mama11
|
Bravo Oranža, to pa je torta. Vse najboljše Enej! Mi imamo pa danes 9 mesecev in častimo eno takole: Pa čestitke Tjašu! In še super se je dan začel - včeraj je šla spat ob pol devetih in brez problema sama zaninala v 2 minutah ali manj. Midva sva šla na veselico (zlata tašča je imela pa v spodnjem štuku babyphone), se vrnila ob 2h, ob 6:20 in ob 7h je dobila dudo in spala do 8:45 . Pa zunaj je spodnja leva dvojka , tako da jih imamo že skupaj 6. Pa zjutraj je v kuhinji pogruntala novo metodo usedanja - na kolenih iztegne eno nogico, jo po zunanji strani stegnjeno pripelje naprej in sedi . Ploska še vedno kot zmešana. Dajica, karkoli je, upam, da je zdaj OK Barika, meni je Ikea super, samo preden kupiš poglej, kakšno je, ko je sestavljeno. Če deluje švoh, raje ne nabavi. Vidim na fotki, da ima Martin Supermenovo pižamo brez stopalc. Jaz sem kupila dve iz HM (z ovčkami), pa sem ful huda, ker moram tamali potem natikat nogavičke za spat, pa jih dol zbrca, pa se zbuja, ker jo zebe... Ko bo hladneje, jo bom dala v teh pižamah v spalno vrečo, dotlej jih pa raje ne uporabljam. A Martin se ti nič ne zbuja, če ima gola stopala? Moja pa zaenkrat samo ugaša TV - in to oralno Kanarka, to je res hudo slišat, ampak dejansko niso vse ženske ustvarjene za materinstvo. Tudi jaz sem že videla kakšno stvar, da mi je kocine po rokah pognala pokonci... ko takle majhen pikec joka in hlipa po svoji mamici, ta pa pravi, da se mora navadit, da je ne jemlje v roke, ker jo sicer izkorišča . Za sesalec pa ne vem, mislim, da nisem nikoli sodelovala v debati o sesalcih. Ali pa sem... imam tudi jaz spomin kot zlata ribica . Mi imamo enega vodnega in smo zadovoljni - ena stvar, na katero bi pazila, če bi nabavljala še 1x je velikost - če ne gre v omaro, da ne bi vzela. Upam, da vam uspe priti v SLO, ampak potem si moraš kakšno urico rezervirat za novembrke, da si tvojo Saro ogledamo še v živo! Laubica, tvoj mali je car, definitivno ni prozoren in fotke sem opazila. Namenoma pa nisem komentirala in sicer zato, ker se nisem spomnila, kako mu je ime, ni se mi pa dalo iskat seznama od Ajtak. Ne bodi huda ali užaljena, res je ful cuker, ampak jaz rada zraven dodam ime, ko kaj komentiram. IZVIRNO SPOROČILO: rozika12 A katera ve, če so seč. soline zaprte al odprte. Moram preverit. Pa še to: tiste, ki ste imele/imate blazino za dojenje, a jo še uporabljate? Ste že kaj stvari prodale, dale oddale? Imela, pa je bila bolj uporabna zadnje mesece nosečnosti za spat, pa potem, da sem jo dala okoli pupe v posteljico, da se ni počutila preveč izgubljeno. Ali katera ve kje se splača nabavit rabljeno pohištvo? Sploh ne vem, da bi ga kje prodajali. Kaj konkretno pa iščeš?
|