|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del
31.8.2008 19:36:20   
tabi
user posted image mi 3je smo iz dolgega sprehoda,zdej še mal norita pa mam 5min časauser posted image
BrinaS upam da s Tino ni kaj hujšega,zato enegauser posted image
Anit28 bravo za sluzbouser posted image pa naj bo tistih 5ur bolj sladkih z Urbančkomuser posted image
Laubica za zobikauser posted image

Nika je pa danes skos pri tehtniciuser posted image že zdaj kontrolira da ne bo kak g viškauser posted image  pa te puzle za potleh je čist nora nanje jih kr v usta tlači čim jo odnesem stran je čez min.spet pri njihuser posted image Pa čist je nora na Nejčeve avtomobilčke sploh na tiste ki majo sirenouser posted image men se že mal mešauser posted image

No zdaj pa kopanje pa spanje,pol pa mogoče še kej pokukat pridemuser posted image
ma moj spet nočno pa ne bo ničuser posted image tko da bo mal več časa za kej drzgauser posted image ,sem mu oblubla da bom našla kak nadomestek če bo skoz v nočni,ker pri 30ih pa ne mislim stradatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moder je človek,ki se uči od drugih.Mogočen je tak,ki je zadovoljen s tem kar ima.Bogat pa je ta,ki prave prijatelje ima.

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
31.8.2008 20:01:13   
tintin
Za vse bolančke pikapoke!
Kolesarjenje: kupili smo sedež Hamax Siesta, na katerem se regulira naklon, če otrok slučajno zaspi. Najceneje ga dobiš v Lj. v trgovini Veb company in sicer za 79 evrov. Cene so zellllllllllllllo različne in glede na to, da stane v intersportu 108 evrov, se splača v lj. zapeljat. mislim, da se ga da tudi preko spleta naročit. Sedež je super, 1a. Čelado smo mi vzeli od firme Met, za obseg 46-52 cm. Mislim, da je najmanjša na tržišču. Ker jo niso imeli v Veb-u smo jo šli kupit v Bauer sport v BTC. Čelada stane 37 evr. Skratka naš mali uživa.

Dva nova razvojna dosežka.
Stoji brez opore več kot minuto.
Ko maha z roko, govori papa.user posted image

Lp vsem!

"gORENJKE" kaj pa ta teden???

(odgovor članu tabi)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
31.8.2008 20:47:32   
sonchek
dan..oz. večer...
evo mi se še vedno borimos boleznijo, ampak pojma nimam kako...3dni vročina..danes nič in tudi nobenih flekov al pik al kar koli bi že bilo značilno za 6. bolezen...
Neli je še vedno boga..ful mal je, čist bleda malo spi...sploh ne vem kaj je..in jok na jok...
res je revčka..upam da bo jutri že kaj bolje...se mi zdi da je bila prej boljše volje ko je imela vročino, kot sedaj ko je nima...mah upam da to čim prej mine...se mi tok smili user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: BrinaS

Tina je zjutraj zakuhala na 39,5. Po svecki ji je temp. padla na 37,2 in je bila kar zivahna do 11 ko je zaspala. Nimam pojma kaj je. 5. ali 6. bolezenuser posted image   

Boga Tina...user posted image user posted image user posted image
Kakšna pa je to 5-bolezen?

anit28..bravo in smola (user posted image ) za službo...user posted image user posted image user posted image

Naša se je pa danes v posteljici prvič dvignila na nogice, kljub vsem...bravo moj mali srčekuser posted image user posted image user posted image , se je že prej dvigovala ampak samo ob meni...sicer ji kolena še kr klecajo..ampak počasi bo že...

IZVIRNO SPOROČILO: tintin
Ko maha z roko, govori papa.user posted image

user posted image user posted image user posted image ..tudi naša je danes prvič rekla PAPA..pa oponašala je avto...brmmmmmmmm brmmmmmm

Drugače pa že spi in upam na mirno noč...

Vsem lep večer in pridem mogoče še kaj nazaj...

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu BrinaS)
Neposredna povezava do sporočila: 1203
31.8.2008 21:18:36   
sonchek
nikjer nobene..grem pa tudi jaz spat,,..

NOČKOOOooo

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu tabi)
Neposredna povezava do sporočila: 1204
31.8.2008 21:20:55   
DEBELUŠKA30
IZVIRNO SPOROČILO: sonchek

dan..oz. večer...
evo mi se še vedno borimos boleznijo, ampak pojma nimam kako...3dni vročina..danes nič in tudi nobenih flekov al pik al kar koli bi že bilo značilno za 6. bolezen...
Neli je še vedno boga..ful mal je, čist bleda malo spi...sploh ne vem kaj je..in jok na jok...
res je revčka..upam da bo jutri že kaj bolje...se mi zdi da je bila prej boljše volje ko je imela vročino, kot sedaj ko je nima...mah upam da to čim prej mine...se mi tok smili user posted image user posted image user posted image

Sonchek, ste dali vodo? Mogoče gre res za bolezen sečil, pri nas je bilo tako, ko so ugotovili, da ima nevem kakšno bakterijo, naprej pa že veš...

Vsem čestitke za podvige user posted image user posted image user posted image  in seveda vsem slavljenčkom user posted image user posted image user posted image , pa bolančkom user posted image user posted image user posted image , da čim prej ozdravijo!!!!

VSEM KI GREDO JUTRI V ŠOLO PA PRIJETEN ZAČETEK ŠOLE:

user posted image

NAŠIM KI GREDO PRVIČ PA SREČNO IN DA JIH NIKDAR NE ZAPUSTI TAKO MOČNA ŽELJA DO ŠOLE, KOT JO IMAJO DANES:

user posted image

Prijateljstvo ne nadomesti ljubezni, a če je iskreno je vredno polovico nje!

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1205
31.8.2008 21:23:08   
tabi
Sonchek jst sem tuuser posted image

Sonchek pikice se lahko pojavijo tudi kakšen dan iz zamikom
Nejc je imel 3 dni vročino 2dni pa je trajalo da so se pojavile pikice

Moder je človek,ki se uči od drugih.Mogočen je tak,ki je zadovoljen s tem kar ima.Bogat pa je ta,ki prave prijatelje ima.

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1206
31.8.2008 21:31:35   
scubadiver
Ojla čveke,

Joj a zdej je pa še Tina zbolela? Pa kaj je res to..Držim pestke, da se čimprej pocajta. Pa za Neli seveda tudi še vedno. Da bo spet kmalu dobrovoljka.

Vsem šolarčkom želim krasen začetek šole, tistim ki gredo na šolsko pot prvič pa seveda še sploh. Srečno otročiči.
To pa verjetno pomeni da je tudi Gruška končno nazaj a ne? Welcome back, sem te že zelo pogrešala.

Pri nas imamo tihe dneve. Bomo videli do kdaj bo moj trmaril. Jest bom šla kr počasi spat.

Nočko

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu tabi)
Neposredna povezava do sporočila: 1207
31.8.2008 21:36:12   
manca
IZVIRNO SPOROČILO: potepinka

manca-kakšen avto ste pa kupili?Sem radovedna a ne  user posted image user posted image
Mi tudi kupujemo Megane Scenic,upam da ga kmalu najdeva enga pametnega,prejšnega sva prodala,zdaj je pa mož dobil službenega,eno staro opel vectro,groza kako se hitro navadiš udobja

Megan Grandtour smo kupili..je od leta 2005. Klima pa po mojem mnenju ne dela zaradi tega, ker ni notri plina. No, bomo videli če imam jaz pravuser posted image

(odgovor članu potepinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1208
31.8.2008 21:44:48   
DEBELUŠKA30
IZVIRNO SPOROČILO: manca
Klima pa po mojem mnenju ne dela zaradi tega, ker ni notri plina. No, bomo videli če imam jaz pravuser posted image

Manca, zdaj si pa že toliko časa poročena, da bi lahko vedla, da ima žena vedno prav user posted image user posted image user posted image  (šala)!

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 1209
31.8.2008 21:46:50   
manca

Ja, jaz sem za in Maja tudi. Samo mora pa še obvezno priti Gruška-sem ji še nekaj dolžnauser posted image . Kateri dan pa vam odgovarja?

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 1210
31.8.2008 21:49:19   
manca
IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30

Klima pa po mojem mnenju ne dela zaradi tega, ker ni notri plina. No, bomo videli če imam jaz pravuser posted image

Manca, zdaj si pa že toliko časa poročena, da bi lahko vedla, da ima žena vedno prav user posted image user posted image user posted image  (šala)!

Ja, to že vemuser posted image .

Debeluška30: a pri vas greste pa že v šolo?

(odgovor članu DEBELUŠKA30)
Neposredna povezava do sporočila: 1211
31.8.2008 21:50:44   
DEBELUŠKA30

Ja, jaz sem za in Maja tudi. Samo mora pa še obvezno priti Gruška-sem ji še nekaj dolžnauser posted image . Kateri dan pa vam odgovarja?

Prosim, ne pred četrtkom user posted image ! Mogoče četrtek?

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 1212
31.8.2008 21:52:20   
DEBELUŠKA30
Debeluška30: a pri vas greste pa že v šolo?

JA, fulll sem navdušena user posted image user posted image , je pa hči toliko bolj user posted image !

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 1213
31.8.2008 21:54:07   
manca
Nas je danes ustavil policajuser posted image . Ko smo se vračali z Bleda in smo zavili iz nove avtoceste nazaj spet na staro ter se vozili v koloni, sem jaz odpela svoj pas v avtu ter se stegnila nazaj in dala Maji ropotuljico, saj je tečkala zaradi nje. Pa se hitro zapnem nazaj. In čez par metrov nas ustavi policaj. Meni je kar pritisk narastel in srce poskočilo...sem rekla možu, no zdaj pa imam vraga zarad ene ropotuljice. Pa zahteva dokumente, pogleda avto, nato pa izjavi, da nas je ustavil samo zato ker imamo preizkusne tablice na avtu in je preveril, če so še v veljavi. Baje da se nekateri kar dalj časa, kot so uporabne, vozijo z njimi. Pa sem si oddahnila in smo nadaljevali potem v koloni naprej.

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 1214
31.8.2008 21:55:12   
manca

Prosim, ne pred četrtkom user posted image ! Mogoče četrtek?

Jaz verjetno edino v petek ne morem, drugače pa ni problema. Sej zdej imava tko avto na razpolago

Neposredna povezava do sporočila: 1215
31.8.2008 21:57:42   
tintin
četrtek je meni ok. Za srečanje.user posted image

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 1216
31.8.2008 21:57:56   
DEBELUŠKA30
Jaz verjetno edino v petek ne morem, drugače pa ni problema. Sej zdej imava tko avto na razpolago

user posted image
Glede policaja; pa dobro, da ga nisi "napi*dila" še predno je kaj rekel user posted image user posted image user posted image ! Jaz bi ga gotovo user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 1217
31.8.2008 21:59:36   
DEBELUŠKA30
četrtek je meni ok. Za srečanje.user posted image

user posted image
A smo sam gorenjke tle gor user posted image

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 1218
31.8.2008 22:03:17   
manca

user posted image
Glede policaja; pa dobro, da ga nisi "napi*dila" še predno je kaj rekel user posted image user posted image user posted image ! Jaz bi ga gotovo user posted image user posted image user posted image !

Sem mu raje papirje pod nos dala pa bila tiho. Potem ko smo pa končali sem pa mojemu rekla naj okno hitro zapre in izjavila, zakaj za vraga nas je moral ven iz kolone potegnit in smo potem še dalj časa vozili domovuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1219
31.8.2008 22:09:37   
DEBELUŠKA30
Manca, zakaj si pa okno zaprla, bi pustila kar odprtega user posted image , da "kolega" sliši user posted image user posted image user posted image

Grem spat, sem zdajle brala hišni red šole, pa preverjanje in ocenjevanje in ne vem kaj še vse user posted image

LAHKO NOČKO......

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 1220
31.8.2008 22:21:00   
manca

Manca, zakaj si pa okno zaprla, bi pustila kar odprtega user posted image , da "kolega" sliši user posted image user posted image user posted image

Ja, pa kaj šeuser posted image

Veliko sreče in uspeha želim tvoji punci v šolskih klopeh...samo res si ne morem mislit, da gre kar v šolo.

Nočko vsemuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1221
31.8.2008 23:34:17   
mamuška
Bom probala ma poročila skup spackat, preden padem skup:

no, naš dopustniški teden je bil krasen, tak, ta prav, na počas, brez neke hektike, kaj vse mormo videt in sprobat. oba mulca sta uživala, K je dokončno splaval, D se je na glavo postavil v vodo s šlauhom vreduser posted image - do zdaj sem bila prepričana, da to ni možno, ker je res ultra stablen. Akd, da se je s Fredom prekucnil 2x na hrbet in 2 x na nos, še zastopim, ampak da se je s tem dvojnim obročem, pa ne. V glavnem, pod vodo je bil ene 3 sek, sekiral se ni a am čist nč, mal je pljuval in - gremo dalje. Ta je res noro ubrisan na vodo!

Sprobali smo vse akvagane, vse gradove za skakat, vse trampoline, ostala nam je Noetova barka, pa nekaj guncnic, par toboganov, pa sistem za "isaknje zlata" nam še ni bil čist jasn - tega v celem tednu nismo uspeli obdelat. Pa gasilskega poligona tud ne v detajle. Enostavno je preveč vsega, da bi mulci lahko vse obdelali. Doma smo lovili kure, race, gosi in zajce, pa gradbince smos e šli, do biciklov nismo resno prišli, je tudi zmanjaklo časa. Malo smo se peljali okol domačije. Odpadel je Herberstein, pa dinozavri, pa Stubenbergsee - enosatvno ni zneslo, vsak dan nekam divjat pa tudi nismo hoteli, ker sta otroka uživala v bazenih in igriščih. Mi2 sva pa tudi vsaj malo zadihala, čeprav sva ves čas vsak po enega servisirala. malo je mož s tamalim spal pa ja z ta velkim akcijo zganjala, potem sva menjala, ker je bil tamau zafutrat, pa sta tavelk ina ti plavala ipd.  S hišo smo bili nadvse zadovoljni, bilo je RES čisto pa lepo urejeno, čeprav smo malo pogrešali pomivača, ki gani bilo, vse ostalo pa odlično. Za 300 eur bomo verjetno še prišli.

Nekaj malega smo pošopingirali, pa ne kaj posebno, mi je škoda dopusta za to, edno obuli smo se vsi pa nekaj dietne prehrane sem nabavila, ki je pol cenejša gor.  Danes peremo in sušimo.

Jutri gre K prvič v vrtec, odločili smo se za Waldorfskega, zadnji mesec smo veliko hodili pomagat pri urejanju, tako da se tako otroci kot vzg že čist dobr poznajo. Za zdaj nam ni žal, čeprav je cena hudooooo neprijaznauser posted image
Smo tako otroci kto starši že ena taka luštna grupica. FIno je, ker jih bo malo in upam, da ne bo K skasiral vseh viroz v najhujši možni obliki user posted image user posted image , kot je pri njem navada in jih prinesel še D. Ampak kaj hočemo, tud to bo treba predihat.

Jaz začnem jutri zbirat papirje za podaljšanje porodniške, pa službo si moram začet iskat pa tko. Dela iber.

Sreda četrtek, petek sem jaz bukirana, sreda logoped v LJ, čet NFTH z D, pet imam KONČNO dermatologa zaradi znamenj in izpadanja las.  Tko da edini frej dan mi je torek user posted image

D je dobil še drugo sp. dvojko, zgoraj mu prebija ven prav tako dvojka, tik pod kožo je, vse nabreklo ima tudi nad štirico, tko da imamo troje zob na pohodu. Temu primerno je tečkast, predvsem ponoči, dons je rabil uro in pol, da je zaspal, tudi z nekaj dretja.

Vsem bolačnkom želim čimprejšnje okrevanjeuser posted image user posted image , slavljenčkom user posted image user posted image , šolarčkom, posebej prvčkom uspešen štart.

GB, za vas špa prav posebne pestke, Itak bo na koncu VSE OK (!!!!!!!), samo do takrat bo pa hudo, predvsem za starša.

Žirafa, a tvoja mama je skuhala rilec al ga še kuha?!

Laubica user posted image user posted image user posted image za mama. Pri nas je samo mammmmm, pa še to, ko mu gre hudo za nohte, drugač je A-TAuser posted image user posted image , pa BBBBBB, ali ba-ba, kadar je nad čem navdušen, se dere ko šoja "A-A-A!", predvsem pa je blazno glasenuser posted image user posted image Potem ima še dej.dej.dej al pa TTTTT, mama je še znanstvena fantastikauser posted image Po novem pa pojeuser posted image user posted image , tudi na aaaaaa, pri nas je vse na na A. Pa krega se, če se jaz kregam in joka, če vidi mene "jokat", npr. če me cuka in mu ne pustim, ali pa, če vidi K jokat. Tega ne prenese i v sekund usuje tudi sam in to na ves glas!  Je precej bolj grob kot je bil K in te mimogrede kresne po nosuuser posted image , potem se pa reži. Jaz striktno kregam in ne pustim, da kogarkoli maha. Potem pa boža, lupčka in se sladko smeji. Pravi lumpek je! Možu je uspel razsut očala na dopustuuser posted image user posted image user posted image , mamo fajn stroške, pa še slep je brez njih.

Evo tolk, zdej pa šibam črpat in spat. Nočko!

Dva sončka svetita v naši galaksiji!

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 1222
1.9.2008 8:04:45   
tabi
Dobro jutro
Sem skuhalauser posted image
En uspešen dan za šolarčke predvsem za prvo šolarčkeuser posted image user posted image user posted image

Medve z Niko sva Nejca že oddale pa je v vrtcu tko zmešan da sem jih kr povrst napizdilauser posted image Pred tednom sem spraševala kako je s skupinam pa nič ne vejo danes pa šok pa ne zame ampak za Nejca.Ni več v jaslihuser posted image pa so čist druge vzgojiteljice pa še njegov sošolec je jokal da je še Nejc začeluser posted image jst pa jezna ker je vse vrat na nos.ampak sej bouser posted image zdej moram pa hitro Niko zrihtat imava ob 9ih zobarjauser posted image poročam

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 1223
1.9.2008 8:56:47   
scubadiver
Tabi hvala za kavico.
Joj sam tole pa verjamem da te je razp..lo da tkole zjutraj ugotoviš da so Nejčku vse zamenjali.
Mklks srečno na izpitu user posted image

Šolarčkom še enkrat srečno. Predvsem E1 in Eneju (mislim da nihče drug ne gre prvič danes a ne?). Želim vam, da se boste vedno z namehom spominjali šolskih dni.

pa še eno pikapoko za bolančke user posted image

Aja v četrtek midve ne moreva. Imava ob 11h pediatra, pa še mami bi mogla kavo častit za RD, pa je preškrta user posted image user posted image user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu tabi)
Neposredna povezava do sporočila: 1224
1.9.2008 9:23:26   
sonchek

IZVIRNO SPOROČILO: sonchek

dan..oz. večer...

Sonchek, ste dali vodo? Mogoče gre res za bolezen sečil, pri nas je bilo tako, ko so ugotovili, da ima nevem kakšno bakterijo, naprej pa že veš...

jutro...
evo danes smo malo bolje in tudi eni fleki so se pojavili po trebuščku...
Zgleda da je res prebolela oz. preboleva 6. bolezen...in tudi sanja se mi ne, kje bi jo lahko staknili...no ja...sam da je boljše....

Hvala vsem za podporo....se mi je res smilila naša pikica, k je bila tok boga....

Šolarčki...naj čim bolj uživajo v šoli...sej to so res lepi časi...user posted image user posted image user posted image

mamuška...bravo za plavanje in vrtecuser posted image user posted image user posted image , itak je pa najbolj važn da ste užival in se fajn imeli...

nč grem mal pospravt, al pa tud ne k se neli že prebuja...
lep dan vsem...

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.
Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.