mama11
|
IZVIRNO SPOROČILO: naraščaj IZVIRNO SPOROČILO: mama11 Aja, mlekarne so pa tudi v predporodnem stanju, mogoče še malo mehkejše, tako da sem začela delati vaje za mišice (kadar se spomnim)... je pa čist ok, ker so mi vsaj normalni modrci spet prav. Ej kake vaje pa delaš??? Jaz sem ravno danes po netu brskala o kaki masaži al pa čem podobnem, ker to pa ni več ničemur podobno Ene, ki nam jih je pokazala učiteljica telovadbe v srednji šoli. Saj, takrat je nobena ni jemala preveč resno, so se nam povešeni joški zdeli še milijon let daleč. Skleni dlani (prsti ene roke poravnani s prsti druge roke, dlan poravnana z dlanjo) pred seboj, prsti obrnjeni navzgor, dlani pod kotom 90 stopinj na podlahti, komolci v višini ramen. Stisni dlani skupaj in drži nekaj sekund, popusti pritisk in ponavljaj. Druga vaja je pa, da so dlani v enakem položaju, samo da jih držiš tik nad glavo; enako pritisni, popusti. Jaz jih poskušam delati po vsakem dojenju 10 ponovitev v obeh položajih, ampak se ne spomnim vedno IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver Prov jezna sem. Ti se kar skašljaj, moški so moški, vsake toliko rabijo tudi kakšno smernico. Sploh, če se počutiš slabo, on se pa zgubi. IZVIRNO SPOROČILO: kanarka MAma11, vse to sem teoretično že vedela, ampak kako izbereš tisti post, ki ga želiš citirati? Ko pritisnem citiraj, mi vedno citira samo zadnji post. Do nekega prejšnjega posta sploh ne pridem. Tudi s Ctrl C in V ne. Ko prebereš post, moraš pritisniti pri njem. Zdajle ko tole berem npr. tvoj post ni bil zadnji. V tvojem okencu (torej nad tem, kar si napisala) sem pritisnila znak citiraj in mi je citiral cel tvoj post. Sem zbrisala vse, kar je za moj komentar nerelevantno in pripisala, kar imam za napisat. Zdaj bom celotno besedilo označila, pritisnila Ctrl C in šla v okence, kamor vpisujem odgovore (konkretno gre za odgovor naraščaju, ker sem tam začela odgovarjat) na dno in pritisnila Ctrl V. Potem bom brala naprej in ko/če bom našla kaj za komentirat, bom pri tistem postu stisnila citiraj in ponovila vajo. Upam, da je tole bolj jasno, če pa ni, pa bolj konkretno vprašaj, kje se zaplete. IZVIRNO SPOROČILO: mamuška Ta velik nam je zadnji dan - splaval
|