|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del
17.8.2008 8:13:18   
Tanayya29
IZVIRNO SPOROČILO: rozika12

Danes je prvič spila 120 ml mleka po flaški. Upam, da bo bolje spala ...

Sesalec: sem imela takega brez vrečke, pa mi ni več všeč, ker me je motilo spiranje umazanije in ves tisti prah ....
Se mi zdi lažji, da enostavno vržeš proč polno vrečko in daš novo spet not.

men isto.

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu rozika12)
Neposredna povezava do sporočila: 601
17.8.2008 8:47:11   
tabi
Dobro jutro
Tanayya hvala za kavouser posted image

Sem mal za nazaj prebrala zdaj bom pa vidla kolk sem se zapomnilauser posted image
Vsi ki ste praznovali pa vsi ki praznujete vse naj naj boljšeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Barika,Ajtak,Laubica Imate same korenjakeuser posted image user posted image user posted image
Sonchek,Mama11 uživajte na dopustuuser posted image user posted image

Mamuška sam da gre na boljeuser posted image bravo fantauser posted image

Oranža oprosti ker ti nisem nič pomagla ampak vidim da se znajdešuser posted image user posted image
Super tortauser posted image

Sesalci-jst mam Hooverja brez vrečk super zadeva ga ne zamenjam za nič na svetuuser posted image lahek močan vzameš posodo streseš v smeti in to je to

Makarončki jemo že kaka 2 meseca z omakcami kakršnimi jemo mi
Jajčka sem pa v petek prvič ucvrla pa umešala malo salamce in kruha je pomalicala za šalouser posted image reakcije nobene

No zdej pa mala kliče je nekaj pridišalouser posted image

Moder je človek,ki se uči od drugih.Mogočen je tak,ki je zadovoljen s tem kar ima.Bogat pa je ta,ki prave prijatelje ima.

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 602
17.8.2008 8:56:23   
tintin
Kanarka: imamo tegale http://www.bosch-hisniaparati.si/produkti/ciscenje_tal/talni_sesalniki/podrobno_o_izdelku.aspx?id=836&catid=147
Super zadovoljni!!

Laubica
: lušten fant, tudi jaz pozabim komentirat. Striptis pleše kot naš!

šibam jest!

(odgovor članu tabi)
Neposredna povezava do sporočila: 603
17.8.2008 9:51:23   
Oranža
Dobro jutro ,

Tanayya hvala za kofi.
Laubica tolk šokirana od striptiza da sem čist pozablauser posted image user posted image user posted image (sej ne no, emšo)user posted image . Lušten fantič, sicer si pa ne ženi k srcu tud jst sem že slikce dala gor pa nobena ni nič komentirala tko da.....user posted image
Barika lušne fotke, Ajtak tud vašeuser posted image .

No naš fante se tud dviguje kot za stavo in tud premika se če se le lahko kje drži, mi je pa to še tolk bolj wau, ker sva le najmlajša tuki.

Hvala za pohvale za torto, res upam da je tud okusna. Bom poročala zvečer.
Tabi ni panike, sem se pol odločla kar za nutello z jagodami. Bom pa naslednji teden še eno pekla pa tud še ne vem kakšno tko da mogoče mi takrat kaj prišepnešuser posted image user posted image
Kanarka glede psa, se strinjam da kratkodlaki, da jim ni tolk vroče, ampak sem mislila bolj na velikost, sej veš ponavadi ti turisti s sabo privlečejo bolj manjša ščeneta, zato.....user posted image user posted image user posted image

Sesalec, jst imam tud Hooverja brez vrečk pa nisem tko zadovoljna, bom pa si enkrat umislila bolj orenk sesalec, vodni sesalec, ampak ne tak navadni, je mal drugačni, pa sem pozabla firmo, pride dons kolegica k meni k ga ima pa jo vprašam za firmo in ti pripopam link. Je pa njen sin alergik in so ga ravno zato kupli, pride pa okoli 500€, imajo pa tud v hiši spodaj samo ploščice, zgoraj pa laminat. Pa lahko tud sedežno posesaša pa vse tepihe, ti naredi kot nove, pa še vso vodo ven potegne ko namočiš.

Tintin sem pa presenečena da imaš ti sesalec na vrečke, glede na to da si alergikuser posted image

No zdej pa šibam, me čaka še en kup dela, pospravljanje in pripravljanje.
Čao

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 604
17.8.2008 10:25:48   
kanarka
Tintin in ostale, hvala za info. Tintin, kolk je pa bla cena v Slo?

ORanža, štekam tvojo logiko. V bistvu imaš svega in svašta, kot vsepovsod. Tukaj sem videla največjega psa "ever". Drugače pa imajo otoki ime po divjih psih "Grancan", ki niso majhni, ampak suhceni in veliki. Tako, da bo naš labradorček še majhen v primerjavi z domorodci. Men ti divjaki prav grozno izgledajo. Recimo doberman je za njih maneken. So mu pa podobni, samo še bolj suhi in veliki.

Grem s pupo mal na bolšji trg.

Pridem zvečer.

Making the decision to have a child - It's momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body.
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 605
17.8.2008 10:58:54   
rozika12
Jutro.
Tanaya hvala za kavo.

Brskam po kotičkih našega primorja. Kam in kod naj nas zanese pot ...? A vreme me nekam dol tišči (eh, morda bolj spanje user posted image ).

Tintin tale sesalec se pa tudi meni dopade. Jaz namreč že kar nekaj časa samo pometam, ker nimam več tepiha, pa bi bila spet malo moderna hausfrau.

Moja ima zamašen nos in spet jo mučim s čiščenjem. A kaj ko to še najbolj pomaga.

user posted image A katera ve, če so  seč. soline zaprte al odprte. Moram preverit.

user posted image Pa še to: tiste, ki ste imele/imate blazino za dojenje, a jo še uporabljate? Ste že kaj stvari prodale, dale oddale?

user posted image Ali katera ve kje se splača nabavit rabljeno pohištvo?

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 606
17.8.2008 11:10:28   
GB
Evo prebila sem se do vseh strani in mam mal casa,da se kej pokomentiram.

Oranza : ful lepa tortica in verjetno je  tudi okusna zelo.

Barika : tvoj pa je res ze stabilen na nogicah user posted image user posted image user posted image  pri nas se puzamo ne user posted image user posted image

Laubica : tvoj mali je pa pravi cuker . A je drugi fantek tudi tvoj ? Sem vam prav fovs, ko mate tako lepo vreme ,da lahko bazencek nastimate

Sesalec : je iz pamtiveka in ze en cas se pripravljam na nakup novega .

Kanarka : sem nasla par zanimivih hotelov ti bom prilimala linke , pa povej ce kej poznas in kako se ti zdi

Psi : jih ne maram

No grem perilo obesit pa se bom se oglasila

Sveti Angel varuh moj,Bodi vedno Ti z menoj, noc in dan mi stoj ob strani vsega hudega me brani . Prav prisrcno prosim Te, varuj me in vodi me

(odgovor članu rozika12)
Neposredna povezava do sporočila: 607
17.8.2008 11:24:11   
mama11
Bravo Oranža, to pa je torta. Vse najboljše Enej!

Mi imamo pa danes 9 mesecev user posted image  in častimo eno takole:

user posted image

Pa čestitke Tjašu!

In še super se je dan začel - včeraj je šla spat ob pol devetih in brez problema sama zaninala v 2 minutah ali manj. Midva sva šla na veselico (zlata tašča je imela pa v spodnjem štuku babyphone), se vrnila ob 2h, ob 6:20 in ob 7h je dobila dudo in spala do 8:45 user posted image user posted image . Pa zunaj je spodnja leva dvojka user posted image user posted image , tako da jih imamo že skupaj 6. Pa zjutraj je v kuhinji pogruntala novo metodo usedanja - na kolenih iztegne eno nogico, jo po zunanji strani stegnjeno pripelje naprej in sedi user posted image . Ploska še vedno kot zmešana.

Dajica, karkoli je, upam, da je zdaj OK user posted image

Barika, meni je Ikea super, samo preden kupiš poglej, kakšno je, ko je sestavljeno. Če deluje švoh, raje ne nabavi. Vidim na fotki, da ima Martin Supermenovo pižamo brez stopalc. Jaz sem kupila dve iz HM (z ovčkami), pa sem ful huda, ker moram tamali potem natikat nogavičke za spat, pa jih dol zbrca, pa se zbuja, ker jo zebe... Ko bo hladneje, jo bom dala v teh pižamah v spalno vrečo, dotlej jih pa raje ne uporabljam. A Martin se ti nič ne zbuja, če ima gola stopala? Moja pa zaenkrat samo ugaša TV - in to oralno user posted image

Kanarka, to je res hudo slišat, ampak dejansko niso vse ženske ustvarjene za materinstvo. Tudi jaz sem že videla kakšno stvar, da mi je kocine po rokah pognala pokonci... ko takle majhen pikec joka in hlipa po svoji mamici, ta pa pravi, da se mora navadit, da je ne jemlje v roke, ker jo sicer izkorišča user posted image  user posted image  user posted image .

Za sesalec pa ne vem, mislim, da nisem nikoli sodelovala v debati o sesalcih. Ali pa sem... imam tudi jaz spomin kot zlata ribica user posted image . Mi imamo enega vodnega in smo zadovoljni - ena stvar, na katero bi pazila, če bi nabavljala še 1x je velikost - če ne gre v omaro, da ne bi vzela. Upam, da vam uspe priti v SLO, ampak potem si moraš kakšno urico rezervirat za novembrke, da si tvojo Saro ogledamo še v živo!

Laubica, tvoj mali je car, definitivno ni prozoren in fotke sem opazila. Namenoma pa nisem komentirala in sicer zato, ker se nisem spomnila, kako mu je ime, ni se mi pa dalo iskat seznama od Ajtak. Ne bodi huda ali užaljena, res je ful cuker, ampak jaz rada zraven dodam ime, ko kaj komentiram.

IZVIRNO SPOROČILO: rozika12
user posted image A katera ve, če so  seč. soline zaprte al odprte. Moram preverit.
user posted image  
user posted image Pa še to: tiste, ki ste imele/imate blazino za dojenje, a jo še uporabljate? Ste že kaj stvari prodale, dale oddale?
 Imela, pa je bila bolj uporabna zadnje mesece nosečnosti za spat, pa potem, da sem jo dala okoli pupe v posteljico, da se ni počutila preveč izgubljeno.
user posted image Ali katera ve kje se splača nabavit rabljeno pohištvo?
 Sploh ne vem, da bi ga kje prodajali. Kaj konkretno pa iščeš? 

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 608
17.8.2008 11:26:07   
mama11
Aja, Rozika, še glede blazine. Je ne bom prodala, dala, oddala, ker bomo imeli še kakšnega user posted image

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 609
17.8.2008 11:26:36   
barika
dober dan

torta je že nareta, samo malega še čakamo da se zbudi, pa gremo na rd. (torta je darilo)

Hvala za pohvale...no naš korenjak hodi ob opori ...drži se za škaf, stol, poganjalec in ga potiska naprej in prehodi celo dnevno, kuhinjo, hodnik....

Živali..jih ne maram kej preveč, še posebej mačkuser posted image , psi so pogojno sprejemlivi, če so veliki (zlati prinašalec, rotvajler....) pač taki ornk psi, ne pa tiste cvileče pošasti, ko ne veš, a je pes ali mačka...

tolk za danes (mogoče še zvečer kej)

EJ jolly a Kim že hodi???

(odgovor članu GB)
Neposredna povezava do sporočila: 610
17.8.2008 11:28:50   
nicolina
Dobro jutro oz. dober dan. user posted image

Včeraj nisem imela nč časa za RR, smo se popoldan poteopali, zvečer smo imeli obiske, ene prijatle ( kateremu bo omj priča) in smo čvekali, se zabavali, spili kakšen Bandidos user posted image , vglavnem smo se imelai ful fajn. Sem šal spat šele ob 1.30, je pa Tin ful lepo spal do 8. 30. user posted image

Tanayya, hvala za kofi, te pogrešam tle gor... user posted image

Debeluška ( mal z zamudo) vse naj naj E1 in tvoji mamici... user posted image user posted image user posted image

Sara in Maja čestitke za 9. mesecev user posted image user posted image user posted image
Oranža user posted image user posted image  za tortico, a j dobra, zgleda božansko...

Laubica, barika.... krasni tile vaši fantki user posted image user posted image ,  naš pa se še čist nič ne plazi, kaj da bi se šele postavljal, ampak se nč ne sekiram, eni prej drugi kasnej, a ne?

Sonchek, mama.... uživajte, kar se da. user posted image

Gruška, lepo da si se nam mal oglasila user posted image .

Sesalec: imam brez vrečke ( firma gorenje), men je fajn. user posted image

Makarončki: jemo take brez glutena, ali pa riževe.

Rozika, jaz imam blazino za dojenje na tleh, če Tin slučajno pade, ko se igra, da ga obvaruje.

Midva sva danes sama, moj user posted image  dela, bova imela kar z mojimi kosilo, popoldan pa na kak sprehod in bo minilo. user posted image

Lepo nedeljo vam želim... pa pa

(odgovor članu GB)
Neposredna povezava do sporočila: 611
17.8.2008 11:29:24   
barika
Barika, meni je Ikea super, samo preden kupiš poglej, kakšno je, ko je sestavljeno. Če deluje švoh, raje ne nabavi. Vidim na fotki, da ima Martin Supermenovo pižamo brez stopalc. Jaz sem kupila dve iz HM (z ovčkami), pa sem ful huda, ker moram tamali potem natikat nogavičke za spat, pa jih dol zbrca, pa se zbuja, ker jo zebe... Ko bo hladneje, jo bom dala v teh pižamah v spalno vrečo, dotlej jih pa raje ne uporabljam. A Martin se ti nič ne zbuja, če ima gola stopala?

mislala sma kupit samo škatle, ogrodje bi naredil kdo drug (mogoče brat od mojga), drugače pa ja itaq, da pregledaš kok je nareto, pa prešlataš in če si jaz, še pofotkašuser posted image

Martin ima ful vroče nogeuser posted image , pa ne šimfaj ovčk, ker so zakonuser posted image  jo ima M. tudi, pa ono spalno vrečo, ko je kmetija gor narisana

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 612
17.8.2008 11:31:02   
barika
Rozika, za pohištvo poglej na podarimo.si

emm...ja nekatere si še M od mama ne zaslužijo...nažalost

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 613
17.8.2008 11:32:36   
GB
Kanarka : kaj pravis na tale hotel ? Ravno sem zdej pogledala in let traje 4 ure in poluser posted image  . Madona sem mislila,da si blizje user posted image

http://www.firstchoice.co.uk/fcsun/page/details/details.page?packageNumber=11905029878124861590000012486321000005742124984530000012498597000005743&linkName=

Sveti Angel varuh moj,Bodi vedno Ti z menoj, noc in dan mi stoj ob strani vsega hudega me brani . Prav prisrcno prosim Te, varuj me in vodi me

(odgovor članu GB)
Neposredna povezava do sporočila: 614
17.8.2008 11:32:53   
nicolina
Čestitke še Tamari za 9 mesecev in hala za tortico. user posted image

Mama11 , a vi še niste šli?

Ikea sobice, mi kar fajn zgleda. user posted image

Šibam, alarm...

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 615
17.8.2008 11:36:55   
mama11
IZVIRNO SPOROČILO: barika

A se hecaš, po moje Kim že trenira za kakšen maraton user posted image .

Ne Nicolina, štartamo v torek, ampak so vse dobre želje za dopustovanje pa za lepo vreme zelo zelo dobrodošle.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 616
17.8.2008 11:38:28   
GB

emm...ja nekatere si še M od mama ne zaslužijo...nažalost

a sem spet neki zgresila user posted image user posted image  . zakaj se gre  , kaksna mama , kaj je blo ? JOj skoz neki zamudim

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 617
17.8.2008 11:41:32   
GB
a sem ze nasla user posted image user posted image user posted image .

JOj to pa groza. JEst ne trpim oz. nemorem poslusat ko se minuto joka , kaj sele celo noc. BOgi otrok res .user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu GB)
Neposredna povezava do sporočila: 618
17.8.2008 11:44:59   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: mama11

aja, no user posted image  potem pa taaakkkk povej...user posted image user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 619
17.8.2008 12:13:14   
Oranža
Tamara in Tjaš vse naj naj naj user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: mama11

aja, no user posted image  potem pa taaakkkk povej...user posted image user posted image user posted image
user posted image

Al pa žogobrc user posted image user posted image user posted image
user posted image

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 620
17.8.2008 12:14:57   
tintin
Sesalec: Oranža jaz nisem alergična na prah, ampak zgolj na par živil in pa včasih sem bila na trave. Zdej ne več, ker sem dala imunoterapijo čez. Cena - ko sva ga kupovala midva je bila cena promocijska (je ravno vem prišel) 175 evr, zdaj je 195 evr. Je pa super. Tudi za babyvacuser posted image

papa!

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 621
17.8.2008 16:11:28   
zirafa76
pozdrav se iz Bratislave...

samo na hitro...

Izabela preboleva sesto bolezen,ima izpuscaje po skoraj celem telesu,ampak vrocine ni vec,hvalabogu..Bilo je res mucno,se posebej ponoci,sama spolh ne vem vec,kaj je spanje 6 ali 8 ur....user posted image

Imamo tudi tezave nasplosno z spanjem,vedno zvecer ima vetrove,kar jo zbudi...edino kar bi lahko bilo,je mleko,vendar ga uziva ze cel cas in enakega in to se pojavlja samo zadnje tri dni..Upam,da je to povezano z boleznijo,saj je tudi blato izlocala danes ko nora..ne drisko,ampak normalno..vse zeleno..ubozica...

Nikakor pa ne zaspi sama..moramo spet iti v solanje...user posted image

Drugace je vceraj napolnila 10 mesecev,raste ampak je cela pikasta...user posted image

No,ze krici...

nic,vas preberem se kasneje....pappa

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 622
17.8.2008 16:16:28   
zirafa76
sem na hitro opazila...
BARIKA..ne vem,ce se pogovarjate o pohistvu iz Ikee...midva sva samo rekla..nikoli vec..dekorativne stvari imajo dobre,ampak pohistvo pa..vse skripa,maje ze po takem kratkem casu,da me ful p....in sva res rekla..nikol vec...
Ker po moje je investicija v dobro posteljo in ta sigurno ni bila..poleg tega,da naju ni bilo 10 mesecev na leto,pa se takrat ko sva prisla domov,sva ze sla kam,je postelja stara dve leti in cisto kaput...
Sva kupila se neko zofo v marcu lanskega leta,mala,ki se raztegne za obiske..ful malo rabljena,ker je samo v kotu..in ze poknjena letvica ter skripa za znoret...

tam se kupujem samo dekoracije,kot so svecke itd...

ampak,to so nase izkusnje..user posted image

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 623
17.8.2008 19:11:36   
barika
Žirafa user posted image user posted image  za Izabelo in čestitke za skorajšnji 1 rduser posted image
Glede ikee...moj sestrič ima skoraj vso pohištvo od tam (tudi posteljo) in je ful zadovoljen. Morem vprašat še Jolly, ona se je nekaj hvalila da sta naročala od njih.

aja, še nekaj, še nekaj ..diplomska je ready za oddajouser posted image user posted image

pa RD je uspel...tašča bila zadovoljna z darilom (no mi se vsaj spomino---žalostno, kaj češ), dobila je home made torto, pa malega sta žulila do nezavesti...umazan je  bil pa kot pujs(od plazenja, ne od cartanja)
pa tintin...copatki so fuč..malo je plazil po cesti, pa je tisto "usnje" poknalo. zdej vem, da bom dala 1€ več, pa naročila šušuje ali pa robezke.

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 624
17.8.2008 20:12:03   
barika
ej GB, pazi, da ne padešuser posted image user posted image
Z britanskih ulic in pločnikov je izginilo na tisoče kanalizacijskih pokrovov. Preprodajalci kovin pa kradejo tudi prometne znake, bakrene kable in celo kipe.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejo
Raziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?