|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del
18.8.2008 9:23:48   
barika
Mamuška, vse najboljše!!!!!user posted image

Joj Žirafa, se mi prav smiliš no.user posted image user posted image user posted image Se strinjam z Mamuško, (in ostalimi), počakaj, tvoja mami te ima rada, ne se sekirat. Verjetno si ji na žulj stopla. Samo men ni jasno zakaj najprej vprašajo kaj si želiš, potem so pa užaljeni, ko ni po njihovo. Pa zakaj servis, to ja že imaš doma. (moja mami ima ene 3 komplete poročnih vilc in žlic in krožnikov...uporablja pa ne nobenega).
pa še nekaj, pa ne me grdo gledat, mogoče pa zmanjšata "obseg poroke" in imata malo skormno poroko, pa samo sorodnike povabita, pa vsak naj prinese kuverto.

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 651
18.8.2008 9:52:04   
GB
IZVIRNO SPOROČILO: kanarka

IZVIRNO SPOROČILO: GB

nc ne lezem , taka sem po naravi : pozorna, dobra , iskrena , ( yeah right ) user posted image user posted image user posted image

Sej jst tut, zato ti bom, ko prideš, enga domorodnega kužka v dobrodošlico pripeljala. user posted image

Hoteli... jaz bi se odločila za La Siesto. Ima najboljšo lokacijo. Vedi, da od znotraj ne poznam nobenega hotela in ti dajem oceno zgolj na osnovi lokacije. Bitacora je tudi možen, saj leži zraven Sieste, le bolj zadaj. Iberostar pa mi ne potegne. Mi je ogromen, pa še peš poti z vozičkom so mal otežene. Pri Siesti, pa si v samem centru in na levo in desno imaš kilometre sprehajalnih poti. Si tudi blizu Parque Santiago, ki je najbolj frekventna trgovinska cona, da te bo dragi lahko malo razvajal.
Iberostar ima le eno dobro lastnost. K nam bi lahko vsako jutro hodila na kavico (5 minut hoje), sam nisem ziher, da si boma všeč, pa nočem tvegat user posted image .

a taka si a kva ?  poj  pa nebom prsla in tako ne bova tvegale user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Sveti Angel varuh moj,Bodi vedno Ti z menoj, noc in dan mi stoj ob strani vsega hudega me brani . Prav prisrcno prosim Te, varuj me in vodi me

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 652
18.8.2008 9:53:51   
GB
Dobro jutrov vsem skupaj. A veste kaj se je vceraj naucila TIanna ? Zna pokazat  pa-pa in sedaj maha ko zmesana user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Pametna je cist po mamici . user posted image user posted image user posted image

Hvala za kavico

Sveti Angel varuh moj,Bodi vedno Ti z menoj, noc in dan mi stoj ob strani vsega hudega me brani . Prav prisrcno prosim Te, varuj me in vodi me

(odgovor članu GB)
Neposredna povezava do sporočila: 653
18.8.2008 10:04:11   
zirafa76
pozdravcek iz vroce Bratislave..

hvala vsem za tolazilne nasveteuser posted image user posted image user posted image ..mamuska..ti si me pa nasmejala....user posted image ..ampak tudi jaz sem prespala in vidim,da je cisti nesmisel..jaz nisem hotela nic slabega,meni je pac na pamet padel ta Tus,ker sem tam to vidla in mi je bil vsec....ampak ocitno ona ni slisala tega drugega dela in verjetno ima se kaksne druge tezave...bomo vidli..sedaj bom tole pustila na miru in pol bomo vidli.....ampak me boli srce,ker ne vem katera mati bi takole reagirala...res ne vem....user posted image

MAMUSKA.....vse najboljse...pa se na mnoga leta,ter uspesno pediatricno kariero se naprej[sm=smiley1.gif]

mamuska..prosim,kako dolgo pa ostanejo tile madezi in ali jo lahko vseeno peljem ven???

uff..nic,grem se malo pocivat ter v fitnes....sedaj redno hodim 3x na teden, imam trenerja ter ze vidim napredke....sem lepo izgubila ze tri kg...se tri,pa bo...predvsem pa mi sprosti telo in ko se vlezem na bok,mi odvecni materjal ne pade na stran...beri..odvecna koza...user posted image je cedalje manj...

imate morda kaksno srecanje naslednji vikend???grem namrec v SLO in v LJ....

aja..barika..ti povem,da mi je takoooo zal,da se nisva takrat porocila v Vegasu,ko sva bila...pa sva rekla,eh bova naredila poroko z prijatelji in ozjo druzino..v bistvu je po moji strani povabljena samo mama in njene dve sestre ter moja teta po ocetovi strani,moj brat ter 8 parov..prijatelji...po njegovi strani jih je malo vec,ampak druzine imava res malo...ampak njegova mama je ze zacela z nekimi vabili nekih sosedov itd..pa sva ji lepo povedala,da najina poroka ne bo imela 200 ljudi..razen ce placajo ...ze itak znizujema stroske z nekaterimi stvarmi...pa se sedajle nama je tale avto vletel noter..namrec ze mesec dni je na servisu in ocenjujejo,da bo stroskov okoli 2500 eur...masina...tako da..grozaaa.....

nic,papa

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 654
18.8.2008 10:40:18   
nicolina
Dobro jutro,

mamuška

user posted image

Žirafa user posted image user posted image  zate, pa upam, da bo še vse ok in da bosta obe prespali in se pogovorili.
user posted image user posted image user posted image  za izgubljene kg, res si pridna. Jaz se moram tud še malo utrdit, da bo vse skupaj malo bolj kompaktno user posted image user posted image

Sicer ne vem, če so kaj zmenjene za naslednji vikend, ampak jaz imam zdej vse vikende zasedene, kakšna Ljubljančanka bo pa sigurno pršla na kak kofi.

Jaz bom šla ta teden en dan v Lj ( pogledat še enkrat za oblekico), tako da če bo katera za kak kofi...user posted image

Aja,pa veste kaj se nama je še zgodilo. Sva zadnjič kupla mojmu obleko ( v Sensu) in potem zadnjič doma vse skupaj proba s srajco, kravato, čevlji... in ugotoviva, da mu v trgovini niso dali dol varoval, ne na hlačah, ne na sakoju. Mislim...user posted image user posted image , sem pol klicala nazaj in se je ženska ful opravičevala, me čudi, da ni nič piskalo... tako, da morava nesti nazaj, da bo dala dol.

Lep se mejte, šibam v trgovino.... pa pa

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 655
18.8.2008 10:45:19   
manca
IZVIRNO SPOROČILO: Oranža

Sesalec, jst imam tud Hooverja brez vrečk pa nisem tko zadovoljna, bom pa si enkrat umislila bolj orenk sesalec, vodni sesalec, ampak ne tak navadni, je mal drugačni, pa sem pozabla firmo, pride dons kolegica k meni k ga ima pa jo vprašam za firmo in ti pripopam link. Je pa njen sin alergik in so ga ravno zato kupli, pride pa okoli 500€, imajo pa tud v hiši spodaj samo ploščice, zgoraj pa laminat. Pa lahko tud sedežno posesaša pa vse tepihe, ti naredi kot nove, pa še vso vodo ven potegne ko namočiš.

Tintin sem pa presenečena da imaš ti sesalec na vrečke, glede na to da si alergikuser posted image

Pri nas smo ravno zarad alergije pri meni kupili sesalec Hyla ( http://www.hyla.si/ )

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 656
18.8.2008 10:54:54   
scubadiver
Dorbo jutro, dober dan!

Mi smo nazaj z morja, sicer že včeraj, ampak ok.
Blo je luštno, čeprav nam vreme ni bilo najbolj naklonjeno. V petek proti večeru se je začelo temniti, pihati k pr norcih in kmalu tudi liti kot iz škafa. Mi smo bili na suhem v tauh centru/baru, naš šotor pa je bil postavljen, tko da je meni kr mal slabo ratovalo kaj bo. Je šel vmes ko se je malo umirilo moj pogledat če sploh še stoji al ga je odpihnilo. Ta švoh kline je spulilo ven, tiste ki smo jih dokupili - taki fajn močni pa so bli vsi še noter. No, ob 11h zvečer je končno nehalo lit, tko da smo šli do šotorčka in razen kondenza ni bilo nič mokro user posted image user posted image . Je pa potem še celo noč ful ful deževalo.

V soboto je blo potem lepše vreme, ampak je še vedno pihalo, pa tud kak oblak se je privlekel, tko da sem se odločila da z Lano ne grem na plažo. Moj je šel že zjutraj tauhat za cel dan. So šli ven z ladjo, naredili dva potopa in imeli na ladji tudi kosilo. No jaz sem se pa dobila z bratom in njegovo familijo ki so bli tud na Krku. Sem bla tko jezna na njegovo taščo. Ima namreč vikend na krku, kjer je dovolj prostora da bi prespali tudi mi. Pa nas ni povabila naj pridemo, kljub temu, da je vedela da smo v šotoru in je videla da se je prejšnji večer pripravljala res huda nevihta. No in v sobooto ko smo se videli, se je brat res sekiral, njegova tašča mi je pa ful očitajoče rekla da kako smo lahko tko neresni da smo z majhnim otrokom v šotoru če tko lije. Matr ji, namesto da bi nas že v petek povabili tja spat. Ker z bratovo taščo se poznamo že 10 let, tko da nismo neki tujci. Ah ja.. Smo šli na kosilo in mal smo vandrali okoli, potem pa sva šli z Lano nazaj v Šilo. Me je pa zmučla tko da je blo groza. ZDej se je res ful začela postavljati na noge. Ampak ker tam pač ni blo nobene opore je potem skakala meni v naročju, kar je pa kr težko držat in so me na konc res že fejst bolele roke. Zvečer v soboto smo bli pri enih na vikendu smo imeli piknik, v nedeljo pa smo se že ob 1h odpravili proti ljubljani, ker naši niso šli tauhat in smo se super izognili vsej gužvi.

Mamuška iskrene čestitke za RD. Upam, da boste lepo praznovali user posted image . TI želim vse lepo.

Žirafa s svojo mamo se pa le pogovori. Bi bilo obema preveč žal, da je zaradi take "neumnosti" ne bi bilo na tvojo poroko. Ko boš v Ljubljani pa nujno povej, se z veseljem dobimo na kakšno kavo user posted image

Lana se je zbudila.. Šibam..

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 657
18.8.2008 10:58:49   
mama11
IZVIRNO SPOROČILO: barika
diplomska je ready za oddajouser posted image user posted image

user posted image user posted image . Mimogrede, tista spletna stran od oktoberk je super, ampak kako pa do njih?

Vse najboljše, Mamuška!

IZVIRNO SPOROČILO: zirafa76
imate morda kaksno srecanje naslednji vikend???grem namrec v SLO in v LJ....

IZVIRNO SPOROČILO: nicolina
Jaz bom šla ta teden en dan v Lj ( pogledat še enkrat za oblekico), tako da če bo katera za kak kofi...user posted image

Pa ne me hecat no, da mi ne bo še žal, da grem na dopust user posted image

Žirafa, saj ne vem, kaj naj ti napišem, so ti že ostale dobro svetovale. Ob teh velikih priložnostih gre tudi veliko stresa mimo, pa kot si že sama napisala diagnozo, starši se čutijo po moje še posebej obvezane kaj prispevati... če pa ne morejo, je pa hudo. Meni je najlažje rešiti težavo, če se poskusim postaviti v položaj drugega - pa saj zdaj, ko si sama mamica, ti to ni težko. Pomisli, da se ženi Izabela, da veš, da bi ji prav prišla finančna podpora, ti pa ji je ne moreš nuditi. Frustracija je težka, čeprav reakcije tvoje mamice ne odobravam!

Pa user posted image  za kile. Sem zih, da boš v poročni obleki noro dobro izgledala. Nič nisi potem napisala, katero si si izbrala. Ali je še skrivnost?

Upam, da se tako Izabela kot D. in K. hitro pocajtajo, da si mamice spet odpočijejo in naspijo.

Naša je zopet spala 12 ur. Ob pol sedmih stoka in dobi dudo, potem pa vsi (razen user posted image , ki mora delat) zaninamo še do pol devetih. Priznam, da mi je ful super user posted image . Upam, da je ne bo morje čisto vrglo iz tira.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 658
18.8.2008 11:01:28   
mama11
IZVIRNO SPOROČILO: mama11
Pomisli, da se ženi Izabela,

Da se seveda moži, sem pa kura.

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 659
18.8.2008 12:26:13   
Tanayya29
ojla.
mamuška vse najboljše.
žirafa tko,kot so ti že predhodnjice napisala,mami sigurno ni mislila tako.Včasih v jezi rečemo full hude stvari,pa ne mislimo resno(sem jaz živi dokaz),k mi jezik govori pred pametjouser posted image .Zato se le pogovori še enkrat,z mami,sigurno bo vse dobro.

Scuba,ma kaj naj ti rečem,te razumem,namest da bi ti ponudili pomoč....hmmmmm....res ,potem pa ti še očitajo...jao,jao.....No,le,da ste se imeli fajn,ane?Kljub temu,ste se pa vi trije stiskal,to je najbolj pomembno.

Jaz pa grem,še za nekaj dni,in vas zapuščamuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Se beremo,pa pridne bodte.

Čaw baw

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 660
18.8.2008 12:33:28   
kanarka
GB, sej veš, kdor ne riskira, ta ne profitira user posted image . Ti kr prid, se bom fino, dobro in prijazno delalauser posted image .  V glavnem, hotel s pogledom na morje je možno samo pri IBerostaru, ostala dva sta oddaljena od morja kakšnih 200 m. Mi je pa ta La Siesta že na zunaj tako simpatičen. Tam smo prej čisto blizu stanovali in sem se vsako jutro šetala. Še danes se ob jutrih velikokrat zapeljeva s Saro tja in greva v šetnjo. A ti kej poslikam, al maš slikce?

Žirafa, lepo, da se malo bolje počutiš. Sej bo, boš videla.

Scuba, sej veš, tašče pač. Res ni lepo od nje, da je tako govorila, hkrati pa imela možnost, da ste tam, pa vas ni povabila.

Buba mi je zaspala, zdej pa dobim na obisk tisto slovensko teto, ki tuki živi že 30 let. Pa nič sladkega nimam. Samo Barcafe.

Making the decision to have a child - It's momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body.
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 661
18.8.2008 13:54:29   
tintin
Hojla babe,
midva z V sva iz Ljubljane, sva imela ekskurzijo. Ob desetih me kliče mentorica, če je možno, da pridem  do nje, ker je brez avta. Valda sem šla, najprej do nje, potem še šibala na FDV, da sem pravočasno oddala naloge. Vasja je bil zlatuser posted image in ni nič težil. Torej zagovor me čaka najbrž oktobra..potem pa se bom drugo leto verjetno vpisala naprej na doktorat.

Ponoči smo imeli spet veselico. Teži, dokler ga ne vzamem k sebi v posteljo (to se zgodi okoli 3h). Tega ne počnem rada, ampak če hočem kaj spat in da se ne dere kot da ga iz kože dajem...user posted image Help, kaj naj naredim? Valda se mi je na morju razvadil, ko je spal delno ob nama, delno pa v svoji prenosni postelji...

Mamuška - happy BD. Veliko sreče s svojima mulčkoma....

Gorenjke  - kdaj torej??

lp vsem!

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 662
18.8.2008 13:58:02   
tintin
aja, da nadaljujem...

danes sem po dobrih 18m odsotnosti tudi jaz dobila Muser posted image ..

Žirafca - user posted image vem kako se počutiš....ljudje pogosto delamo napačne zaključke...vse bo ok...

Scuba - samo, da ste bili ok...user posted image sicer pa - evo sem ti rekla, da si ne želi tako zelo, da bi Lana hitro stala na nogah...user posted image

papa

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 663
18.8.2008 14:16:40   
tintin
Barika - čestitike za oddajo diplomeuser posted image Kdaj imaš zagovor?

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 664
18.8.2008 14:29:48   
pikapikica
Hej Tintin user posted image user posted image user posted image  bravo za nalogo... in za mentorco.. ona je res zlata in ti pa pridna kot user posted image ... uf to pa je bilo odrekanje - poznam to... meni se se zdaj vcasih mesa, ko se spomnim nazaj... ampak takrat mi pa ni bilo tako hudo... Moj DR pa kar stoji ni se nic premaknilo, pa sem tudi mojo mlado betico nehala sekirati okoli tega - mi mozgancke ze dovolj moji dve lumpi kravzljata...

Joj ja malo raporta...

saj vem, da nisem ravno na spisku pogresanih, ampak user posted image  kaksna se me pa še lahko spomni... user posted image ...

Pri nas je pestro... Ana ta velika je super, pridna, no vcasih tudi malo lumpasta, ampak kaj bi bilo ce ne bi bila takrat bi se mama sele grizla... Komaj caka vrtec, jaz pa tudi... malo zato da se spocijem user posted image (sem imela obe celo porodnisko doma - saj ne da jo je ze konec user posted image ) malo pa tudi zaradi tega, ker Ana strasno pogresa druzbo... no saj ne da bi bila mama tako dolgočasna user posted image ...

No vsem pa ni dolgcas zaradi Klare... mimogrede pozdrav in poljubcek Vasji v Kranj - če je že izbral drugo lepotico (vidim, da jih ni malo user posted image ) naj mu povem, da mu bo lahko zal... nasa Klara bo zagotovo operna pevka... Zbudi se ob 6. uri zjutraj in vadi celi dan...  Mogoce kdo misli, da jo mucimo, ampak cetudi pride na vrata socialna, vem da jo bom dobila v roku 3-5 dni nazaj... user posted image ... mi pa se bomo vmes vsaj odpocili user posted image  - o.p. malo heca... Je pa strasni smesko, ce ne krici, pa ponosno kaze svoja dva spodnja zobka... No olajsevalna okoliščina je, da se sedaj ze plazi naokoli in se dviga ob opori, klice mamama, maha in ploska in mislim, da je opazila, da lahko sama raziskuje naokoli - posledicno se je zato kricanje obneslo (razen v avtu seveda - svojega avtosedeza ne sme niti videti, se posebno pasov ne - design ne pomaga... user posted image ...

Torej pozdravcek vsem - ste lustne - vas obcasno, kakor mi cas dopusca preberem in dostikrat nasmejim do solz...

skratka pozdrav od mene, velike in male lumpe, Nodija, Krokodila in se kdo bi se nasel... user posted image

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 665
18.8.2008 14:34:56   
tintin
Pikapikica!user posted image user posted image user posted image
Vasja nikakor ni pozabil Klare....pomoje sta za skupaj, ker se tudi naš dere ko jesiharuser posted image Ko prideš kaj na Gorenjsko, obvezno srečanje!

(odgovor članu pikapikica)
Neposredna povezava do sporočila: 666
18.8.2008 17:01:37   
barika
tintin, septembra 1x.

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 667
18.8.2008 17:06:16   
mama11
No, punce, še zadnje javljanje. Se mi že meša od pakiranja in urejanja (kdo je rekel, da mora biti bajta pospravljena pred odhodom na dopust user posted image ). Lepo se imejte, pridno klofajte, da bo kaj za prebrat, ko pridemo nazaj.

Scuba, če bi vas hotela, bi vas že pozabila, z njene strani si pa res ne rabiš nič pustit očitat. Ne bodi huda name, če to rečem, ampak lahko bi pa tudi tvoj brat kaj rekel. Važno je pa tako ali tako, da ste se vi trije fino imeli. Lanuška pa po moje prespi tudi orkan user posted image .

OK, zdaj pa res čao, čuvajte deco in uživajte!

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 668
18.8.2008 20:55:27   
anit28
Ola!

Spet po dolgem času.

Smo bli na dopustu, pa pol da daš vse v red kar traja. Brala nisem nič razen zadnje strani in voščim Mamuški vsega veliko za RD, sem ga pa tut jaz imela prejšni četrtek in vam z zamudo častim user posted image .

Se morm pohvalt, da sem prejšnjo nedeljo postala prvič teta. Je starejša sestr (tiste ki ste na plavanje hodile, ste jo na prvi uri vidle, je imela še čisto majhen trebušček) rodila fantka in upam,da jutri prideta končno domov. Sta imela nekaj komplikacij. Je bla v Postojni in pravi da nikdar več, da tista epiduralna res ni vredna glede na to, da so pod nivojem, kar se novorojenčkov tiče.

Urbanu se pa ful dogaja, zna dudo sam dati v usta in jo zipljuniti, ko mu to rečem, kašlja, oponaša avto, pokaže koliko je velik, vstaja, koraka,da papa. Je ful aktiven in sedaj ko je bil mož na dopustu je že nekak šlo, zdaj naprej bo pa pestro.
Mamo pa seveda vse na blogu dokumentiranouser posted image .

Službe še nobene, sem iz Poreče šla ne en razgovor in me niso izbrali in samo upam, da je Bog vidu kok sem požrtvovalna, da mi bo kmalu kakšno namenu user posted image

Pa bodi dovolj za enkrat.

Papa

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 669
18.8.2008 21:30:29   
DEBELUŠKA30
A mene pa nobena ne pogreša user posted image user posted image user posted image !

Mamuška, želim ti samo VELIKOOOOO ZDRAVJA, za vso družino!!!

Žirafa, mislim, da je mami res hudo, k ti ne more finančno pomagat, pogovori se z njo in ji povej, kako zelo rada jo imaš (se mi zdi, da si to fulll premalokrat povemo)!!

IZVIRNO SPOROČILO: nicolina

Javi vsaj en dan prej, pa se lahko kaj dogovorimo!

Pikapikica,seveda te nismo pozabili user posted image , kdaj pa na Gorenjsko prideš?

Barika in TinTIn user posted image  za diplomo in magistrsko!

Mama11, lepo se imejte, ključ od stanovanja, bi pa dala Oranži, pa bi ti pospravla, je najboljša v tem user posted image  user posted image !

Anit28, tudi tebi vse najboljše za RD user posted image user posted image user posted image ! Kje oz. kdo vam je narisal tole karikaturo, nekaj takega bi pa jaz rabila, prosim za odgovor?!

Oranža, hvala da si se me spomnila vsaj na e-mail user posted image user posted image user posted image !

Gorenjke, a se dobimo v četrtek v QLANDIJI, jest mam tud tam ene opravke, pa bi združila koristno z dobrim user posted image !

Meni fulll časa zmanjkuje, upam, da bo septembra kaj bolje user posted image user posted image user posted image !

Prijateljstvo ne nadomesti ljubezni, a če je iskreno je vredno polovico nje!

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 670
18.8.2008 21:47:48   
tintin
qlandia - četrtek: jaz lahko! 

(odgovor članu DEBELUŠKA30)
Neposredna povezava do sporočila: 671
18.8.2008 21:52:46   
anit28
IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30

Anit28, tudi tebi vse najboljše za RD user posted image user posted image user posted image ! Kje oz. kdo vam je narisal tole karikaturo, nekaj takega bi pa jaz rabila, prosim za odgovor?!

Bom pa hitra z odgovorom user posted image .

Na sletni strani mojedarilo, sam lih vidim da nimajo cene zraven tako da nevem če se da še dobit, je bla pa mislim da 170€.
Sm pa še na tej strani ravno zasledila in mislim, da je isti kot jo je nam naredil in še občutno je cenejša.

Upam da ti je to v pomoč. Je pa res super darilo pa še ful je bla vesela.

papa

Neposredna povezava do sporočila: 672
18.8.2008 22:01:55   
tabi

Gorenjke, a se dobimo v četrtek v QLANDIJI, jest mam tud tam ene opravke, pa bi združila koristno z dobrim user posted image

jst bi tut pršlauser posted image a lahko pa tut če nisem gorenkauser posted image cajt pa mamuser posted image

Moder je človek,ki se uči od drugih.Mogočen je tak,ki je zadovoljen s tem kar ima.Bogat pa je ta,ki prave prijatelje ima.

Neposredna povezava do sporočila: 673
18.8.2008 22:07:57   
barika
ILIJE, VIDIM TE!user posted image

(odgovor članu tabi)
Neposredna povezava do sporočila: 674
18.8.2008 22:20:35   
sliva10
user posted image MAMUŠKA ZA RD

user posted image

DEBELUŠKA ..JAZ SEM TE POGREŠALAuser posted image
Kako je bilo na UZ trebuha?
Smo bli na morju.  za letos končano. Ne maram mraza, sploh pa ne tam, pa še M je prišla skoraj 10m po poroduuser posted image

Mame so kot angeli na preizkušnji

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejo
Raziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?