|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja III.
28.10.2008 12:43:16   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao.

ej nimam pojma kje se skrivajo, tud lune ni nikjer ze kaksn mesec, ce ne ze dvauser posted image

moram it,se proti večeru še kaj javim ( pa prej),se moram mal sprehodit- do hladilnikauser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 4201
28.10.2008 12:54:25   
spelka12
pikica navijam, da gre 24. Mam take navijaške (rdeče) cofke, pa mini kiklco, pa dokolenke, pa tako hot majčko, v glavnem sem tvoja osebna zmajčica. Ti samo izberi pesmco, na kero bom plesala.

jazzzika še tukaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  . Ostalo je na zs-ju. Moja, moja user posted image user posted image user posted image .
erin  kakšen je pa tilen na slikci. user posted image  Prava medijska zvezda.

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 4202
28.10.2008 13:04:22   
Anonimen
pikicaaaaaaaaaaaaaaa

kako lep avatarček user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ampak tale bi bolj meni pasal user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spelka12)
  Neposredna povezava do sporočila: 4203
28.10.2008 13:05:48   
miska73
Piki noro dober avatar pa še luštkan za povrhu user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4204
28.10.2008 13:07:55   
pikicao.
ne dam ga, tale je ciiiiist moj user posted image user posted image user posted image user posted image
pa zivjoooo, ste se le prebudile user posted image user posted image user posted image
miska kako si? pocivas?

< Sporočilo je popravil pikicao. -- 28.10.2008 13:08:18 >

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 4205
28.10.2008 13:10:22   
ledenka
pikica, pujskat avatarček user posted image  kjut!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 4206
28.10.2008 13:10:56   
miska73
Ma, tole vreme... pa ne da se mi več tolk počivat in lenarit...

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 4207
28.10.2008 13:12:22   
Anonimen
jaz sem končno prišla malo k sebi...

Vidim pa da me niste prov preveč pogrešale... A sem čez vikend kaj zamudila?

(odgovor članu miska73)
  Neposredna povezava do sporočila: 4208
28.10.2008 13:12:52   
spelka12
Ajsika v tvojem mestecu je zahtevano pivo in kostanj.user posted image  Kako si nosečka? A delaš a si na bolniški?

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 4209
28.10.2008 13:14:29   
pikicao.
jaz sem končno prišla malo k sebi...

Vidim pa da me niste prov preveč pogrešale... A sem čez vikend kaj zamudila?

kok si pa smotana, sej sm ti takoj plavga dala k te ni blo user posted image user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 4210
28.10.2008 13:15:49   
Anonimen
ja sej ja user posted image user posted image user posted image user posted image

Še kaznovala si me, ker sem bla tok boga... Sem driskala še cel vikend, v petek pa tko ni blo nič z mano. user posted image user posted image user posted image

Zdej se pa nepretrgoma natepavam s kokakolo, da ja nebi blo spet kakih slabosti na vidiku user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikicao.)
  Neposredna povezava do sporočila: 4211
28.10.2008 13:17:09   
pikicao.
vodo pij, ne coca-colo...po tistem ti bo se prej slabo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4212
28.10.2008 13:17:12   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

Ajsika v tvojem mestecu je zahtevano pivo in kostanj.user posted image  Kako si nosečka? A delaš a si na bolniški?

delam delam user posted image  bom dala še pivo na seznam, pa bo user posted image  raje delam, ker nimam ravno težkega dela, kot da bi bila doma, bi bila po nekaj časa čisto deprasta. je pa res, da delam počasneje user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 4213
28.10.2008 13:18:00   
Anonimen
kaj pravte na tele čeveljce? al pa tele mogoče?? Lahko bi tudi kaj takega....

Kaj pravte? A je kera navajena nakupovanja preko neckermanna? Kako poteka zamenjava če čevlji niso OK?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4214
28.10.2008 13:20:12   
Anonimen

ne ne.... kokakola je najboljše zdravilo proti slabosti! Si že poskusila? Probaj enkrat... Resno pravim. Ko ti je slabo in neveš če boš bruhal al ne je samo kokakola zdravilo ki prepreči bruhanje. Jaz bi v četrtek sicer že popoldne bruhala. Tko pa sem pila kokakolo in s tem malo podaljšala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikicao.)
  Neposredna povezava do sporočila: 4215
28.10.2008 13:22:51   
pikicao.
IZVIRNO SPOROČILO: živa25

ne ne.... kokakola je najboljše zdravilo proti slabosti! Si že poskusila? Probaj enkrat... Resno pravim. Ko ti je slabo in neveš če boš bruhal al ne je samo kokakola zdravilo ki prepreči bruhanje. Jaz bi v četrtek sicer že popoldne bruhala. Tko pa sem pila kokakolo in s tem malo podaljšala user posted image user posted image user posted image

jz se prej bruham user posted image user posted image user posted image  men mehurcki pa sladkoba podrazjo zelodec in gremooo za skoljko user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4216
28.10.2008 13:24:24   
Anonimen
no sej..... 100 ljudi 100 čudi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

HB da smo različni, kako bi pa zgledal če bi bli vsi enaki user posted image user posted image user posted image

Kaj pa ti kej počneš pikica?

(odgovor članu pikicao.)
  Neposredna povezava do sporočila: 4217
28.10.2008 13:34:11   
sonček85
JAZZZZIKA:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ERIN:NORA fotka od tvojega malegauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No se javljam ko je jazzzika rekla naj pridem poročat

.ja ekola jaz se javljam po pregledu ,ki sem ga imela.
Kot prvo sem morala dati vodo in se tam skoraj skregala s sestro ,saj sem poravkar prišla in rekla samo če lahko dam tale listek in ona mene nadere da kaj si mislim ,da naj se mal strpim -hallooooooooooooo,
in potem pride ven in me še napade da kaj morim in da sem ji 2x rekla.No in potem sonček udari nazaj in tej žeski pove svoje ,da je lahko lepo prijazna ne pa da se dere na nas koda smo mi nevem kaj.Mislim ,kaj vse si dovolijo.Ppotem ko sem bila pa na vrsti mi je pa skoraj čez zaprte vrate dala lonček in sem šla lulčkat user posted image user posted image user posted image
In grem na pregled kjer sem takoj na vrsti user posted image user posted image user posted image user posted image
Zredili smo se za 2kg v 14,6t user posted image user posted image user posted image user posted image ,pritisk je ok ,imam neko vnetje,sem dobila svečke in kremo s katero je rekla ,da se lahko tudi partner maže(maževa se 3 dni ) in potem po kakem tednu je rkela da že lahko veselo user posted image in da nosečnice ,ki v nosečnostiuser posted image nimajo prezgodnjega poroda.No in potem še gremo gledat našega sončka,kjer je seveda veselo spal user posted image user posted image user posted image na smešen način.sedel-a je po turško-nogice lepo prekrižane,roke za glavo in gremo veselo na delo.Tako da ga -go še zmerti nisva mogli. user posted image user posted image
To bi bilo od mene in sem neizmerno vesela user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 4218
28.10.2008 13:38:31   
Anonimen
sončeeeeeeek user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čestitkeeeeeee.... Sem ti rekla da lahko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kolikor ti paše user posted image user posted image user posted image

Superca da si sestri povedala svoje. Včasih si res preveč dovolijo... In pol še zgledamo mlade in kar mislijo da se lahko na nas derejo kot na kakšne smrklje. Jaz kar pike dobim, ko me v trgovini veselo tikajo user posted image   nekaj spoštovanja si pa ja zaslužim  user posted image user posted image user posted image

No ampak konec dneva je škoda kravžlat naše živčke za take piuser posted image darije user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sonček za pregled... Jaz sem pa zgleda ostala sama user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 4219
28.10.2008 13:44:08   
pikicao.
ne evo mene.. delam neki sprot na compu..tko d vsake tok casa k cakam napisem kaj na borbo user posted image user posted image
soncek jeeej...velkom tu zagreb user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4220
28.10.2008 13:51:20   
Anonimen
joj še dobr.... Sm se že ustrašla, da sem sama ostala user posted image user posted image

Pikica... Kako pa kej tvoj faks?

(odgovor članu pikicao.)
  Neposredna povezava do sporočila: 4221
28.10.2008 13:54:31   
pikicao.
ja brez pritozb.. prvi izpit mam 13.11. tko d drzte pest se takratuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4222
28.10.2008 14:05:57   
Anonimen
bomo....

Pol se pa že učiš če maš že izpite user posted image

Sploh ne dojemam... Tale oktober je šel, da sploh dojela nisem da je bil tu user posted image user posted image   K bi vsaj vsi meseci dokler ne zagledam pluseka šli tok hitro user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikicao.)
  Neposredna povezava do sporočila: 4223
28.10.2008 14:11:09   
pikicao.
ja ziva bodo, mi2 bova tud enkrt vidle tist +
jz verjamem v to..navijam da ga ti ze ta mesec vidis user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4224
28.10.2008 14:11:21   
sonček85
ja res ji m je včasih treba povedat kar jim gre.user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?