mamuška
|
IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver IZVIRNO SPOROČILO: BrinaS Scubadiver - tudi od Jooly je prvosolcek, ce se ne motim. Vama pa naj cimprej minejo tihi dnevi. Pa sej to nikamor ne pelje Pa pusti ga naj spije per, da si napolni svoje baterije, naslednjic pa naj on cuva Lano, pa imej ti sportni dan Ce pa si bos vzela potapljaski dan na morju, verjemi da bo zacel vec kot spostovati celodnevno prezivljanje dneva z Lano. Kako pa je z uspavanjem Lane? BrinaS sej ni problem v tem da gre sem in tja na pivo.. No evo, povem kako je izgledal prejšnji teden pri nas. V ponedeljek je prišel po službi v tanovo stanovanje in naredil estrih. priden V torek je bil estrih itak še moker in ni mogel polagat ploščic, tko da je šel s sodelavci na pir in prišel domov ob 9h ko je lana že na pol spala. v sredo je prišel domov, se preoblekel, šel v tanovo stanovanje pogledat če je estirh suh, da bi v četrek lahko polagal ploščice in šel k sosedu na pir. Prišel je domov ob 9h ko je lana že spala. v četrek je polagal ploščice. V petek je šel na pivo s sodelavci, domov je prišel ob 10h ko je lana že spala. V soboto so uradno delali od 8h do 20h - s tem da so od dveh naprej posedali in se nacejali s pivom, ker ni bilo nič ljudi. Z lano sva pršli tja ob 18h in ostali do 19.30 in takrat so bli nekateri že kr solidno nažgani. Ampak kljub temu, so šli še popivat in se je domov privlekel ob polnoči, pijan in to z avtom. In takrat mi je pa prekipelo. In ne bom popustila, ker mislim, da sem čist upravičeno popizdila, pa čeprav sem seveda jaz izpadla najbolj zatežena baba na svetu. Potem se pa čudi, ko se lana obrne stran ko ji hoče dat lupčka. Men se nikoli ne obrne stran. Najbolj me pa boli to, da ON ne čuti potrebe bit vsaj kej z otrokom. Mah žalostna in jezna sem, res.. In bojo pač tihi dnevi trajali dokler se bo kujal. Briga me, sej ni velike spremembe. Vidim ga tko bolj malo, če pa je zdej še tist čas tiho, pa naj bo. Se bo že nehal kujat, takrat mu pa mislim še enkrat razložit zakaj sem popizdila. mah pustmo.. Uspavanje lane pa ne gre nič kaj fajn.. Traja tud po uro, uro in pol. Jo cartam v naročju dokler ne zaspi, jo preložim in se takoj zbudi in joka. V postelji pa uspavanje sploh ne gre. Sej mi je ni problem cartat, čez dan se z veseljem cartava, sam zvečer bi pa rajš če bi hitreje zaspala. Uf, scuba, tole je pa res kriza. Največja kriza je, da tvoj tipson ne vidi, da je v dreku, in to 2 x. Iz pira za zajebancijo hitro rata pir iz potrebe, pol en pir ni več dost, morta bit 2 in takolepo, počasi, neopazno drsiš v prikrito pijančevanje. Ne me naorbe zastopit, nikol nisem branila mojmu it na pir, še peljala sem ga in ga šla iskat, ni problema, dokle rje to na kvatre enkrat. Ko pa pir postane vsakdanja stvar, kot malca al južna, je pa heca dost oz. je vrag že davno odnesel šalo. Edino prav je, da si poizdila in edino prav je, da boš še enkrat, na trezno. To, da smo ženske ves dan same z otroki, ne sme bit samoumevno!!!! Mi2 sva imela hude žure pri taprvem sinu in dokler ju nisem za čez vikend pustila popolnoma sama, dec ni dojel. Tko je s temi desci in moram rečt, da mi dane sv primerjavis 5-timi leti nazaj res OGROMNO pomaga, še vedno pa moram velikokrat rečt za zdeve, za katere se mi zdi že ornk butasto govort, ker se mi zdi logično, da jih vidiš in nardiš. O vsakodnevnem šankiranju pa sploh ne bi. Kakor sem hud sovražnik ultimatov v nekem razmerju in nekih brezkompromisnih zahtev, tukaj ni pardona. Visenje za šankom na dnevni bazi odpade, ravno tako razni kolegi in solo družbe, zdej če on tako tišči ven, se zmenita, kateri DAN (ne dneve!!) gre ven on in kateri dan si frej ti in je on dežuren. Samo potem tisti večer pejdi ven, pa magar v luno lajat. Izjem ni, ni menjav in izgovorov "bom ta teden 2x, pa drug teden ne!" - če pač drugače ne gre, naredita urnik. Sorry, ampak meni bi se na tvojem mestu že davno odpulilo. Starša sta oba in OBA imata dolžnost do otroka, če je že partner drek na šibici Mi smo vrtec dlično začeli in prestali, ob 14h ni hotel domov, komaj čaka jutri. Drugače se še dušim v kupih cunj , račuanm jutr na Housa, da bom likala zraven Spanje - smo spet v katasrtofalni fazi. zapsiva mi po pol ure, ponoči sva pa vsak pol ure budna. Preklemansko zobovje, grrrrrrrrrrrrr!!!