scubadiver
|
Dorbo jutro, dober dan! Mi smo nazaj z morja, sicer že včeraj, ampak ok. Blo je luštno, čeprav nam vreme ni bilo najbolj naklonjeno. V petek proti večeru se je začelo temniti, pihati k pr norcih in kmalu tudi liti kot iz škafa. Mi smo bili na suhem v tauh centru/baru, naš šotor pa je bil postavljen, tko da je meni kr mal slabo ratovalo kaj bo. Je šel vmes ko se je malo umirilo moj pogledat če sploh še stoji al ga je odpihnilo. Ta švoh kline je spulilo ven, tiste ki smo jih dokupili - taki fajn močni pa so bli vsi še noter. No, ob 11h zvečer je končno nehalo lit, tko da smo šli do šotorčka in razen kondenza ni bilo nič mokro . Je pa potem še celo noč ful ful deževalo. V soboto je blo potem lepše vreme, ampak je še vedno pihalo, pa tud kak oblak se je privlekel, tko da sem se odločila da z Lano ne grem na plažo. Moj je šel že zjutraj tauhat za cel dan. So šli ven z ladjo, naredili dva potopa in imeli na ladji tudi kosilo. No jaz sem se pa dobila z bratom in njegovo familijo ki so bli tud na Krku. Sem bla tko jezna na njegovo taščo. Ima namreč vikend na krku, kjer je dovolj prostora da bi prespali tudi mi. Pa nas ni povabila naj pridemo, kljub temu, da je vedela da smo v šotoru in je videla da se je prejšnji večer pripravljala res huda nevihta. No in v sobooto ko smo se videli, se je brat res sekiral, njegova tašča mi je pa ful očitajoče rekla da kako smo lahko tko neresni da smo z majhnim otrokom v šotoru če tko lije. Matr ji, namesto da bi nas že v petek povabili tja spat. Ker z bratovo taščo se poznamo že 10 let, tko da nismo neki tujci. Ah ja.. Smo šli na kosilo in mal smo vandrali okoli, potem pa sva šli z Lano nazaj v Šilo. Me je pa zmučla tko da je blo groza. ZDej se je res ful začela postavljati na noge. Ampak ker tam pač ni blo nobene opore je potem skakala meni v naročju, kar je pa kr težko držat in so me na konc res že fejst bolele roke. Zvečer v soboto smo bli pri enih na vikendu smo imeli piknik, v nedeljo pa smo se že ob 1h odpravili proti ljubljani, ker naši niso šli tauhat in smo se super izognili vsej gužvi. Mamuška iskrene čestitke za RD. Upam, da boste lepo praznovali . TI želim vse lepo. Žirafa s svojo mamo se pa le pogovori. Bi bilo obema preveč žal, da je zaradi take "neumnosti" ne bi bilo na tvojo poroko. Ko boš v Ljubljani pa nujno povej, se z veseljem dobimo na kakšno kavo Lana se je zbudila.. Šibam..