|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del
17.8.2008 21:19:08   
tintin
Barika, sej ti pravim, da ne gre za iste copatke očitno. Ti, ki sem jih jaz naročila so od littleshoes in so celi usnjeni. 

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 626
17.8.2008 21:24:33   
rozika12
Medalja je padla user posted image user posted image user posted image

Uživajte se javim spet naslednji torek.

Pa pa

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 627
17.8.2008 22:27:56   
mamuška
Ooooo, Laubica, ti maš pa kandidata za Čipndejlse al kwa so uni seksi fantki, ki po svetu ženske v šok spravlajouser posted image user posted image user posted image Pa kwa ma fejst klobasce, čist ta prav za mečkat.

Barika, lahko teb, ki ti otroc vse nardijouser posted image

Pri nas je podobno, vsepovsod ga je pohn, samo včasih se še malo preceni in pol je hudooooo.

Žirafa, dobrodošla v klubu, mi smo tudi skozi (domnevno) 6. bolezen.  Laringitis, user posted image zoprni, pa še vztrajauser posted image user posted image

Mal smo dons kofetkal za moj RD, ki bo jutri, ker imam jutri spet NFTH pa ostalo letanje, drugač je bla pa ena prijetno lenobna nedelja. Še zdej se mi nič ne da, tko da samo eno mirno nočko!

Dva sončka svetita v naši galaksiji!

(odgovor članu rozika12)
Neposredna povezava do sporočila: 628
17.8.2008 22:48:09   
barika
punce, kaj pravite pa na tole??http://www.fuzija.si/pdf/Catalogue%202008.pdf (izposojeno od oktoberk)

ja mamuška, zgodaj je treba začetuser posted image

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 629
17.8.2008 22:51:56   
kanarka
Čer

GB, men tisto stran ne odpre oz. mi napiše, da je expired. Če maš sam 4 ure let je še ok. Do Slo je 5 ur, glih tolk, da še en sendvič več padeuser posted image .  

Barika, jst ti tut ne bi priporočala Ikee. Se čist strinjam z Žirafo (btw. lepo, da si se oglasila). Moj je kr par stvari za lokal kupil tam in že npr. rostfrei res ni rostfrei. To je vse kr neki provizoriš narejeno. Če pa hočeš dober, pa za to tudi v Ikei plačaš. Dekorativnih stvari pa najdeš in tam ni treba pazit na kvaliteto.

Kakšna medalja je pa padla? 

Grem zdejle lubenico jest.

Making the decision to have a child - It's momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body.
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 630
17.8.2008 22:55:18   
Tanayya29
Halllo...

Joj nimam nič več časa zadnje čase(nicolinauser posted image ).

oranža,ma ti si carica,a te lohk najamem za torto?
Emma 
vse najboljše in mama od Debeluške?
Sonchek fino se mejte na morju....
Laubica,Barika,Ajtak
ma super dečkote mateuser posted image user posted image ,res.
Tintin tudi Taj ma superge iz hm-a,so bli ravno tako 7e,mogoče imata z Vasjo celo iste.
Psi,mi imamo mešanko Ajouser posted image .

Joj,sej vem,pol sem pozabla pokomentirat,neki mam zmešano glavo....user posted image user posted image .

Grem še mal likat...

nočko!

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 631
17.8.2008 22:56:49   
Oranža
Ojla,
samo na hitrco, praznovanje uspelo torta ful dobra, jo je zmanjkalo, user posted image user posted image user posted image , naslednji teden pa ponovi vajo user posted image user posted image user posted image
zdej pa šibam spat, sm čist crknjena......
Ikea da je švoh pravteuser posted image  Nč še nisem kupovala tam, sem pa več al manj slišala same pohvale.
Barika samo da je blo finouser posted image user posted image
Ajd se beremo ju3....
Nočko!

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 632
17.8.2008 22:58:13   
Oranža
IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29

oranža,ma ti si carica,a te lohk najamem za torto?

Veš da user posted image user posted image

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 633
17.8.2008 23:02:37   
barika
kanarka, danes smo slovenci zlati, pa španjolci??user posted image

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 634
17.8.2008 23:08:09   
kanarka
Barika v čem smo zlati? Ma jaz nimam časa nobenih OI gledat, tako da pojma nimam ne za ene in ne za druge.

Making the decision to have a child - It's momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body.
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 635
17.8.2008 23:36:02   
Oranža
IZVIRNO SPOROČILO: kanarka

Barika v čem smo zlati? Ma jaz nimam časa nobenih OI gledat, tako da pojma nimam ne za ene in ne za druge.

Kozmos - met kladivauser posted image user posted image user posted image

Kanarka sesalec o katerem sem ti pisala:
http://www.hyla.net/si/high_tech.php

(Pablo Casals)

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 636
17.8.2008 23:47:05   
zirafa76
lep pozdrav...

evo mene spet zvecer...spet se nekaj dogaja in spet bom delila z vami..user posted image saj zadnje case me ni toliko tukaj,ampak v tezavah pa ste mi vedno pomagale...user posted image
Namrec danes smo imeli hud prepir..z mamo,ki je nato celo odpovedala prisotnost na moji poroki,skupaj z sestrami....user posted image .Sedaj niti slisat noce o meni in se sploh pogovarjat...A si lahko mislite,kako se pocutim???Mama mi rece,da jo ne bo,ker me ne mara...user posted image user posted image

Za kaj je slo...vsi mi non stop tezijo o tem,kaj hoceva za darilo in v nasi druzini je slo res predalec.Vecinoma so naju vsi vprasali,ce nama dajo denar in seveda nama je najboljse in si kupiva potem,ko rabiva.Ampak moja mama in sestri njeni so odlocno nasproti..torej mi je povedla,da sta mi kupili servis..o.k.pac imava servis,ceprav sem ji rekla,da ne rabim.ampak o.k.pa mi pove,kaksen je in jaz pravim,ce sta kuple v Tusu ali Sparu,ker tam sem taksnega vidla in mi je bil ful vsec,je modern ampak si ga nisem kupila,ker nisem imela denar takrat.In ona pravi,da ne ampak v Rutarju.Pa se pogovarjava naprej in vse kul.Nakar me klice kasneje,da kako sem lahko taka,da omenim Tus ali Spar,da sem itak fina in ne vem kaj vse...In da je uzaljena in da se odpoveduje poroki.Mislim,mene je skor kap..jaz sploh nisem nic slabega mislila,ona pa me napade.
In sedaj ne vem,kaj naj..tete se ne javijo,mama tudi noce govoriti,mislim...user posted image user posted image cist v soku.....A sem res tako zahtevna,da povem,kaj zelim,ce me vprasajo ali ne vem no.....
Ze itak imamo ful priprav in tezav in ne vem kaj,sedaj pa se to...enostavno mislim,da moja mama isce razlog,da je ni...res nima ful denarja,slabo se pocuti verjetno,ker nama bodo njegovi starsi dal nekaj zraven za poroko,ona pa ne more...ampak meni ni mar,jaz vem,ona pa se ocitno sramuje ali kaj....

jaz sem cist obupana...tole zadnje leto je res no....a me bog res sovrazi????

hvala,da sem lahko tole napisala...se kar boljse pocutim.....user posted image user posted image povejte mi,kaj naj naredim???

p.s.drugace pa je vsaj Izabela boljse...

lahko noc

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 637
17.8.2008 23:53:27   
kanarka

IZVIRNO SPOROČILO: Oranža

Kozmos - met kladivauser posted image user posted image user posted image

Kanarka sesalec o katerem sem ti pisala:
http://www.hyla.net/si/high_tech.php

Nisem niti vedla, da obstaja šport s takšnim imenom. Sežem samo do meta diskauser posted image , za met kladiva pa še čula nisem. Bravo naši user posted image .

Hja sesalc je pa vrhunski. Ta bo v bajti. Za tuki bo kaj cenejšga, pa še dvomim, da ga tu imajo. Sem se že sprijaznila z dejstvom, da ne moreš na otoku vsega dobiti. Bosche sem pa vidla, sam spet vprašanje kakšne modele imajo.

(Elizabeth Stone)

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 638
17.8.2008 23:57:47   
GB
Dober vecer

Zirafa : joj prav zal mi je,da mas tako zmesnjavo doma in da se tvoji tako obnasajo do tebe . Jest mislim,da je mogoce  tvoja  mami  prevec obcutljiva,ali pa jo je sram ker ti nemore vec pomagati oz. nuditi . Mogoce je pa to predporocna nervoza in ste vsi po vrsti malo napeti . Upam ,da se cim prej pobotate in uredite nesporazum . Mislim ,da bi bilo malo prehudo ,da se kregate zaradi take malenkosti.  In seveda zate

user posted image

Barika : zgleda da bomo morali po cesti se igrati risantanc user posted image user posted image user posted image

Kanarka : a kej pomaga ce ti napisem ime hotela ?

Sveti Angel varuh moj,Bodi vedno Ti z menoj, noc in dan mi stoj ob strani vsega hudega me brani . Prav prisrcno prosim Te, varuj me in vodi me

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 639
18.8.2008 0:10:47   
kanarka
Žirafca, jaz sem še tuki s tabo. Ko ima hudič mlade...
Sej ne vem, kaj naj ti rečem, kot to, da vpliva na njeno oz. njihovo odločitev nimaš. Edino kar lahko narediš je, da se v sebi pomiriš in se do poroke skušaš z njo še pogovoriti. Predvsem ji povej, da ti je hudo in da si želiš, da pride, saj se ne poročaš vsak dan.
Če je razlog za njeno odločitev ta, ki si ga napisala, potem mora tudi njo boleti, samo zna to pokazati na zelo napačen način. S to odločitvijo, bi se seveda izognila čutu odgovornosti, da mora za poroko prispevati. Skušaj ji dopovedati, da je edino pomembna njena prisotnost in nič druga.
Drugače pa nisi ti nič kriva za nastalo situacijo, saj je ta dogodek tako zelo nepomemben, njena odločitev pa veliko pretirana.  

Resnično upam, da se bosta dogovorili in da bo tvoj poročni dan nepozaben.

Zate in tvoja dva user posted image user posted image

(Elizabeth Stone)

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 640
18.8.2008 0:11:45   
GB
no pri vas je ze polnoc mimo in zato bom prva cestitala mamuski rojstni dan. Mamuska zelim ti veliko veliko veliko zdravih , uspesnih let in veliko veliko zabave in veselja z tvojo druzino . Lepo praznuj

user posted image

Sveti Angel varuh moj,Bodi vedno Ti z menoj, noc in dan mi stoj ob strani vsega hudega me brani . Prav prisrcno prosim Te, varuj me in vodi me

(odgovor članu GB)
Neposredna povezava do sporočila: 641
18.8.2008 0:13:38   
kanarka
GB, seveda pomaga. Če se nahaja na Playi, potem ga bom že poznala. Ti samo pazi, da ima najmanj 4 zvezdice. Vse kar je manj, je bullshit.

(Elizabeth Stone)

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 642
18.8.2008 0:18:25   
GB
kanarka : naslovi so :

Iberostar Bouganville Playa

Hotel La Siesta

Hotel Bitacora

a kej poznas ?? Kaj pravis

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 643
18.8.2008 0:18:37   
kanarka
O GB, ti pa znaš naši RR pediatrinji v rit zleztuser posted image . Pr nas še ni polnoč, ampak do polnoči bom že pozabla, torej tudi od mene Vse najboljše draga Mamuška in veliko prespanih noči v tem letu.  

(Elizabeth Stone)

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 644
18.8.2008 0:21:36   
GB
IZVIRNO SPOROČILO: kanarka

O GB, ti pa znaš naši RR pediatrinji v rit zleztuser posted image . Pr nas še ni polnoč, ampak do polnoči bom že pozabla, torej tudi od mene Vse najboljše draga Mamuška in veliko prespanih noči v tem letu.  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nc ne lezem , taka sem po naravi : pozorna, dobra , iskrena , ( yeah right ) user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 645
18.8.2008 0:42:04   
kanarka

IZVIRNO SPOROČILO: GB

nc ne lezem , taka sem po naravi : pozorna, dobra , iskrena , ( yeah right ) user posted image user posted image user posted image

Sej jst tut, zato ti bom, ko prideš, enga domorodnega kužka v dobrodošlico pripeljala. user posted image

Hoteli... jaz bi se odločila za La Siesto. Ima najboljšo lokacijo. Vedi, da od znotraj ne poznam nobenega hotela in ti dajem oceno zgolj na osnovi lokacije. Bitacora je tudi možen, saj leži zraven Sieste, le bolj zadaj. Iberostar pa mi ne potegne. Mi je ogromen, pa še peš poti z vozičkom so mal otežene. Pri Siesti, pa si v samem centru in na levo in desno imaš kilometre sprehajalnih poti. Si tudi blizu Parque Santiago, ki je najbolj frekventna trgovinska cona, da te bo dragi lahko malo razvajal.
Iberostar ima le eno dobro lastnost. K nam bi lahko vsako jutro hodila na kavico (5 minut hoje), sam nisem ziher, da si boma všeč, pa nočem tvegat user posted image .

(Elizabeth Stone)

(odgovor članu GB)
Neposredna povezava do sporočila: 646
18.8.2008 0:48:52   
mamuška
O hvala user posted image , GB, tebi, kanarka, nej se pa besede pozlatijouser posted image user posted image

Žirafa, edin nasvet, ki mi pade na pamet "POČAK!!!" Nobena župa se ne poje tko vroča, kot se skuha in danes je huda luna, pa lunin mrk in to - ta stare meče, preverjeno. Dej času čas, prespi, prespala bo tudi tvoja mati&co, čez ene 2 dni se pa usedte dol in pomente ko normalni ljudje. Razloži, kot si nam, pa bo.  A veš, včasih ljudje slišijo, česar ni in je mogoče mislila, da ...kwa pa vem....TUŠ-a se pač drži prizvok cenen štacune, ki mal stane in mal da, čeprav ni glih zmerej tko. Ne se zdaj še zaradi tega žret, če je pa res slučajno kdo tko na koncu s pametjo, da se zaradi tega odpove poroki lastnega otroka, ja no, pol mu pa tud drek na možgane kaplja, pa oprosti, no!  V glavnem user posted image user posted image , pa upam, da gre bejbiki že na bolje. Pri nas so samo še fleki.

Dva sončka svetita v naši galaksiji!

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 647
18.8.2008 8:14:36   
tabi
Dobro jutro
ker sem prva pokonci sem skuhala dobrouser posted image

Mamuška vse najboljše,mnogo zdravja in veselja,naj izpolni se ti vsaka željauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Žirafa user posted image user posted image Vem da je hudo vendar obe prespita kako noč potem pa se pogovorita.Vse bo v reduuser posted image

Moder je človek,ki se uči od drugih.Mogočen je tak,ki je zadovoljen s tem kar ima.Bogat pa je ta,ki prave prijatelje ima.

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 648
18.8.2008 8:31:48   
Oranža
Mamuška user posted image . Lepo praznujte, pa upam da se otroc hitro pocajtajo.

Žirafa tako kot so ti ostale rekle, počakaj kak dan dva, da se zadeva mal poleže pol se poskušaj pogovorit in ji lepo razloži, da nisi nč slabega mislila in da ti je pač vseeno kje ga je kupila, da važno je samo to da pride in da je to zate najpomembnejše. Upam da rešite situacijouser posted image .

Nč šibam, morm še mal pospravt pa otrokom zajtrk pripravit.
Se beremo....

(Pablo Casals)

(odgovor članu tabi)
Neposredna povezava do sporočila: 649
18.8.2008 8:35:17   
Oranža
IZVIRNO SPOROČILO: tintin

Gorenjke, se kaj dobimo next week? tja  v sredo, čet...?

Jaaaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image

(Pablo Casals)

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejo
Raziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?