Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 30.8.2008 17:00:57
|
|
|
|
Laubica
|
MAMA11
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 30.8.2008 17:01:38
|
|
|
|
manca
|
A ima katera morda še odveč nalepko otrok v avtu, ki se je dobila v Nivea nahrbtniku? Danes smo pa spoznali mklks ter njeno punčko. Je res prav luštna in je bilo prav prijetno. Bova dali kakšno slikco gor, vendar potem zvečer
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 30.8.2008 17:08:33
|
|
|
|
sonchek
|
IZVIRNO SPOROČILO: martita Sonchek, sam da nas nisi ti kej okužla, zdej k gremo na lepše! Aja, da se še jaz malo považim. Majo sem postavla na štenge in je splezala do vrha. Bravo Maja... Ej upam da vas res nismo okužl...mal bodi pozorna ( pa calpol,al pa svečke za zbijanje vročine sabo)..sam tud pojma nimam kje bi mi to staklili...sej nikjer nismo tako bili, razen zdej na rd-ju..
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 30.8.2008 17:09:35
|
|
|
|
sonchek
|
IZVIRNO SPOROČILO: manca A ima katera morda še odveč nalepko otrok v avtu, ki se je dobila v Nivea nahrbtniku? pomoje da jo mam jaz še nekje..morm pogledat, a jo rabiš????
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 30.8.2008 17:16:23
|
|
|
|
sonchek
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama11 Sonchek, kako je Neli, je vročina popustila? si pa pridna da si nas tok hitr dohitela superca... Naša še spi in ji bom zmerla vročino ko se bo zbudila...sam čez dan je kr mal popustila upam da ne bo spet proti večeru slabše... Ej mamice...NUJNO!!!! katere termometre uporabljate in s katerim ste zeloooooooo zadovoljne...???? jaz imam enga digitalnega, ampak se mi zdi da včasih tako čudno kej pokaže, da mu sploh ne zaupam...kupljen v BC...
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 30.8.2008 17:38:10
|
|
|
|
martita
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonchek Ej mamice...NUJNO!!!! katere termometre uporabljate in s katerim ste zeloooooooo zadovoljne...???? jaz imam enga digitalnega, ampak se mi zdi da včasih tako čudno kej pokaže, da mu sploh ne zaupam...kupljen v BC... navadnega, digitalnega iz lekarne. vedno zmerim 2x, če odstopa vzamem povprečje. pa sej tiste desetinke niso važne. pomembno je, da veš ali je vročina ali ne. če je tu mač visoka greš k P, sicer počivaš. telo rabi svoj čas da okreva. malo jo še potunkaj v banjo, da se ohladi in bo. v bistvu pa neli samo glumi, ker se hoče cartat cel dan. ona že ve kako je treba.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 30.8.2008 17:56:43
|
|
|
|
mama11
|
Digitalen iz Mullerja, za v ušesu merit. In odstopa na levi/desni strani, ampak tako kot Martita, mislim, da je najbolje vzeti povprečje.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 30.8.2008 18:37:33
|
|
|
|
sonchek
|
Kako se reče carina po angleško???? nujno..
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 30.8.2008 19:02:38
|
|
|
|
manca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonchek IZVIRNO SPOROČILO: manca A ima katera morda še odveč nalepko otrok v avtu, ki se je dobila v Nivea nahrbtniku? pomoje da jo mam jaz še nekje..morm pogledat, a jo rabiš???? Ja, rabila bi jo. Je možu tako luštna, da hoče imet isto na svojem avtu, ki smo da kupili danes.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 30.8.2008 19:10:52
|
|
|
|
sonchek
|
IZVIRNO SPOROČILO: manca IZVIRNO SPOROČILO: sonchek IZVIRNO SPOROČILO: manca A ima katera morda še odveč nalepko otrok v avtu, ki se je dobila v Nivea nahrbtniku? pomoje da jo mam jaz še nekje..morm pogledat, a jo rabiš???? Ja, rabila bi jo. Je možu tako luštna, da hoče imet isto na svojem avtu, ki smo da kupili danes. mam jo...pošlji naslov na zs pa dobiš...
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 30.8.2008 19:48:38
|
|
|
|
Laubica
|
Jaz pa nič digitalnem ne zaupam in merim z navadnim
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 30.8.2008 19:55:36
|
|
|
|
mama11
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonchek Kako se reče carina po angleško???? nujno.. customs
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 30.8.2008 19:55:47
|
|
|
|
kanarka
|
Sonchek, jaz carino vedno poimenujem "custom duty". Mama11 , kaj naj rečem...naša carica bi ti zdejle zaploskala, ko bi rekla BRAVOOO! Mi morš zaupat, kako lahko citiraš vse ostale poste? Jaz lahko original samo zadnjega, ostali mi pa ne grejo. Sej jst bi jim tut rekla, da kri vzamejo iz prstka, ampak so morali nafilati 4 epruvete in to iz prstka ne gre. Mi tut merimo temepraturo z digitalcem. Mi je najlažje. Sam ne vem firme. Sem pa prav slabe volje. Qrc pa taka porodniška in bolniška. Sicer Sara nima več vročine, ampak še vedno kašlja in rumena sluz ji gre iz nosa. Ampak ker smo pač privat in si folk lahko naprdne kadarkoli, da ne more prit delat, sva midve tiste, ki morva vskakovat (hmm, slovenščina) in pol jo na pol bolano vlačim okoli, sem nervozna in j***š tak posel. Sej ne vem na koga se naj jezim. Najbolj na sebe, da pač ne izbiramo pravih biznisev in očitno ljudi. Nikoli več ne želim v posel, kjer imam opravka s folkom. Pol smo pa "privatniki" ta hujše barabe. In bolj si fer, bolj naje**š. Bolj zaj***š, manj problemov imaš. Sej sem že ful vulgarna od jeze. Mi je pred leti en privatnik reku...al si je**n ali je**š. Pa sto faksov psihologije ti pri tem nič ne pomaga. Vsa ta statistika je samo statistika pod določenimi pogoji. Vedno pa kakšen pogoj manjka in se teorija vedno lahko zruši. Ah, mal sem zakašljala. Sej vemo, da pomaga. V glavnem, sem priletela domov, da buba odspi in potem šibava v nabavo in ponovno domov, ker bo večer.
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 30.8.2008 20:19:52
|
|
|
|
jooly
|
IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver Pri nas je bila noč super kot ponavadi, sam zadnje čase imamo hude borbe za zaspat. Da bi zaspala sama sploh ni več šans. Če jo v naročju zibamo zaspi ful hiter, ampak ne glede na to, čez koliko časa jo damo v posteljico, se zbudi in začne jokat. Pa čeprav recimo v naročju že ful trdno spi. Če pa jo uspavamo z zibanjem posteljice, tudi hitro zaspi, ampak še do vrat ne prideva, se že zbudi in joka. Prav čuti, kdaj greva stran od posteljice Ima katera kakšno idejo kako spet pridet do lažjega uspavanja? Scubi, to je obdobje. Iz izkušnje ti povem, da namest da bi blo zmer laži, bo zmer teži. S Stašem sem do 3. leta hodila zvečer spat z njim, zdej pa mislm da bo isto. Čeprov to ni glih za hvalt se, ampak ne vem no... jst sem se zmer prov z užitkom ulegla zraven, se mal stisnla k njemu, ker evo ga zlomka, star je 6 let in me skor da ne rabi več Aja, Scuba, kaplce... očitno le niso tko hudi krči, ker se mi še vedno ni javla Pa hvala še 1x za pripravljenost na uslugo.
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 30.8.2008 20:33:21
|
|
|
|
Tanayya29
|
Večer! Se opravičujem,zdj grem brat za nazaj,in kej pametnga napisat. Ta facebook in tagged sta me čist obsedla. Scuba in ajtak hit pogledat na facebook!!!! zdj pa grem brat!!!
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 30.8.2008 20:34:29
|
|
|
|
Tanayya29
|
Ej mamice...NUJNO!!!! katere termometre uporabljate in s katerim ste zeloooooooo zadovoljne...???? tudi jaz imam digitalnega,men se zdi kr zanesljiv,če je vročina,itak pokaže.
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 30.8.2008 20:45:44
|
|
|
|
Tanayya29
|
IZVIRNO SPOROČILO: manca A ima katera morda še odveč nalepko otrok v avtu, ki se je dobila v Nivea nahrbtniku? Danes smo pa spoznali mklks ter njeno punčko. Je res prav luštna in je bilo prav prijetno. Bova dali kakšno slikco gor, vendar potem zvečer jaz tudi imam.
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 30.8.2008 20:51:22
|
|
|
|
Ilije
|
Pozdravljene! IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29 Večer! Se opravičujem,zdj grem brat za nazaj,in kej pametnga napisat. Tanayya pa glej, da boš tolk pokomentirala kot je danes mama11 Drugače pa je pri nas vse po starem, le neka čudna utrujenost me danes daje in mislim, da bom šla kmalu spat. Vprašanje za vse kolesarke ali gre katera na poli maraton?
< Sporočilo je popravil Ilije -- 30.8.2008 20:54:56 >
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 30.8.2008 21:07:43
|
|
|
|
mama11
|
IZVIRNO SPOROČILO: kanarka Mi morš zaupat, kako lahko citiraš vse ostale poste? Pritisnem citiraj pri vsakem postu, ki ga želim, potem pa vse prekopiram v en odgovor (Ctrl C, da označim besedilo in potem grem v "enoten" odgovor in Ctrl V). Ti se kar izkašljaj. Moj je privatnik (sicer HB ne v gostinstvu), ampak vem, kako je, če se popolnoma zaneseš lahko le nase. Grem nazaj gledat Munchen. Nočko.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 30.8.2008 21:08:31
|
|
|
|
mama11
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ilije Tanayya pa glej, da boš tolk pokomentirala kot je danes mama11 Ja, danes pa res utrujam , ampak tale je zadnji, ker vidim, da sem prebila 500
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 30.8.2008 21:16:02
|
|
|
|
Ilije
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama11 Ja, danes pa res utrujam , ampak tale je zadnji, ker vidim, da sem prebila 500 Imamo vsaj kaj za prebrat BTW bravo za 500...
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 30.8.2008 21:23:20
|
|
|
|
naraščaj
|
Čer IZVIRNO SPOROČILO: mama11 Aja, mlekarne so pa tudi v predporodnem stanju, mogoče še malo mehkejše, tako da sem začela delati vaje za mišice (kadar se spomnim)... je pa čist ok, ker so mi vsaj normalni modrci spet prav. Ej kake vaje pa delaš??? Jaz sem ravno danes po netu brskala o kaki masaži al pa čem podobnem, ker to pa ni več ničemur podobno Kanarka, ti se kr skašli, je vlk lažje Bravo Maja Sploh ne vem kaj naj vam napišem, sem prebrala vse pa sploh ne vem kaj . Jah nč bolš, da grem kr spat ker ni nč od mene
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 30.8.2008 21:29:05
|
|
|
|
martita
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ilije Vprašanje za vse kolesarke ali gre katera na poli maraton? Ne, jaz grem na Pag, tokrat z avtom.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 30.8.2008 21:31:25
|
|
|
|
potepinka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mklks aja, sem vam včeri pozabla povedat...naročila sem CD s skladbami za otroka z zvoki morja...naj bi ble napisane kao prou za uspavanje otroka, da se otrok sprosti in lepo zaspi.... no, sem rekla, da bom probala in res deluje...včeri se je čist umirila in sama zaspala, sam v posteljo sem jo položila....tko da sem bla prou vesela a mi poveš kje si naročila CD in katerega,ker to bi mi tudi rabili,ne zaspi drugač kot na rokah ali če mi ga prepečeš bi bila zellloooo veeselaaaa IZVIRNO SPOROČILO: GB Vceraj smo dobili posto od kardiloginje in pise,da je govorila z kirurgi in da so Tianno dali na seznam. V kratkem naj bi me kontaktirali,da se pogovorimo kako in kaj . Zmeraj sem upala ,da se bo luknjica zaprla, zdej pa tako pismo. JOj kr zvije me v trebuhu. joj močno upam da se vse uredi IZVIRNO SPOROČILO: sonchek Hoj... midve sva doma...HB niso ušesa, grlo je ok, in tudi na plučih ni nič slišati...kri so ji vzeli..se je naša sestri sam smejala k ji je jemala kri..jaz pa takole ...no na krvi ni nič pokazalo, še vedno pa ni izključena šesta bolezen... Izključeno je edino bakterijko vnetje ledvic, ki bi lahko bila posledica kopanja v morju (baje pri tako majhnih)..in izklučena je una bolezen dlani in stopal, k mislim da je nkrat Tabi o njej govorila... tok na hitrco..naša spi, ko se pa zbudi ji zmerim vročino in upam da je šla šcccccc,šccccccccccccc... se javim še kasneje papa upam da je Neli kaj boljše hitro se porihtata bošček mali
Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi. -------------------------------------------------------------------------------- Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 30.8.2008 21:36:05
|
|
|
|
scubadiver
|
Evo mene, upam, da ni katera res klicala gorske straže da me najde na rožniku . Sem preživela in to prav z lahkoto ker je bil tempo itak ful počasen glede na to, da je bil z nami nečak - 2,5 let - ki ga je zanimal vsak kamenček, vsak polžek, vsaka vejica.. Smo bili potem v tivoilju in na rožniku do 4h, potem sem šla jest še neki v BTC, potem pa k mojemu v službo na piknik oz bolj dan odprtih vrat. Z lano sva prišli domov ob 8h, potem sem se pa spet matrala da je zaspala. Sem pa kr jezna. Moj je šel že včeri po službi na pir, danes pa itak od dveh naprej niso imeli nič strank in s(m)o čvekali in popivali, pa je kljub temu da je "delal" do osmih, šel še na pivo. Bo treba po mizi usekat. Kdo mu je družina? Pivo in sodelavci al midve z lano? Sej ne rečem sej je priden, pa hodi po službi delat v novo stanovanje in to, sam če je bil že včeri na pivu in če so dons itak tm popivali, mu pa res ne bi blo treba it še dons. Prov jezna sem. S tem da namesto da bi bla že kej bolš s temle prehladom sem spet slabše. Dons pa mislim da mam vročino. Sam sej itak brez veze da si jo grem merit, bolniške tko ne morem vzet. Jolly ni panike za kapljice. Tanayya dobrodošla na Facebook. Soncek sam da z neli ni kaj hujšega. Se opravičujem, jest grem spat. Zebe me k psa, pa glava me boli.. Nisem več prepirčana da se od prehlada ne umre, kot sem napisala pred dnevi
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.
Skupno spanje - da ali ne?Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.