|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del
1.9.2008 9:28:35   
potepinka
Jutro
Tabi-hvala za kavico upam da se Nejc čimprej navadi,verjamem da te je user posted image
Mklks-srečno na izpitu,držim pesti
Vsem prvošolčkom srečno
in vsem bolančkom  user posted image user posted image user posted image

Tudi moja hči je danes šla v šolo,joj 7.razred je že kako gre čas,Mark se je pa jokal ko je šla.Tolk sta se navezala med počitnicami eden na drugega,vsako jutro ko se je zbudil,je ta prvo bibal v njeno sobo in jo budil.
Je pa Mark začel tolk stvaripočet vsak dan je nekaj novega,da pa pa,ni ni se skrije z rokicami,pridi pridi (odpira in zapira dlan),bravo(ploska) kliče ati cele dneve,mama še ne gre.Na kužu pokaže kje ima kuža nosek, oči ,ušeska.Zakon mu je traktor in motor ko se pelja po cesti.Skratka zlat je moj sonček.
Tolk za zdaj od mene se zvečer še kaj oglasim.

Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi.
--------------------------------------------------------------------------------
Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)

(odgovor članu tabi)
Neposredna povezava do sporočila: 1226
1.9.2008 11:15:43   
BrinaS
Dan,

sonchek - mislim da se s Tino dogaja nekaj podobnega kot z Neli. Je vceraj se enkrat zakuhala, danes zjutraj 37,0 , razpolozenje malo slabse, spi pa mogoce malenkost vec. Sem sla pogledat - 5. bolezen - virusna - zbolevajo otroci po 2.letu pri 6. pa do drugega leta. Do sedaj se sploh nisem s tem ubadala, ker Maks ni prebolel se nobene otroske bolezniuser posted image

(odgovor članu potepinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1227
1.9.2008 11:31:04   
BrinaS
spet sem prehitro pritisnila potrdiuser posted image

Sem jo narocila pri pediatru ob 14-ih.

GB - vse dobro Tianniuser posted image

Mamuska - kako uvajanje v vrtcu? Mu je vsec?
Mklks - srecno na izpituuser posted image

Scubadiver - tudi od Jooly je prvosolcek, ce se ne motim.
Vama pa naj cimprej minejo tihi dnevi. Pa sej to nikamor ne peljeuser posted image  
Pa pusti ga naj spije per, da si napolni svoje baterije, naslednjic pa naj on cuva Lano, pa imej ti sportni danuser posted image  Ce pa si bos vzela potapljaski dan na morju, verjemi da bo zacel vec kot spostovati celodnevno prezivljanje dneva z Lano.
Kako pa je z uspavanjem Lane?
Pri nas imam razpon 3/4 ure (od 20- 20:45) da jo polozim v posteljo, odvisno od njene takratne zaspanosti. Takoj ko pokaze znake (mencanje uck) jo vzamem in odnesem v otrosko sobo in spije skoraj zmeraj se 1 dl mleka (ne glede na to kdaj je nazadnje jedla ali se podojila - to traja od njenega 3 meseca). Ko pije ji pojem, ko spije ali se obrne na bok in zaspi, ali pa se malo sama poje (jamra) in jo se malo potapkam po riti in zaspi. Zaenkrat deluje.

(odgovor članu BrinaS)
Neposredna povezava do sporočila: 1228
1.9.2008 11:43:46   
ninocka
Dober dan!

No, pri nam se je poletje uradno zakljucilo, moj mali-veliki moz je sel spet v vrtec user posted image user posted image user posted image user posted image
Ruben trenutno pancka, jst pa tle bluzim, namest da bi sla mal pospravit in dat mal prat, glede na to, da smo zadnji mesec in pol ziveli kot cigani - smo samo hodili na par dni domov, odvrgli umazane stvari, pobrali ciste in sli spet lajnat naprej user posted image
Zdej me pa caka gora (skor tolk velika kot smarna) perila za oprat, zlikat in zlozit user posted image Me kr vse mine, ko se spomnem kaj in kako user posted image
user posted image A ma katera najeto kaksno pomoc in kako se ji obnese?

Mah, nic se grem kr lotit dela, da bom kaj nardila user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu BrinaS)
Neposredna povezava do sporočila: 1229
1.9.2008 11:45:14   
nicolina
Dan,

vsem prvošolčkom želim, vso srečo in naj jim šolski dnevi minevajo čim lepše. user posted image .
Sem se pa zjutraj tud jaz spomnla, da bi drugače zalaufala s svojimi šolarčki, ampak sem še 2 meseca doma, začnem 3. novembra. user posted image .

Neli user posted image user posted image , da boš čimprej ozdravel, Tina ti tudi.

Mamuška WB.

Mklks, držimo pestke za izpit user posted image  , ti pošljem naslov.

Ja, gruško tud jaz zelooo pogrešam in upam, da se bo kmalu kaj javila. user posted image

Scuba, ja včasih morajo bit tud tihi dnevi, ampak tako kot ti je že Brina rekla, drugič imej pa ti športni dan. user posted image
Anit28 čestitke za službo. user posted image

Zdej ko je konec dopustov in počitnic, bi se lahko zopet srečale  v mal večjem številu, kaj pravite? user posted image

Aja, Tin se je začel nekako plazit, ampak po riti in to v rikverc user posted image user posted image , joj kolk je smešen. user posted image

Danes popoldan grem po oblekico, komaj čakam. Upam, da bo dobro izpadla. user posted image

Nč, gospodič se je zbudil in že protestira v posteljici... se beremo zvečer...

(odgovor članu BrinaS)
Neposredna povezava do sporočila: 1230
1.9.2008 11:48:12   
BrinaS
IZVIRNO SPOROČILO: sonchek
Ej mamice...NUJNO!!!! katere termometre uporabljate in s katerim ste zeloooooooo zadovoljne...????

Pri nas vedno z navadnim (zivo srebro) 5min.

IZVIRNO SPOROČILO: jooly
Scubi, to je obdobje. Iz izkušnje ti povem, da namest da bi blo zmer laži, bo zmer teži. S Stašem sem do 3. leta hodila zvečer spat z njim, zdej pa mislm da bo isto. Čeprov to ni glih za hvalt se, ampak ne vem no... jst sem se zmer prov z užitkom ulegla zraven, se mal stisnla k njemu, ker evo ga zlomka, star je 6 let in me skor da ne rabi več user posted image user posted image   

user posted image  lepo napisano. Pri nas pa je trajalo pri Maksu do 2,5 let oziroma skoraj do rojstva Tine.

IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29
Se opravičujem,zdj grem brat za nazaj,in kej pametnga napisat.
Ta facebook in tagged sta me čist obsedla.

user posted image  kaksna pa zjutraj zgledas?

Martita - Imelda:  uzivajte na Pagu

Manca - user posted image  za avto!

IZVIRNO SPOROČILO: anit28
Prejšni ponedeljek sem začela delat.
Jap, dobila sem službo in z jutrišnim dnem sem tudi zaposlena. Sem ful srečna in user posted image hkrati.
Je kr konec lepih celodnevnih dni, ki sem jih preživljala z Urbančkom.

user posted image  za sluzbo. A Urbana cuva babi?

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1231
1.9.2008 11:52:00   
scubadiver
IZVIRNO SPOROČILO: BrinaS

Scubadiver - tudi od Jooly je prvosolcek, ce se ne motim.
Vama pa naj cimprej minejo tihi dnevi. Pa sej to nikamor ne peljeuser posted image  
Pa pusti ga naj spije per, da si napolni svoje baterije, naslednjic pa naj on cuva Lano, pa imej ti sportni danuser posted image  Ce pa si bos vzela potapljaski dan na morju, verjemi da bo zacel vec kot spostovati celodnevno prezivljanje dneva z Lano.
Kako pa je z uspavanjem Lane?

BrinaS sej ni problem v tem da gre sem in tja na pivo.. No evo, povem kako je izgledal prejšnji teden pri nas.
V ponedeljek je prišel po službi  v tanovo stanovanje in naredil estrih. priden user posted image
V torek je bil estrih itak še moker in ni mogel polagat ploščic, tko da je šel s sodelavci na pir in prišel domov ob 9h ko je lana že na pol spala.
v sredo je prišel domov, se preoblekel, šel v tanovo stanovanje pogledat če je estirh suh, da bi v četrek lahko polagal ploščice in šel k sosedu na pir. Prišel je domov ob 9h ko je lana že spala.
v četrek je polagal ploščice.
V petek je šel na pivo s sodelavci, domov je prišel ob 10h ko je lana že spala.
V soboto so uradno delali od 8h do 20h - s tem da so od dveh naprej posedali in se nacejali s pivom, ker ni bilo nič ljudi. Z lano sva pršli tja ob 18h in ostali do 19.30 in takrat so bli nekateri že kr solidno nažgani. Ampak kljub temu, so šli še popivat in se je domov privlekel ob polnoči, pijan in to z avtom. In takrat mi je pa prekipelo. In ne bom popustila, ker mislim, da sem čist upravičeno popizdila, pa čeprav sem seveda jaz izpadla najbolj zatežena baba na svetu. Potem se pa čudi, ko se lana obrne stran ko ji hoče dat lupčka. Men se nikoli ne obrne stran. Najbolj me pa boli to, da ON ne čuti potrebe bit vsaj kej z otrokom. Mah žalostna in jezna sem, res..
In bojo pač tihi dnevi trajali dokler se bo kujal. Briga me, sej ni velike spremembe. Vidim ga tko bolj malo, če pa je zdej še tist čas tiho, pa naj bo. Se bo že nehal kujat, takrat mu pa mislim še enkrat razložit zakaj sem popizdila.
mah pustmo..

Uspavanje lane pa ne gre nič kaj fajn.. Traja tud po uro, uro in pol. Jo cartam v naročju dokler ne zaspi, jo preložim in se takoj zbudi in joka. V postelji pa uspavanje sploh ne gre.
Sej mi je ni problem cartat, čez dan se z veseljem cartava, sam zvečer bi pa rajš če bi hitreje zaspala.

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu BrinaS)
Neposredna povezava do sporočila: 1232
1.9.2008 11:52:30   
BrinaS
IZVIRNO SPOROČILO: ninocka

moj mali-veliki moz je sel spet v vrtec user posted image user posted image user posted image user posted image
Maks pa od danes naprej ni vec v jaslih in dobi 6 novih prijateljev - v skupini jih bo 19user posted image

user posted image  jaz bom pa se mal bluzlauser posted image

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1233
1.9.2008 11:57:59   
scubadiver
Aja pa še tole,
to sem spisala kljub temu, da sem se zaklela, da ne bom več pisala o mojem in/ali njegovi službi. Verjetno bo špijun pač set vse odnesel do mojega, ampak me boli k.. Sem se mogla skašljat, da ne bom slučajno jaz izpadla grda, ker mu ne pustim it na pivo..

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 1234
1.9.2008 12:02:27   
BrinaS
Scuba - ok, bom tiho.
Sem si vseeno malce drugace predstavljala ''pivo''

Uspavanje lane pa ne gre nič kaj fajn.. Traja tud po uro, uro in pol. Jo cartam v naročju dokler ne zaspi, jo preložim in se takoj zbudi in joka. V postelji pa uspavanje sploh ne gre.
Sej mi je ni problem cartat, čez dan se z veseljem cartava, sam zvečer bi pa rajš če bi hitreje zaspala.

...mogoce pa je to cas, ko se otroci zacenjajo bati, ce ni mamice? In hoce oziroma potrebuje tvojo blizinouser posted image

(odgovor članu BrinaS)
Neposredna povezava do sporočila: 1235
1.9.2008 12:03:33   
Ilije
Pozdravljene!

Kar ne morem verjet da je že september... user posted image  Srečno vsem šolarjem, starim in novim 'vrtičkarjem'.

Pri nas smo še vedno vsi doma in me je kar groza, da Iris že čez dve leti odhaja v šolo, naslednje leto pa mogoče v vrtec, da se malo pripravimo na touser posted image

scubadiver nikar se ne daj, jaz bi za tako obnašanje še kaj drugega ne samo udarila po mizi. Res mi ni jasno, kako se 90% moškim po rojstvu otroka sploh ne spremeni življenjeuser posted image Še vedno počnejo vse tako kot bi bili sami!

Aja drugače pa se pridružujem briniS pri bluzenju, kljub gori perila...

< Sporočilo je popravil Ilije -- 1.9.2008 12:04:50 >

(odgovor članu BrinaS)
Neposredna povezava do sporočila: 1236
1.9.2008 12:03:45   
BrinaS
IZVIRNO SPOROČILO: nicolina
Zdej ko je konec dopustov in počitnic, bi se lahko zopet srečale  v mal večjem številu, kaj pravite? user posted image

Z veseljemuser posted image

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1237
1.9.2008 12:09:50   
ninocka

IZVIRNO SPOROČILO: ninocka

moj mali-veliki moz je sel spet v vrtec user posted image user posted image user posted image user posted image
Maks pa od danes naprej ni vec v jaslih in dobi 6 novih prijateljev - v skupini jih bo 19user posted image

user posted image  jaz bom pa se mal bluzlauser posted image

Jst tud se kr bluzim user posted image user posted image
Sem si se slikce od Brada in Angeline in njunih otrok pogledala, pa zvedla sem, da se je Natalija Verboten porocila...skratka same  ultra pomembne stvari sem naredila user posted image user posted image user posted image

Scubi
, ne bit zalostna...to so moski, ki si vcasih predstavljajo, da so otroci igrace na baterije in jih lahko ugasnes al pa zignoriras, ko jim pase. V skrajni sili bomo pa itak me poskrbele za njih user posted image
Mogoce je pa samo tako obdobje, ker midva sva tud kr neki na bojni nogi - sploh zdej, ko tud mi neki prenavljamo in se nic ne dela, pa bi moglo bit ze vse narejeno...

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu BrinaS)
Neposredna povezava do sporočila: 1238
1.9.2008 12:18:28   
sonchek

Dan,

sonchek - mislim da se s Tino dogaja nekaj podobnega kot z Neli. Je vceraj se enkrat zakuhala, danes zjutraj 37,0 , razpolozenje malo slabse, spi pa mogoce malenkost vec. Sem sla pogledat - 5. bolezen - virusna - zbolevajo otroci po 2.letu pri 6. pa do drugega leta. Do sedaj se sploh nisem s tem ubadala, ker Maks ni prebolel se nobene otroske bolezniuser posted image

Upam da dobro zrihtate pri p., pri nas je bila zgleda bolezen še v zgodnji fazi in niso na krvi našli ničesar, ni pa bila izključena ta bolezen user posted image user posted image user posted image
Ampak glede na fleke danes in dosti boljše razpoloženje sem prepričana da je res to-to...

Scuba...ha do kdaj bo tvoj trmaru??? do takrat ko boš ti prva spregovorila....haha...vsaj tako je pri nas..enkrat na tri mesece zihr trmarimo...ampak na srečo vsaj jaz ne predolgo, če ne bi tihi dnevi traajali mesece...
No če pa te vsaj s tem kaj potolažim je pa dost podobno bilo pri nas, dokle tud jaz nisem vzrojila in udarla po mizi...sej ne rečem da ni priden...ampak z otrokom more bit in pika....pol je bil en teden tihi teden dokler spet nisem popiz... in zdej je mal bolš..seveda dokler spet ne po jova na novo...
Tko da si za moje pojme čist prov nardila in tudi jaz bi isto...pa srečno...

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu BrinaS)
Neposredna povezava do sporočila: 1239
1.9.2008 12:19:15   
sonchek

IZVIRNO SPOROČILO: nicolina

Z veseljemuser posted image

sem za...
sam predlagite kdaj in kje..pa se dobimo...

Sam kje je pa res gruška????

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu BrinaS)
Neposredna povezava do sporočila: 1240
1.9.2008 12:22:43   
Dajica
Ojla!
Kaja spi in imam cas napisati par vrstic.
Jutri imava pregled pri P in me prav zanimajo mere pri 9 mesecih. Kako nas piscancek napreduje, a je prehitela kaksno od vasih, al bo se kar na zadnjem mestu glede teze in visine.user posted image Vazno, da je zdrava, igriva in nasmejana. Pa firbcna kot prava baba.user posted image

Evo, sem imela tel. vmes, zdej se je pa se Kaja zbudila, ker pri nas nekaj zagajo.

lp

(odgovor članu BrinaS)
Neposredna povezava do sporočila: 1241
1.9.2008 12:29:48   
tintin
Dober dan še od mene,
vsem šolarjem - naj bo v šoli fajn.

Scuba
- te močno, močno podpiram. Tudi jaz bi pošizila, verjetno že zdavnaj. Pa tudi sicer mislim, da bi se tvoj moral zavedat, da ga Lana rabi, kljub temu, da je še majhna in malo bolj cenit čas z njo!
No, moj je glede tega vzoren. Saj gre kdaj pa kdaj tudi kam, ampak redko in če že gre so to bolj praznovanja moških, ko dobijo otroke, kaka tekma...pa še takrat pride max do polnoči domov in čisto trezen. Kljub temu, da si včasih nisem znala predstavljat kako bomo funkcionirali kot družina, opažam, da je mojemu ful ful pomemben čas, ko smo skupaj in res med vikendi in čez teden popoldan, ko pride, prav uživamo. valda je posledično tudi mali nor nanj.

Po dolgem času smo imeli dve res dobri noči. Trkam, trkam....Sicer pa izgleda uspavanje podobno kot pri Scubi. In ja, mislim, da je problem, da se naši malčki bojijo bit sami...obdobje ločitvene krize je na vrhuuuuuuncu...

Tina in Neli - veliko zdravja.

TIN bravo za plazenje...

Šibam delat..imam goro posode in za skuhat.

Danes bodo koroški kipniki in endivja s krompirjem. Za malega pa špinača in krompir.

papa

(odgovor članu potepinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1242
1.9.2008 12:35:49   
scubadiver

Scuba...ha do kdaj bo tvoj trmaru??? do takrat ko boš ti prva spregovorila....haha...vsaj tako je pri nas..enkrat na tri mesece zihr trmarimo...ampak na srečo vsaj jaz ne predolgo, če ne bi tihi dnevi traajali mesece...
No če pa te vsaj s tem kaj potolažim je pa dost podobno bilo pri nas, dokle tud jaz nisem vzrojila in udarla po mizi...sej ne rečem da ni priden...ampak z otrokom more bit in pika....pol je bil en teden tihi teden dokler spet nisem popiz... in zdej je mal bolš..seveda dokler spet ne po jova na novo...

Tud pri nas je blo do zdej vedno tko, da je trajal tihi teden dokler nisem jaz še enkrat dobila živčnega zloma. Ampak zdej pa ne bom popuščala - vsaj upam.
No pa da zdej tole še mal oblažim. Sej drugač je priden, se ukvarja z lano in vem, da jo ima ful rad in bi zanjo naredil vse. Ta teden ga je pa mal medlo.
Je pa že začel popuščat. Včeraj jo je on skopal, ji dal večerjo, jo uspaval, tko da očitno je moje očitke vzel resno kljub temu, da se kuja. Danes pa ko je šel v službo mi je celo dal enega lupčka. tko da mislim, da je mal premislil o vsem kar sem mu povedala..

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1243
1.9.2008 12:41:55   
scubadiver

Scuba - ok, bom tiho.
Sem si vseeno malce drugace predstavljala ''pivo''

...mogoce pa je to cas, ko se otroci zacenjajo bati, ce ni mamice? In hoce oziroma potrebuje tvojo blizinouser posted image

Se mi je zdelo da si si predstavljala drugače, sej zato sem ti pa opisala, da ne izpadem jaz kot en zmaj ki teži zaradi enega piva user posted image
A veš da nisem niti pomislila, da bi blo povezano s tem da je začela jokat tud čez dan če me ne vidi. No odvisno, če ima družbo potem niti ne opazi, ker je tko zatopljena, če pa jo mam samo na tleh recimo in grem na WC je pa jok. Sam nisem pa pomislila, da je s tem tudi povezano oteženo uspavanje user posted image . Bi znalo bit..

(odgovor članu BrinaS)
Neposredna povezava do sporočila: 1244
1.9.2008 12:55:01   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver

Tud pri nas je blo do zdej vedno tko, da je trajal tihi teden dokler nisem jaz še enkrat dobila živčnega zloma. Ampak zdej pa ne bom popuščala - vsaj upam.
No pa da zdej tole še mal oblažim. Sej drugač je priden, se ukvarja z lano in vem, da jo ima ful rad in bi zanjo naredil vse. Ta teden ga je pa mal medlo.
Je pa že začel popuščat. Včeraj jo je on skopal, ji dal večerjo, jo uspaval, tko da očitno je moje očitke vzel resno kljub temu, da se kuja. Danes pa ko je šel v službo mi je celo dal enega lupčka. tko da mislim, da je mal premislil o vsem kar sem mu povedala..

haha..tudi jaz sem rekla da ne bom popustila..pa se mi je pol še enkral snel kaj se gre...čaki sej boš vidla..ta teden bo verjetno ves prosti čas z Lano, komaj jo bo spustil od sebe...
Ej k da bi sebe brala nekaj tednov nazaj...user posted image user posted image user posted image
Čist enako ne morm verjet..ja pa tud naš je drgač srček in vse ok...sam pride pa dan k bi ga za jajca obesla...user posted image user posted image user posted image

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 1245
1.9.2008 13:45:43   
tabi
No nika panča jst mam pa mal časa da kej napišemuser posted image
Nika je bla ultra pridna pri zobarjuuser posted image user posted image ji je dala mal knjigice pa punčke da je mal pogledalauser posted image medve sva se pa mal pogovorile o dudi pa o flaški,.....pa pogledala je zobike pa sluznico pa je vse v najlepšem redu,kontrola čez eno leto.Jutri pa še Nejca peljem na kontrolouser posted image pa bo zrihtano vse v enem mahuuser posted image

Skuba sej bouser posted image tut mal krega mora bit za zdravo zvezouser posted image te pa čist zastopim,ker kadar mava medva tihe dneve jst nikol ne popustim zmeraj on mene prvo rabi,se vit da sem ovnica trmastauser posted image .Jst pa svojga prav brcam na kako pivo pa ne rata,medva se spičiva lih zarad otrok ker so samo mojiuser posted image sam je že dobil mal lekcije pa se mal popravlja.
V soboto mam službeni piknik pa tamala dva lahko sabo vzamem ampak ne,naj bo en pop.kr sam z obemauser posted image v ned. bo pa jamral kolk je zmatran od soboteuser posted image
Tut jst rabim mal odklopa že komaj čakamuser posted image

Zdej pa letim do konca skuhat kosilo krompirjev golažuser posted image pa stroči fižol v solati

Moder je človek,ki se uči od drugih.Mogočen je tak,ki je zadovoljen s tem kar ima.Bogat pa je ta,ki prave prijatelje ima.

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1246
1.9.2008 14:01:11   
sonchek
evo par vicev za lep dan...no al pa resnic, kokr vzameš..hahahhaa

Sovražim ljudi, ki jemljejo drogo. Posebej carinike.

Deliti restavracijo na dva dela - kadilski in nekadilski - je kakor deliti
bazen na dve polovici - v eno lahko ščijete, v drugo pa ne.

Kako se šiptar smeje v forumu?
LJOLJ.

Kakšni so 'Super čustveni kondomi' ?
Ko moški odide, oni ostanejo in se pogovarjajo z žensko.

Kateri je najslabši možni trenutek, da te zadene infarkt?
Med igranjem pantomime.

"Česa bi se lažje odrekel, žensk ali vina?"
"Odvisno od letnika..."

Kakšen je slogan Društva nekrofilov?
Ne ****o žive sile.

Vse gobe so užitne. Večina celo večkrat.

Kateri so položaji stikala na vibratorju?
'**** on' in '**** off'.

Kaj je vrhunec samoljubja?
Če med orgazmom kličeš svoje ime.

Kako veš, da si fasal virus ptičje gripe?
Ko začutiš neznosno željo, da bi se nekomu posral na vetrobransko šipo.

So vprašali Dudeka, kako velik je njegov 'ponos'.
"Pa, ni preveč velik, je pa zato mehak kot dušica..."

Blondinka rešuje križanko -
Osnovna šola (dve črki) : NE

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu tabi)
Neposredna povezava do sporočila: 1247
1.9.2008 14:08:14   
sonchek
user posted image user posted image user posted image

Dođe Mujo doktoru i kaže:

- Doktore, imam problem.
- Ajd' Mujo, slušam, samo brzo, puna mi je čekaona raje.
- Evo sa'ću ja, doktore tebi kazati.
Dođem ja prošlu srijedu doma, a ono Haso mi guzi Fatu. Kažem ja njemu:
"Ubit ću te Haso, jebo mater", a on će: "Čekaj bolan Mujo, de smiri se
čoječe..., Fato, pristavi de kaficu, Mujo, vidi vako, da ti sad mene
ubiješ, odeš ti u bajbuk na dvaes' godina. Ti u ćuzi, a neko drugi će
opet guzit Fatu i šta imaš od toga? Srknider kafice i razmisli,
bolan..."
- Šta jes, jes, dobro je kazo, jel de doktore?
- Mujo, skrati malko, puna mi čekaona raje...
- A ja, ja oću doktore...
Nego, prekjučer dođem ja kući, a ono opet Haso guzi Fatu. Kažem ja:
"Fato, majku ti ****, tebe ću ja priklat! "Ja po nož, a Haso će opet:
"Mujo, de sjedi, ne budali. Fato pristavi kaficu... Mujo, baš si
blentav, zakolješ Fatu, ideš na dvaes' godina u zatvor, ja ću opet
neku drugu nać i šta si napravio..., srkni bolan kaficu!, smiri se...
Pametan taj Haso.
- Mujo, skrati!
- Evo sa'ću doktore...
Jučer ja dođem i opet Haso guzi Fatu.
Popizdim ja skroz, kažem: "Sebe ću sad zaklat, **** li vam majku, da
vam **** majku..." A Haso opet kaže: "Mujo legendo, sjedi bolan,
smiri se, Fato pristavi kafu..., ne budali Mujo, šta imaš od toga da
se zakolješ. Fata i ja bi te saranili i dalje se guzili, šta imaš od
toga? Srkni malo kafice i razmisli..."
- Mujo, majčinu ti, puna mi je čekaona, reci šta ti je?!
- Ma htio sam da pitam, doktore, 'oće meni naškodit tolko kafe?

user posted image user posted image user posted image

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1248
1.9.2008 14:11:07   
sonchek

CIMEROTIČEVE IZJAVE:    

1.Boli me koleno in to na nogi.

2.Jaz, Zahovič in Karič smo najboljši duo!

3.Pozdravljam svoje starše, predvsem očeta in mamo!

4.Preselil sem se v trosobno garsonjero!

5.V mariborskih termah Habakuk bazen visi, zato sem teško plaval proti toku!

6.Velikokrat sem samokritičen, včasih tudi do sebe!

7.Igrali smo taktično zelo dobro ,ampak naša tehnika je bila zanič

8.Imeli smo teškega nasprotnika vendar je bil nasprotnik boljši
!

9. Tekma je bla dobra, na začetku smo bol slabo začeli, pol smo pa mal popustili!

10.Danes nismo imeli sreče, ker smo imeli nesrečo.

11.Jaz sem sicer zadel žogo v mrežo in dal gol, vendar so jih dali norveški nasprotniki iz norveške na drugi strani več.

12.Malo sem se na koncu igre znesel nad sodnikom. Pa to ni bilo samo verbalno! To sem mu tudi povedal!!

13.Rad bi se zahvalil mojim soigralcem, še posebej tistim, ki igrajo zraven mene!!!!!
  user posted image user posted image

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1249
1.9.2008 15:49:23   
rozika12
Dete moje res renči. Grrrrr .... in to takrat,kadar nekaj hoče. Mama mia, le po kom ima to??user posted image

Sinoči se je prvič tako zbujala, da ni takoj nazaj zaspala. Kar vlekla je in nekaj momljala in cmokala ... sicer se ni čisto prebudila, a nekaj jo je mučilo.

Smo pa veseli:
- mlajša je naredila sprejemne za harmoniko Jupiiiiiiiii.user posted image
- starejša je sprejeta na balet JUpiiiiiii.user posted image

Scuba, saj si verjetno že utrujena od vsega, a še to, morda zaleže:
NUJNO moraš sebe zadovoljiti, da lahko tudi ti druge. To se pravi:
danes zvečer imaš nujen opravek - izmisli si ga (mama, prijateljica, kino, služba - sestanek, mah ne vem kaj - karkoli) - in odidi za vsaj eno uro.
Kasneje si pa poišči nekaj kar te veseli in to neguj. Delujeuser posted image .

Mimogrede, se zavedate kakšno moč imamo ženske, če si pomagamo. Vse ukrotimo. He he he.
Najhujši sovražnik je pa nevoščljivost. Tega pa tu menda ni, a neuser posted image

< Sporočilo je popravil rozika12 -- 1.9.2008 15:51:14 >

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.