zirafa76
|
lep pozdrav... evo mene spet zvecer...spet se nekaj dogaja in spet bom delila z vami.. saj zadnje case me ni toliko tukaj,ampak v tezavah pa ste mi vedno pomagale... Namrec danes smo imeli hud prepir..z mamo,ki je nato celo odpovedala prisotnost na moji poroki,skupaj z sestrami.... .Sedaj niti slisat noce o meni in se sploh pogovarjat...A si lahko mislite,kako se pocutim???Mama mi rece,da jo ne bo,ker me ne mara... Za kaj je slo...vsi mi non stop tezijo o tem,kaj hoceva za darilo in v nasi druzini je slo res predalec.Vecinoma so naju vsi vprasali,ce nama dajo denar in seveda nama je najboljse in si kupiva potem,ko rabiva.Ampak moja mama in sestri njeni so odlocno nasproti..torej mi je povedla,da sta mi kupili servis..o.k.pac imava servis,ceprav sem ji rekla,da ne rabim.ampak o.k.pa mi pove,kaksen je in jaz pravim,ce sta kuple v Tusu ali Sparu,ker tam sem taksnega vidla in mi je bil ful vsec,je modern ampak si ga nisem kupila,ker nisem imela denar takrat.In ona pravi,da ne ampak v Rutarju.Pa se pogovarjava naprej in vse kul.Nakar me klice kasneje,da kako sem lahko taka,da omenim Tus ali Spar,da sem itak fina in ne vem kaj vse...In da je uzaljena in da se odpoveduje poroki.Mislim,mene je skor kap..jaz sploh nisem nic slabega mislila,ona pa me napade. In sedaj ne vem,kaj naj..tete se ne javijo,mama tudi noce govoriti,mislim... cist v soku.....A sem res tako zahtevna,da povem,kaj zelim,ce me vprasajo ali ne vem no..... Ze itak imamo ful priprav in tezav in ne vem kaj,sedaj pa se to...enostavno mislim,da moja mama isce razlog,da je ni...res nima ful denarja,slabo se pocuti verjetno,ker nama bodo njegovi starsi dal nekaj zraven za poroko,ona pa ne more...ampak meni ni mar,jaz vem,ona pa se ocitno sramuje ali kaj.... jaz sem cist obupana...tole zadnje leto je res no....a me bog res sovrazi???? hvala,da sem lahko tole napisala...se kar boljse pocutim..... povejte mi,kaj naj naredim??? p.s.drugace pa je vsaj Izabela boljse... lahko noc