej slabo
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 28.10.2008 13:17:12
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 Ajsika v tvojem mestecu je zahtevano pivo in kostanj. Kako si nosečka? A delaš a si na bolniški? delam delam bom dala še pivo na seznam, pa bo raje delam, ker nimam ravno težkega dela, kot da bi bila doma, bi bila po nekaj časa čisto deprasta. je pa res, da delam počasneje
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 28.10.2008 13:18:00
|
|
|
|
Anonimen
|
kaj pravte na tele čeveljce? al pa tele mogoče?? Lahko bi tudi kaj takega.... Kaj pravte? A je kera navajena nakupovanja preko neckermanna? Kako poteka zamenjava če čevlji niso OK?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 28.10.2008 13:20:12
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. vodo pij, ne coca-colo...po tistem ti bo se prej slabo ne ne.... kokakola je najboljše zdravilo proti slabosti! Si že poskusila? Probaj enkrat... Resno pravim. Ko ti je slabo in neveš če boš bruhal al ne je samo kokakola zdravilo ki prepreči bruhanje. Jaz bi v četrtek sicer že popoldne bruhala. Tko pa sem pila kokakolo in s tem malo podaljšala
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 28.10.2008 13:22:51
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. vodo pij, ne coca-colo...po tistem ti bo se prej slabo ne ne.... kokakola je najboljše zdravilo proti slabosti! Si že poskusila? Probaj enkrat... Resno pravim. Ko ti je slabo in neveš če boš bruhal al ne je samo kokakola zdravilo ki prepreči bruhanje. Jaz bi v četrtek sicer že popoldne bruhala. Tko pa sem pila kokakolo in s tem malo podaljšala jz se prej bruham men mehurcki pa sladkoba podrazjo zelodec in gremooo za skoljko
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 28.10.2008 13:24:24
|
|
|
|
Anonimen
|
no sej..... 100 ljudi 100 čudi HB da smo različni, kako bi pa zgledal če bi bli vsi enaki Kaj pa ti kej počneš pikica?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 28.10.2008 13:34:11
|
|
|
|
sonček85
|
JAZZZZIKA: ERIN:NORA fotka od tvojega malega No se javljam ko je jazzzika rekla naj pridem poročat .ja ekola jaz se javljam po pregledu ,ki sem ga imela. Kot prvo sem morala dati vodo in se tam skoraj skregala s sestro ,saj sem poravkar prišla in rekla samo če lahko dam tale listek in ona mene nadere da kaj si mislim ,da naj se mal strpim -hallooooooooooooo, in potem pride ven in me še napade da kaj morim in da sem ji 2x rekla.No in potem sonček udari nazaj in tej žeski pove svoje ,da je lahko lepo prijazna ne pa da se dere na nas koda smo mi nevem kaj.Mislim ,kaj vse si dovolijo.Ppotem ko sem bila pa na vrsti mi je pa skoraj čez zaprte vrate dala lonček in sem šla lulčkat In grem na pregled kjer sem takoj na vrsti Zredili smo se za 2kg v 14,6t ,pritisk je ok ,imam neko vnetje,sem dobila svečke in kremo s katero je rekla ,da se lahko tudi partner maže(maževa se 3 dni ) in potem po kakem tednu je rkela da že lahko veselo in da nosečnice ,ki v nosečnosti nimajo prezgodnjega poroda.No in potem še gremo gledat našega sončka,kjer je seveda veselo spal na smešen način.sedel-a je po turško-nogice lepo prekrižane,roke za glavo in gremo veselo na delo.Tako da ga -go še zmerti nisva mogli. To bi bilo od mene in sem neizmerno vesela
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 28.10.2008 13:38:31
|
|
|
|
Anonimen
|
sončeeeeeeek čestitkeeeeeee.... Sem ti rekla da lahko kolikor ti paše Superca da si sestri povedala svoje. Včasih si res preveč dovolijo... In pol še zgledamo mlade in kar mislijo da se lahko na nas derejo kot na kakšne smrklje. Jaz kar pike dobim, ko me v trgovini veselo tikajo nekaj spoštovanja si pa ja zaslužim No ampak konec dneva je škoda kravžlat naše živčke za take pi darije sonček za pregled... Jaz sem pa zgleda ostala sama
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 28.10.2008 13:44:08
|
|
|
|
pikicao.
|
ne evo mene.. delam neki sprot na compu..tko d vsake tok casa k cakam napisem kaj na borbo soncek jeeej...velkom tu zagreb
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 28.10.2008 13:51:20
|
|
|
|
Anonimen
|
joj še dobr.... Sm se že ustrašla, da sem sama ostala Pikica... Kako pa kej tvoj faks?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 28.10.2008 13:54:31
|
|
|
|
pikicao.
|
ja brez pritozb.. prvi izpit mam 13.11. tko d drzte pest se takrat
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 28.10.2008 14:05:57
|
|
|
|
Anonimen
|
bomo.... Pol se pa že učiš če maš že izpite Sploh ne dojemam... Tale oktober je šel, da sploh dojela nisem da je bil tu K bi vsaj vsi meseci dokler ne zagledam pluseka šli tok hitro
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 28.10.2008 14:11:09
|
|
|
|
pikicao.
|
ja ziva bodo, mi2 bova tud enkrt vidle tist + jz verjamem v to..navijam da ga ti ze ta mesec vidis
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 28.10.2008 14:11:21
|
|
|
|
sonček85
|
ja res ji m je včasih treba povedat kar jim gre.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?